eile Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) Pytanie: Jak potoczy sie współpraca w nowym miejscu pracy ? obecna syt. - diabeł / leki i obawy zwiazane ze zmianami. Nadmierne wyobrazenia, chec wycofania sie. obecna syt. - 10 monet, / znaczace zmiany i poczatek stabilizacji / firma z tradycja i ugruntowana pozycja na rynku najblizsza przy. - królowa kielichów / pomyslna wspolpraca i uznanie (?) najblisza prz. - król monet / mysle ze okresla pracodawce (?) albo podazanie wlasna sciezka kariery i realizowanie pasji dalsza przy. - 2 buławy / pomyslowosc i dobre efekty w pracy albo odwrotnie... / poleganie na swojej wiedzy i umiejetnosciach oraz rozwijanie ich / wystrzega przed chaotycznoscia dalsza przy, - rycerz monet / mozliwy awans - poprawa finansowa / ciezka praca i dyscyplina w efekcie pozytywne oceny za sumiennosc i odpowiedzialnosc, / wystrzeganie sie rutyny i drobiazgowosci podsumowanie - królowa monet / zapowiedz wartosciowej wspolpracy i poprawy finansowej oparteja na wytrwalosci w dazeniu do celu, konsekwencji i ambicji. Bardzo prosze o interpretacje tego rozkładu Przyznam z gory, ze nie mam wprawy w interpretowaniu i stawiam pierwsze kroki, to co wydaje mi sie, ze jest interpretacja, bardziej opiera sie o cos w rodzju intuicji... stad moje watpliwosci. NIe do konca tez wiem kiedy karty powinny przyjac charakter pozytywny a kiedy negatywny...? Bardzo prosze choc o niewielkie naswietlenie tej kwestii i zgory dziekuje Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez eile Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 25 Sierpnia 2013 Zapoznaj się z Regulaminem. My tu nie interpretujemy na żądanie, ale POMAGAMY w zrozumieniu kart, w odnalezieniu tego, co być może osobie kładącej karty umknęło... http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/62709-regulamin-interpretacji-rozkladow-tarota.html Cytuj
panna.marta Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 trochę dziwnie postawione karty... Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 eile proszę uzupełnić temat o wlasną interpretację albo wątek zostanie zamknięty. Cytuj
eile Napisano 25 Sierpnia 2013 Autor Napisano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) chwileczke, juz uzupelniam... Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez eile Cytuj
eile Napisano 26 Sierpnia 2013 Autor Napisano 26 Sierpnia 2013 Zapraszam teraz wszystkie klaszczace i oburzone moja niznajomoscia regulaminu Panie do pomocy... Nagle amba fatima i do pomocy nikogo nima...? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 26 Sierpnia 2013 Zapraszam teraz wszystkie klaszczace i oburzone moja niznajomoscia regulaminu Panie do pomocy... Nagle amba fatima i do pomocy nikogo nima...? Miło by było, gdybyś i nam pomogła;) Tu się ceni współpracę I ..pokorę Cytuj
eile Napisano 26 Sierpnia 2013 Autor Napisano 26 Sierpnia 2013 bardzo chetnie, gdzie moge sie przydac ?? Cytuj
Trida Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Interpetacje rozkładów http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/ smiało wybieraj temat Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 26 Sierpnia 2013 bardzo chetnie, gdzie moge sie przydac ?? Wszędzie,gdzie zechcesz;) Popatrz na tematy w interpretacjach, może gdzieś zauważysz to, czego nikt inny nie odkrył? Pisz śmiało swoje spostrzeżenia:)) Cytuj
eile Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Napisano 28 Sierpnia 2013 dziekuj, chetnie sprobuje jesli na cos przydadza sie moje uwagi bo nie ukrywam, ze nie mam doswiadczenia... Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Jak potoczy sie współpraca w nowym miejscu pracy ? obecna syt. - diabeł nerwy, stres z powodu nowych wydarzeń, generalnie spore emocje Ci towarzyszą obecna syt. - 10 monet mimo emocji, zdajesz sobie sprawę, że praca ta daje Ci poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji, której potrzebujesz najblizsza przy. - królowa kielichów będziesz w pracy przyglądac się i uczyć od innych, troszkę niepewnie jak to w nowej pracy zawsze najblisza prz. - król monet będzie ktoś kto obowiązki Ci wskaże,ktoś kto potrafi nauczyć dalsza przy. - 2 buławy w dalszej przyszłości chyba współpraca z kims Ci się szykuje. Współpracownicy są możliwi. dalsza przy, - rycerz monet będzie z czasem miła atmosfera, będziesz doceniana za skrupulatność i obowiązkowość. Nie będzie nic do zarzucenia. podsumowanie - królowa monet z czasem ladnie opanujesz swoje obowiązki i poczujesz się pewnie, staniesz się dobrym cenionym pracownikiem. Powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi