Maestro Inez2503 Napisano 25 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 25 Sierpnia 2013 Ogólna atmosfera września(karty z przełożenia) Król Monet 4 mieczy Sąd miesiąc pod znakiem wydatków, odpoczynku i powrotów Praca - Królowa Monet 6 Monet suma Wisielec tu bez zmian, praca,zarabianie itp. Finanse 7 Monet 8 Monet suma Śmierć tu jakaś zmiana się szykuje, albo zastój jakiś.. Samopoczucie 4 buław 9 Monet suma Mag sielsko i fajnie jak widać, bedę z samej siebie zadowolona;)) Uczucia Kapłan Diabeł suma Sąd jakoś tak namiętnie bardzo... Zdrowie Moc Rycerz Kielichów suma Świat wg mnie powinnam czuć się silna, ale możliwe tez wahania nastrojów;) Co robić 10 Kielichów 10 Monet suma Księzyc skryć się w moim domu przed innymi;) Czego nie robić 5 Mieczy 7 Mieczy Wisielec nie plotkować, nie kłamać, nie oszukiwać, nie kręcić.. Niespodzianka Słońce Sąd suma Gwiazda spotkanie z kimś, kogo znam:) Rada na wrzesień Świat Giermek Buław suma Cesarzowa mam żyć pełnią życia, bawić się i cieszyć się nim;)) Cytuj
Frambuesa_ Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Ogólna atmosfera września(karty z przełożenia) Król Monet 4 mieczy Sąd Ogólna regeneracja, równowaga, przemyślenie wielu spraw i poukładanie ich sobie (patrząc na sumę kojarzy mi się, że te przemyślenia będą pod wpływem takiego spokojnego 'powrotu do przeszłości', albo myślami albo pod wpływem osoby, którą kiedyś znałaś). Praca - Królowa Monet 6 Monet suma Wisielec Nic nowego. Możliwe, że pomożesz komuś finansowo / pożyczysz pieniądze. Finanse 7 Monet 8 Monet suma Śmierć Gdybym nie spojrzała na sumę to bym powiedziała, że dostaniesz podwyżkę / zarobisz więcej własną pracą, może jakieś nadgodziny albo dodatkowe kursy? W zasadzie ta Śmierć tutaj to może być coś nowego dla Ciebie, nie szukasz może nowej pracy? Samopoczucie 4 buław 9 Monet suma Mag Oj wszystko pięknie, bez zmartwień, poczujesz, że się rozwijasz Uczucia Kapłan Diabeł suma Sąd Dużo namiętności, ale też długich, ciekawych rozmów z mężczyzną. Zdrowie Moc Rycerz Kielichów suma Świat Pełnia zdrowia, zarówno fizycznego jak i psychicznego. Poczujesz przypływ energii. Co robić 10 Kielichów 10 Monet suma Księzyc Pielęgnować związek Doceniaj to co masz, mów o swoich uczuciach. W tych kartach jest pełna stabilizacja rodzinna. Nie wyciągaj brudów z przeszłości Czego nie robić 5 Mieczy 7 Mieczy Wisielec Nie kłóć się, staraj się zrozumieć problem, wyjdź poza swoje utarte schematy myślowe Niespodzianka Słońce Sąd suma Gwiazda Zgadzam się, miłe spotkanie z kimś z przeszłości, dzięki czemu znajomość się 'odrodzi'. Rada na wrzesień Świat Giermek Buław suma Cesarzowa Ciesz się życiem, doceniaj to co masz, wychodź do ludzi, ale miej czas dla siebie i swoich przyjemności 1 Cytuj
Gość ANEZ Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Ogólna atmosfera września Król monet 4 mieczy Sad - miesiąc gdzie mogą gonić Cię wydatki, mąż może mieć zastrzeżenia co do ich zasadności Praca Królowa monet 6 monet - kobieta może mieć zastrzeżenia co do Twojej wydajności, zaangażowania w pracy. Finanse 7 monet 8 monet - na tym samym poziomie Samopoczucie 4buław 9 monet - stabilnie, dobre, może rozpierać Cię energia Uczucia Kapłan Diabeł - zmienne, zaskoczy Cię mężczyzna, zobaczysz jego drugą twarz. Zdrowie Moc Rycerz Kielichów - uważaj na swój system nerwowy żebyś zbytnio nie wypaliła się Co robić 10 kielichów 10 monet - przypilnować tego co już masz Czego nie robić 5 mieczy 7 mieczy - nie wdawaj się w żadne intrygi i nieporozumienia. Niespodzianka Słońce Sąd - odrodzenie się relacji z mężczyzną Rada na wrzesień:Swiat, giermek buław - jeżeli nadarzy się wyjazd to skorzystaj z niego. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Całość rozkładu mi tutaj oscyluje,ze ktoś bedzie próbował się do Ciebie przebić,przez twoje mury albo coś naprawic..Czego nie robić..Nie poczuwać się do odpowiedzialności,ze ty w czymś zawiniłas albo nie daj zgonić winy na siebie.. Co robisz- skupić się na docolowej materialności w waszym życiu ale i również rodzinie. Uważać na namiętności,porywy serca.. Z finansami to tez sie zastanawiam co sugeruje smierc. Pierwsze skojrzanie to 7 denarów- czekanie na plony.. 8 denarów- dopracowywanie szczegółów..Smierc- moze symbolizować np drobną premie? Kurcze daj znac:) 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Sierpnia 2013 Autor Maestro Napisano 25 Sierpnia 2013 Całość rozkładu mi tutaj oscyluje,ze ktoś bedzie próbował się do Ciebie przebić,przez twoje mury albo coś naprawic..Czego nie robić..Nie poczuwać się do odpowiedzialności,ze ty w czymś zawiniłas albo nie daj zgonić winy na siebie..Co robisz- skupić się na docolowej materialności w waszym życiu ale i również rodzinie. Uważać na namiętności,porywy serca.. Z finansami to tez sie zastanawiam co sugeruje smierc. Pierwsze skojrzanie to 7 denarów- czekanie na plony.. 8 denarów- dopracowywanie szczegółów..Smierc- moze symbolizować np drobną premie? Kurcze daj znac:) Jasne,że dam znac;))) Cytuj
Gość Lukrusia Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Fajny miesiąc bo masz blisko siebie Króla monet , który zadba o ciebie , o twoje wydatki choćby małe:) Ja widzę tutaj odrodzenie planów , ogólne odrodzenie u ciebie ja na to mówię ''wstać jak nowo narodzona '' Poznanie nowych ludzi przed toba , kontakt otwarty . Uważaj na słowa bo czasami ktoś może powtórzyć twoje słowo i je zmienić a konflikt i kłótnie gotowe także patrz na słowa wypowiadane . Spójrz na uczucia , jeżeli jesteś męzatką to przypatrz się mężowi , waszemu pożyciu co razem robicie , czego nie , jak można spędzić czas , nie załamuj się od razu jak coś nie wyjdzie .Uważaj na przeziębienie ryc.kielichów katar gotowy . Cytuj
Erza Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Ogólna atmosfera września(karty z przełożenia) Król Monet 4 mieczy Sąd ogólnie całkiem miło, widać poprawę w relacjach z mężem, pracę nad związkiem, w połowie miesiąca więcej czasu poświecisz sobie i swoim emocjom Praca - Królowa Monet 6 Monet suma Wisielec całkiem fajnie, poczujesz się doceniona, rachunki między Tobą a pracodawcą zostaną wyrównane, możliwe jakiś dodatkowy zastrzyk gotówki z powodu nadgodzin Finanse 7 Monet 8 Monet suma Śmierć no właśnie jak wyżej, możliwe dodatkowe finanse, ale pod koniec miesiąca może się powtórzyć sytuacja z częściowym otrzymaniem wynagordzenia Samopoczucie 4 buław 9 Monet suma Mag świetne dużo energii i zadowolenia z siebie, będziesz się czuła atrakcyjnie i ludzie to dostrzegą Uczucia Kapłan Diabeł suma Sąd będzie gorąco, trudno Ci będzie zapanować nad namiętnością Zdrowie Moc Rycerz Kielichów suma Świat będziesz czuła się dobrze pod względem fizycznym, zauważysz postępy, jakie powstały dzięki regularnemu wysiłkowi fizycznemu Co robić 10 Kielichów 10 Monet suma Księzyc być serdeczna, hojna i uśmiechnięta, żyć pełnią życia Czego nie robić 5 Mieczy 7 Mieczy Wisielec no właśnie hehehe nie plotkować, nie naciągać faktów i nie wydawać pochopnych sądów Niespodzianka Słońce Sąd suma Gwiazda poprawa relacji z rodziną, a może i ciąża hahaha Rada na wrzesień: Świat Giermek Buław suma Cesarzowa bądź otwarta na nowe znajomości, zrób coś tylko i wyłącznie dla siebie dobrego września! Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Ogólna atmosfera września(karty z przełożenia) Król Monet 4 mieczy Sąd poprawa relacji z panem, takim którego nie ma na miejscu- bynajmniej z nim nie mieszkasz i zbyt czesto nie widujesz Praca - Królowa Monet 6 Monet suma Wisielec tu bez zmian, praca,zarabianie itp.dokladnie Finanse 7 Monet 8 Monet suma Śmierćcos sie zmieni i to dosc diametralnie tu jakaś zmiana się szykuje, albo zastój jakiś.. Samopoczucie 4 buław 9 Monet suma Magradosne- bedziesz zadowolona sielsko i fajnie jak widać, bedę z samej siebie zadowolona;)) Uczucia Kapłan Diabeł suma Sądoj tu sie bedzie dzialo jakoś tak namiętnie bardzo... Zdrowie Moc Rycerz Kielichów suma Świattak jak napisalas Inez- lepsze/gorsze samopoczucie- hustawka wg mnie powinnam czuć się silna, ale możliwe tez wahania nastrojów;) Co robić 10 Kielichów 10 Monet suma Księzycprzemysleć- czego chcesz od zwiazku,co zmienić a przede wszystkim-czy to co masz daje Ci satysakcję skryć się w moim domu przed innymi;) Czego nie robić 5 Mieczy 7 Mieczy Wisielecnie wykręcać kota ogonem nie plotkować, nie kłamać, nie oszukiwać, nie kręcić.. Niespodzianka Słońce Sąd suma Gwiazdadobry nastroj w domku- dajacy nadzieje na lepsze jutro spotkanie z kimś, kogo znam:) Rada na wrzesień Świat Giermek Buław suma Cesarzowa oczekuj nowin ze "swiata" mam żyć pełnią życia, bawić się i cieszyć się nim;)) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Września 2013 Autor Maestro Napisano 25 Września 2013 WERYFIKACJA Ogólna atmosfera września(karty z przełożenia) Król Monet 4 mieczy Sąd miesiąc pod znakiem wydatków, odpoczynku i powrotów Przełożenie mówi o pewnym oddechu psychicznym, powrocie relacji i poprawie sytuacji domowej Praca - Królowa Monet 6 Monet suma Wisielec tu bez zmian, praca,zarabianie itp. Dosłownie dzielę uwagę na pracę i na forum:) Finanse 7 Monet 8 Monet suma Śmierć tu jakaś zmiana się szykuje, albo zastój jakiś.. Planuję wydatki małymi kroczkami, nie jest źle.. Samopoczucie 4 buław 9 Monet suma Mag sielsko i fajnie jak widać, bedę z samej siebie zadowolona;)) Cieszę się, dużo śmieję, jest ok;) Uczucia Kapłan Diabeł suma Sąd jakoś tak namiętnie bardzo... Zaznaczył się kontakt z kimś, poza tym w powietrzu wisi coś fajnego;) W domu dobrze, poza tym mam jakieś fajniejsze kontakty z ludźmi;)) Zdrowie Moc Rycerz Kielichów suma Świat wg mnie powinnam czuć się silna, ale możliwe tez wahania nastrojów;) Żadnych wahań nastrojów, natomiast jestem niby przeziębiona, ale to przeziębienie "zachowuje się: jakby chciało, a nie mogło się rozwinąć:lol: Co robić 10 Kielichów 10 Monet suma Księzyc skryć się w moim domu przed innymi;) Ukryłam się przed kim trzeba, poza tym lubię być w domu:) Czego nie robić 5 Mieczy 7 Mieczy Wisielec nie plotkować, nie kłamać, nie oszukiwać, nie kręcić.. nie kłamałam, nie zwodziłam, nie obiecywałam ... Niespodzianka Słońce Sąd suma Gwiazda spotkanie z kimś, kogo znam:) Powrót kontaktu z kimś... Rada na wrzesień Świat Giermek Buław suma Cesarzowa mam żyć pełnią życia, bawić się i cieszyć się nim;)) Nie przejmuję się bzdurami, cieszę się życiem;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi