joana_o Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 impreza firmowa, wyjazdowa Królowa Buław, Kapłanka, Król Monet suma Głupiec Na początku będę nastawiona dość optymistycznie i aktywnie będę spędzać czas. Jednak później moja introwertyczna natura da znać o sobie, usunę się w cień i z dystansem będę obserwować rozwój wydarzeń oraz współpracowników:). Cytuj
maddie88 Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Królowa Buław, Kapłanka, Król Monet suma Głupiec Będziesz błyszczeć i zwrócisz uwagę pewnego pana Impreza będzie udana, beztrosko spędzisz ten czas, ale co do pana...to chyba jednak nie wzbudzi Twojego większego zainteresowania...ale miło będzie i tak Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 25 Sierpnia 2013 Widać, że się ładnie ubierzesz i umalujesz, czym z pewnością zrobisz wrażenie.Możliwe, że kogoś zaintrygujesz nawet dośc mocno:) Cytuj
Trida Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 impreza firmowa, wyjazdowa Królowa Buław, Kapłanka, Król Monet suma Głupiec królowa ale parkietu hehe i imprezy widać, ze bedziesz w centrum raczej, duzo rozm ow, i wydaje mi sie, ze monetowy to pokazuje, ze ktos sie Toba zainteresuje. Głupiec w podsumie - pcozatek czegos nowego lalala powodzenia Cytuj
Madiie Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Będziesz się dobrze bawić i skupiać na sobie wiele uwagi, powiedziałabym, że zauważy Cię nawet szef w pozytywnym znaczeniu Będzie to miły, beztroski czas. Cytuj
panna.marta Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Na pewno będziesz się dobrze bawiła i ładnie wyglądała. Możliwe,że wpadniesz komuś w oko, ponieważ wydasz się temu Panu ładną i spokojną dziewczyną. Cyklówka wrześniowa? Cytuj
joana_o Napisano 25 Sierpnia 2013 Autor Napisano 25 Sierpnia 2013 Tak, cyklówka wrześniowa obowiązkowa. Cytuj
panna.marta Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 pierwsza? Ja pamiętam swoją pierwszą I w sumie chciałabym jeszcze:D Cytuj
joana_o Napisano 25 Sierpnia 2013 Autor Napisano 25 Sierpnia 2013 Nie, w ogóle nie pierwsza ale w nowym składzie . Cytuj
joana_o Napisano 28 Września 2013 Autor Napisano 28 Września 2013 Weryfikacja: Impreza pod znakiem dużej aktywności fizycznej (Królowa Buław). Mieliśmy tzw podchody z zadaniami/zagadkami do rozwiązania po drodze (Kapłanka). Wieczorem integrowaliśmy się na dyskotece, nikt nie wydał grosza, zamówienia przy barze były regulowane przez firmę (Król Monet) Na pytanie Who pays? odpowiedź brzmiała ...imię i nazwisko członka zarządu;))) Cytuj
panna.marta Napisano 28 Września 2013 Napisano 28 Września 2013 no to fajowo, mi może też się uda pojechać na taka firmową imprezkę,ale zimą dopiero:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi