Skocz do zawartości

Wrzesień

Gość ANEZ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nigdy nie stosowałam tego rozkładu, robię to pierwszy raz i ciekawi mnie sprawdzalność o czym poinformuję.

Ogólny nastrój miesiąca - Wieża 8 kielichów - będzie gorąco mama zamiar w swoim życiu wprowadzić zmiany.

Co mnie będzie zajmowało:

1-10 września - 6 buław 8 monet - informacje w sprawie pracy

11-20 września - 6 kielichów 2 mieczy Wieża, Mag - ta Wieża mnie ostatnio prześladuje- niektóre sprawy z przeszłości trzeba zamknąć

21-3o- września - Rycerz buław 10 kielichów 3 buław - mogą pojawić się perspektywy wyjazdu do rodziny bo chyba nie przeprowadzka

Praca/rozwój zawodowy - 8 mieczy Giermek monet - jakaś szansa na pracę i trudności w podjęciu decyzji

Rozwój duchowy/ezoteryka - 8 buław, 7 mieczy - czyżby niespodziewane propozycje?

Finanse - Głupiec Umiarkowanie - na tym samym poziomie z tendencja na plus

Samopoczucie - As kielichów - super, miłość dodaje mi skrzydeł

Emocje - Rycerz mieczy - tych nie zabraknie i trzeba im stawić czoła

Zdrowie - Gwiazda - jestem z natury optymistką więc nie poddaje się

Uczucia - 10 monet Kapłanka Paz buław - rodzina jest moim motorem co daje mi siłę i moc

Niespodzianka 7 kielichów Giermek mieczy Słońce - czyżby marzenia się spełniać zaczęły?

Zadania miesiąca 3 kielichów 4 kielichów Koło fortuny Rycerz mieczy - zmiany losowe w relacjach z meżczyzną, czyżby z moim synem.

Rada na wrzesień : Giermek mieczy, 5 mieczy, Rycerz kielichów, 3 buław - uważać mam na młodego człowieka, którego nikczemność nie zna granic, trzeba się z nim zmierzyć i przygotować na to . Chyba wpadam w czarnowidztwo a jak Wy to widzicie? Każda uwaga cenna i ciekawi mnie sprawdzalność tego rozkładu.

Napisano
Kochana, postaram się jutro po pracy :)

Już dziękuję będę czekała

• Maestro
Napisano

Ogólny nastrój miesiąca - Wieża 8 kielichów - może być burzowo, bardzo emocjonalnie,widać, że czekają Ciebie ogromne zmiany, jako, że wypadły Ci karty bramy

1-10 września - 6 buław 8 monet - oczekiwanie na zmiany, na pracę

11-20 września - 6 kielichów 2 mieczy Wieża, Mag - tu się zaznaczają zmiany już poważniejsze, tak jakbyś miała zamknąc jakiś etap w Twoim zyciu, który trwał, ale nie powodował rozwoju, etap zastoju powiedziałabym, widac rozpoczęcie czegoś nowego, interesującego

21-3o- września - Rycerz buław 10 kielichów 3 buław - faktycznie jakiś miły rodzinny wyjazd się szykuje

Praca/rozwój zawodowy - 8 mieczy Giermek monet - powoli wyjdziesz z ograniczeń,pojawi się na to konkretna szansa

Rozwój duchowy/ezoteryka - 8 buław, 7 mieczy - czeka Cię sporo wróżenia zapewne:)

Finanse - Głupiec Umiarkowanie - wg mnie spokojnie, bez zmian

Samopoczucie - As kielichów - będziesz się dobrze czuła

Emocje - Rycerz mieczy - nerwy i chaos Cię nie ominą

Zdrowie - Gwiazda - wszystko ładnie

Uczucia - 10 monet Kapłanka Paz buław -otoczysz się najbliższymi, co da Ci zapał i energię do działania

Niespodzianka 7 kielichów Giermek mieczy Słońce - może wiadomość o ciąży w rodzinie?

Zadania miesiąca 3 kielichów 4 kielichów Koło fortuny Rycerz mieczy - może być nerwowo w relacji z mężczyzną, możliwe, że synem

Rada na wrzesień : Giermek mieczy, 5 mieczy, Rycerz kielichów, 3 buław nie daj sobie w kaszę dmuchać, bądź ostrożna, czujna, ale i dociekliwa w sprawie związanej z planami wyjazdu młodego mężczyzny

Napisano

Ogólny nastrój miesiąca - Wieża 8 kielichów - będziesz bardzo rozchwiana emocjonalnie, może się to zdarzyć pod wpływem jakiś nieoczekiwanych, trdnych wydarzeń

1-10 września - 6 buław 8 monet - że zmieni się coś na lepsze ws pracy

11-20 września - 6 kielichów 2 mieczy Wieża, Mag - ta Wieża mnie ostatnio prześladuje- możliwe,że zamkniesz sprawy z przeszłości,ale to będzie raczej na tle uzuciowym

21-3o- września - Rycerz buław 10 kielichów 3 buław - no rzeczywiście jakiś wyjazd może z kimś z rodziny albo jakaś impreza rodzinna

Praca/rozwój zawodowy - 8 mieczy Giermek monet - ja myślę,że odwrotnie,że coś Cię przytłoczy przy szukaniu pracy albo w pracy (bo nie wiem w jakiej jesteś teraz sytuacji), w podsumowaniu masz kapłankę, więc tak jakbyś na coś czekała i się martwiła co dalej.

Rozwój duchowy/ezoteryka - 8 buław, 7 mieczy - Wydaje mi się,że bardzo się zaangażujesz w wróżenie. Będziesz ochoczo pomagała, udzielała rad, co da Ci taki spokój i równowagę w tym co robisz.

Finanse - Głupiec Umiarkowanie - bez zmian.

Samopoczucie - As kielichów - super, miłość dodaje mi skrzydeł-zgadzam się :D

Emocje - Rycerz mieczy - będziesz bardzo walczenie nastawiona do jakiś spraw.

Zdrowie - Gwiazda - w porządku, dobre samopoczucie, spokój.

Uczucia - 10 monet Kapłanka Paz buław - mi się wydaje, że będziesz otwarta na kontakty, nowe znajomości albo na podtrzymanie dotychczasowych

Niespodzianka 7 kielichów Giermek mieczy Słońce - coś o czym marzysz, co Cię martwi powinno się spełnić

Zadania miesiąca 3 kielichów 4 kielichów Koło fortuny Rycerz mieczy - dla mnie to takie info,żebyś nie przegapiła czegoś co piękne i wartościowe, walczyła o to.

Rada na wrzesień : Giermek mieczy, 5 mieczy, Rycerz kielichów, 3 buław - musisz być pewna siebie i nie daj się oszukać, bo możesz byćoszukana przez jakiegoś faceta, który będzie chciał Cię zbałamucić :D ale wygląda na to,że się nie dasz;)

Napisano

Ogólny nastrój miesiąca - Wieża 8 kielichów - będziesz definitywnie kończyć jakiś rozdział w swoim życiu - coś nowego wykiełkuje za jakiś czas - jakieś radykalne posunięcia głownie w sferze uczuciowej mogą mieć miejsce

1-10 września - 6 buław 8 monet - tutaj w sferze zawodowej może się dużo pozytywnego zadziać

11-20u września - 6 kielichów 2 mieczy Wieża, Mag - może odnowisz kontakt z kimś z przeszłości - trochę wahań będzie ale zaryzykujesz zmiany i zaczniesz kreować nową rzeczywistość

21-3o- września - Rycerz buław 10 kielichów 3 buław - miłe spędzenie czasu w gronie rodziny

Praca/rozwój zawodowy - 8 mieczy Giermek monet - ładna perspektywa się tutaj ukazała dotycząca pracy- moze się to wiązać z dokształceniem się zdobyciem nowych umiejętności, których będzie wymagało nowe zajęcie

Rozwój duchowy/ezoteryka - 8 buław, 7 mieczy - intensywnie się zapowiada - dużo energii włożysz

Finanse - Głupiec Umiarkowanie - raczej stabilne finanse - chociaż czasami moze Cię dopaść chęć zaszaleć np na zakupach

Samopoczucie - As kielichów -bardzo dobre - nie jesteś zablokowana

Emocje - Rycerz mieczy - samo zycie tu wychodzi trochę stresu, zabiegania itd

Zdrowie - Gwiazda - będzie dopisywało

Uczucia - 10 monet Kapłanka Paz buław -harmonijne - będziesz wyciszona, aczkolwiek nie zabraknie Ci chęci do działania

Niespodzianka 7 kielichów Giermek mieczy Słońce - może babcią zostaniesz (pisałaś kiedyś że Twój syn się żeni)

Zadania miesiąca 3 kielichów 4 kielichów Koło fortuny Rycerz mieczy - taka trochę huśtawka wychodzi jak to w życiu - radość, frustracja -takie trochę niespokojne klimaty

Rada na wrzesień : Giermek mieczy, 5 mieczy, Rycerz kielichów, 3 buław - w każdej sytuacji bądź sobą - nie daj się ranić, nie popadaj w niepotrzebne konflikty - to rodzi tylko ból i nieporozumienie

Napisano

Ogólny nastrój miesiąca - Wieża 8 kielichów ---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie

Tu bedzie nie tylko zamiar, a cos Cie w tym miesiacu moze ostro zaskoczyc i wprowadzic w taki stan co najmniej zaskoczenia. Mozesz chwilowo popasc w tzw. paraliz i nie wiedziec, co z tym fantem robic dalej. Rada: kieruj sie sercem.

1-10 września - 6 buław 8 monet ---> II Kaplanka, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez

Tak, dzialania zwiazane ze sprawami zawodowymi. Mozliwe, ze bedziesz musiala pogodzic rozne sprawy, zeby uzyskac cos, co jest dla Ciebie wazne.

11-20 września - 6 kielichów 2 mieczy Wieża, Mag ---> XIII Smierc, HB VII Rydwan

Tu jakis etap konczy sie, umiera smiercia naturalna i trzeba bedzie podjac nowe, zdecydowane dzialania. Nie ociagac sie, ale tez nie wchodzic w nic, czego nie bedziesz pewna.

21-3o- września - Rycerz buław 10 kielichów 3 buław ---> IV Cesarz, HB XIII Smierc i IV Cesarz

Tu jakbys juz zamknela pewien etap, pewne dzialania juz wykonala, decyzje podjela i teraz wypada tylko czekac na efekty tego. Po podsumach tez widac, ze cos jakby przechodzilo w nowa forme.

Praca/rozwój zawodowy - 8 mieczy Giermek monet ---> II Kaplanka, HB VIII Sprawiedliwosc

Skojarzylo mi sie z nabywaniem nowych umiejetnosci.

Rozwój duchowy/ezoteryka - 8 buław, 7 mieczy ---> XV Diabel, HB XV Diabel i VI Kochankowie

Cos z wrozeniem. Moze dodatkowo cos w tym kierunku bedziesz miala.

Finanse - Głupiec Umiarkowanie ---> XIV Umiarkowanie, HB IX Eremita

I tak i nie. Moze pojawic sie koniecznosc przemyslenia swoich wydatkow i no, wybrania opcji wazniejszej.

Samopoczucie - As kielichów

Bardzo dobre. Lekko, swiezo, mlodzienczo.

Emocje - Rycerz mieczy

No moze ich byc troche, mozesz miec taki chaos emocjonalny, takie "nie wiem, co naprawde czuje, co sie ze mna dzieje".

Zdrowie - Gwiazda

Dobre, a jezeli byly jakies problemy to tu powracanie do zdrowia. Gwiazda ulecza takze siebie.

Uczucia - 10 monet Kapłanka Paz buław ---> IV Cesarz, HB XII Wisielec i III Cesarzowa

No tu moga byc akcje rozne, ktore z jednej strony moga wynikac z impulsu serca, byc spontaniczne, z drugiej jednak wazne bedzie tu spojrzec na to wszystko z dystansem i nie dawac sie poniesc tym uczuciom. Ogolnie zle nie bedzie, ale trzeba bedzie mimo wszystko podejsc do sprawy realnie i z glowa. Moze byc bardzo ladny miesiac dla uczuc.

Niespodzianka 7 kielichów Giermek mieczy Słońce ---> XXI Swiat, HB VIII Sprawiedliwosc

Tak, mozliwe, ze z tego, co Ci sie marzy, przejdziesz zwyczajnie do dzialania i zaczniesz sie realizowac na biezaco.

Zadania miesiąca 3 kielichów 4 kielichów Koło fortuny Rycerz mieczy ---> 0 Glupiec, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

Tu jakby jakas relacja miala ruszyc do przodu. Jezeli cos tkwi w tej chwili w martwym punkcie, to moze czekac Cie rozmowa i duzo mozliwe bedzie sobie nawzajem wyjasnic.

Rada na wrzesień : Giermek mieczy, 5 mieczy, Rycerz kielichów, 3 buław ---> V Papiez, HB VIII Sprawiedliwosc

Przede wszystkim nie bac sie rozmowy. Nie bac sie wyjasniac na biezaco roznych spraw. Nie bac sie nawet tam, gdzie zakladamy nikczemne podejscie wobec nas. Wychodzic z serdecznoscia i patrzec, co z tego wyniknie.

Napisano

Ogólny nastrój miesiąca - Wieża 8 kielichów

może się sporo dziać, coś w sprawach domowych może się popsuć, jakaś relacja rodzinna może zostać wystawiona na próbę, niewykluczona kłótnia i smutek po niej

1-10 września - 6 buław 8 monet

działania w sferze zawodowej, może tak jak piszesz oczekiwanie na wieści, zbieranie i porządkowanie jakichś dokumentów, porządkowanie wiedzy; może też jakieś gruntowne porządki, może na strychu? ;)

11-20 września - 6 kielichów 2 mieczy Wieża, Mag

sprawy rodzinne, właśnie w tym momencie może dojść do nieporozumienia

21-30- września - Rycerz buław 10 kielichów 3 buław

odwiedziny syna z rodziną

Praca/rozwój zawodowy - 8 mieczy Giermek monet

pokonanie jakichś ograniczeń w sprawach zawodowych, możliwe jakieś doszkalanie się, pogłębianie wiedzy

Rozwój duchowy/ezoteryka - 8 buław, 7 mieczy

sporo może się dziać w tej dziedzinie u Ciebie we wrześniu, możliwe, że odkryjesz w sobie jakieś nowe talenty, coś Cię zainteresuje na tyle, że będziesz szukać wiedzy na ten temat

Finanse - Głupiec Umiarkowanie

raczej bez zmian, możliwe wydatki na dom, lub zakup prezentu dla kogoś

Samopoczucie - As kielichów

świetne :)

Emocje - Rycerz mieczy

może być nerwowo, czyjaś postawa wyprowadzi Cię z równowagi

Zdrowie - Gwiazda

polepszenie zdrowia, jeśli coś wcześniej doskwierało

Uczucia - 10 monet Kapłanka Paz buław

świetne relacje z bliskimi, dużo stabilności i ciepła dają Ci bliscy i rodzina, są Twoją opoką i możesz zawsze na nich liczyć

Niespodzianka 7 kielichów Giermek mieczy Słońce

coś co pozostaje w sferze nie do końca możliwych na ten czas planów, może powoli zacząć się spełniać, a przynajmniej będzie możliwość zadziałania w tej kwestii

Zadania miesiąca 3 kielichów 4 kielichów Koło fortuny Rycerz mieczy

spróbuj wyjść poza krąg osób Ci znanych, poznaj kogoś nowego, może nie będzie to od razu wielka przyjaźń, ale możesz się czegoś o sobie dowiedzieć

Rada na wrzesień : Giermek mieczy, 5 mieczy, Rycerz kielichów, 3 buław

nie daj wmanipulować w jakieś plotki i niejasne sytuacje z innymi (ktoś może próbować bazować na Twoim dobrym sercu, aby osiągnąć korzyść w jakimś sporze), obserwuj co się dzieje, a dostrzeżesz kto ma dobre zamiary, a kto nie

udanego miesiąca :slonko:

Napisano

Dziękuję Wszystkim za interpretacje, weryfikacja w pazdziermiku:energia:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Weryfikacja

Miesiąc wrzesień był bardzo emocjonalny, wiele niespodziewanych informacji , niezbyt dobrych , trzeba było szukać wyjścia z sytuacji

i to bardzo szybko co dobrze oddały karty określające aurę miesiąca./Wieża, 8 kielichów/.

Emocje były duże i było bardzo nerwowo / Rycerz mieczy/.

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za interpretację.:energia: