Skocz do zawartości

Celt - jak się zrealizuje poznanie kogos nowego?

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Zrobiłam celta na rok..Rozkłady, nawet sny mi o tym mówią...Postanowiłam sprawdzić jak to do roku będzie..Każda pomoc będzie niezwykle cenna dla mnie..

Jest Cesarz 3 mieczy - rozczarowanie ogólnie mężczyznami egoistami

Krzyzuje się Śmierc - zmiana mojej postawy, zmiana moich oczekiwań i emocjonalna rewolucja - powiedziałam sobie : basta! Odcinam sie od panów Cesarzy..

Nastawienie 5 buław - nastawiam się, że to o mnie będą walczyć, bo ja...jestem obojętna..

Świadomość 4 mieczy - nie dostrzegam męzczyzn., tzn. traktuję ich obojętnie

Podświadomość 6 kielichów - mam jeszcze przeszłość w sobie, jeszcze tak do końca się nie odcięłam od niej

Mija Rycerz Kielichów - mężczyźni nie wiedzący czego chcą

Nadchodzi Rydwan Pustelnik 9 buław suma Cesarzowa totalna zmiana, oddale się od uczuć,tupnę nogą i zagłębię w siebie

Obawy Wieża - że coś się ostatecznie zakończy

Nadzieje Moc - że dam radę

Otoczenie Król Kielichów - jakis facet

Wynik na rok Rycerz Buław 10 monet 4 monet suma Diabeł HB Umiarkowanie/Kapłan

chyba wróci relacja z kimś kogo znam,nowego tu nie widzę, 4 monet mi mówi o stanie takim jaki jest, tu nie ma wyjścia naprzód

Napisano
Zrobiłam celta na rok..Rozkłady, nawet sny mi o tym mówią...Postanowiłam sprawdzić jak to do roku będzie..Każda pomoc będzie niezwykle cenna dla mnie..

Krzyzuje się Śmierc - zmiana mojej postawy, zmiana moich oczekiwań i emocjonalna rewolucja - powiedziałam sobie : basta! Odcinam sie od panów Cesarzy..

Nastawienie 5 buław - nastawiam się, że to o mnie będą walczyć, bo ja...jestem obojętna..

Podświadomość 6 kielichów - mam jeszcze przeszłość w sobie, jeszcze tak do końca się nie odcięłam od niej

Nadchodzi Rydwan Pustelnik 9 buław suma Cesarzowa totalna zmiana, oddale się od uczuć,tupnę nogą i zagłębię w siebie

chyba wróci relacja z kimś kogo znam,nowego tu nie widzę, 4 monet mi mówi o stanie takim jaki jest, tu nie ma wyjścia naprzód

Hejka widać strach przed samotnością i zranione serce, pytanie jednak czy wszyscy cesarza są źli.?nadzchodzi okres samotności i walki, może zmiana miejsca a może wyjazd. W otoczeniu masz jakiegoś lowelasa. Na przyszłość jednak widzę mężczyznę pracowitego takiego z którym ci będzie dobrze.i stworzycie coś trwałego.

Gość gość5
Napisano

Jest Cesarz 3 mieczy - rozczarowanie obecnym partnerem i na dodatek wiesz, że to sie nie zmieni...........

Krzyzuje się Śmierc - hm... koniec, koniec uczuc, koniec więzi- konieczność zmian........

Nastawienie 5 buław - czeka Cie nie lada przeprawa, gdybyś zaczęła zmieniać swoje dotychczasowe życie

Świadomość 4 mieczy - najpierw trzeba się odizolować, hmm... rozdzielić sypialnie itd...

Podświadomość 6 kielichów - wiesz, że to kawałek twojego życia- trzeba to wszystko przeanalizować

Mija Rycerz Kielichów - uczucie, które było ale gdzies się rozwiało........

Nadchodzi Rydwan Pustelnik 9 buław suma Cesarzowa - hm.... rydwan to też ucieczka....... byc może zrobisz krok w celu "wyjścia"z "układu"

Obawy Wieża - że wszystko moze wymknąć sie spod kontroli- nie będziesz w staniezbyt duzo zrobić by działo sietak jak Ty chcesz

Nadzieje Moc - że dasz radę- przede wszystkim psychicznie...

Otoczenie Król Kielichów - jest ktoś kto darzy Cie uczuciem ale chyba sie nie ujawnia

Wynik na rok Rycerz Buław 10 monet 4 monet suma Diabeł HB Umiarkowanie/Kapłan- będziesz czuła, ze czas cos ruszyć, dokonać wyborów- gdzie żyć, bedziesz czuła, że musisz coś zrobić by się wyzwolić ze złotej klatki

• Moderator
Napisano

Jest Cesarz 3 mieczy -zranienie postawą mężczyzn, traktowanie ich jako zło

Krzyzuje się Śmierc - postanowisz odciąć się od nich

Nastawienie 5 buław - jestes zbuntowana i emocje az w Tobie kipia, moze ktos Cie niezle zdenerwowal

Świadomość 4 mieczy - jesteś świadoma, że trzeba się wyizolować i nie gonić, nic na siłę

Podświadomość 6 kielichów - rodzina

Mija Rycerz Kielichów - przelotne flirty i romanse

Nadchodzi Rydwan Pustelnik 9 buław suma Cesarzowa będziesz chlodno spogladac na to czy ktos sie o Ciebie bedize starał

Obawy Wieża - że nagle cos sie zepsuje

Nadzieje Moc -że oczarujesz mezczyzn i beda dla Ciebie wariowac ;p

Otoczenie Król Kielichów - mąż?/partner?

Wynik na rok Rycerz Buław 10 monet 4 monet suma Diabeł moze pojawic sie jakis mezczyzna,ale raczej taki,ktorego juz znasz i bedzie probowal rozbic domowa sielanke, moze bedziesz go ukrywac przed znajomymi

• Lubię to! 1
Napisano

Jest Cesarz 3 mieczy - Rozczarowanie, ciosy...zachowania, które raniły.

Krzyzuje się Śmierc - Dużo musiałaś przewartościować, porzucić dawne wyobrażenia...spojrzałaś trzeźwo i twardo stąpasz po ziemi...

Nastawienie 5 buław - Nie dasz wcisnąć pieknych słówek, nie dla Ciebie gierki... Znasz swoją wartość i potrafisz sobie radzić z kilkoma adoratorami na raz :D

Świadomość 4 mieczy - Czujesz, że potrzebujesz chwili oddechu na przemyślenia... Być może czujesz się zmęczona zmianami, które zachodziły w ostatnim czasie, chciałabyś nabrać sił, poukładać w spokoju pewne sprawy...

Podświadomość 6 kielichów - Wracasz do przeszłości, wspominasz miłe chwile...nie odcięłaś się jeszcze definitywnie od jakiejś relacji...

Mija Rycerz Kielichów - Pan/ panowie, którzy częstowali miłymi słówkami, okazywali afekt ;), ale nic poza tym...może sami mieli jakieś problemy emocjonalne, niepoukładane życie uczuciowe...trochę niedojrzali pod tym względem też mogli być...

Nadchodzi Rydwan Pustelnik 9 buław suma Cesarzowa - Może jakiś wyjazd? Pozwoli Ci na oddalenie się od zgiełku, skupienie myśli, zajrzenie w głąb siebie... Widać, że wyrobiłaś w sobie pewien dystans...za którym kryje się zawód, rozczarowanie... Będziesz mogła zajrzeć w głąb tych emocji, odetchnąć...wrócić spokojniejszą...

Obawy Wieża - ...że niespodziewanie runie to, na co masz nadzieję.

Nadzieje Moc - ...że jesteś wystarczająco silna, by przetrwać ten okres.

Otoczenie Król Kielichów - pan, który darzy Cię uczuciem, ale jest bierny...za bardzo skupiony na sobie i sowich emocjach.

Wynik na rok Rycerz Buław 10 monet 4 monet suma Diabeł HB Umiarkowanie/Kapłan - pewien pan się uaktywni, będzie ciut jak w gorącej wodzie kąpany... Wydaje mi się, że będzie chciał nadrobić straty...z obawy też przed utratą Ciebie... Będzie iskrzyć :), a sama relacja też pójdzie do przodu, umocni się...

• Lubię to! 1
Napisano

Inez według mnie karty mówią, że nie przepracowałaś jeszcze starych spraw. Mimo zakończenia pewnych spraw cały czas tkwi w tobie wspomnienie i sentyment do jakieś byłej relacji - ładnie pokazała to podświadomość. I chociaż chęci są to wynik nie pokazuje nikogo nowego. Jeśli nie odetniesz się od przeszłości zostaniesz w miejscu, bo 4 monety to karta zamknięcia na ludzi i na zmiany.

Napisano

Jest Cesarz 3 mieczy

widać jakiś ból, smutek i żal do facetów. Ktoś mocno wypaczył Twoje postrzeganie i teraz to się odbija na wszystkich dookoła

Krzyzuje się Śmierc -

ale widać nadchodzące zmiany. Widać, ze samej Tobie nie do konca z takim myskleniem i pdeojsciem jest dobrze. Delikatnie się przebija chec zmian, chec przytulenia się gdzies do kogos.

Nastawienie 5 buław

nastawianie nadal waleczne, nadal bardziej na nie niż na tak ale co tam :)

Świadomość 4 mieczy -

’jestem małym biednym zuczkiem i mi się nie uda’

Podświadomość 6 kielichów

pozytywne wspomniena z przeszłości, tesknota za tym, co dobre

Mija Rycerz Kielichów -

mijaja niezdecydowanie faceci, robiący małe kroczki ale zaraz się cofajacy

Nadchodzi Rydwan Pustelnik 9 buław suma Cesarzowa

poruszenie, twoja zmiana w strone takiej kokietki. Sama w sobie przemyślisz pewne rzeczy i postanowisz zmiany i działanie, które nie będą dla ciebie proste

Obawy Wieża -

że ktoś zniszczy resztki nadziei w Tobie

Nadzieje Moc

że jednak Ci się uda, że jestes na tyle silna, ze się powiedzie

Otoczenie Król Kielichów

oj krci się ktos, kto jest w Ciebie zapatrzony, zdecydowany ale to od Ciebie zalezy, czy się otworzysz

seksie w diable wyczuwam :D romans mały ale pewne zmiany wewnętrzne w Tobie, odejdzie złość, odejdzie smutek a zostanie na razie chec flirtu, zabawy, spontaniczności. Dojdziesz do wniosku, ze chcesz się pobawic i bawic się będziesz ;)

Ty bd próbowała sie zatrzymac, szkoda, ze do 4 den nie dociagnałes ncizego.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
widać jakiś ból, smutek i żal do facetów. Ktoś mocno wypaczył Twoje postrzeganie i teraz to się odbija na wszystkich dookoła

ale widać nadchodzące zmiany. Widać, ze samej Tobie nie do konca z takim myskleniem i pdeojsciem jest dobrze. Delikatnie się przebija chec zmian, chec przytulenia się gdzies do kogos.

nastawianie nadal waleczne, nadal bardziej na nie niż na tak ale co tam :)

’jestem małym biednym zuczkiem i mi się nie uda’

pozytywne wspomniena z przeszłości, tesknota za tym, co dobre

mijaja niezdecydowanie faceci, robiący małe kroczki ale zaraz się cofajacy

poruszenie, twoja zmiana w strone takiej kokietki. Sama w sobie przemyślisz pewne rzeczy i postanowisz zmiany i działanie, które nie będą dla ciebie proste

że ktoś zniszczy resztki nadziei w Tobie

że jednak Ci się uda, że jestes na tyle silna, ze się powiedzie

oj krci się ktos, kto jest w Ciebie zapatrzony, zdecydowany ale to od Ciebie zalezy, czy się otworzysz

seksie w diable wyczuwam :D romans mały ale pewne zmiany wewnętrzne w Tobie, odejdzie złość, odejdzie smutek a zostanie na razie chec flirtu, zabawy, spontaniczności. Dojdziesz do wniosku, ze chcesz się pobawic i bawic się będziesz ;)

Ty bd próbowała sie zatrzymac, szkoda, ze do 4 den nie dociagnałes ncizego.

Dołozyłam Królową Mieczy, ale już nie publikowałam:) Ja w tej karcie wychodzę często, jak jestem niezadowolona:)))

Napisano

Chcialabys zakonczyc ten etap, ktory jest teraz. Uczuciowo zaznalas duzo bolu i nie dobrze Ci z tym.

W trakcie zachodzi w Tobie zmiana. Cos umiera nieodwracalnie. Odchodzisz od starych struktur, szukasz nowego zrodla szczescia.

Na razie sa checi, ale czynow brak. Ten proces nadal trwa (o czym mowi Smierc). Czas na dzialania jeszcze nie nadszedl. 5 Bulaw musi ewoluowac w 6 Bulaw.

Potrzebujesz czasu. Pewne rany musza sie zaleczyc.

Przeszlosc ma bardzo silny wplyw jeszcze na Ciebie.

Tak, takie ni to ni owo - romansidla.

Zajmiesz sie wylacznie soba. Tym, co dla Ciebie wazne. Wszystko, co Cie szarpie w jakikolwiek sposob, odrzucisz.

Boisz sie, ze zycie przyniesie Ci bol i cierpienie, ze to, co sie zburzy, co runie, mozesz nie miec sil, zeby na tych gruzach budowac od nowa.

Moj znajomy kiedys mi powiedzial "wole tkwic w starym, nieszczesliwym zwiazku, bo wiem, co mnie czeka... nie mam sil na to, zeby zaczynac wszystko od nowa". Wieza to i szansa i wyzwanie... nie dla kazdego.

Ze osiagniesz to, o czym marzysz i to, na czym Ci zalezy.

Zdecydowanie mezczyzna. Mozliwe, ze Twoj maz. Mi czesto Kielichowy pokazuje meza. Ewentualnie inny pan, ktory moze i zabiegac o Twoje wzgledy.

Nie wiem, tu maz moze zaczac sie o Ciebie ostrzej starac. Bo to kojarzy mi sie w ramach domowych i malzenskich tak mocno.

Napisano

Jest Cesarz 3 mieczy - rozczarowanie fcaetami albo lęk przed drzuceniem

Krzyzuje się Śmierc - że nic z tego nie będzie

Nastawienie 5 buław - bijesz się troche z myślami, denerwujesz

Świadomość 4 mieczy - bywają chwilę,że masz chęć rzucić do w diabły

Podświadomość 6 kielichów - poprostu pragniesz szczęścia i spokoju

Mija Rycerz Kielichów - do tej pory faceci są i odchodzą

Nadchodzi Rydwan Pustelnik 9 buław suma Cesarzowa - skupisz się więcej na sobie i na macierzyństwie

Obawy Wieża - że to co budujesz się rozpadnie

Nadzieje Moc - że dasz radę, bo masz ku temu podstawy,jesteś slina i atrakcyjna

Otoczenie Król Kielichów - jakis facet jest, możliwe,że to bliski przyjaciel,dobry doradca

Wynik na rok Rycerz Buław 10 monet 4 monet suma Diabeł HB Umiarkowanie/Kapłan- pojawi się jakiś pan i będzie Ci nawet z nim bardzo dobrze, zapewni Ci wszystko co trzeba,ale nie wiem czy po jakimś czasie on nie ucieknie, bo gdzieś głeboko w sobie dojdzie do jakiś swoich własnych wniosków ;/

Napisano

wejdziesz na pewno w jakiś układ/ związek z kimś przez ten rok, nie wiem czy będzie to ktoś nowy (bo jest tam 6 kieli, a to może mówic o kimś z przeszlosci)

albo poznasz kogoś nowego, może w podróży, z kim nawet zamieszkać możesz (tak mi sie skojarzyły ostatnie karty),tam jest stabilizacja, może byc to ktos po przejściach

albo inna wersja :-) wejdziesz w romans z kims , kto ma juz swój dom, o tym może mówic Diabeł (choc ja nie sumuje , ale jak juz on tam jest :-)to może powinnam wziąć go pod uwagę)

nie znam twojej sytuacji, ale chyba pisał tu ktos o mężu, więc całkiem mozliwe , jesli sie rozstaliście że to może tu pokazywac się on.....

troche namieszałam, ale reasumując :-) jakiś układ z mężczyzna będzie na pewno

a jeszcze coś co mi sie nasunęło, zaznacza sie w okres październik/listopad

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
wejdziesz na pewno w jakiś układ/ związek z kimś przez ten rok, nie wiem czy będzie to ktoś nowy (bo jest tam 6 kieli, a to może mówic o kimś z przeszlosci)

albo poznasz kogoś nowego, może w podróży, z kim nawet zamieszkać możesz (tak mi sie skojarzyły ostatnie karty),tam jest stabilizacja, może byc to ktos po przejściach

albo inna wersja :-) wejdziesz w romans z kims , kto ma juz swój dom, o tym może mówic Diabeł (choc ja nie sumuje , ale jak juz on tam jest :-)to może powinnam wziąć go pod uwagę)

nie znam twojej sytuacji, ale chyba pisał tu ktos o mężu, więc całkiem mozliwe , jesli sie rozstaliście że to może tu pokazywac się on.....

troche namieszałam, ale reasumując :-) jakiś układ z mężczyzna będzie na pewno

a jeszcze coś co mi sie nasunęło, zaznacza sie w okres październik/listopad

Z mężem się nie rozstałam....

Dziękuję za pomoc:)

Napisano

Jest Cesarz 3 mieczy – jakiś Pan swoim brakiem zmiany w zachowaniu sprawia, że czujesz się rozczarowana i rozżalona….

Krzyzuje się Śmierc – chcesz całkowitej zmiany, chcesz, żeby to co stare umarło i narodziło się nowe, świeże i odmiennego od tego co było

Nastawienie 5 buław – wiesz, że ciągle musisz o tą zmianę zabiegać… pilnować jej… przypominać… gderać itd., że tu bez twojego udziału nic się samo nie zrobi….

Świadomość 4 mieczy – jesteś nieszczęśliwa… to tak jak taka choroba, która trawi cię od środka….

Podświadomość 6 kielichów – pragniesz czegoś/kogoś co było i już minęło… chcesz ciepła, serdeczności, wsparcia i zrozumienia

Mija Rycerz Kielichów – Twoje wahania….

Nadchodzi Rydwan Pustelnik 9 buław suma Cesarzowa – będziesz wprowadzać zmiany w życie, takie, które będą pasowały Tobie, będzie ciężko (9 buław), ale cesarzowa mówi, że to zrealizujesz tak jak ty chcesz

Obawy Wieża – że za mocno pierdutnie

Nadzieje Moc - że jesteś wystarczająco silna

Wynik na rok Rycerz Buław 10 monet 4 monet suma Diabeł HB Umiarkowanie/Kapłan – 4 monet zamyka wyjście poza własne ramy… Diabeł podkreśla, że nadal będziesz uwiązana….

• 7 miesięcy temu...
  • Maestro
Napisano
Hejka widać strach przed samotnością i zranione serce, pytanie jednak czy wszyscy cesarza są źli.?nadzchodzi okres samotności i walki, może zmiana miejsca a może wyjazd. W otoczeniu masz jakiegoś lowelasa. Na przyszłość jednak widzę mężczyznę pracowitego takiego z którym ci będzie dobrze.i stworzycie coś trwałego.

Na ten moment interpretacja LULU jest najprawdziwsza:) Poznałam nowego w październiku (taki czas bridaa sugerowała;)), który chce stałości tej relacji...

A lowelas tez był:)

Napisano

Widać, że jesteś zmęczona związkami, (Cesarz, 3 mieczy, Świerc, Wieża w obawach) chyba chciałabyś skupić się na sobie, odpocząć od tego tematu (4 mieczy) ale w podświadomości ta 6 kielichów jednak sugeruje, że w głębi serca pragniesz romantycznego uczucia :) Masz kogoś ważnego w otoczeniu, kto oddziałuje na tę kwestię. Na przyszłość widzę, że przewinie się jakiś facet, ale to już jest chyba ktoś kogo znasz, może partner? Ktoś z otoczenia w każdym bądź razie i skupisz się na relacji z tym mężczyzną, tak więc nie widać na horyzoncie kogoś świeżego w moim odczuciu.

• Maestro
Napisano
Widać, że jesteś zmęczona związkami, (Cesarz, 3 mieczy, Świerc, Wieża w obawach) chyba chciałabyś skupić się na sobie, odpocząć od tego tematu (4 mieczy) ale w podświadomości ta 6 kielichów jednak sugeruje, że w głębi serca pragniesz romantycznego uczucia :) Masz kogoś ważnego w otoczeniu, kto oddziałuje na tę kwestię. Na przyszłość widzę, że przewinie się jakiś facet, ale to już jest chyba ktoś kogo znasz, może partner? Ktoś z otoczenia w każdym bądź razie i skupisz się na relacji z tym mężczyzną, tak więc nie widać na horyzoncie kogoś świeżego w moim odczuciu.

Dziękuję, to celt z sierpnia ub.roku, gdy nie znałam jeszcze obecnego Mężczyzny, który nagle zaistniał w moim życiu...Weryfikacje dałam poniżej..;))

Napisano

O mamo, przepraszam najmocniej, faktycznie się troszkę spóźniłam Inez, nie spojrzałam na datę :D