Skocz do zawartości

Praca.. Proszę o pomoc.

Spes

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Otóż myślę o pracy jako ratownik medyczny.. Ze względu, iż niechętnie przyjmują kobiety poprosiłam karty o pomoc. ;))

Pytanie: Czy znajdę pracę jako ratownik medyczny?

1) 10 Denarów

2) As pucharów

3) As Buław

Wydaję mi się, że uda mi się pracować w owym zawodzie.

Choć te asy mają znaczenie bardziej uczuciowe...

Napisano

a karty - chronologicznie czy jako calosc czytac?

zakladam, ze jako calosc

wg mnie nie daja one jednoznacznej odpowiedzi - ale za to bardzo pozytywne przeslanie

10 monet - ze jest to praca w sam raz dla Ciebie, ze to "strzal w dziesiatke", jesli chodzi o Twoje predyspozycje

As pucharow - ze masz szanse spelnic sie w tej pracy

As kijow - ze musisz aktywnie szukac swojej szansy, dzialac w kierunku spelnienia tego marzenia

z podsumowania (wg H. Starowieyskiej) wychodzi Kolo Fortuny/Mag - czyli mozesz przechylic szale na swoja korzysc,

choc moze nie od razu - ale wymagane jest Twoje aktywne dzialanie (As kijow, Mag)

powodzenia!

Napisano

10 Monet wskazuje na to, ze sa bardzo dobre podstawy, zebys tam mogla pracowac. Masz potrzebne umiejetnosci itd. As Kielichow wskazuje na to, ze praca bylaby w sam raz dla Ciebie i bylaby spelnieniem Twoich marzen, oczekiwan, wzgledem pracy zawodowej. As Bulaw wskazuje na to, ze to szansa a trzeba dzialac. Wg Starowieyskiej masz Kolo, wg Banzhafa masz Wisielca i Cesarzowa. Tu trzeba dokladnie obmyslec jakby zadzialac. Dzialania musza byc bardzo przemyslane, a i.. inne niz dotychczas. Wisielec mowi o tym, ze cos trzeba inaczej zadzialac, bo w ten sposob, jak do tej pory, mozesz sie rozminac z szansa. Patrzac na karty w rozkladzie, stawialabym na bardziej aktywne staranie sie, konkretne dzialania. Cesarzowa z Wisielca to jednak duze szanse, zeby przy aktywnym dzialaniu te prace dostac.

Napisano

No więc moim zdaniem 10 monet wkazuje,że bardzo byś się odnalazła w tym zwodzie i jest on dla Ciebie bardzo dobry, as pucharów pokazuje,że to poszukiwanie pracy jest takie prosto z serca, zaś as buław,że będzie na to szansa. Szkoda,że nie dołożyłaś do asa buław jeszcze jednej karty, w którą stronę pójdzie,ale myślę, że podsumowanie koło wskazuje na to,że nadarzy się taka okazja by taką pracę dostać. Więc jeśli taka informacja Ci wystarczy i daje nadzieje,to powinno być dobrze :)

M.

Napisano

1) 10 Denarów

2) As pucharów

3) As Buław

Suma: Koło Fortuny

Karty radzą, żebyś szukała i się nie poddawała, bo szanse masz bardzo duże :) Widać, że będziesz się spełniała, będziesz pełna motywacji, pomysłów...i będzie to dla Ciebie praca stabilna, dająca poczucie bezpieczeństwa :) Także działaj dziewczyno, bo los sprzyja :)))

Napisano

Pozytywne karty mówiące o spełnieniu a asy mogą tez wskazywać na więcej niż jedna możliwość - może nawet nie tylko ratownik ale cos więcej, dalej. szkoda, ze do asów nie dociągnęłaś czegoś dalej :)

nie rezygnuj i dąż smiało do celu.

Gość alles-in1
Napisano

Prace otrzymasz, as bulaw zawsze pokazuje mi dzialanie, ktore sie zrealizuje. Jest to praca, ktora powinnas wykonywac, super sie w niej odnajdziesz. Powodzenia

Gość gość5
Napisano
Otóż myślę o pracy jako ratownik medyczny.. Ze względu, iż niechętnie przyjmują kobiety poprosiłam karty o pomoc. ;))

Pytanie: Czy znajdę pracę jako ratownik medyczny?

1) 10 Denarów

2) As pucharów

3) As Buław

Wydaję mi się, że uda mi się pracować w owym zawodzie.

Choć te asy mają znaczenie bardziej uczuciowe...

niechetnie przyjmuja, bo to ciężka praca- masz solidne podstawy do tego by sądzic, ze się dostaniesz ( nie wiem czego się uczyłaś wczesniej ale ta 10 denarów tak mi sie skojarzyła) - trzeba tylko działać.............

Napisano

Uda Ci się :) Bedziesz się tam realizowała i czuła jak ryba w wodzie :) Praca ta będzie wymagać od Ciebie energicznego działania i empatii, które musisz w sobie rozwinąć(asy).