Skocz do zawartości

Wrzesien 2013

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ten rozklad bardzo ladnie sprawdza mi sie. Sierpniowy juz zweryfikowalam. Wstawiam ten dosc wczesnie, jako ze od jutra zaczyna mi sie znowu ganiaczka i duzo mniej czasu na takie sprawy. Tak tez mam nadzieje, ze znajda sie osoby chetne, aby pointerpretowac. Ja pozagladam rowniez innym w rozklady.

Wiec i oto rozklad sam w sobie.

Ogolny nastroj miesiaca - Krol Monet

Rzeklabym, ze miesiac bedzie bardzo pracowity. Ewentualnie zaznaczy sie w nim jakis mezczyzna w typie Krola Monet, moze z trygonu ziemi: Panna lub Koziorozec (bo takich mam w swoim otoczeniu).

Co bedzie mnie zajmowalo:

1-10 wrzesnia - . 3 Kielichow, XV Diabel, 6 Monet ---> 0 Glupiec, HB VI Kochankowie

Tu nie mam zielonego pojecia. Powiedzalabym, ze tu zaznacza sie poczatek roku szkolnego (0 Glupiec) i wszystko zwiazane z dziecmi (3 Kielichow - cory). Ewentualnie jeszcze pokonywanie jakis ograniczen i czyjes wsparcie.

Mozliwe tez, ze cos w kwestaich uczuciowych tu byc na rzeczy. Jako ze karty rowniez dosc w te strone trafiaja.

11-20 sierpnia - III Cesarzowa, 7 Kielichow, Paz Bulaw ---> II Kaplanka, HB X Kolo Fortuny i I Mag

Tu nie mam zielonego pojecia. Jakby jakies moje marzenia. Ewentualnie dzialania takie dosyc zywiolowe. Mozliwe tez, ze cos moze dotyczyc moich dzieci tutaj. Jakas sprawa do zalatwienia.

21-30 wrzesnia - 10 Mieczy + I Mag, 10 Monet ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa

Tu zakonczenie zdecydowane pewnego etapu. Skupienie sie na sobie i domu, rodzinie, swoim swiecie.

Praca/Rozwoj zawodowy - Krol Kielichow

Powiedzialabym, ze mozliwa wspolpraca z Kielichowym.

Rozwoj duchowy/ezoteryka - 10 Kielichow

Rozgladanie sie za dalszymi mozliwosciami, jako ze 10 Kielichow pokazuje mi zawsze moment "jest fajnie, ale popatrzmy, co dalej".

Finanse - 8 Bulaw + As Bulaw ---> IX Eremita, HB IX Eremita

A tu jakby mozliwosc dorobienia. Lub dodatkowych pieniazkow.

Samopoczucie - Krol Bulaw

Duzo energii.

Emocje - VI Kochankowie

Chwiejnie. Ewentualnie zakochana.

Zdrowie - Krolowa Kielichow

Mialam juz te karte w zdrowiu. Nie pokazywala mi nic szczegolnego. Ewentualnie te emocje. Co mogloby pokrywac sie tu z Kochankami, wiec jakas taka chwiejnosc moze byc.

Uczucia - 4 Bulaw, 3 Monet, XI Pasja ---> VI Kochankowie, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita

A tu nie mam pojecia. Jakby cos nabieralo rozmachu i stopniowo we mnie dojrzewalo.

Niespodzianka - XVI Wieza, V Papiez, Krolowa Monet ---> XVII Gwiazda, HB XXI Swiat i III Cesarzowa

Cos ewidentnie mnie zaskoczy. Wieza, to cos, co wywali mnie ostro z laczkow. Hmm...

Zadanie m-ca - IV Cesarz, 3 Bulaw, 5 Bulaw ---> XII Wisielec, HB XII Wisielec i III Cesarz

Nie wiem. Ruszyc pewne sprawy do przodu.

Rada na wrzesien - Krol Mieczy, XII Wisielec, XXI Swiat ---> XX Sad, HB VI Kochankowie

Odczepic sie na dobre od meza. Zakonczyc to.

Napisano

Udanego spacerku Inezko. Ja dzis po domowemu, porzadki, przygotowania itd... jutro mloda mi do przedszkola wraca. ;)

• Maestro
Napisano
Udanego spacerku Inezko. Ja dzis po domowemu, porzadki, przygotowania itd... jutro mloda mi do przedszkola wraca. ;)

Dzięki:) Muszę się ruszyć, od rana zdążyłam zrobić pranie, upiec chleb i posprzątać conieco;))) Moje dziecię ma jeszcze tydzień wolnego;)

Napisano

U nas tez. Moje dzieci bawia sie w ogrodzie. Te mlodsze. A starsza jeszcze w Polsce. U nas rok szkolny rozpoczyna sie 4. wrzesnia. Jutro za to przedszkole.

Napisano

a to ja się skuszę :) wczoraj robiłam taki rozkład dla siebie i siostry :)

Ogólny nastrój miesiąca - Król Monet

miesiąc pod hasłem materii i wszelkiej obfitości, być może jakiegoś pana o cechach Króla Monet będzie aż nadto w Twoim towarzystwie :) przy okazji warto pamiętać o równowadze między materią a duchem

Co będzie mnie zajmowało:

1-10 września - 3 Kielichów, XV Diabeł, 6 Monet ---> 0 Głupiec, HB VI Kochankowie

sprawy dzieci, zapewne będą opowiadać o nowych kolegach, koleżankach, może zmieni się któreś z nich nauczyciel; tutaj na pierwszy plan wysuwają się sprawy innych, niecierpiące zwłoki (Diabeł+6 monet) - trzeba będzie pomóc, doradzić; pewne rzeczy mogą Cię wyprowadzać ostro z równowagi; mam też wrażenie, że eks będzie próbował wejść w Twoją więź pomiędzy córkami i coś na tym ugrać - Diabeł to zawsze nieczyste zagrywki; warto w tym czasie szukać nowych rozwiązań (Głupiec) i nie bać się w razie czego prosić o pomoc (Kochankowie)

11-20 września - III Cesarzowa, 7 Kielichów, Paź Buław ---> II Kapłanka, HB X Koło Fortuny i I Mag

w tym czasie możesz snuć wiele planów na przyszłość lub próbować wcielać w życie nowe rozwiązania, na której wpadniesz w pierwszej części miesiąca; wiele spraw będzie w tym czasie wymagać Twojej uwagi i kontroli (Cesarzowa), nie we wszystko będziesz miała jasny i dokładny wgląd (7 kielichów), ale uda Ci się uzyskać tyle informacji (Paź), na ile będzie to możliwe, aby działać i decydować co dalej; pewne rozwiązania mogę pojawić się nieoczekiwanie (Koło), możesz liczyć na wsparcie sił wyższych (Kapłanka+Mag)

21-30 września - 10 Mieczy + I Mag, 10 Monet ---> IX Eremita, HB XXI Świat i III Cesarzowa

tutaj mogą się pojawić konkrety w sprawie rozwodu, szykowanie dokumentów, może pojawi się już pierwszy termin sprawy

Praca/Rozwój zawodowy - Król Kielichów

mogą pojawić się nowe okoliczności, jakieś próby skonkretyzowania poprzednich planów, sporo pomysłów i wsparcie z zewnątrz

Rozwój duchowy/ezoteryka - 10 Kielichów

są możliwości, aby iść gdzieś dalej; dla mnie 10 to już pełnia, w tym przypadku jakiś etap w Twoim rozwoju zostanie zakończony, pojawia się harmonia wewnętrzna, takie intuicyjne usystematyzowanie wiedzy jaką posiadasz i gotowość pójścia dalej

Finanse - 8 Buław + As Buław ---> IX Eremita, HB IX Eremita

pojawia się szansa dodatkowego zarobku, poprzez swoją pracę (dzielenie się swoim talentem, Eremita sugeruje nauczanie, dziele się wiedzą z innymi)

Samopoczucie - Król Buław

sporo energii, kilka nieprzespanych nocy z powodu braku zmęczenia :) Sacral ja czuję, że Ty na wyższych wibracjach będziesz funkcjonować i Twoja potrzeba snu znacznie się zmniejszy

Emocje - VI Kochankowie

trochę się będzie działo w tej dziedzinie, jakieś wahania, rozterki, jakieś towarzystwo lub czyjeś zachowanie może wybijać Cię z równowagi

Zdrowie - Królowa Kielichów

dobre zdrowie, może jakaś kilkudniowa dieta płynna

Uczucia - 4 Buław, 3 Monet, XI Pasja ---> VI Kochankowie, HB XVIII Księżyc i IX Eremita

coś zacznie się wyłaniać, dojrzewać, luźna i niepozorna znajomość wejdzie na wyższy szczebel, pojawi się wzajemne przyciąganie silniejsze niż wcześniej, więcej chęci przebywania razem; warto w czasie kiedy będzie się coś działo zwrócić uwagę na swoje wnętrze, być może odkryjesz coś, czego nie czułaś jeszcze nigdy wcześniej

Niespodzianka - XVI Wieża, V Papież, Królowa Monet ---> XVII Gwiazda, HB XXI Świat i III Cesarzowa

coś bardzo nagłego może się wydarzyć, jakaś nagła wizyta kogoś z rodziny

Zadanie m-ca - IV Cesarz, 3 Buław, 5 Buław ---> XII Wisielec, HB XII Wisielec i III Cesarzowa

nie daj się wyprowadzić z równowagi mężczyźnie (Cesarz), on może swoimi działaniami ostro przyczynić do Twojego wkurzenia; warto spojrzeć na to z innego punktu widzenia (Wisielec) i wyciągnąć wnioski dlaczego to się dzieje i czego ma to Ciebie nauczyć (Cesarzowa)

Rada na wrzesień - Król Mieczy, XII Wisielec, XXI Świat ---> XX Sad, HB VI Kochankowie

trzymać emocje na wodze, nie dać się wciągnąć w grę Mieczowego, zerwać formalne więzy z eks, aby stworzyć miejsce na nowe co już czeka (Wisielec+Kochankowie)

wstawię też swój :)

• Lubię to! 1
Napisano

Dzieki Baamisjanko... :bukiet: Ciekawy miesiac mi sie szykuje. :)

Napisano

1-10 wrzesnia - . 3 Kielichow, XV Diabel, 6 Monet ---> 0 Glupiec, HB VI Kochankowie

Nie wiem czy nie będziesz musiała wydać trochę pieniędzy na jakąś rozrywkę albo wyprawkę szkolną dla dzieci

11-20 sierpnia - III Cesarzowa, 7 Kielichow, Paz Bulaw ---> II Kaplanka, HB X Kolo Fortuny i I Mag

tutaj też dzieci-paź buław może będziesz musiała snuć plany co do dzieci.

21-30 wrzesnia - 10 Mieczy + I Mag, 10 Monet ---> IX Eremita, HB XXI Swiat i III Cesarzowa

Tu jakbyś szukała jakiejś dobrej drogi dla tego co zorbić jeszcze dobrego dla swojego domu, jak pozyskać dodatkowe fundusze itp

Powiedzialabym, ze mozliwa wspolpraca z Kielichowym-albo po prostu ulozy Ci sie dobrze współpraca z ludźmi z pracy

będziesz w pełni zadowlona z tego co robic, będziesz doceniana, poczujesz się szczęśliwa

Albo dorobienia, albo sama będziesz szukała jak dorobić

Duzo energii-bardzo dobre

Emocje - VI Kochankowie

Chwiejnie, dużo emocji, niezdecydowania

mi się K.K kojarzy z taką eterycznościa, romantyzmem..więc takie może lekkie przewrażliwienie albo bujanie w obłokach,ale raczej dobre samopoczucie.

Uczucia - 4 Bulaw, 3 Monet, XI Pasja ---> VI Kochankowie, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita

ogólnie wyszstko dobrze i tak też będzie Ci się wydawało,ale coś jakbyś chciała tu później wyjasnić ,szukać i dowiedzieć się czegoś

Niespodzianka - XVI Wieza, V Papiez, Krolowa Monet ---> XVII Gwiazda, HB XXI Swiat i III Cesarzowa

Mi się wydaje,że ktoś Cię wesprze finansowo i bardzo Ci się przez to poprawi sytuacja (nie wiem jak)

Zadanie m-ca - IV Cesarz, 3 Bulaw, 5 Bulaw ---> XII Wisielec, HB XII Wisielec i III Cesarz

podjąć jakąś męską decyzję, w sprawie która będzie Ci coś utrudniać/denerwować

Rada na wrzesien - Krol Mieczy, XII Wisielec, XXI Swiat ---> XX Sad, HB VI Kochankowie

Musisz być zdecydowana w pewnych kwestiach,bo wisielec mówi,że coś się odciąga. Jeśli to załatwisz będziesz wolna jak ptak:)

Napisano

Dziekuje panno.marto... :bukiet:

Te wydatki na szkole to raczej teraz do konca wrzesnia beda, pozalatwiam do reszty. W tym tygodniu jeszcze pare rzeczy trzeba bedzie dokupic itd. 4. wrzesnia rozpoczyna sie rok szkolny.

Co do reszty, zobaczymy.

ciekawa sama jestem. Interesuja mnie szczegolnie kwestie uczuciowe i finansowe.

Dziekuje pieknie za interpretacje :bukiet: (punkciki przyznam, jak tylko sie odblokuja. )

• Maestro
Napisano

Obiecałam...;)

Możliwe, że myślenie o sprawach związanych z mężem, może ustalanie wysokości alimentów, być może kwestie podziału majątku i sposobów sprawowania opieki nad córkami

Jako,że to początek roku szkolnego, to sporo nerwów z tym związanych, może ustalanie planu dnia itp., nie wiem jak u Was jest z opłatami szkolnymi, czy w ogóle opłacacie Radę Rodziców i tego typu sprawy,ale takie miałam skojarzenie patrząc na 6 monet

Tu stabilnie, widać, że będziesz dużo w necie siedziała, dużo wróżyła innym, sporo zajęć z córkami,ogólnie fajnie i stabilnie

Od czegoś się odetniesz, coś pozostawisz za sobą, jakieś flirty tu widać...

Wsparcie życzliwego Ci mężczyzny

Spokojnie i harmonijnie

Możliwość dorobienia sobie

Energia dzięki mężczyźnie;)

Emocje - VI Kochankowie

Tak, jak widac zakochanie,ale i dylematy i wątpliwosci

Mi ta karta pokazuje zawsze miesiączkę u kobiety, być może będziesz miała silniejszy zespół napięcia przedmiesiączkowego, może więcej emocji z tym związanych i opuchlizny

Wydaje mi się, ze fajna relacja tu się pokazuje, taka dość namiętna i stabilna

Zaskoczenie możliwe, że związane z eksem, aczkolwiek pozytywne zaskoczenie

Pilnuj emocji,wlacz o swoje i patrz z nadzieją w przyszłość, ale tu chyba tez chodzi o zdanie się na mężczyznę, jakby to on miał decydować...

odetnij się emocjonalnie od swojego małżeństwa, bo tu widać, że niby koniec relacji,ale pozostało jeszcze zaangażowanie (czyli tzw. związek pusty, zaangażowanie jest jednym ze składników związku obok namiętności i intymności, ale trwa najdłużej i jest najsilniejsze), rusz w nowy,kolejny etap życia;)

• Lubię to! 1
Napisano

Dzieki Inezko... :bukiet:

Co do alimentow, no to nie spodziewam sie niczego.

Sprawy szkolne, jak najbardziej. Mlode chodza do szkol (i przedszkola) prywatnych i w szkole nowej corki nie mam jeszcze ustalonej wysokosci oplat, musze jeszcze ustalic termina na rozmowe na temat wysokosci oplat.

Takze to pokrywa sie z tym, co napisalas, bardzo mozliwe jest.

I tak, z tym zaangazowaniem, masz racje. Tu widac obustronnie tkwienie jeszcze u nas w czym, co nie istnieje praktycznie.

Cuz, zobaczymy, co ten miesiac przyniesie. Oczywiscie weryfikacja z czasem bedzie, jak zawsze.

Jeszcze raz pieknie dziekuje :bukiet:

Napisano

Miesiąc upłynie Ci pod znakiem troski o zapewnienie bytu i powodzenia materialnego dla swojej rodziny – będziesz twardo stąpać po ziemi – w kwestiach zasadniczych nie dasz się ponieść emocjom – będziesz egzekwować to co Ci się słusznie należy z uporem monetowego

tutaj wychodzi czas przeznaczony i na radość życia i na troski oraz obawy - jakiś początek się tutaj zarysowuje – być może kolejny rok szkolny pokazał się ze swoimi urokami

Wreszcie powróci spokój i stabilizacja – dużo czasu poświęcisz na swój wewnętrzny rozwój - będziesz też zgłębiać tajniki ezoteryki

po zakończeniu jakiś dość nieprzyjemnych spraw - postanowisz zatroszczyć się o rodzinę, zbudować dzieciom przytulne gniazdko – będziesz się starać zapewnić im dostatnie życie

Może współpraca zpanem wrażliwym i uczuciowym

Bardzo ładnie tutaj wychodzi rozwój – harmonia i zadowolenie

szanse na zastrzyk gotówki jest jak najbardziej realny – dzięki swojemu doświadczeniu i mądrości możesz dużo zyskać w tej dziedzinie

Bardzo dobre

Emocje - VI Kochankowie

Jeszcze na tym polu pojawiają się wahania – jeszcze nie jesteś gotowa na nowe

Zdrowie - Krolowa Kielichow,

Uważać na uczucia – nie dać się ranić – bo mogą pojawić się jakieś zaburzenia soma tyczne

W uczuciach na horyzoncie możliwy związek – w głębi duszy masz taką jeszcze mieszankę – chciałabyś nowego uczucia ale są i wahania i rozważania, obawy i tęsknota

Coś definitywnie się zakończy - w kapłanie będzie to oficjalny koniec - będzie to dla Ciebie najlepszy prezent, otworzenie drzwi na świat

Być stanowczą kobietą – walczyć o swoje - nie podejmować pochopnych decyzji – być dobrym obserwatorem i dużo analizować

Wyjść z układu Ty i Mieczowy - dzięki temu świat stanie dla Ciebie otworem – niewykluczona relacja na wyższym poziomie z panem myślącym i czującym podobnie jak Ty

• Lubię to! 1
Napisano

Ogólny nastrój miesiąca - wrzesień upłynie pod znakiem zadbania o bezpieczeństwo finansowe.

Co mnie będzie zajmowało:

1-10 wrzesień - wiele spraw na głowie, Twój eks może zechcieć ingerować w finanse na dzieci

11-20 wrzesień - będziesz miała propozycje otworzenia się na nowe możliwości związane z ezoteryką

21-30 wrzesień - w tym okresie zaczniesz działać i układać sobie życie zgodne z Twoim wnętrzem

Praca/Rozwój zawodowy - czy próbowałaś zająć się bioenergoterapią? tu jest dużo przemyśleń nad dalszą droga zawodową

Rozwój duchowy/ezoteryka- 10 kielichów - coś powinnaś zacząć robić w domu, taki mały początek

Finanse - możliwy niespodziewany przypływ gotówki

Samopoczucie - pójdziesz jak burza do przodu, czas niezwykle energetyczny

Emocje - będą, trzeba zacząć podejmować decyzje

Zdrowie - więcej ruchu ale takiego specjalistycznego

Uczucia - zaczniesz oceniać swoja sytuacje i dojdziesz do wniosku że nie jest tak jak pragniesz i trzeba zacząć podejmować decyzje

żeby to zmienić

Niespodzianka - niespodziewana wizyta z daleka

Zadanie m-ca - przestać czekać , zawalczyć o siebie i perspektywy swojego życia

Rada na wrzesień: Dokonać wyboru, podjąć decyzje dotyczące dobra Twojej rodziny.

Napisano

Dziekuje Anez. :bukiet:

Co do eksa i finansow, to nie ma zbyt wielkiego wplywu na to, jak wysokie sa one. Moze ewentaulnie czasem cos sie dolozy... ale nie pre na to juz... szkoda mi nerwow.

Co do bioenergoterapii... no ciekawe bardzo. 28./29. wrzesien mam wziac udzial w kursie tarotowym w tej szkole Hajo Banzhafa, o ktorej pisalam tez w jednym z watkow. Takze Tarot na razie. O bioenergoterapii myslalam, ale to juz bardziej przyszlosciowo, zeby w tym kierunku popatrzec.

Co do wizyty... no ciekawe, kto? Na pewno w piatek juz teraz wiec, przyjedzie moja corka i przywiezie ja moj tato, takze gosc bedzie, ale to jeszcze sierpniowo, no i spodziewany. Ciekawe...

Dziekuje slicznie za piekna interpretacje :bukiet:

Napisano

Dziekuje rowniez Kedry... :bukiet:

Co do poczatku, ktory zarysowuje sie w 1-szej dekadzie wrzesnia to na pewno poczatek roku szkolnego tam widac. :)

W kwestii tych remontow domowych itd. kto wie, bedzie moj tato, to tez pare rzeczy pomoze mi zrobic w domu. Mam troche planow... na przerobki domowe, pomoze mi na pewno. Wiec jak najbardziej mozliwe.

Dziekuje pieknie za wspaniala interpretacje :bukiet:

Napisano

pracowity, energetyczny, obfity w wydarzenia

będziesz pochłonięta sprawami życia codziennego, takimi głupotkami, zwykłymi obowiązkami

tu będziesz marzyć o młodszym mężczyźnie:-)

Tu zakonczenie zdecydowane pewnego etapu. Skupienie sie na sobie i domu, rodzinie, swoim swiecie.

Praca ze swoim wnętrzem

szukanie rozwoju poza swoim "domem", wnętrzem

szansa będzie na kasę

no buławę będziesz w ręku dzierżyć:-))))

Emocje - VI Kochankowie

Chwiejnie. Ewentualnie zakochana. - na dwoje babka wróżyła:-)

dla mnie karta okey, taka normalna

tu jakbyś musiała podjąć jakąś decyzję związaną ze swoim rozwojem/dokształcaniem się

no i dla mnie pojawia się właśnie ta kobieta z tego rozkładu co ucieszy, co wzbogaci... no nie wiem, może to tylko skojarzenie bezpodstawne...

no nie ruszyć, a przeanalizować swoją konkurencyjność, nie wiem, czy wróżysz zarobkowo, czy się gdzieś ogłaszasz itp. ale tu tak jakbyś musiała przemyśleć to....

Odczepic sie na dobre od meza. Zakonczyc to. - no pewnie! :-)

Napisano

No ciekawe, ciekawe... az sama jestem ciekawa... w jakis sposob ta Krolowa Monet sie objawi...

Dzieki Iwuniu za piekna interpretacje :bukiet:

• 4 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja czesciowa...

Krol Kielichow pokazal mi prace nowa. Ja bede tym Krolem Kielichow. Praca ze starszymi ludzmi. Kontakt ze smiercia itd. w ten kierunek.

Ta praca wlasnie wyszla mi, jak kladlam na nia karty, rowniez jako Krol Kielichow.

Krol Kielichow pokazuje mi czesto takze terapeutow lub ludzi zajmujacych sie jakimis socjalnymi zawodami... majacy kontakt z ludzkimi problemami itd.

Prace zaczynam od 30. wrzesnia. Takze ladnie tu jeszcze sie ujelo.

Reszte zweryfikuje na poczatku pazdziernika.

Napisano

Pokusze sie juz o weryfikacje. Ewentualnie, jezeli cos dojdzie... to dopisze. Takze WERYFIKUJE.

Rzeklabym, ze miesiac bedzie bardzo pracowity. Ewentualnie zaznaczy sie w nim jakis mezczyzna w typie Krola Monet, moze z trygonu ziemi: Panna lub Koziorozec (bo takich mam w swoim otoczeniu).

I tak i tak.

Byly kontakty z panem z trygonu ziemi.

I miesiac byl pracowity.

Tu nie mam zielonego pojecia. Powiedzalabym, ze tu zaznacza sie poczatek roku szkolnego (0 Glupiec) i wszystko zwiazane z dziecmi (3 Kielichow - cory). Ewentualnie jeszcze pokonywanie jakis ograniczen i czyjes wsparcie.

Mozliwe tez, ze cos w kwestaich uczuciowych tu byc na rzeczy. Jako ze karty rowniez dosc w te strone trafiaja.

Rozpoczecie roku szkolnego przede wszystkim i dopasowywanie sie do zupelnie nowych ram czasowych i potrzeb, przede wszystkim dzieci.

Tu nie mam zielonego pojecia. Jakby jakies moje marzenia. Ewentualnie dzialania takie dosyc zywiolowe. Mozliwe tez, ze cos moze dotyczyc moich dzieci tutaj. Jakas sprawa do zalatwienia.

No tu troche ponosilo momentami.

No mezu wniosl WRESZCIE pozew o rozwod. Chcialam, zeby to wyszlo z jego strony, bo daje mi to gwarancje, ze nie bedzie tego stopowal. I tak sie stalo.

Nowa praca. Ze starszymi ludzmi.

Rozgladanie sie za dalszymi mozliwosciami, jako ze 10 Kielichow pokazuje mi zawsze moment "jest fajnie, ale popatrzmy, co dalej".

Powiedzialabym tu, ze odkrylam swoich pare nowych mozliwosci i poszerzylam mocno spektrum swoich mozliwosci. I tak, stanelam w punkcie, ze warto byloby z tym, cos robic dalej.

A tu jakby mozliwosc dorobienia. Lub dodatkowych pieniazkow.

Okazalo sie, ze ekstra pieniazki sa do zgarniecia. Ino musze numer konta podac, bo sie nadwyzka wplat z mojej strony porobila. Zbyt hojnie placilam rachunki. :witch:

Duzo energii.

Tak, i bardzo bardzo duzo sil. I chec rzadzenia. :flamenco:

Emocje - VI Kochankowie

Chwiejnie. Ewentualnie zakochana.

Bardzo emocjonalnie.

Mialam juz te karte w zdrowiu. Nie pokazywala mi nic szczegolnego. Ewentualnie te emocje. Co mogloby pokrywac sie tu z Kochankami, wiec jakas taka chwiejnosc moze byc.

Poza emocjami, ktore roznie tam, to ok bylo. Kielichowa jeszcze chorob u mnie nie pokazala.

A tu nie mam pojecia. Jakby cos nabieralo rozmachu i stopniowo we mnie dojrzewalo.

Tak tego, co mi sluzy. Przydusilam meza, zeby wreszcie z rozwodem ruszyc. Bo za bardzo sie ociagal. I efekty tego mam. Jest pozew.

Cos ewidentnie mnie zaskoczy. Wieza, to cos, co wywali mnie ostro z laczkow. Hmm...

No tu chyba ten pozew zaskoczyl mnie dosc mocno. Bo niby wiedzialam, ze bedzie, ale buchnal mna mocno.

Nie wiem. Ruszyc pewne sprawy do przodu.

Ruszyc do przodu sprawy zwiazane z rozwodem.

Odczepic sie na dobre od meza. Zakonczyc to.

Zajac sie fest sprawami rozwodowym. Czyli jw. Popchnac meza do dzialania. Zakonczyc to.

Dziekuje wszystkim, ktorzy pomagali mi w interpretowaniu rozkladu... :bukiet: