Skocz do zawartości

Prosze o interpretacje rozkladu

eile

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Pytanie: Jak potoczy sie współpraca w nowym miejscu pracy ?

obecna syt. - diabeł / leki i obawy zwiazane ze zmianami. Nadmierne wyobrazenia, chec wycofania sie.

obecna syt. - 10 monet, / znaczace zmiany i poczatek stabilizacji / firma z tradycja i ugruntowana pozycja na rynku

najblizsza przy. - królowa kielichów / pomyslna wspolpraca i uznanie (?)

najblisza prz. - król monet / mysle ze okresla pracodawce (?) albo podazanie wlasna sciezka kariery i realizowanie pasji

dalsza przy. - 2 buławy / pomyslowosc i dobre efekty w pracy albo odwrotnie... / poleganie na swojej wiedzy i umiejetnosciach oraz rozwijanie ich / wystrzega przed chaotycznoscia

dalsza przy, - rycerz monet / mozliwy awans - poprawa finansowa / ciezka praca i dyscyplina w efekcie pozytywne oceny za sumiennosc i odpowiedzialnosc, / wystrzeganie sie rutyny i drobiazgowosci

podsumowanie - królowa monet / zapowiedz wartosciowej wspolpracy i poprawy finansowej oparteja na wytrwalosci w dazeniu do celu, konsekwencji i ambicji.

Bardzo prosze o interpretacje tego rozkładu

Przyznam z gory, ze nie mam wprawy w interpretowaniu i stawiam pierwsze kroki, to co wydaje mi sie, ze jest interpretacja, bardziej opiera sie o cos w rodzju intuicji... stad moje watpliwosci. NIe do konca tez wiem kiedy karty powinny przyjac charakter pozytywny a kiedy negatywny...?

Bardzo prosze choc o niewielkie naswietlenie tej kwestii i zgory dziekuje :)

Edytowane przez eile
Napisano

eile proszę uzupełnić temat o wlasną interpretację albo wątek zostanie zamknięty.

Napisano (edytowane)

chwileczke, juz uzupelniam...

Edytowane przez eile
Napisano

Zapraszam teraz wszystkie klaszczace i oburzone moja niznajomoscia regulaminu Panie do pomocy... Nagle amba fatima i do pomocy nikogo nima...?

• Maestro
Napisano
Zapraszam teraz wszystkie klaszczace i oburzone moja niznajomoscia regulaminu Panie do pomocy... Nagle amba fatima i do pomocy nikogo nima...?

Miło by było, gdybyś i nam pomogła;) Tu się ceni współpracę;) I ..pokorę;)

• Maestro
Napisano
bardzo chetnie, gdzie moge sie przydac ??

Wszędzie,gdzie zechcesz;) Popatrz na tematy w interpretacjach, może gdzieś zauważysz to, czego nikt inny nie odkrył? Pisz śmiało swoje spostrzeżenia:))

Napisano

dziekuj, chetnie sprobuje jesli na cos przydadza sie moje uwagi bo nie ukrywam, ze nie mam doswiadczenia...

Napisano

Jak potoczy sie współpraca w nowym miejscu pracy ?

obecna syt. - diabeł

nerwy, stres z powodu nowych wydarzeń, generalnie spore emocje Ci towarzyszą

obecna syt. - 10 monet

mimo emocji, zdajesz sobie sprawę, że praca ta daje Ci poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji, której potrzebujesz

najblizsza przy. - królowa kielichów

będziesz w pracy przyglądac się i uczyć od innych, troszkę niepewnie jak to w nowej pracy zawsze

najblisza prz. - król monet

będzie ktoś kto obowiązki Ci wskaże,ktoś kto potrafi nauczyć

dalsza przy. - 2 buławy

w dalszej przyszłości chyba współpraca z kims Ci się szykuje. Współpracownicy są możliwi.

dalsza przy, - rycerz monet

będzie z czasem miła atmosfera, będziesz doceniana za skrupulatność i obowiązkowość. Nie będzie nic do zarzucenia.

podsumowanie - królowa monet

z czasem ladnie opanujesz swoje obowiązki i poczujesz się pewnie, staniesz się dobrym cenionym pracownikiem.

Powodzenia :okok: