Skocz do zawartości

Rozłąka

ivi123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozłąka... tym razem dotycząca mojej osoby...

1,2- jego stan uczuć w chwili obecnej-

ŚMIERĆ, 2 MIECZE/ DIABEŁ

coż czego innego mogłam się spodziewać... zakończony związek dla niego, chociaż o nim jeszcze myśli. Może nie tak myśli o związku co o namiętnści która nas łączyła (DIABEŁ)

3- to co się z nim dzieje teraz

4 MIECZE- odpoczywa po wszystkim...

4,5- co będzie się z nim działo w przyszłości

DIABEŁ, KRÓLOWA MIECZY (SPRAWIEDLIWOŚĆ) = CESARZ

hulanie, kobiety i imprezy, ale coś się stanie co na chwilę go ochłodzi... ogólnie dalej postawa pan i władca i wszystkie na mnie lecą :/

6- obraz jego uczuć w przyszłości

10 DENARÓW - hulanie dalej, bardziej zamiast uczuć są sprawy materialne i korzyści jakie może ze znajomości osiągnąc

7- Kiedy nastąpi koniec rozłąki-

4 BUŁAWY- wygląda na to że maj następnego roku, patrząc na czas w tarocie, ale dla mnie pierwsze o czym pomyślałam NOWA DROGA, NOWE ŻYCIE..

Napisano

1,2- jego stan uczuć w chwili obecnej

ŚMIERĆ, 2 MIECZE/ DIABEŁ

Jest na etapie przyzwyczajania się do sytuacji, wie, że to koniec, ale niezależnie od tego, czyja to była decyzja, też w jakiś sposób cierpi. Dodatkowo wspomina na pewno jakieś erotyczne chwile z Waszego związku, po rozstaniach zazwyczaj namiętność nie gaśnie, a wręcz przeciwnie.

4 MIECZE- daje sobie chwilę wytchnienia, refleksji, odpoczynku

Szkoda, że nie zapytałaś, czy to ma mieć związek z Tobą, czy tylko z nim i jego życiem bez Ciebie, bo jeśli bez Ciebie to na pewno będzie szukał niezobowiązującego seksu, aż może trafi na jakąś królową mieczy, która nie da sobie w kaszę dmuchać i dostanie mu się od losu za robienie kobietom nadziei (sprawiedliwość), a może też być tak, ze Tobie złoży jakąś zbereźną propozycje, którą będziesz oburzona i pokażesz mu jego miejsce w szeregu ;) niestety po tym wszystkim Pan w dalszym ciągu będzie próbował utrzymać swoją domniemaną przewagę i pozycję, może trochę gra pozoru, ale nie okaże skruchy.

10 DENARÓW - szacowanie korzyści, a mało uczuć tak naprawdę

4 BUŁAWY- co to znaczy? Kiedy do siebie wrócicie lub kiedy się odezwie? Nie rozumiem. Wg Crowleya buławy oznaczają dni, ale nie mam pojęcia, co miałaś na myśli, więc na tym pytaniu nie pomogę. Mogę jedynie powiedzieć, że jakiś kontakt między Wami na pewno jeszcze się pojawi.

Napisano

Dziękuję. Z tym końcem rozłąki chodziło mi o to, kiedy wrócimy do siebie jeśli w ogóle wrócimy. :)

Napisano
Dziękuję. Z tym końcem rozłąki chodziło mi o to, kiedy wrócimy do siebie jeśli w ogóle wrócimy. :)

A no właśnie, zabrało mi pytania o to, czy w ogóle wrócicie, bo karty przecież muszą coś pokazać. Ja bym za jakiś czas zadała pytanie o sam powrót i dopiero dociągnęła kartę na czas :)

Napisano

1,2- jego stan uczuć w chwili obecnej-

ŚMIERĆ, 2 MIECZE/ DIABEŁ

ogólnie jest bardzo zły, ma konflikt wewnętrzny,ale jednocześnie coś w nim umarło, coś stracił

4 MIECZE- odpoczywa po wszystkim...-zgadzam się

będzie zły na Twoją decyzję, będzie pewny tego.

10 DENARÓW - mi się wydaje,że będzie chciałs obie wyngarodzić samotność

4 BUŁAWY- jakoś na wiosnę przyszłego roku