Gość ANEZ Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Nigdy nie stosowałam tego rozkładu, robię to pierwszy raz i ciekawi mnie sprawdzalność o czym poinformuję. Ogólny nastrój miesiąca - Wieża 8 kielichów - będzie gorąco mama zamiar w swoim życiu wprowadzić zmiany. Co mnie będzie zajmowało: 1-10 września - 6 buław 8 monet - informacje w sprawie pracy 11-20 września - 6 kielichów 2 mieczy Wieża, Mag - ta Wieża mnie ostatnio prześladuje- niektóre sprawy z przeszłości trzeba zamknąć 21-3o- września - Rycerz buław 10 kielichów 3 buław - mogą pojawić się perspektywy wyjazdu do rodziny bo chyba nie przeprowadzka Praca/rozwój zawodowy - 8 mieczy Giermek monet - jakaś szansa na pracę i trudności w podjęciu decyzji Rozwój duchowy/ezoteryka - 8 buław, 7 mieczy - czyżby niespodziewane propozycje? Finanse - Głupiec Umiarkowanie - na tym samym poziomie z tendencja na plus Samopoczucie - As kielichów - super, miłość dodaje mi skrzydeł Emocje - Rycerz mieczy - tych nie zabraknie i trzeba im stawić czoła Zdrowie - Gwiazda - jestem z natury optymistką więc nie poddaje się Uczucia - 10 monet Kapłanka Paz buław - rodzina jest moim motorem co daje mi siłę i moc Niespodzianka 7 kielichów Giermek mieczy Słońce - czyżby marzenia się spełniać zaczęły? Zadania miesiąca 3 kielichów 4 kielichów Koło fortuny Rycerz mieczy - zmiany losowe w relacjach z meżczyzną, czyżby z moim synem. Rada na wrzesień : Giermek mieczy, 5 mieczy, Rycerz kielichów, 3 buław - uważać mam na młodego człowieka, którego nikczemność nie zna granic, trzeba się z nim zmierzyć i przygotować na to . Chyba wpadam w czarnowidztwo a jak Wy to widzicie? Każda uwaga cenna i ciekawi mnie sprawdzalność tego rozkładu. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Kochana, postaram się jutro po pracy Już dziękuję będę czekała Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 26 Sierpnia 2013 Ogólny nastrój miesiąca - Wieża 8 kielichów - może być burzowo, bardzo emocjonalnie,widać, że czekają Ciebie ogromne zmiany, jako, że wypadły Ci karty bramy Co mnie będzie zajmowało: 1-10 września - 6 buław 8 monet - oczekiwanie na zmiany, na pracę 11-20 września - 6 kielichów 2 mieczy Wieża, Mag - tu się zaznaczają zmiany już poważniejsze, tak jakbyś miała zamknąc jakiś etap w Twoim zyciu, który trwał, ale nie powodował rozwoju, etap zastoju powiedziałabym, widac rozpoczęcie czegoś nowego, interesującego 21-3o- września - Rycerz buław 10 kielichów 3 buław - faktycznie jakiś miły rodzinny wyjazd się szykuje Praca/rozwój zawodowy - 8 mieczy Giermek monet - powoli wyjdziesz z ograniczeń,pojawi się na to konkretna szansa Rozwój duchowy/ezoteryka - 8 buław, 7 mieczy - czeka Cię sporo wróżenia zapewne:) Finanse - Głupiec Umiarkowanie - wg mnie spokojnie, bez zmian Samopoczucie - As kielichów - będziesz się dobrze czuła Emocje - Rycerz mieczy - nerwy i chaos Cię nie ominą Zdrowie - Gwiazda - wszystko ładnie Uczucia - 10 monet Kapłanka Paz buław -otoczysz się najbliższymi, co da Ci zapał i energię do działania Niespodzianka 7 kielichów Giermek mieczy Słońce - może wiadomość o ciąży w rodzinie? Zadania miesiąca 3 kielichów 4 kielichów Koło fortuny Rycerz mieczy - może być nerwowo w relacji z mężczyzną, możliwe, że synem Rada na wrzesień : Giermek mieczy, 5 mieczy, Rycerz kielichów, 3 buław nie daj sobie w kaszę dmuchać, bądź ostrożna, czujna, ale i dociekliwa w sprawie związanej z planami wyjazdu młodego mężczyzny Cytuj
panna.marta Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Ogólny nastrój miesiąca - Wieża 8 kielichów - będziesz bardzo rozchwiana emocjonalnie, może się to zdarzyć pod wpływem jakiś nieoczekiwanych, trdnych wydarzeń Co mnie będzie zajmowało: 1-10 września - 6 buław 8 monet - że zmieni się coś na lepsze ws pracy 11-20 września - 6 kielichów 2 mieczy Wieża, Mag - ta Wieża mnie ostatnio prześladuje- możliwe,że zamkniesz sprawy z przeszłości,ale to będzie raczej na tle uzuciowym 21-3o- września - Rycerz buław 10 kielichów 3 buław - no rzeczywiście jakiś wyjazd może z kimś z rodziny albo jakaś impreza rodzinna Praca/rozwój zawodowy - 8 mieczy Giermek monet - ja myślę,że odwrotnie,że coś Cię przytłoczy przy szukaniu pracy albo w pracy (bo nie wiem w jakiej jesteś teraz sytuacji), w podsumowaniu masz kapłankę, więc tak jakbyś na coś czekała i się martwiła co dalej. Rozwój duchowy/ezoteryka - 8 buław, 7 mieczy - Wydaje mi się,że bardzo się zaangażujesz w wróżenie. Będziesz ochoczo pomagała, udzielała rad, co da Ci taki spokój i równowagę w tym co robisz. Finanse - Głupiec Umiarkowanie - bez zmian. Samopoczucie - As kielichów - super, miłość dodaje mi skrzydeł-zgadzam się Emocje - Rycerz mieczy - będziesz bardzo walczenie nastawiona do jakiś spraw. Zdrowie - Gwiazda - w porządku, dobre samopoczucie, spokój. Uczucia - 10 monet Kapłanka Paz buław - mi się wydaje, że będziesz otwarta na kontakty, nowe znajomości albo na podtrzymanie dotychczasowych Niespodzianka 7 kielichów Giermek mieczy Słońce - coś o czym marzysz, co Cię martwi powinno się spełnić Zadania miesiąca 3 kielichów 4 kielichów Koło fortuny Rycerz mieczy - dla mnie to takie info,żebyś nie przegapiła czegoś co piękne i wartościowe, walczyła o to. Rada na wrzesień : Giermek mieczy, 5 mieczy, Rycerz kielichów, 3 buław - musisz być pewna siebie i nie daj się oszukać, bo możesz byćoszukana przez jakiegoś faceta, który będzie chciał Cię zbałamucić ale wygląda na to,że się nie dasz;) Cytuj
Kędry Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Ogólny nastrój miesiąca - Wieża 8 kielichów - będziesz definitywnie kończyć jakiś rozdział w swoim życiu - coś nowego wykiełkuje za jakiś czas - jakieś radykalne posunięcia głownie w sferze uczuciowej mogą mieć miejsce Co mnie będzie zajmowało: 1-10 września - 6 buław 8 monet - tutaj w sferze zawodowej może się dużo pozytywnego zadziać 11-20u września - 6 kielichów 2 mieczy Wieża, Mag - może odnowisz kontakt z kimś z przeszłości - trochę wahań będzie ale zaryzykujesz zmiany i zaczniesz kreować nową rzeczywistość 21-3o- września - Rycerz buław 10 kielichów 3 buław - miłe spędzenie czasu w gronie rodziny Praca/rozwój zawodowy - 8 mieczy Giermek monet - ładna perspektywa się tutaj ukazała dotycząca pracy- moze się to wiązać z dokształceniem się zdobyciem nowych umiejętności, których będzie wymagało nowe zajęcie Rozwój duchowy/ezoteryka - 8 buław, 7 mieczy - intensywnie się zapowiada - dużo energii włożysz Finanse - Głupiec Umiarkowanie - raczej stabilne finanse - chociaż czasami moze Cię dopaść chęć zaszaleć np na zakupach Samopoczucie - As kielichów -bardzo dobre - nie jesteś zablokowana Emocje - Rycerz mieczy - samo zycie tu wychodzi trochę stresu, zabiegania itd Zdrowie - Gwiazda - będzie dopisywało Uczucia - 10 monet Kapłanka Paz buław -harmonijne - będziesz wyciszona, aczkolwiek nie zabraknie Ci chęci do działania Niespodzianka 7 kielichów Giermek mieczy Słońce - może babcią zostaniesz (pisałaś kiedyś że Twój syn się żeni) Zadania miesiąca 3 kielichów 4 kielichów Koło fortuny Rycerz mieczy - taka trochę huśtawka wychodzi jak to w życiu - radość, frustracja -takie trochę niespokojne klimaty Rada na wrzesień : Giermek mieczy, 5 mieczy, Rycerz kielichów, 3 buław - w każdej sytuacji bądź sobą - nie daj się ranić, nie popadaj w niepotrzebne konflikty - to rodzi tylko ból i nieporozumienie Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Ogólny nastrój miesiąca - Wieża 8 kielichów ---> XII Wisielec, HB VI Kochankowie Tu bedzie nie tylko zamiar, a cos Cie w tym miesiacu moze ostro zaskoczyc i wprowadzic w taki stan co najmniej zaskoczenia. Mozesz chwilowo popasc w tzw. paraliz i nie wiedziec, co z tym fantem robic dalej. Rada: kieruj sie sercem. Co mnie będzie zajmowało: 1-10 września - 6 buław 8 monet ---> II Kaplanka, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Tak, dzialania zwiazane ze sprawami zawodowymi. Mozliwe, ze bedziesz musiala pogodzic rozne sprawy, zeby uzyskac cos, co jest dla Ciebie wazne. 11-20 września - 6 kielichów 2 mieczy Wieża, Mag ---> XIII Smierc, HB VII Rydwan Tu jakis etap konczy sie, umiera smiercia naturalna i trzeba bedzie podjac nowe, zdecydowane dzialania. Nie ociagac sie, ale tez nie wchodzic w nic, czego nie bedziesz pewna. 21-3o- września - Rycerz buław 10 kielichów 3 buław ---> IV Cesarz, HB XIII Smierc i IV Cesarz Tu jakbys juz zamknela pewien etap, pewne dzialania juz wykonala, decyzje podjela i teraz wypada tylko czekac na efekty tego. Po podsumach tez widac, ze cos jakby przechodzilo w nowa forme. Praca/rozwój zawodowy - 8 mieczy Giermek monet ---> II Kaplanka, HB VIII Sprawiedliwosc Skojarzylo mi sie z nabywaniem nowych umiejetnosci. Rozwój duchowy/ezoteryka - 8 buław, 7 mieczy ---> XV Diabel, HB XV Diabel i VI Kochankowie Cos z wrozeniem. Moze dodatkowo cos w tym kierunku bedziesz miala. Finanse - Głupiec Umiarkowanie ---> XIV Umiarkowanie, HB IX Eremita I tak i nie. Moze pojawic sie koniecznosc przemyslenia swoich wydatkow i no, wybrania opcji wazniejszej. Samopoczucie - As kielichów Bardzo dobre. Lekko, swiezo, mlodzienczo. Emocje - Rycerz mieczy No moze ich byc troche, mozesz miec taki chaos emocjonalny, takie "nie wiem, co naprawde czuje, co sie ze mna dzieje". Zdrowie - Gwiazda Dobre, a jezeli byly jakies problemy to tu powracanie do zdrowia. Gwiazda ulecza takze siebie. Uczucia - 10 monet Kapłanka Paz buław ---> IV Cesarz, HB XII Wisielec i III Cesarzowa No tu moga byc akcje rozne, ktore z jednej strony moga wynikac z impulsu serca, byc spontaniczne, z drugiej jednak wazne bedzie tu spojrzec na to wszystko z dystansem i nie dawac sie poniesc tym uczuciom. Ogolnie zle nie bedzie, ale trzeba bedzie mimo wszystko podejsc do sprawy realnie i z glowa. Moze byc bardzo ladny miesiac dla uczuc. Niespodzianka 7 kielichów Giermek mieczy Słońce ---> XXI Swiat, HB VIII Sprawiedliwosc Tak, mozliwe, ze z tego, co Ci sie marzy, przejdziesz zwyczajnie do dzialania i zaczniesz sie realizowac na biezaco. Zadania miesiąca 3 kielichów 4 kielichów Koło fortuny Rycerz mieczy ---> 0 Glupiec, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Tu jakby jakas relacja miala ruszyc do przodu. Jezeli cos tkwi w tej chwili w martwym punkcie, to moze czekac Cie rozmowa i duzo mozliwe bedzie sobie nawzajem wyjasnic. Rada na wrzesień : Giermek mieczy, 5 mieczy, Rycerz kielichów, 3 buław ---> V Papiez, HB VIII Sprawiedliwosc Przede wszystkim nie bac sie rozmowy. Nie bac sie wyjasniac na biezaco roznych spraw. Nie bac sie nawet tam, gdzie zakladamy nikczemne podejscie wobec nas. Wychodzic z serdecznoscia i patrzec, co z tego wyniknie. Cytuj
Erza Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Ogólny nastrój miesiąca - Wieża 8 kielichów może się sporo dziać, coś w sprawach domowych może się popsuć, jakaś relacja rodzinna może zostać wystawiona na próbę, niewykluczona kłótnia i smutek po niej Co mnie będzie zajmowało: 1-10 września - 6 buław 8 monet działania w sferze zawodowej, może tak jak piszesz oczekiwanie na wieści, zbieranie i porządkowanie jakichś dokumentów, porządkowanie wiedzy; może też jakieś gruntowne porządki, może na strychu? 11-20 września - 6 kielichów 2 mieczy Wieża, Mag sprawy rodzinne, właśnie w tym momencie może dojść do nieporozumienia 21-30- września - Rycerz buław 10 kielichów 3 buław odwiedziny syna z rodziną Praca/rozwój zawodowy - 8 mieczy Giermek monet pokonanie jakichś ograniczeń w sprawach zawodowych, możliwe jakieś doszkalanie się, pogłębianie wiedzy Rozwój duchowy/ezoteryka - 8 buław, 7 mieczy sporo może się dziać w tej dziedzinie u Ciebie we wrześniu, możliwe, że odkryjesz w sobie jakieś nowe talenty, coś Cię zainteresuje na tyle, że będziesz szukać wiedzy na ten temat Finanse - Głupiec Umiarkowanie raczej bez zmian, możliwe wydatki na dom, lub zakup prezentu dla kogoś Samopoczucie - As kielichów świetne Emocje - Rycerz mieczy może być nerwowo, czyjaś postawa wyprowadzi Cię z równowagi Zdrowie - Gwiazda polepszenie zdrowia, jeśli coś wcześniej doskwierało Uczucia - 10 monet Kapłanka Paz buław świetne relacje z bliskimi, dużo stabilności i ciepła dają Ci bliscy i rodzina, są Twoją opoką i możesz zawsze na nich liczyć Niespodzianka 7 kielichów Giermek mieczy Słońce coś co pozostaje w sferze nie do końca możliwych na ten czas planów, może powoli zacząć się spełniać, a przynajmniej będzie możliwość zadziałania w tej kwestii Zadania miesiąca 3 kielichów 4 kielichów Koło fortuny Rycerz mieczy spróbuj wyjść poza krąg osób Ci znanych, poznaj kogoś nowego, może nie będzie to od razu wielka przyjaźń, ale możesz się czegoś o sobie dowiedzieć Rada na wrzesień : Giermek mieczy, 5 mieczy, Rycerz kielichów, 3 buław nie daj wmanipulować w jakieś plotki i niejasne sytuacje z innymi (ktoś może próbować bazować na Twoim dobrym sercu, aby osiągnąć korzyść w jakimś sporze), obserwuj co się dzieje, a dostrzeżesz kto ma dobre zamiary, a kto nie udanego miesiąca Cytuj
Gość ANEZ Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Dziękuję Wszystkim za interpretacje, weryfikacja w pazdziermiku:energia: Cytuj
Gość ANEZ Napisano 28 Września 2013 Napisano 28 Września 2013 Weryfikacja Miesiąc wrzesień był bardzo emocjonalny, wiele niespodziewanych informacji , niezbyt dobrych , trzeba było szukać wyjścia z sytuacji i to bardzo szybko co dobrze oddały karty określające aurę miesiąca./Wieża, 8 kielichów/. Emocje były duże i było bardzo nerwowo / Rycerz mieczy/. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za interpretację.:energia: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi