pawel116 Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Mój dziadek ma przyjaciółkę, która się nim opiekuje. Ostatnio przy okazji szpitalnych odwiedzin (dziadek jest po operacji) wyznała mojej matce, że planuje wziąć z nim ślub. Robi to celowo, ponieważ w przyszłości chce mieć po nim większą emeryturę. A z początku zarzekała się, że zajmuje się dziadkiem z nudów i robi to bezinteresownie... Moja matka była zaskoczona takim obrotem sprawy, choć się tego spodziewała. Jak zrealizuje się zamiar wzięcia ślubu przez dziadka i jego przyjaciółkę? Paź Kielichów, 4 Mieczy, Rycerz Kielichów, 7 Buław -> Wieża Raczej to nie przejdzie, widać że będą się musieli zmagać z przeciwnościami, duża część rodziny jest przeciwna, szczególnie mój wujek który mieszka z dziadkiem Cytuj
panna.marta Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 widać,że kobieta będzie chciała nawiązywać znajomości,żeby jej się udało,ale później to ona chyba sama zrezygnuje,bo dziadek będzie nie pewny swych decyzji, w rezultacie to ona będzie się o to patyczkować,ale nic nie wskóra, jej plany legną w gruzach. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 26 Sierpnia 2013 Widać, że ona się nim szczerze opiekuje, możliwe nawet za jakiś czas oświadczyny dziadka, ale i sporo nerwów z tym związanych, sporo zmagań z przeciwnościami losu.. Skąd poza tym wiesz, że ona chce wziąć z nim ślub dla jego emerytury?? Cytuj
pawel116 Napisano 26 Sierpnia 2013 Autor Napisano 26 Sierpnia 2013 Skąd poza tym wiesz, że ona chce wziąć z nim ślub dla jego emerytury?? Powiedziała o tym wprost Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi