Skocz do zawartości

Czy będziemy razem współpracować?

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Zadałam pytanie, czy z pewnym panem będziemy razem współpracować. Współpraca na polu artystycznym. :)

To jest: Wisielec - Nic, brak ruchu...wszystko stoi w miejscu.

To dochodzi do tego: 8 Buław - Zmiany, ruch...dosyć nagle chyba pojawi się okazja do zawarcia współpracy.

To będzie rozpoznane: Koło Fortuny (odpowiedź), tło: 5 Buław, Król Kielichów => Mag/Cesarz - Może jakiś uśmiech losu wreszcie... Pan może wnieść nowe bodźce do działania, nowe kontakty... Pan sam może mieć dużo pomysłów, będzie go ciut nosić z ich realizacją :D Może będziemy musieli się dotrzeć też... Tak czy siak, powinno się dziać. Może dużo będzie zależało własnie od tego zapału, bo okoliczności będą zmienne, ale pan nie odpuści ;)

To będzie wyczuwane: As Kielichów (odpowiedź), tło: Świat, Król Denarów, 3 Kielichów, Rydwan => Kapłan - Pomysł, który w obojgu z nas wzbudzi zainteresowanie, będzie on wynikał z naszej pasji...i jego realizacja sprawi nam radochę :) Widać, że pan ma o wiele więcej doświadczenia niż ja, będzie wiedzieć, jak wszystkim pokierować.

To odchodzi: 2 Mieczy - Poczucie bezradności, utkwienie w martwym punkcie...

To nadchodzi: Król Buław - Zdecydowane działanie pana.

Tak widzę to ja: As Denarów - Jako szansę na owocną współpracę.

Otoczenie: 6 Mieczy - Pójście o krok dalej, eksperymentowanie z pomysłami...ale też i nauka z mojej strony :) Jak i również moje obawy, jak poradzę sobie w nowej roli...

Moje nadzieje/ obawy: Kapłanka - Słucham siebie, swojej intuicji...mam nadzieję, że to dobra droga dla mnie.

Do tego to prowadzi: 6 Denarów (odpowiedź), tło: 2 Buław, Królowa Kielichów, 4 Buław => Wisielec - Obopólne korzyści :) Może ta 2 Buław mówi o konieczności podzielenia mojej energii na "dwa światy" :mysli: Współpraca powinna być, będziemy czerpać z niej dużo radochy :) Nowe zajęcie pozwoli mi przewartościować pewne sprawy...

A Waszym zdaniem?

Pozdrawiam, :)

Maddie