joana_o Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 As Mieczy, Giermek Pucharów, 2 Puchary suma Papież Początek dnia upłynie pod znakiem aktywnego działania umysłowego i logiki, czyli jak nic będę prowadziła analizę w ramach projektu, który jest aktualnie „na tapecie” u mnie w pracy. A później dostanę wiadomość/propozycję (sms/mail/telefon) w sprawie spotkania i może nawet spotkaniem zakończę dzień. Cytuj
panna.marta Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 tak na początku jakaś praca analityczna,potem ktoś może Ci zaproponować spotkanie i bardzo miło je spędzisz, wyciszysz uspokoisz. Balsam na Twoją przepracowaną duszę Cytuj
joana_o Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Napisano 27 Sierpnia 2013 WERYFIKACJA Dziś w pracy zajęłam się analizą danych/informacji "na trop", których wpadłam zupełnie przypadkiem i które zaskoczyły mnie bardzo. Po pracy odwiedziła mnie Mama i kiedy miałam ją odwozić zadzwoniła bratowa mówiąc, że jedzie z najmłodszą pociechą (jestem jej matką chrzestną) do moich rodziców i żebyśmy się tam spotkały. Tak jak napisałam dzień zakończyłam bardzo miłym spotkaniem:). Cytuj
panna.marta Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 no to super, sprawdziło się-dzięki za info. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi