GdzieTaIrlandia Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) Po raz kolejny rozkład super mi się zweryfikował . Rozkład stosuję na okres 3 msc. Jeżeli bedziecie w stanie obiektywnie rzucić okiem to bardzo dziekuję. Każde spojrzenie i każda interpretacja zawsze wprowadza coś mądrego i trafnego:) Oczywiści zweryfikuję i dodam punkciki do reputacji:) 1. Co było i nie wróci? As Mieczy, Królowa Buław, Krolowa Kielichów--to ,że widziałam jeszcze szanse ,że moge zawalczyc o swoje uczucia...A tym samym to odchodzi. Tutaj wygląda jak jakas współpraca z kobietą lub znajomość? ale to było i nie wróci. 2.To co jest i przemija?-Król Mieczy, Paż Kielichów,Paż Mieczy Przemija mój punkt widzenia dotyczący atrakcyjnej osoby(Mieczowy) która gdzies tam mentalnie próbowała mną manipulować. Ja juz praktycznie się uwolniłam mentalnie i nawet nie chce poznawać już tych jego całych prawd. Tutaj w kartach mogł wyjść fakt,ze chcę wiecej czasu poświecic swojej córcę jeżeli chodzi o moja obecnośc w zyciu rodziny oraz nauce. ]3. To co pozostanie nadal?- 5 kielichów, 2 denarów, Paż denarów/B]- Pozostanie dokształcanie się( na pierwsze warsztaty idę we wrzesniu, drugie w pażdzierniku) . Myślę, ze karty w 2 denarów pokazuja balansowanie miedzy swoimi deprasjami a dążeniem do obranych celów.Widać tutaj nadal moje niedocenienie siebie( mam z tym wielkie trudności choć inni doceniają moja prace). Może to dlatego,ze znecano się nade mną w dzieciństwie i to zburzyło cały moj obraz mojego człowieczeństwa. 4.To co nadejdzie/nadchodzi?-Gwiazda, 4 kielichów, 6 kielichów W Gwieżdzie wydaje mi się,że nadejdą lepsze czasy choć mimo wszystko mogę jeszcze wspominać przeszłość.. Tutaj w 6 moze również pokazywać sie wiecej czasu spedzonego z córeczką.. albo ktos da znac mi o sobie? 5. Najwazniejsze wydarzenie-10 mieczy, 7 kielichów, 7 buław -Zakończe jakiś etap w swoim zyciu, wybiorę to co dla mnie najwazniejsze i najbardziej realne z posród tych 7 kielichów i bede walczyła o swoje:) 6.Na co wpływu mieć nie będe?.10 kielichów, As kielichów, 4 denarów- Tutaj wygląda iz w domu bedzie początkowo sielanka a potem nagle ktos moze miec pobudki egoistyczne?..albo jest zamkniecie siebie w domu,w zaciszu:)(4 sciany) jest tez inna wersja,ze ktos przyjdzie i bedzie coś oferował co moze zakłocic nasz spokój. 7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?-6 mieczy, 9 kielichów, 3 mieczy- bedzie jakiś kuksaniec od losu który ugodzi i skłoni do refleksji- ale poradze sobie:) 8.Co osiągne a się nie spodziewam? - 4 mieczy,SPRAWIEDLIWOSC, 8 kielichówOdizoluję się i uspokoję. Wezme poprawkę i poprawię swój stan psychiczny. moze pozbede sie wahań. 9.Dobra rada kart- 9 mieczy, Paż denarów, KAPŁANNie powinnam sie zadręczać i snuć czarnych wizji, nie powinnam za duzo od siebie wymagać,izolować się od ludzi ale i również nie dodzić pewnych sprzecznosci ze soba za wszelką cene. Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez GdzieTaIrlandia Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 25 Sierpnia 2013 Autor Napisano 25 Sierpnia 2013 Nikt nie spojrzy? Rozkład jest długi ale sprawdzalny. Bardzo prosze:) Cytuj
Orchidea87 Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 1. Co było i nie wróci? As Mieczy, Królowa Buław, Krolowa Kielichów Rozstanie nadeszło, coś nagle straciłaś, może właśnie jakąś znajomą. A może straciłaś na razie energię i jakiś romantyzm, bo wydaje mi się że obie królowe symbolizują Ciebie. 2.To co jest i przemija?-Król Mieczy, Paż Kielichów,Paż Mieczy Mężczyzna i rozmowy z nim, jakieś miłe gesty z jego strony. 3. To co pozostanie nadal?- 5 kielichów, 2 denarów, Paż denarów Smutek, poczucie pustki, niezdecydowanie - będziesz się wahać, dostosowywać giętko do okoliczności, będziesz się doszkalać 4.To co nadejdzie/nadchodzi?-Gwiazda, 4 kielichów, 6 kielichów Przyjdzie coś miłego Ale musisz to dostrzec, nie myśleć cały czas o przeszłości, bo na tym się będziesz skupiać. Albo właśnie skupić się na córce, może ona pomoże Ci odbudować w sobie radość. 5. Najwazniejsze wydarzenie-10 mieczy, 7 kielichów, 7 buław Coś się skończy. A potem zaczniesz marzyć i walczyć o te marzenia, broń ich i nie daj zabić 6.Na co wpływu mieć nie będe?.10 kielichów, As kielichów, 4 denarów Będzie rodzinnie, miło, poczujesz w sobie przypływ nowych uczuć (patrz:Gwiazda), ale wycofasz się, staniesz w miejscu - będzie się bała rozwinąć tego asa. 7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?-6 mieczy, 9 kielichów, 3 mieczy Coś odejdzie(ach,ciągle widać jakieś odcięcie od przeszłości), niby będzie fajnie, ale będzie Ci czegoś brakować do pełni szczęścia, może Cię to przygnębić. 8.Co osiągne a się nie spodziewam? - 4 mieczy,SPRAWIEDLIWOSC, 8 kielichów Spokój, odpoczynek, osiągniesz równowagę i ruszysz odważnie w nowym kierunku - będziesz chciała zdobyć to, czego Ci brakuje i z żalem zostawisz za sobą przeszłość, ale dokonasz tego. 9.Dobra rada kart- 9 mieczy, Paż denarów, KAPŁAN Nie zamartwiaj się, Ucz się, Wysłuchaj czasem jak ktoś Ci coś radzi - a nuż ma rację 1 Cytuj
maddie88 Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) 1. Co było i nie wróci? As Mieczy, Królowa Buław, Krolowa Kielichów-- Odcięcie relacji z pewną kobietą...po rozmowie i wyjaśnieniu pewnych spraw. 2.To co jest i przemija?-Król Mieczy, Paż Kielichów,Paż Mieczy - A ja myślę, że paziowy mógł pokazać właśnie te gierki słowne pana, atakowanie Cię na wszelkie sposoby... Widać zauroczenie, ale nic więcej na szczęście... 3. To co pozostanie nadal?- 5 kielichów, 2 denarów, Paż denarów- Twoje poczucie straty... Relacja skończyła się, zanim tak naparwdę na poważnie się zaczęła... Zbyt dużo było wahań, brakło bodźców, by dalej rozwijać tę znajomość... 4.To co nadejdzie/nadchodzi?-Gwiazda, 4 kielichów, 6 kielichów - Twój przesyt tym, co jest, znużenie...ale towarzysząca temu nadzieje, że będzie lepiej... Tylko Ty nie będziesz jeszcze chciała dostrzegać innych możliwości, będziesz za bardzo skupiona na przeszłości. 5. Najwazniejsze wydarzenie-10 mieczy, 7 kielichów, 7 buław -Zakończe jakiś etap w swoim zyciu, wybiorę to co dla mnie najwazniejsze i najbardziej realne z posród tych 7 kielichów i bede walczyła o swoje:) + Pewne Twoje oczekiwania, wyobrażenia mogą się spotkać z niemiłym rozczarowaniem...będziesz musiała bronić swojego stanowiska... 6.Na co wpływu mieć nie będe?.10 kielichów, As kielichów, 4 denarów- Na sprawy rodzinne Czas zapowiada się spokojny, może oddasz się jakiejś pasji/ zainteresowaniom twórczym w swoim zaciszu? 7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?-6 mieczy, 9 kielichów, 3 mieczy- - A może zapiszesz się na jakiś kurs? 8.Co osiągne a się nie spodziewam? - 4 mieczy,SPRAWIEDLIWOSC, 8 kielichów - Wyciszysz się, uspokoisz emocje...nabierzesz dystansu do przeciwności i problemów... Realnie ocenisz swoją sytuację 9.Dobra rada kart- 9 mieczy, Paż denarów, KAPŁANNie- Przestać się zamartwiać, tworzyć tyle czarnych scenariuszy...a otworzyć się na miłe doświadczenia... Mąż może wyjść z jakąś miłą propozycją, to korzystać, smutki odłożyć na bok Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez maddie88 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 26 Sierpnia 2013 Autor Napisano 26 Sierpnia 2013 Dziekuje:) na prawde bardzo za interpretacje I wasze spojrzenie:) wiem,ze rozklad dlugi I wymaga poswiecenia:) bede weryfikowac I oddam punkciki:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Napisano 28 Sierpnia 2013 Podbijam wątek. Widzę,że długie rozkłady straszą.. Cytuj
Iwka78 Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 1. Co było i nie wróci? As Mieczy, Królowa Buław, Krolowa Kielichów—ja bym powiedziała, że to bardziej może jakaś możliwość wyjaśnienia sobie czegos z kobietą 2.To co jest i przemija?-Król Mieczy, Paż Kielichów, Paż Mieczy – przemijają jakieś takie dziecięce zachowania ]3. To co pozostanie nadal?- 5 kielichów, 2 denarów, Paż denarów/B]- stany smutku, braku równowagi i faktycznie ten paź denarów, może wskazywać dzieciństwo 4.To co nadejdzie/nadchodzi?-Gwiazda, 4 kielichów, 6 kielichów – jakieś nadzieje związane z rodziną, których wcześniej nie widziałaś 5. Najwazniejsze wydarzenie-10 mieczy, 7 kielichów, 7 buław –zakończy się okres snucia marzeń i bycia w ciągłym pogotowiu, 7 to też liczba perfekcjonizmu, więc moim zdaniem zakończy się etap dążenia do „bycia idealną” 6.Na co wpływu mieć nie będe?.10 kielichów, As kielichów, 4 denarów- to chyba takie zamknięte szczęście rodzinne 7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?-6 mieczy, 9 kielichów, 3 mieczy- no jakaś zmiana w tobie Cię zaskoczy, która w rezultacie okaże się czymś pozytywnym 8.Co osiągne a się nie spodziewam? - 4 mieczy, SPRAWIEDLIWOSC, 8 kielichów- wyciszysz się i sprawiedliwie osądzisz, co możesz zakończy, co możesz zostawić za sobą. 9. Dobra rada kart- 9 mieczy, Paż denarów, KAPŁAN- dużo śpij i nie zamartwiaj się o wszystko, kapłan pokazuje taką ochronę dla Ciebie 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 29 Sierpnia 2013 1. Co było i nie wróci? As Mieczy, Królowa Buław, Krolowa Kielichów--wyzwania, których się podejmowałaś, zarówno na polu uczuciowym jak i zawodowym,może Twoja ewolucja raz z kobiety pewnej siebie na mocno przewrażliwioną 2.To co jest i przemija?-Król Mieczy, Paż Kielichów,Paż Mieczy w niebyt odchodzi mężczyzna silny, ale zasadniczy i chłodny, który niestety zachowywał się niekiedy niedojrzale ]3. To co pozostanie nadal?- 5 kielichów, 2 denarów, Paż denarów/B]- stany depresyjne, ale i realne patrzenie przy okazji na rzeczywistość, dokształcanie się jak najbardziej 4.To co nadejdzie/nadchodzi?-Gwiazda, 4 kielichów, 6 kielichów jesteś pod opieką szczęśliwej gwiazdy, nadejdzie czas spokoju, takiego, że czasem będziesz nawet miała dosć tej nudy, zabraknie Ci adrenaliny i nerwów;), coś powróci z przeszłości 5. Najwazniejsze wydarzenie-10 mieczy, 7 kielichów, 7 buław -cos się może zakończyć, jakiś etap, zaczniesz znowu z większą nadzieją patrzeć w przyszłość, walczyć o swoje marzenia 6.Na co wpływu mieć nie będe?.10 kielichów, As kielichów, 4 denarów- na luz i spokój w domu 7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?-6 mieczy, 9 kielichów, 3 mieczy-trochę mi się to ze zdradą skojarzyło, jakby jakieś luźne spotkanie z kimś, ale potem z tego za wiele nie wyjdzie, pokierujesz się jednak rozumem 8.Co osiągne a się nie spodziewam? - 4 mieczy,SPRAWIEDLIWOSC, 8 kielichów połączenie 2 ostatnich kart miałam kilka razy w rozkładach na przyszłości, wydaje mi się, że dojdziesz do takiego etapu, gdy zaczniesz kierować się głównie rozsądkiem, pomyślisz, szkoda mi gonić za tym co nierealne, kiedy cos już osiągnełam, wprawdzie nie jesetm do końca szczęśliwa, ale nie wiem, czy byłabym mając to, czego pragnę 9.Dobra rada kart- 9 mieczy, Paż denarów, KAPŁAN porzuć nerwy i uwierz w siebie, w to czego już się nauczyłaś i czego mozesz nauczyc 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 31 Sierpnia 2013 Napisano 31 Sierpnia 2013 1. Co było i nie wróci? As Mieczy, Królowa Buław, Krolowa Kielichów--jakas wspolna kwestia- pomysl do realizacji,cos co skonczylo sie tylko na mysleniu. 2.To co jest i przemija?-Król Mieczy, Paż Kielichów,Paż Mieczy rozmowy/ wyjasnienia, które tylko na chęciach sie skonczyly 3. To co pozostanie nadal?- 5 kielichów, 2 denarów, Paż denarów/B]- poczucie, ze w zyciu nadla czegos Ci brakuje- i jak to bywa- czasami trzeba zacząć od poczatku 4.To co nadejdzie/nadchodzi?-Gwiazda, 4 kielichów, 6 kielichów - byc moze do tego co było kiedys- spokoju, cos co znasz, do punktu wyjscia 5. Najwazniejsze wydarzenie-10 mieczy, 7 kielichów, 7 buław -zakonczenie tego na co juz nie masz wplywu, przemyslenie i koniecznosc dzialania 6.Na co wpływu mieć nie będe?.10 kielichów, As kielichów, 4 denarów- - raczej wszystko skupi sie wokol rodziny, pracy- w kamiennym kręgu....... 7.Co szczególnie zaskoczy/ucieszy?-6 mieczy, 9 kielichów, 3 mieczy- to, że umiesz oczyscic pole do nowych dzialan, nie boisz sie podejmowac radykalnuyych krokow 8.Co osiągne a się nie spodziewam? - 4 mieczy,SPRAWIEDLIWOSC, 8 kielichów- spokoj ducha i mozliwoscnowej drogi- takiej ktora naprawde będzie Ci pasowała 9.Dobra rada kart 9 mieczy, Paż denarów, KAPŁAN- strach ma wielkie oczy, nie boj się, sciezka, którą wybrałas jest tą właściwą Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 25 Września 2013 Autor Napisano 25 Września 2013 nie minal miesiac a prawie wszystko sie sprawdzilo..! Po 2,5 latach w koncu odeszłam z tej pracy i odcielam od toksycznego manipulatora o którym kiedyś myślałam,ze jest dobrym człowiekiem.. Wszystko muszę zaczynać od początku w swoim życiu,ale jestem zmotywowana.. To musiało odejść.. W końcu.. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 11 Listopada 2013 Autor Napisano 11 Listopada 2013 Dziekuje za opinie. Rozkład sprawdził sie w całości w wiekszości interpretacji. Taki ZONK. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi