Skocz do zawartości

wrzesień

Erza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ogólny nastrój miesiąca: 9 buław, 2 kielichów, Rycerz mieczy ---> suma Kochankowie

ogólnie wygląda to tak, jakby cały miesiąc zajmowało mi przyglądanie się z dystansu pewnej relacji

Co będzie mnie zajmowało:

1-10 września 2 monet, Paź mieczy, 5 monet ---> suma Moc/Kapłanka

mogą wystąpić jakieś problemy finansowe i kłótnie z matką na tym gruncie, jednak sądzę, że jeśli wykażę się siłą charakteru i intuicją to może wcale tak źle nie będzie

11-20 września 10 monet, As buław, Rycerz kielichów ---> suma Wisielec/Cesarzowa

możliwe, że w tych dniach także na pierwszy plan wysuną się finanse i widać polepszenie, z drugiej strony możliwe, że jakaś znajomość może się fajnie rozwijać, albo możliwy odzew lub jakieś miłe spotkanie

21-30 września Królowa buław, Księżyc, Królowa kielichów ---> suma Koło/Mag

w tych dniach głównie może mnie pochłaniać rozwój duchowy, praca nad sobą i swoją intuicją

Zadanie miesiąca: 9 kielichów

poświęcenie się zabawie, dalsza nauka samodzielności, ale taka na luzie

Tym powinnam się zająć: Moc

sobą, pracą nad swoim charakterem

To sobie odpuścić: Koło, 6 monet ---> suma Cesarz

zdawanie się na los, trzeba będzie zadziałać, może podjąć z kimś dialog/współpracę, aby osiągnąć zamierzone cele

Praca Król monet, 8 mieczy, Rycerz monet ---> suma Głupiec/Cesarz

możliwość większych pieniędzy, kosztem siedzenia w pracy po godzinach, ale poniżej Wisielec tego nie potwierdza, więc możliwe, że coś innego się będzie działo

Finanse Wisielec

raczej bez zmian, albo moja zmiana w stosunku do nich

Samopoczucie 3 kielichów

super

Uczucia Królowa mieczy, 2 mieczy, Diabeł ---> suma Cesarzowa

zupełne odcięcie się od spraw uczuciowy, chłód emocjonalny i racjonalizacja emocji; właściwie to dobrze, bo po ostatnich wydarzeniach to się przyda

Zdrowie 3 buław

dobre; może więcej aktywności

Niespodzianka 7 buław, As mieczy, Słońce ---> suma Kapłan

pojęcia najmniejszego nie mam

Rada na wrzesień 2013 Pustelnik, 7 mieczy, Paź monet ---> suma Koło/Mag

zająć się sobą, unikać ludzi o niejasnych intencjach

rozkład na sierpień zweryfikuję na początku września

Napisano

Rany, jaki długi ten rozkład...

Ogólny nastrój miesiąca: 9 buław, 2 kielichów, Rycerz mieczy ---> suma Kochankowie

trochę obronny, tak jakby przytłaczała Cię sama myśl,że musisz dokonywać jakiś wyborów

kwestie finansowe zdecydowanie- jakiś kłopot z brakiem pieniędzy,ale po krótkiej reflksji powinnaś nabrać sił

11-20 września 10 monet, As buław, Rycerz kielichów ---> suma Wisielec/Cesarzowa

tu już się poprawi sytuacja finansowa, w kłopotachi zastoju finansowym powinien pomóc ktoś z rodziny

będziesz troche myślała o uzuciach, lekka zaduma,ale chyba pozytywna

tak, wyluzować, bawić się, uśmiechać:D

sobą, pracą nad swoim charakterem-zgadzam się

zdawanie się na los, trzeba będzie zadziałać, ale raczej podjąć męską decyzję

Praca : Król monet, 8 mieczy, Rycerz monet ---> suma Głupiec/Cesarz

ja myślę,że siedzenie po godzinach bez dodatkowych pieniędzy bo i 8 mieczy i głupiec tak jakbyś robiła coś na głupka za nic

Finanse Wisielec

bez zmian lub zawieszenie lub jakaś trudna sytuacja, która Ci trochę wywróci śiat do góry nogami

Samopoczucie 3 kielichów

super-zgadzam się

Uczucia: Królowa mieczy, 2 mieczy, Diabeł ---> suma Cesarzowa

wydaje mi się, że przejdziesz lekki konflikt sama ze sobą

Zdrowie 3 buław

dobre; może więcej aktywności-zgadzam się

wydaje mi się,że po jakimś konflikcie coś Ci się uda wygrać co kolwiek to jest będziesz miała z tego satysfakcję

podąrzaj własną drogą, nie daj się nikomu, rób swoje, bo intuicyjnie podejmujesz dobre decyzje.

Napisano

Ogólny nastrój miesiąca - dokonanie wyboru , podjęcie decyzji dotyczącej relacji. Karta radzi wyciągnąć wnioski z przeszłości.

1-10 września - trzeba zadbać o sytuacje finansową, nie unikaj problemów, rozwiązuj je na bieżąco.

11-20 września - pojawią się szanse w sprawach finansowych i osobistych, które powinnaś wykorzystać.

21-30 września - zmiany w twoim podejściu do wielu spraw, wyciszysz się i dojrzysz możliwości.

Zadanie miesiąca: za bardzo nie rozleniwiaj się, to może przejść w nawyk.

Tym powinnam się zająć: sama sobą, pokazać swoją moc i siłę,bardziej zadbaj o wygląd, bądź bardziej seksowna.

To sobie odpuścić - nie czekaj na zmiany, które przyniesie los, bądź panią samej siebie.

Praca - propozycja nowej pracy, trzeba się zastanowić czy się opłaca

Finanse - na tym samym poziomie

Samopoczucie - dojdziesz do wniosku że potrzebne Ci towarzystwo i korzystaj z tego

Uczucia - dasz sobie na razie spokój

Zdrowie - emocje stres opadną, wszystko idzie w dobrym kierunku

Niespodzianka - mężczyzna z którym straciłaś kontakt odezwie się mimo że jest w związku

Rada na wrzesień 2013 - przemyśl wszystkie możliwości i szanse na wprowadzenie zmian dotyczących finansów i spraw osobistych.

Wykaż się przy tym sprytem, inteligencją i przebiegłością, zacznij je wprowadzać w życie.

Napisano

Dziękuję Panno.Marto :slonko:

Praca : Król monet, 8 mieczy, Rycerz monet ---> suma Głupiec/Cesarz

ja myślę,że siedzenie po godzinach bez dodatkowych pieniędzy bo i 8 mieczy i głupiec tak jakbyś robiła coś na głupka za nic

to raczej nie wchodzi w grę, u mnie w pracy za nadgodziny jesteśmy wynagradzani

Napisano

dziękuję Anez :serducho:

Niespodzianka - mężczyzna z którym straciłaś kontakt odezwie się mimo że jest w związku

póki co żaden mi nie przychodzi do głowy, ci, których znam są wolni, a nie ma takiego, z którym straciłam kontakt - zobaczymy :)

• Maestro
Napisano

ogólnie to zrobisz się zdystansowana, nawet chwilami obojętna wobec mężczyzny, którego lubisz, ale który jednocześnie Cię denerwuje

"jak związać koniec z końcem" - to chyba będzie motto przewodnie pierwszej dekady września

widać, że staniesz na nogi, pojaiw się dobre samopoczucie i energia, niewykluczone miłe spotkanie z mężczyzną

w tej dekadzie widać sprawy ezo na pierwszym planie, ale i dużo działań, sporo energii, a także poświęcanie czasu głównie sobie, wyluzowanie

ciesz się życiem, ciesz się sobą

poskramianiem nadmiaru emocji

dawanie z siebie za dużo przy nadarzających się okazjach, masz wyżej moc -poskramiaj chęci, namiętności i zadanie miesiaca 9 kielichów - myśl głównie o sobie, żeby Tobie było dobrze

z jednej strony stabilizacja, ale mam tez wrażenie, że szef Ci każe po godzinach siedzieć

Finanse Wisielec

bez zmian

Samopoczucie 3 kielichów

będziesz wesoła i towarzyska

pokażesz kto tu rządzi;)))

Zdrowie 3 buław

w porządku

wydaje mi się, że uda Ci się opanować emocje i nerwy, psychicznie poczujesz się wypoczęta

zajmij się sobą, jak piszesz unikaj ludzi interesownych, takich,którzy kontaktują się z Tobą tylko wtedy, gdy czegoś chca

Napisano

będziesz rozważać za i przeciw relacji z mieczowym

no tak… tutaj spore nieporozumienia na temat, kto ile daje….

może być jakieś miłe spotkanie z kimś z rodziny, albo jakąś bliską Ci osobą

może też być jakieś spotkanie z koleżankami ezo, albo jakaś wymiana z nimi

skupienie się na sobie i na tym, czego się pragnie

ujarzmianiem negatywnych emocji

porzucić nastawienie, że manna z nieba leci….

No może i faktycznie praca po godzinach cię czeka…

Finanse Wisielec

Samopoczucie 3 kielichów

będziesz się dobrze bawić

odetniesz się od emocji jakiejś zależności

Zdrowie 3 buław

skupić się na swoim wnętrzu i uważać, na intencje innych….

Napisano
Ogólny nastrój miesiąca: 9 buław, 2 kielichów, Rycerz mieczy ---> suma Kochankowie, suma HB XI Moc i II Kaplanka

ogólnie wygląda to tak, jakby cały miesiąc zajmowało mi przyglądanie się z dystansu pewnej relacji

Tu wydaje mi sie, ze bedzie Cie czekac jakas rozmowa z kims, z kim na razie trzymasz sie na dystans, ale jest Ci mimo to bliski. :)

1-10 września 2 monet, Paź mieczy, 5 monet ---> suma Moc/Kapłanka, HB VII Rydwan

mogą wystąpić jakieś problemy finansowe i kłótnie z matką na tym gruncie, jednak sądzę, że jeśli wykażę się siłą charakteru i intuicją to może wcale tak źle nie będzie

Tu moze sie pojawic jakas wymiana zdan, moze tez cos w rodzaju klotni, gdzie po prostu bedziesz musiala wykazac sie trwaniem przy swoim zdaniu. Ale ta rozmowa (klotnia) moze wyprowadzic Cie mocno z rownowagi.

11-20 września 10 monet, As buław, Rycerz kielichów ---> suma Wisielec/Cesarzowa, HB XI Moc i II Kaplanka

możliwe, że w tych dniach także na pierwszy plan wysuną się finanse i widać polepszenie, z drugiej strony możliwe, że jakaś znajomość może się fajnie rozwijać, albo możliwy odzew lub jakieś miłe spotkanie

Tak, to bardzo mozliwe. Ewentualnie cos bedzie dotyczylo pewnej znajomosci z jakims panem. I tu zostanie zmieniony sposob dzialania. Moze pojawic sie okazja/mozliwosc, zeby cos ruszylo do przodu.

21-30 września Królowa buław, Księżyc, Królowa kielichów ---> suma Koło/Mag, XVIII Ksiezyc i IX Eremita

w tych dniach głównie może mnie pochłaniać rozwój duchowy, praca nad sobą i swoją intuicją

Tak, tez mysle, ze bedziesz zajeta sama soba. Moze nie tylko rozwoj duchowy, ale takze wszystko, co bedzie dzialo sie w Twoim wnetrzu. Bedziesz zajmowala sie soba w najscislejszym znaczeniu tego slowa. Taki wewnetrzny wellness.

Zajac sie soba. Robic wszystko, co Ciebie uszczesliwia. Uporzadkowac sie wewnetrznie. Nie robic nic na sile, nic, co jest Ci obce i sprzeczne Twoim idealom.

Wszystkim, co jest dla Ciebie wazne i czego pragniesz. Ufac swojej intuicji.

To sobie odpuścić: Koło, 6 monet ---> suma Cesarz, suma HB XVI Wieza i VII Rydwan

zdawanie się na los, trzeba będzie zadziałać, może podjąć z kimś dialog/współpracę, aby osiągnąć zamierzone cele

Zdawaniez sie na to, ze cos sie ulozy, ze ktos Cie wesprze itd. Musisz sama zaczac dzialac, musisz zrobic sobie konkretny plan, ruszyc sie z miejsca i zaczac DZIALAC. Nic samo sie nie zdarzy. Nic samo do Ciebie nie przyjdzie.

Praca Król monet, 8 mieczy, Rycerz monet ---> suma Głupiec/Cesarz, suma HB VIII Sprawiedliwosc

możliwość większych pieniędzy, kosztem siedzenia w pracy po godzinach, ale poniżej Wisielec tego nie potwierdza, więc możliwe, że coś innego się będzie działo

No tu trzeba bedzie zakasac odpowiednio rekawy i nie liczyc na to, ze pieniazki przyjda szybko. Bedzie duzo, duzo pracy, nawet wiecej niz sie spodziewasz i no robotny miesiac bedzie. Jednak ile wysilku w to wlozysz, tyle zysku z tego bedzie.

Finanse Wisielec

Jw. Na zyski trzeba bedzie poczekac. Na razie zakasanie rekawow. Zyski przyjda z czasem. Pozniej jednak niz we wrzesniu.

Samopoczucie 3 kielichów

super

Tak, dobrze.

Uczucia Królowa mieczy, 2 mieczy, Diabeł ---> suma Cesarzowa, suma HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

zupełne odcięcie się od spraw uczuciowy, chłód emocjonalny i racjonalizacja emocji; właściwie to dobrze, bo po ostatnich wydarzeniach to się przyda

Tak, ale tu moze tez czekac Cie jeszcze jakas rozmowa i moze ona nie przebiec wcale ladnie. Z drugiej strony wszystko wymaga z czasu i z czasem moze wyjsc na jaw, ze nie taki diabel straszny. W kazdym razie ten miesiac moze wydawac sie dosc bolesny... a przynajmniej mocno racjonalny w tym wzgledzie.

Zdrowie 3 buław

Dobrze.

Niespodzianka 7 buław, As mieczy, Słońce ---> suma Kapłan, suma HB IX Eremita

No tu przestaniesz zabiegac o cos i skupisz sie na sobie i swojej terazniejszosc. Inne karty tez o tym mowia. Miesiac bardzo "dla siebie".

Rada na wrzesień 2013 Pustelnik, 7 mieczy, Paź monet ---> suma Koło/Mag, suma HB XVI Wieza i VII Rydwan

Tak, zajac sie soba i po prostu swoim rozwojem, swoja nauka. A... i jeszcze jedno. Nie bac sie bliskosci z osobami, ktore Twojej bliskosci szukaja. :) Wyjsc ze swojej skorupy zolwia... i dac sie przytulic.

Powodzenia Baamisjanko :bukiet:

Napisano

Dziękuję Inez :bukiet:

ogólnie to zrobisz się zdystansowana, nawet chwilami obojętna wobec mężczyzny, którego lubisz, ale który jednocześnie Cię denerwuje

teraz mnie wszyscy denerwują :lol:

Napisano

Dziękuję Iwko :kwiatek:

będziesz rozważać za i przeciw relacji z mieczowym

możliwe, tylko zastawiam się który to taki mądry w mieczowym wyszedł ;)

Napisano

Dziękuję Sacral :czarodziej:

21-30 września Królowa buław, Księżyc, Królowa kielichów ---> suma Koło/Mag, XVIII Ksiezyc i IX Eremita Tak, tez mysle, ze bedziesz zajeta sama soba. Moze nie tylko rozwoj duchowy, ale takze wszystko, co bedzie dzialo sie w Twoim wnetrzu. Bedziesz zajmowala sie soba w najscislejszym znaczeniu tego slowa. Taki wewnetrzny wellness.

zewnętrzny też, bo zainwestowałam w regularny wysiłek fizyczny :) tu chyba widać, że będę to kontynuować z powodzeniem :)

tak sobie myślę, patrząc na te karty na pracę, że może nasza firma wygra jakiś przetarg i znowu będzie harówa...

Gość gość5
Napisano

ogólnie wygląda to tak, jakby cały miesiąc zajmowało mi przyglądanie się z dystansu pewnej relacji - a mnie sie wydaje, że najpierw bedziesz ostrozna a potem-ciach i problem rozwiązany- to nie musi chodzić o uczucia- może być tez zwiazane z pracą

mogą wystąpić jakieś problemy finansowe i kłótnie z matką na tym gruncie, jednak sądzę, że jeśli wykażę się siłą charakteru i intuicją to może wcale tak źle nie będzie-tu rczej o kase bedzie chodziło- rozmowy a nawet pyskowki co kupic a co juz nie- bo zabraknie albo dziura w budzecie bedzie za duza

możliwe, że w tych dniach także na pierwszy plan wysuną się finanse i widać polepszenie, z drugiej strony możliwe, że jakaś znajomość może się fajnie rozwijać, albo możliwy odzew lub jakieś miłe spotkanie- tylko spokoj cie uratuje i w sytuacjach stresogennych szukac rozwiazan a nie chwilowej łatki

w tych dniach głównie może mnie pochłaniać rozwój duchowy, praca nad sobą i swoją intuicją mocje opadna i bardziej zaglebisz sie w siebie niz w otaczajacych swiat- spokojny bynajmniej czas sie zapowiada

poświęcenie się zabawie, dalsza nauka samodzielności, ale taka na luziespedzac czas z rodziną, wśród znajomych

sobą, pracą nad swoim charakteremtak jak napisalas- kształtowac ducha :P

zdawanie się na los, trzeba będzie zadziałać, może podjąć z kimś dialog/współpracę, aby osiągnąć zamierzone celeciagle proszenie o pomoc- nie stac i czekac tylko dzialac

możliwość większych pieniędzy, kosztem siedzenia w pracy po godzinach, ale poniżej Wisielec tego nie potwierdza, więc możliwe, że coś innego się będzie działoa czy Ty nie dostaniesz jakiej nowej propozycji?

Finanse Wisielec

raczej bez zmian, albo moja zmiana w stosunku do nich- moze stac sie cos co wywroci Twoj budzet do gory nogami

Samopoczucie 3 kielichów

super - miło przaśnie i radośnie

zupełne odcięcie się od spraw uczuciowy, chłód emocjonalny i racjonalizacja emocji; właściwie to dobrze, bo po ostatnich wydarzeniach to się przydanerwy widać i zmarźlina zalatuje........

Zdrowie 3 buław

dobre; może więcej aktywności nie znam sie :(

pojęcia najmniejszego nie mamhm.. wygląda jak kontakt z kimś kto znaczy/znaczyl dla Ciebiesporo - typu ktos bliski od serca- moze byc tez przyjaciel

zająć się sobą, unikać ludzi o niejasnych intencjachzanim wykonasz ruch- pomysleć czy warto....

rozkład na sierpień zweryfikuję na początku września

Napisano

dziękuję Rogi :slonko:

o nowej propozycji nic nie wiem, w zasadzie, to ja chciałabym miejsce pracy zmienić, jeśli tylko nadarzy się ku temu okazja, ja tam dłużej nie wytrzymam, finansowo jest naprawdę rewelacyjnie, ale atmosfera jest masakryczna

Gość gość5
Napisano

heh - to może Ci się poszczęści i znajdzie się propozycja- ktos sie odezwie- jak ten ryc denarów :)- czego Ci naprawdę życzę, bo nie ma nic gorszego niz okropna atmosfera w pracy....... tam się sporą część życia spędza.........

Napisano

Dzięki Kochana :*

ludzie tam są ok, ale szefostwo wprowadza gęstą i lepką atmosferę, ciągle jesteśmy sprawdzani, nie można nawet prywatnego telefonu odebrać, bo już krzywo się patrzą

• 1 miesiąc temu...
Napisano

weryfikuję wrzesień :)

właściwie to przyglądałam się dwóm relacjom, póki co obaj panowie są na minusie i nie wiem, który ma większego, bo ciągle się przebijają :zeby:

no właśnie kłótni o finanse nie było, ani żadnych braków, ale czas ogólnie był leniwy, czułam się przepracowana

był odzew jednego z panów, poza tym dużo kontaktów z ludźmi, spotkań towarzyskich

praca nad sobą także, ale w dużej mierze w tym czasie sprawy związane ze zdrowiem mamy były na pierwszym planie

tak, wyluzowanie, zaprzestanie przejmowaniem się innym; robienie wielu rzeczy dla własnej wygody i odpoczynku

tak

ktoś nie powinien dostać drugiej szansy, a dostał...

nadgodzin aż tak wiele nie było, aczkolwiek dostałam ekstra pieniążki, co pozwoliło mi zrobić pewien zakup do domu; poza tym miałam pod opieką praktykantkę, więc obowiązków było więcej

Finanse Wisielec

no właśnie kaski było więcej, ale właśnie nastąpiła pewna zmiana we mnie - zrobiłam się mniej skąpa :P

Samopoczucie 3 kielichów

super

zupełne odcięcie się od spraw uczuciowych, chłód emocjonalny i racjonalizacja emocji; właściwie to dobrze, bo po ostatnich wydarzeniach to się przyda

no tak nie do końca, jednakże dwóch panów zawiodło mnie i powiedziałam sobie, że to im zapamiętam, że jak oni będą potrzebować pomocy, to też im pokażę środkowy palec

Zdrowie 3 buław

zdrowie ok

niespodzianką było pewne zachowanie pana, który pokazał się z zupełnie innej strony niż znałam go wcześniej

no właśnie... i częściowo nie posłuchałam :zeby:

Napisano

Panno Marto

podąrzaj własną drogą, nie daj się nikomu, rób swoje, bo intuicyjnie podejmujesz dobre decyzje.

miałam z trzy razy taką sytuację, że głos w głowie powiedział mi: "zapomniałaś dokumentów", "nie wyłączyłaś kompa" oraz "weź parasol będzie padać" - to tak apropo tej intuicji ;)

• Maestro
Napisano
właściwie to przyglądałam się dwóm relacjom, póki co obaj panowie są na minusie i nie wiem, który ma większego

:lol::lol::lol:

Wybacz:)

Napisano

Anez

21-30 września - zmiany w twoim podejściu do wielu spraw, wyciszysz się i dojrzysz możliwości.

w tym czasie byłam właściwie zdana sama na siebie i przy okazji musiałam zająć się mamą

oooo! Pan G się odezwał, a w sierpniu się ożenił, olałam go

Rada na wrzesień 2013 - przemyśl wszystkie możliwości i szanse na wprowadzenie zmian dotyczących finansów i spraw osobistych.

Wykaż się przy tym sprytem, inteligencją i przebiegłością, zacznij je wprowadzać w życie.

trochę tego myślenia było :) i jakieś działania w obu kwestiach już powzięłam

Napisano
:lol::lol::lol:

Wybacz:)

o kurde :zeby:

teraz widzę co napisałam i jak to brzmi :lol:

Napisano

Inez

zajmij się sobą, jak piszesz unikaj ludzi interesownych, takich,którzy kontaktują się z Tobą tylko wtedy, gdy czegoś chca

a były takie dwie osoby, właściwie koleżanki, które najpierw pod pozorem zapytania, co u mnie słychać, przeszły do rzeczy, czyli czy mogłabym im pomóc, bo... oczywiście odmówiłam

Napisano

Iwuś

może być jakieś miłe spotkanie z kimś z rodziny, albo jakąś bliską Ci osobą

była wizyta brata z rodziną :)

• Maestro
Napisano
Inez

a były takie dwie osoby, właściwie koleżanki, które najpierw pod pozorem zapytania, co u mnie słychać, przeszły do rzeczy, czyli czy mogłabym im pomóc, bo... oczywiście odmówiłam

Normalka:) Tez tak mam, ale zaraz ucinam temat:))

Napisano

Sacralku

Tak, to bardzo mozliwe. Ewentualnie cos bedzie dotyczylo pewnej znajomosci z jakims panem. I tu zostanie zmieniony sposob dzialania. Moze pojawic sie okazja/mozliwosc, zeby cos ruszylo do przodu.

okazja się pojawiła, ale do tanga trzeba dwojga niestety

dziękuję Kochane za interpretacje, zaraz wrzucam październik :)