Skocz do zawartości

Sen o miłości (ZWERYFIKOWANY)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano (edytowane)

Wątek jest na interpretacjach, gdyż był zgodny z ówczesnym regulaminem. Obecnie wątki dot. snów zakładamy wyłącznie we Wzajemnej pomocy tarocistów:)

Wieczorem leżąc w łózku myslałam o tym, że chciałabym, aby przyśnił mi się ten facet, który jest dla mnie przeznaczony (co ciągle w kartach się przewija).Zapadłam w sen i przyśnił mi się kolega z podstawówki, szliśmy razem alejkami nadmorskimi, okolonych drzewami, bardzo mocno tuliliśmy się do siebie, raz ja raz on mnie mocniej przytulał. Byłam zszkowana tym napływem emocji z mojej i jego strony, trochę się ukrywalismy z tymi uczuciami wsród znajomych..Tylko tyle ze snu pamiętam, bo najbardziej utkwiły mi emocje..

S-sygnifikator snu,który przybliży nam faktyczną tematykę snu 2 monet 7 kielichów suma Rydwan chodzi o moje marzenia;)

1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce?9 kielichów - chyba nie do końca, ale może mówić o niespełnieniu emocjonalnym

2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? As Kielichów 6 buław suma Gwiazda chyba czeka mnie faktycznie coś nowego w miłości:)

3 -jak należy rozumieć symbolikę snu? Królowa Mieczy - ano tak, że obecnie jestem bardzo sceptyczna i jakby chłodnym okiem patrze na kwestie emocji i uczuć

4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego?Król Monet Cesarz suma Mag mężczyźni,których przyciągam zaparzeni są w siebie i mocno egoistyczni

5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? Giermek Buław Głupiec suma Cesarz otrzymam niespodziewaną wiadomość od mężczyzny

6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? 8 buław Słońce suma Kapłan to samo, że ktoś mi wyśle miłą wiadomość, coś się szykuje:)

7-przed czym ostrzega sen? Sąd Giermek Kielichów suma Wisielec w zasadzie ja w tych kartach niczego negatywnego nie widzę, może chodzi o to,żebym za szybko nie zmiękła?

8-do czego zachęca sen? 7 Mieczy 10 Monet suma Kapłan -mam być sprytna, ugrać jak najwięcej dla siebie

Edytowane przez Czarownica
dopisek-sprostowanie
Napisano

Być może ,że Twój przeznaczony mężczyzna odnowi z Tobą kontakt - który będzie miał wymiar uczuciowy - spacer alejkami nadmorskimi (woda- symbol uczuć -emocji) - uczucie będzie się spokojnie rozwijało - spacer, nie będzie większych burz (alejki są gładkie, równe bez wgłębień czy wypukłości oraz stabilne - drzewa wokół alejki

Życzę Ci z całego serca

• Lubię to! 1
Napisano

Ten sen pokazuje twoje marzenia i pragnienia prawdziwego szczerego uczucia opartego przede wszystkim na namiętności. Mimo wszystko Ty boisz się tych uczuć, boisz się rozczarowania, zdajesz sobie sprawę że nie jesteś wolna. Będzie to odrodzenie się znajomości i moim zdaniem ten sen ostrzega przed tą znajomością żeby nie powtórzyło się to co już było i nie odbiło się negatywnie na Twojej psychice.

• Maestro
Napisano

Mężczyzna, który mi się przyśnił był tylko i wyłącznie moim kolegą z klasy ze szkoły podstawowej. Nic nas nigdy nie łączyło:) Mozliwe, że to jakiś symbol, bo ma tak samo na imię jak ktoś, kto był w pewnym momencie ważny dla mnie..

Napisano

S-sygnifikator snu,który przybliży nam faktyczną tematykę snu 2 monet 7 kielichów suma Rydwan- tak to są marzenia,ale jednocześnie wychodzi tu też fakt, że stoisz przed jakimś wybore, szukasz swojego wymarzonego faceta.

1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce?9 kielichów - to zależy, jeśli kiedyś coś Was łączyło, to ta karta może wskazywać na czas i wydarzenia, które były dla Ciebie pozytywne, dawały radość i szczęście.

2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? As Kielichów 6 buław suma Gwiazda - as kielichów i 6 buław, to jak uczucie, które powraca z przeszłościm gwiazda wskazuje na jego powodzenie i szczęście.

3 -jak należy rozumieć symbolikę snu? Królowa Mieczy - ano tak, że obecnie jestem bardzo sceptyczna i jakby chłodnym okiem patrze na kwestie emocji i uczuć-zgadzam się.

4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego?Król Monet Cesarz suma Mag marzysz o kimś idealnym, kto Cię otoczy opieką i będzie dobrym mężem.

5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? Giermek Buław Głupiec suma Cesarz, że otrzymasz jeszcze kiedyś od niego wiadomość,że nawiążecie nowy kontakt

6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? 8 buław Słońce suma Kapłan - masz nadzieje, że coś się ruszy w tej kwestii

7-przed czym ostrzega sen? Sąd Giermek Kielichów suma Wisielec -że nic od razu nie przyjdzie, trzeba poczekać,rozwiązać parę spraw.

8-do czego zachęca sen? 7 Mieczy 10 Monet suma Kapłan -że będzie ciężka droga do osiągnięcia szczęscia, karty skłaniają do refleksji

Napisano

S-sygnifikator snu,który przybliży nam faktyczną tematykę snu 2 monet 7 kielichów suma Rydwan masz wahania czy spełniać swoje marzenia

1 - czy sen został wywołany wydarzeniem, które już miało miejsce? 9 kielichów – raczej tym, że chciałaś po prostu dostać odpowiedź na swoje pytanie

2- czy ten sen odnosi się do tego ,co dopiero ma sie wydarzyć? As Kielichów 6 buław suma Gwiazda tak, jest szansa, że dotyczy nowych uczuć

3 -jak należy rozumieć symbolikę snu? Królowa Mieczy – chcesz przestać był chłodna, chcesz poczuć te szaleńcze uczucia

4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? Król Monet Cesarz suma Mag jesteś w związku z facetem, który jest zastygły

5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? Giermek Buław Głupiec suma Cesarz bycie spontanicznym i pozwalanie sobie na dziecięce emocje to nic złego

6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? 8 buław Słońce suma Kapłan może się ktoś skontaktować z Tobą, pomyślałam sobie o kontakcie przez fb

7-przed czym ostrzega sen? Sąd Giermek Kielichów suma Wisielec przed zawieszeniem

8-do czego zachęca sen? 7 Mieczy 10 Monet suma Kapłan –żeby się nie oszukiwać co do szczęścia rodzinnego

Napisano

Inez, masz tak, jak ja :zeby_na:

S-sygnifikator snu,który przybliży nam faktyczną tematykę snu 2 monet 7 kielichów suma Rydwan - Rozterka uczuciowa spowodowana zauroczeniem, "bujaniem w obłokach" przy tym panu ze snu ;)

1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce?9 kielichów - Nie, ale to dobrze w tym przypadku, bo to znaczy, że sen nie jest skierowany na przeszłość, nie jest reprodukcją wydarzeń z dnia codziennego (coś na zasadzie oczyszczania dysku z natłoku informacji :)), ale jest skierowany na przyszłość, niesie informację o tym, co ma nadejść :) On jest wywołany Twoim pragnieniem odnalezienia tego 10 Kielicha :)

2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? As Kielichów 6 buław suma Gwiazda - No właśnie, zdecydowanie tak! :))) Inez, śliczne karty! Jest zauroczenie, może nawet i od pierwszego wejrzenia coś zaskoczy... Ale to będzie porozumienie na poziomie duchowym...super zrozumienie siebie nawzajem, wsparcie...Twój osobisty sukces, tak to będziesz odczuwać.

3 -jak należy rozumieć symbolikę snu? Królowa Mieczy - Nie dopuszczasz do siebie pewnych możliwości, analizujesz twardo, a zapomiansz o intuicji...o tym, co mówi Twoje serce...

4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego?Król Monet Cesarz suma Mag - Wydaje mi się, że postać z Twojego snu była przeciwieństwem tych mężczyzn, których spotykałaś do tej pory - może o to właśnie chodzi :) To znak, że powinnaś zacząć zwracać uwagę na innych mężczyzn, że ten docelowy nie będzie karmił Cię ładnymi słówkami i czarował...nie będzie musiał :)

5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? Giermek Buław Głupiec suma Cesarz - Nieoczkowana wiadomość, zaproszenie :) i nowa ścieżka z Cesarzem u boku :)

6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? 8 buław Słońce suma Kapłan - ...że machina już ruszyła :) Przed Tobą związek dający wiele radości i ciepła...relacja poważna mająca szanse na legalizację :)

7-przed czym ostrzega sen? Sąd Giermek Kielichów suma Wisielec - Przed powrotami do przeszłości...rozpamiętywaniem relacji, które były...tkwieniu w przeszłości...

8-do czego zachęca sen? 7 Mieczy 10 Monet suma Kapłan - ...żeby nie wierzyć we wszystko, co wychodzi z ust panów, bacznie ich obserwować...być sprytną i działać :)

Napisano

Zaczynajac od snu. Wydaje mi sie, ze moze chodzic o to, ze umysl lubi opierac sie o to, co juz zna. Tym bardziej, ze sen byl niejako wywolany przez Twoje pragnienie "zobaczenia"... Takze podsunal Ci takie wizje, ktore powinny zostac latwo przez Twoj umysl odczytane. Mezczyzna, ktorego zobaczylas moze byc zarowno tym mezczyzna Tobie przeznaczonym, jak i moze byc jego uosobieniem, moze posiadac cechy tego jedynego, o ktorym marzysz... swiadomie lub podswiadomie.

S-sygnifikator snu,który przybliży nam faktyczną tematykę snu 2 monet 7 kielichów ---> VII Rydwan, HB IX Eremita

To Ty, Twoje marzenia, rozmyslania, krazenie wokol tego tematu myslami.

1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce?9 kielichów ---> XIX Slonce, HB IX Eremita

Nie. To wynika z Ciebie wylacznie. To jest Twoj wewnetrzny swiat, swiat Twoich uczuc i emocji, rozmyslan. Przenioslas to do swiata snow. To wynika z Twojej terazniejszosci wiec.

2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? As Kielichów 6 buław---> XVII Gwiazda, HB VII Rydwan

Tak i nie. Tu widac Twoje marzenia o uczucia a i dzialania majace na celu wprowadzenie tego w zycie. Takze prawdopodobnie marzac teraz powoli bedzierz rowniez darzyla do zrealizowania tego.

3 -jak należy rozumieć symbolikę snu? Królowa Mieczy ---> VIII Sprawiedliwosc

Czujesz, ze to, co do tej pory jest, to jest przeszlosc, ze pora otworzyc sie na cos zupelnie nowego. Nie upatrujesz juz spelnienia w tym, co masz, mentalnie zamykasz ten etap za soba.

4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego?Król Monet Cesarz---> I Mag, HB IV Cesarz

Twoj mezczyzna stal sie nudny, rutynowy, stal sie panem i glowa domu i zapomnial o tym, ze masz uczucia. Twoje zycie teraz nie ma w sobie juz tej lekkosci, co kiedys. Twoj mezczyzna zarabia pieniadze, stara sie w domu, ale nie dba o Ciebie, jako o kobiete. Pytanie, co moznaby tu zrobic? A gdyby tak popatrzec z innej strony? Poza emocjami? Moze moznaby tu cos zadzialac? W kazdym razie Twoje zycie zdominowane jest przez mezczyzne w stylu tego dziadka, ktorego babcia po kilkudziesieciu latach malzenstwa pyta "Kochasz mnie?" a on na to "Nooo... kocham". Ona do niego "To czemu mi tego nie mowisz?" On zdziwiony "No przeciez raz powiedzialem i od tamtego czasu nic sie nie zmienilo". Takiego faceta mozliwe, ze masz Inezko. To nie facet, ktory da Ci szturmy milosci, ale da Ci bezpieczenstwo... Krol Monet... no taki jest... niestety lub stety.

5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? Giermek Buław Głupiec---> IV Cesarz, HB XXII Glupiec i IV Cesarz

Ze przed Toba cos zupelnie nowego. Widac, ze nozkami az przebierasz, zeby tylko rozpoczac ten etap. Jednak podsumy wskazuja na to, aby nieco przychamowac, a i wziac pod uwage, ze poczatek tego (czekogokolwiek) nie bedzie od razu staly i jednolity. Duzy chaos ma wejsc w Twoje zycie, wiec przygotuj sie solidnie na niego.

6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? 8 buław Słońce---> V Papie, HB IX Eremita

Zeby dzialac, ale w sposob przemyslany. Nie myslec zbytnio na wyrost a skupic sie na tym, co na biezaco dzieje sie w Twoim zyciu. Wtedy latwiej bedzie Ci dostrzec rozne (wazne) szczegoly.

7-przed czym ostrzega sen? Sąd Giermek Kielichów ---> XII Wisielec, HB XX Sad i II Kaplanka

Zeby zastanowic sie, czego chcesz. Masz potrzebe zamknac swoj terazniejszy etap a na nowe rzucic sie z cala swoja wiara w milosc, przeznaczenie i nadzieja, ze bedzie dobrze. Tutaj to jest dobre, ale... daj sobie czas i nie ignoruj swojej intuicji w tym wszystkim.

8-do czego zachęca sen? 7 Mieczy 10 Monet---> V Papiez, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

Przede wszystkim dokladnie rozpatrzyc to, co zyskasz a co mozesz stracic. Zadbaj o to, aby Twoja pogon za szczesciem nie byla podobna do tej, gdy goni sie golebia na dachu. Nie na darmo przyslowie mowi, ze lepszy golab w garsci. Cokolwiek bedziesz robic, musisz patrzec perspektywicznie... i nie dzialac pochopnie. :)

• 1 rok później...
  • Maestro
Napisano
Wieczorem leżąc w łózku myslałam o tym, że chciałabym, aby przyśnił mi się ten facet, który jest dla mnie przeznaczony (co ciągle w kartach się przewija).Zapadłam w sen i przyśnił mi się kolega z podstawówki, szliśmy razem alejkami nadmorskimi, okolonych drzewami, bardzo mocno tuliliśmy się do siebie, raz ja raz on mnie mocniej przytulał. Byłam zszkowana tym napływem emocji z mojej i jego strony, trochę się ukrywalismy z tymi uczuciami wsród znajomych..Tylko tyle ze snu pamiętam, bo najbardziej utkwiły mi emocje..

S-sygnifikator snu,który przybliży nam faktyczną tematykę snu 2 monet 7 kielichów suma Rydwan chodzi o moje marzenia;)

1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce?9 kielichów - chyba nie do końca, ale może mówić o niespełnieniu emocjonalnym

2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? As Kielichów 6 buław suma Gwiazda chyba czeka mnie faktycznie coś nowego w miłości:)

3 -jak należy rozumieć symbolikę snu? Królowa Mieczy - ano tak, że obecnie jestem bardzo sceptyczna i jakby chłodnym okiem patrze na kwestie emocji i uczuć

4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego?Król Monet Cesarz suma Mag mężczyźni,których przyciągam zaparzeni są w siebie i mocno egoistyczni

5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? Giermek Buław Głupiec suma Cesarz otrzymam niespodziewaną wiadomość od mężczyzny

6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? 8 buław Słońce suma Kapłan to samo, że ktoś mi wyśle miłą wiadomość, coś się szykuje:)

7-przed czym ostrzega sen? Sąd Giermek Kielichów suma Wisielec w zasadzie ja w tych kartach niczego negatywnego nie widzę, może chodzi o to,żebym za szybko nie zmiękła?

8-do czego zachęca sen? 7 Mieczy 10 Monet suma Kapłan -mam być sprytna, ugrać jak najwięcej dla siebie

Czytam sobie to co piszecie i powiem Wam, ze sen się sprawdził i te karty również. Nie będę się wgłebiać w szczegóły, ale wtedy gdy śniłam nie miałam pojecia, że zmiany są tak blisko.Facet rzeczywiście nagle dał znac w nnecie, przez fb, jak Iwka zasugerowała, jest jeszcze spory chaos w moim zyciu jak pisała Sacral, jest ciezka i długa droga do osiagnięcia szczęścia jak pisała mi panna marta i faktycznie relacja ma szansę na legalizacją (po zakończeniu oczywiscie pewnych spraw) jak mówiła maddie. Każdej z Was b. dziękuję :)

• Lubię to! 1
Napisano

Inez to niesamowite co piszesz, rozumiem, że jednak jesteś z tym mężczyzną co Ci się przyśnił? :)

• Maestro
Napisano
Inez to niesamowite co piszesz, rozumiem, że jednak jesteś z tym mężczyzną co Ci się przyśnił? :)

Nie, jestem z innym, ten co mi się przyśnił był symbolem tego mężczyzny. I co ciekawe, to to tulenie się do siebie w śnie.My się do siebie non stop tulimy, zasypiamy wtuleni w siebie, raz ja w niego, raz on we mnie...

Napisano

:) aa, myślałam, że z tym co był we śnie, z drugiej strony ciekawe, czemu akurat tamten kolega Ci się przyśnił

mąż mojej koleżanki wyjawił jej że zanim ją poznał to już mu się ona śniła, wyglądała jak na jednym z jej zdjęć portretowych i kiedy zobaczył ją w realu to mu szczęka opadła, no nie muszę chyba dodawać, że to była miłość od pierwszego wejrzenia :)

tak czy inaczej Inez niech Ci się szczęści :)

• Maestro
Napisano
:) aa, myślałam, że z tym co był we śnie, z drugiej strony ciekawe, czemu akurat tamten kolega Ci się przyśnił

mąż mojej koleżanki wyjawił jej że zanim ją poznał to już mu się ona śniła, wyglądała jak na jednym z jej zdjęć portretowych i kiedy zobaczył ją w realu to mu szczęka opadła, no nie muszę chyba dodawać, że to była miłość od pierwszego wejrzenia :)

tak czy inaczej Inez niech Ci się szczęści :)

Chyba wiem czemu akurat ten kolega.Po pierwsze mają podobny typ urody, po drugie ten kolega miał pod koniec podstawówki dziewczynę w szkole, między nimi była wielka miłość (zresztą chodzili ze soba az do czasu studiów z przerwami). Nigdy nie widziałam chłopaka tak wpatrzonego w ukochaną. Gdzieś tak w sercu zazdrościłam jej..I wiesz co..mój obecny partner jest taki sam....dokładnie..