Skocz do zawartości

Jak będę bawiła się na imprezie integracyjnej?

joana_o

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

impreza firmowa, wyjazdowa

Królowa Buław, Kapłanka, Król Monet suma Głupiec

Na początku będę nastawiona dość optymistycznie i aktywnie będę spędzać czas. Jednak później moja introwertyczna natura da znać o sobie, usunę się w cień i z dystansem będę obserwować rozwój wydarzeń oraz współpracowników:).

Napisano

Będziesz błyszczeć i zwrócisz uwagę pewnego pana :) Impreza będzie udana, beztrosko spędzisz ten czas, ale co do pana...to chyba jednak nie wzbudzi Twojego większego zainteresowania...ale miło będzie i tak :)

• Maestro
Napisano

Widać, że się ładnie ubierzesz i umalujesz, czym z pewnością zrobisz wrażenie.Możliwe, że kogoś zaintrygujesz nawet dośc mocno:)

Napisano
impreza firmowa, wyjazdowa

królowa ale parkietu hehe ;) i imprezy ;) widać, ze bedziesz w centrum raczej, duzo rozm ow, i wydaje mi sie, ze monetowy to pokazuje, ze ktos sie Toba zainteresuje. Głupiec w podsumie - pcozatek czegos nowego ;)

lalala powodzenia :D

Napisano

Będziesz się dobrze bawić i skupiać na sobie wiele uwagi, powiedziałabym, że zauważy Cię nawet szef w pozytywnym znaczeniu :) Będzie to miły, beztroski czas.

Napisano

Na pewno będziesz się dobrze bawiła i ładnie wyglądała. Możliwe,że wpadniesz komuś w oko, ponieważ wydasz się temu Panu ładną i spokojną dziewczyną.

Cyklówka wrześniowa?

Napisano

pierwsza?:D Ja pamiętam swoją pierwszą :) I w sumie chciałabym jeszcze:D

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Weryfikacja:

Impreza pod znakiem dużej aktywności fizycznej (Królowa Buław). Mieliśmy tzw podchody z zadaniami/zagadkami do rozwiązania po drodze (Kapłanka). Wieczorem integrowaliśmy się na dyskotece, nikt nie wydał grosza, zamówienia przy barze były regulowane przez firmę (Król Monet) Na pytanie Who pays? odpowiedź brzmiała ...imię i nazwisko członka zarządu;)))

Napisano

no to fajowo, mi może też się uda pojechać na taka firmową imprezkę,ale zimą dopiero:)