Lukiqu Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Słuchajcie, po pierwsze to mój pierwszy post więc witam każdego Po drugie do sedna - przez 3 dni miałem dość dziwne zjawisko. Pierwszego dnia po obejrzeniu pewnego anime ,które strasznie mnie wciągnęło około godziny 2 położyłem się spać, miałem zwykły sen, aczkolwiek go pamiętam w całości i nawet wiem ,że w pewnym momencie czułem jak ktoś mnie dotykał i tak dalej. Drugiej nocy.. ten sen był kontynuowany , tylko ,że uhm , tak jakby nie spałem, coś mnie obudziło,ale wtedy jeszcze nie byłem tego świadom i sen dalej trwał, nieprzerwanie tylko tym razem mogłem już w pewnym stopniu kontrolować wybory jakich dokonuje lecz nie kontrolować nad samym snem. Trzeciej nocy natomiast nie miałem żadnego snu a nieprzespaną noc, coś po prostu nie dawało mi usnąć. Dość dziwne , więc pytam się. Co to może być , bo świadomy sen (według mnie ) odpada. Cytuj
pliszka80 Napisano 26 Marca 2014 Napisano 26 Marca 2014 Być może w tej bajce obejrzałeś coś takiego że Twoja podświadomość płata Ci figle? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi