Gość alles-in1 Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Bardzo prosze o pomoc w interpretacji mojego wrzesnia Praca – 7 bulaw Rycerz kielichow 6 mieczy – walka o swoje zdanie, pomysly, jakieś zaproszenie od mlodego mezczyzny na spotkanie firmowe lub wspolpraca z tym Panem Finanse – Slonce - może wreszcie los się do mnie usmiechnie i moja firma zacznie przynosic dochody Uczucia – 8 kielichow Glupiec 5 kielichow – rozstanie w uczuciach to mi na kazdy miesiac wychodzi... Gupiec może cos nowego pokazal... Zdrowie – Krol Kielichow – problemy z sercem Otoczenie – 4 kielichy Rydwan Arcykaplanka – plotki, ktorymi będę już zmeczona Dom – Giermek denarow Wieza 5 denarow – mam nadzieje, ze dziecko nie narobi jakiś strat Niespodzianki – 8 denarow 3 kielichy Cesarzowa – jakieś sukcesy w pracy Co robic – Kolo 4 mieczy 3 mieczy – zmienic swoje nastawienie do pewnych spraw Czego nie robic – 2 bulaw 3 bulaw Krol monet – może nie zgadac się na wszystko co zaproponuje Krol? Rada - Mag Ksiezyc 5 bulaw – walczyc o swoje, nie pozwolic podciąć sobie skrzydel Cytuj
panna.marta Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Bardzo prosze o pomoc w interpretacji mojego wrzesnia Praca – 7 bulaw Rycerz kielichow 6 mieczy – będziesz musiała bronić swojego zdania przed kimś, trochę będziesz miała już tego dosyć i będziesz potrzebowała się od tego odciąć i wyciszyć Finanse – Slonce - same pozytywy:) Uczucia – 8 kielichow Glupiec 5 kielichow – tak jakbyś miałą nadzieje na coś nowego, a tu rozczarowanie i smutek Zdrowie – Krol Kielichow – problemy z sercem-pewnie tak nie znam się na zdrowiu w tarocie Otoczenie – 4 kielichy Rydwan Arcykaplanka – możliwe,że przeoczysz coś na co długo czekałaś Dom – Giermek denarow Wieza 5 denarow – mam nadzieje, ze dziecko nie narobi jakiś strat- hehe no możliwe,że dziecko coś nabroi Niespodzianki – 8 denarow 3 kielichy Cesarzowa – może szefowa Cię doceni:) Co robić – Koło 4 mieczy 3 mieczy – na pewne rzeczy nie masz wpływu i jeśli nawet spotka Cię coś przykrego to ty tak to wytrwasz Czego nie robic – 2 bulaw 3 bulaw Krol monet – może nie zgadac się na wszystko co zaproponuje Krol?- bardzo możliwe Rada - Mag Ksiezyc 5 bulaw – wpodejmuj mądre decyzje, zachowaj spokój i nie daj się komuś sprowokować Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 panna.marta - dziekuje za interpretacje w punkcie niespodzianki - jestem sama dla siebie szefowa, mam tylko wspolniczke Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Czy zechce ktos jeszcze zinterpretowac moj wrzesien? Cytuj
pretoria Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 1. Będziesz broniła swojego, walczyła o to. 2. Jak sama nazwa karty na to wskazuje, w finansach powinno być fajnie, przychody 3. Rozdarcie wewnętrzne, pozostawienie przeszłości za sobą, łzy, smutek. 4. Na zdrowie staram się nie odpowiadać. 5. Nie dostrzeżesz pewnej szansy, ale również będziesz zniechęcona otoczeniem. 6. Możliwe, że będzie tak jak napisałaś - dziecko zrobi jakieś szkody, a Ty będziesz musiała za to zwrócić pieniądze lub ponieść konsekwencje. 7. Może świętowanie z osiągnięcia jakiegoś celu. 8. Nie smuć się. 9. Możliwe, że tak jak napisałas. 10. Powoli do celu, nie daj się ponieść emocjom. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi