Skocz do zawartości

Jak będą się układać stosunki ze współlokatorką?

Frambuesa_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak będą się układać stosunki z moją współlokatorką?

3 pucharów, Król Mieczy, Kochankowie; dołożone 2 buław

Hmm myślę, że ogólnie dobrze będziemy się dogadywać, możliwe, że dużo się od niej nauczę (?).

Proszę o pomoc :)

Napisano

Stosunki będą pozytywne :) Wydaje mi się, że będziecie razem imprezować i do tego z jakimś znajomym koleżanki ;) Suma daje Siłę, a więc możliwe, że coś zaiskrzy :)

• Lubię to! 1
  • Moderator
Napisano

Będziecie razem dobrze się bawić, na pewno wspólne imprezy będą, ale też znajdziecie czas, żeby nie imprezować i też grzecznie siedzieć, żeby sobie nawzajem nie przeszkadzać. Współlokatorka i do tańca i do różańca. Aha tak pomyślałam, że może często swojego mężczyznę do mieszkania sprowadzać ;p

• Lubię to! 1
Napisano

Mnie z chłopakiem współlokatorki też się skojarzyło :), ale Siła w sumie skłoniła mnie jednak ku tej drugiej opcji :D

Napisano

Według mnie możecie się nawet zaprzyjaźnić:), a jeśli nie to na pewno polubicie się. Uważam, że ta osoba stanie się dla ciebie autorytetem.

• Maestro
Napisano

Powinno być ok, aczkolwiek któraś będzie próbowała dominować, trzeba będzie się dotrzeć między sobą, wydaje mi się, że ona może chcieć Ciebie pouczać, mówić co masz robić itp...jak wykażesz cierpliwość i spokój to nie ma co się martwić;)

Napisano
Jak będą się układać stosunki z moją współlokatorką?

3 pucharów, Król Mieczy, Kochankowie; dołożone 2 buław

Będą wspólne irpezy, gadanie do późno, powiedziałabym nawet, że możliwość stworzenia całkiem fajnej znajomości na dłużej (może cos pod przyjaźń). Co prawda kolezanka może pokazywac ‘wyzszosc’ (chyba będzie starsza od Ciebie) ale na spokojnie swoim doswiadzceniem sprowadzisz ja na ziemie i wszystko będzie się układało.

Podpisze się pod tym, co pisały dziewczyny, ze możliwe, ze kogoś poznasz przez współlokatorkę, kogoś na dłużej ;)

A 2 buław mówi o ‘partnerstwie;’ i dogadywaniu się wiec super :D

• Lubię to! 1
  • 2 miesiące temu...
Napisano

WERYFIKACJA:

Rzeczywiscie dobrze sie dogadywalam ze wspollokatorka, nie imprezowalysmy razem, duzo gadalysmy i mialysmy takze czas dla siebie, nie wchodzilysmy sobie w droge. I tez czesto przyprowadzala swojego chlopaka :)

Jednak ta karta Kochankowie i 2 bulaw to wahanie i wybor, tak tez sie stalo. Po 3 miesiacach dostalam propozycje zamieszkania z innymi znajomymi i to tak tez zrobilam :)

dziekuje wszystkim za pomoc!