Caliel Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Poprosila mnie o pomoc jedna z forumowiczek, ktora na pewno zweryfikuje. Chodzi o problem z praca. Ogolnie na sytuacje wyciagnieto karty: 4 kielichów, As mieczy, Kochankowie, 5 mieczy. na czwartek - rozstrzygniecie: Królowa mieczy, Diabeł, 3 buław, 2 monet, Rycerz kielichów, 10 monet. Jak dla mnie nieszczegolnie sytuacja wyglada. Ogolne tlo jest takie, jakby jednak mialo byc zwolnienie W czwartek mozliwe wkurzenie gigantyczne, co podkresla Diabel. 3 bulaw - szukanie nowych perspektyw... Nastepne 3 karty moga mowic o kombinowaniu, godzeniu sprzecznosci.. moze nawiazujac do wyzszych trzech - Urzad pracy :/ Albo zasilek albo cos takiego.. Ogolnie karty niefajne, w optymistycznym wariancie: Poczucie skrzywdzenia z powodu czyichs zlych intencji (Diabel plus miecze), bronienie sie, za pomoca racjonalnych argumentow, pomocna dlon kogos(Rycerz kieli).. nowe spojrzenie na sytuacje w 3 bulawach, znalezienie kompromisu... Jak Wy to widzicie? Cytuj
niiwa Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Sytuacja ogólna --- Ona jest niezadowolona, ale ma pomysł i chyba już wie co i jak zrobić. ktoś komu ufa może ją zawieść, co ją zapewne zaskoczy, ale Ona się nie da i będzie walczyć. Na czwartek Królowa mieczy, Diabeł, 3 buław, 2 monet, Rycerz kielichów, 10 monet. W efekcie końcowym jest trzymanie się tego co jest - i Bardzo dobrze, bo daje to optimum zarobku i zadowolenia. Nie wiem o co chodzi, ale dochodzi do kompromisu moim zdaniem i ugody, Cytuj
panna.marta Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 a można w czyimś umieniu?Bo jeśli tak,to zaraz zerknę. Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Obecna sytuacja Bardzo zle sie w tej pracy kolezanka obecnie czuje, na sama mysl, ze musi do tej pracy isc, az ja brzuch boli, jakis zastoj w tej pracy, moze kolezanka sie z kims poklocila, ona stoi przed jakim dylematem. Czwartek Kolezanka bedzie chlodna w relacjach do innych osob, jakis mlody chlopak pomoze jej ten konflikt pomyslnie rozwiazac. Ps. jesli mozesz zerknij na moj wrzesien Cytuj
panna.marta Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Ogolnie na sytuacje wyciagnieto karty: 4 kielichów, As mieczy, Kochankowie, 5 mieczy- widać,że coś dobrego ucieka jej z rąk, coś się będzie rozstrzygać,ale niestety na jej niekorzyść,ale spójrzmy jeszcze na tło. na czwartek - rozstrzygniecie: Królowa mieczy, Diabeł, 3 buław, 2 monet, Rycerz kielichów, 10 monet- będzie o coś walczyła, będą nerwy, kłótnie, będzie nie przyjemnie,ale jednak będą negocjować coś. Nie zapominajmy,że tam też są dobre karty. Rycerz kielichów jest oddany, może ona pokaże,że jest wierną i oddaną pracownicą, całośc rozkładu zamyka 10 monet-może dojdą do ugody-suma siła! Ona ma szansę sie obronić!pokaże,że jest pewna siebie i wie czego chce, umie się bronić. 3 buławy mogą też oznaczać, że po negocjacjach pódją na ugodę. Ja uważam,że jeśli pokaże,że jest silną babką a do tego lojalną i umie bronić własnego zdania, to ma szanse zostać! Szkoda,że nie wyciągneliście rady. Cytuj
panna.marta Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Sytuacja ogólna --- Ona jest niezadowolona, ale ma pomysł i chyba już wie co i jak zrobić. ktoś komu ufa może ją zawieść, co ją zapewne zaskoczy, ale Ona się nie da i będzie walczyć. Na czwartek Królowa mieczy, Diabeł, 3 buław, 2 monet, Rycerz kielichów, 10 monet. W efekcie końcowym jest trzymanie się tego co jest - i Bardzo dobrze, bo daje to optimum zarobku i zadowolenia. Nie wiem o co chodzi, ale dochodzi do kompromisu moim zdaniem i ugody, Ja też tak uważam. Cytuj
Caliel Napisano 26 Sierpnia 2013 Autor Napisano 26 Sierpnia 2013 Niestety nie ja ciagnalem karty Cytuj
joana_o Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Ogolnie na sytuacje wyciagnieto karty: 4 kielichów, As mieczy, Kochankowie, 5 mieczy. - Koleżanka ma ewidentnie dość tej pracy. Zastanawia się jak rozwiązać obecną sytuację, ale obawia się, że cokolwiek nie postanowi a raczej zrobi to i tak spektakularny efekt nie zostanie osiągnięty. Tam chyba ktoś nieźle musi intrygować. na czwartek - rozstrzygniecie: Królowa mieczy, Diabeł, 3 buław, 2 monet, Rycerz kielichów, 10 monet. - Mimo wątpliwości - karty powyżej - zostanie podjęta próba rozmowy/wyjaśnienia i choć sama rozmowa może nie być przyjemna np. z powodu poddenerwowania koleżanki to powinna doprowadzić do konsensusu. Cytuj
Caliel Napisano 26 Sierpnia 2013 Autor Napisano 26 Sierpnia 2013 Pomoge wam w interpretach w ramach wymiany Cytuj
Iwka78 Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Ogolnie na sytuacje wyciagnieto karty: 4 kielichów, As mieczy, Kochankowie, 5 mieczy.- Widać jej rozczarowanie pracą, chyba nie do końca wykorzystuje tam swoje możliwości, ma przed sobą jakąś decyzję do podjęcia, ale myśli, że cokolwiek nie zrobi to i tak za wiele dla siebie nie ugra.... na czwartek - rozstrzygniecie: Królowa mieczy, Diabeł, 3 buław, 2 monet, Rycerz kielichów, 10 monet. - moim zdaniem będzie chciała rozmowy/konfrontacji mimo swoich wahań i bardzo dużych emocji, moim zdaniem spotka się ze zrozumieniem (rycek kielichów) i porozumieniem (10 monet). Cytuj
Gość pideha Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 Witam:) Rozkład dotyczył mnie więc juz weryfikuje Najtrafniej: panna, iwy i joanna Doszło do słownej ugody, papierowo czekam. Obecnie szukam nowej pracy, w obecnej zaszła sytuacja dla mnie katastrofalna i fakt byłam oddanym i rzetelnym pracownikiem Bardzo dziekuje Wam dziewczyny Cytuj
Gość pideha Napisano 17 Września 2013 Napisano 17 Września 2013 dzięki za weryfikację Dodalam reputa? Bo wyskoczyl mi dziwny komunikat:( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi