Skocz do zawartości

Rozklad na problem z praca

Caliel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poprosila mnie o pomoc jedna z forumowiczek, ktora na pewno zweryfikuje.

Chodzi o problem z praca.

Ogolnie na sytuacje wyciagnieto karty:

4 kielichów, As mieczy, Kochankowie, 5 mieczy.

na czwartek - rozstrzygniecie:

Królowa mieczy, Diabeł, 3 buław, 2 monet, Rycerz kielichów, 10 monet.

Jak dla mnie nieszczegolnie sytuacja wyglada.

Ogolne tlo jest takie, jakby jednak mialo byc zwolnienie :(

W czwartek mozliwe wkurzenie gigantyczne, co podkresla Diabel.

3 bulaw - szukanie nowych perspektyw...

Nastepne 3 karty moga mowic o kombinowaniu, godzeniu sprzecznosci.. moze nawiazujac do wyzszych trzech - Urzad pracy :/

Albo zasilek albo cos takiego..

Ogolnie karty niefajne, w optymistycznym wariancie:

Poczucie skrzywdzenia z powodu czyichs zlych intencji (Diabel plus miecze),

bronienie sie, za pomoca racjonalnych argumentow, pomocna dlon kogos(Rycerz kieli)..

nowe spojrzenie na sytuacje w 3 bulawach, znalezienie kompromisu...

Jak Wy to widzicie?

Napisano

Sytuacja ogólna ---

Ona jest niezadowolona, ale ma pomysł i chyba już wie co i jak zrobić. ktoś komu ufa może ją zawieść, co ją zapewne zaskoczy, ale Ona się nie da i będzie walczyć.

Na czwartek

W efekcie końcowym jest trzymanie się tego co jest - i Bardzo dobrze, bo daje to optimum zarobku i zadowolenia.

Nie wiem o co chodzi, ale dochodzi do kompromisu moim zdaniem i ugody,

Napisano

a można w czyimś umieniu?Bo jeśli tak,to zaraz zerknę.

Gość alles-in1
Napisano

Obecna sytuacja

Bardzo zle sie w tej pracy kolezanka obecnie czuje, na sama mysl, ze musi do tej pracy isc, az ja brzuch boli, jakis zastoj w tej pracy, moze kolezanka sie z kims poklocila, ona stoi przed jakim dylematem.

Czwartek

Kolezanka bedzie chlodna w relacjach do innych osob, jakis mlody chlopak pomoze jej ten konflikt pomyslnie rozwiazac.

Ps. jesli mozesz zerknij na moj wrzesien :prosi:

Napisano

4 kielichów, As mieczy, Kochankowie, 5 mieczy- widać,że coś dobrego ucieka jej z rąk, coś się będzie rozstrzygać,ale niestety na jej niekorzyść,ale spójrzmy jeszcze na tło.

Królowa mieczy, Diabeł, 3 buław, 2 monet, Rycerz kielichów, 10 monet- będzie o coś walczyła, będą nerwy, kłótnie, będzie nie przyjemnie,ale jednak będą negocjować coś. Nie zapominajmy,że tam też są dobre karty. Rycerz kielichów jest oddany, może ona pokaże,że jest wierną i oddaną pracownicą, całośc rozkładu zamyka 10 monet-może dojdą do ugody-suma siła! Ona ma szansę sie obronić!pokaże,że jest pewna siebie i wie czego chce, umie się bronić. 3 buławy mogą też oznaczać, że po negocjacjach pódją na ugodę.

Ja uważam,że jeśli pokaże,że jest silną babką a do tego lojalną i umie bronić własnego zdania, to ma szanse zostać!

Szkoda,że nie wyciągneliście rady.

Napisano
Sytuacja ogólna ---

Ona jest niezadowolona, ale ma pomysł i chyba już wie co i jak zrobić. ktoś komu ufa może ją zawieść, co ją zapewne zaskoczy, ale Ona się nie da i będzie walczyć.

Na czwartek

W efekcie końcowym jest trzymanie się tego co jest - i Bardzo dobrze, bo daje to optimum zarobku i zadowolenia.

Nie wiem o co chodzi, ale dochodzi do kompromisu moim zdaniem i ugody,

Ja też tak uważam.

Napisano

4 kielichów, As mieczy, Kochankowie, 5 mieczy. - Koleżanka ma ewidentnie dość tej pracy. Zastanawia się jak rozwiązać obecną sytuację, ale obawia się, że cokolwiek nie postanowi a raczej zrobi to i tak spektakularny efekt nie zostanie osiągnięty. Tam chyba ktoś nieźle musi intrygować.

Królowa mieczy, Diabeł, 3 buław, 2 monet, Rycerz kielichów, 10 monet. - Mimo wątpliwości - karty powyżej - zostanie podjęta próba rozmowy/wyjaśnienia i choć sama rozmowa może nie być przyjemna np. z powodu poddenerwowania koleżanki to powinna doprowadzić do konsensusu.

Napisano

4 kielichów, As mieczy, Kochankowie, 5 mieczy.- Widać jej rozczarowanie pracą, chyba nie do końca wykorzystuje tam swoje możliwości, ma przed sobą jakąś decyzję do podjęcia, ale myśli, że cokolwiek nie zrobi to i tak za wiele dla siebie nie ugra....

Królowa mieczy, Diabeł, 3 buław, 2 monet, Rycerz kielichów, 10 monet. - moim zdaniem będzie chciała rozmowy/konfrontacji mimo swoich wahań i bardzo dużych emocji, moim zdaniem spotka się ze zrozumieniem (rycek kielichów) i porozumieniem (10 monet).

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam:)

Rozkład dotyczył mnie więc juz weryfikuje

Najtrafniej: panna, iwy i joanna

Doszło do słownej ugody, papierowo czekam. Obecnie szukam nowej pracy, w obecnej zaszła sytuacja dla mnie katastrofalna i fakt byłam oddanym i rzetelnym pracownikiem

Bardzo dziekuje Wam dziewczyny

Napisano
dzięki za weryfikację :)

Dodalam reputa? Bo wyskoczyl mi dziwny komunikat:(