maddie88 Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Witam, Zadałam pytanie, czy z pewnym panem będziemy razem współpracować. Współpraca na polu artystycznym. To jest: Wisielec - Nic, brak ruchu...wszystko stoi w miejscu. To dochodzi do tego: 8 Buław - Zmiany, ruch...dosyć nagle chyba pojawi się okazja do zawarcia współpracy. To będzie rozpoznane: Koło Fortuny (odpowiedź), tło: 5 Buław, Król Kielichów => Mag/Cesarz - Może jakiś uśmiech losu wreszcie... Pan może wnieść nowe bodźce do działania, nowe kontakty... Pan sam może mieć dużo pomysłów, będzie go ciut nosić z ich realizacją Może będziemy musieli się dotrzeć też... Tak czy siak, powinno się dziać. Może dużo będzie zależało własnie od tego zapału, bo okoliczności będą zmienne, ale pan nie odpuści To będzie wyczuwane: As Kielichów (odpowiedź), tło: Świat, Król Denarów, 3 Kielichów, Rydwan => Kapłan - Pomysł, który w obojgu z nas wzbudzi zainteresowanie, będzie on wynikał z naszej pasji...i jego realizacja sprawi nam radochę Widać, że pan ma o wiele więcej doświadczenia niż ja, będzie wiedzieć, jak wszystkim pokierować. To odchodzi: 2 Mieczy - Poczucie bezradności, utkwienie w martwym punkcie... To nadchodzi: Król Buław - Zdecydowane działanie pana. Tak widzę to ja: As Denarów - Jako szansę na owocną współpracę. Otoczenie: 6 Mieczy - Pójście o krok dalej, eksperymentowanie z pomysłami...ale też i nauka z mojej strony Jak i również moje obawy, jak poradzę sobie w nowej roli... Moje nadzieje/ obawy: Kapłanka - Słucham siebie, swojej intuicji...mam nadzieję, że to dobra droga dla mnie. Do tego to prowadzi: 6 Denarów (odpowiedź), tło: 2 Buław, Królowa Kielichów, 4 Buław => Wisielec - Obopólne korzyści Może ta 2 Buław mówi o konieczności podzielenia mojej energii na "dwa światy" Współpraca powinna być, będziemy czerpać z niej dużo radochy Nowe zajęcie pozwoli mi przewartościować pewne sprawy... A Waszym zdaniem? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi