ivi123 Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Rozłożyłam karteczki na nowy związek w okresie pół roku 1. jakie jest moje życzenie? 6 DENARÓW- chciałabym związku w którym obie strony dają, polegającego na wzajemności 2 – czy poznam nowego partnera? ŚMIERĆ - o rany co mnie te śmierci prześladują - pozytywnie- koniec obecnego okresu w moim życiu...czyli samotności... szansa na coś nowego 3 – jeśli tak, to czy będę zadowolona / jeśli nie, to czy lepiej, abym w tym okresie życia była sama? RYCERZ DENARÓW- wygląda na to, że znajdę kogoś, z kim będą szczęśliwa, Pan będzie dbał o mnie i miał plany na przyszłość... 4 – jeśli tak, to co dobrego mogę zrobić dla tego partnerstwa / jeśli nie, to co mogę zrobić by poznać nowego partnera? – 2 MIECZE- hmmm coś mi się wydaje, że powinnam definitywnie odciąć przeszłość od siebie i spojrzeć na nowe życie bez tej opaski na oczach (tzw klapki ) 5 – karta-rada na dalsze życie w poszukiwaniach partnera lub na wspólne życie z nowym partnerem AS KIELICHÓW- Ach... w końcu coś fajnego... początek miłości... Jak to widzicie... z góry dziękuję Cytuj
Geranium Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 1. jakie jest moje życzenie? 6 DENARÓW- Zależy Ci na równowadze w związku, by dawać i dostawać, uczyć się od siebie wzajemnie z partnerem. 2. czy poznam nowego partnera? ŚMIERĆ - to chyba najlepsza karta, jaka Ci tu mogła wypaść, więc nie narzekaj xD jeśli teraz masz jakiś okres stagnacji, nic w tych uczuciach się nie dzieje, to nagle ruszy z kopyta i czeka Cię wielki przełom, czyli jak dla mnie odpowiedź pozytywna Przyjaciółce zimą karty stawiałam, ona chyba ze 3 lata nie była w związku, wyszła jej śmierć na takim samym pytaniu i znużona życiem nie chciała wierzyć, że kogoś pozna, a 3 miesiące później mi dziękowała 3 – jeśli tak, to czy będę zadowolona / jeśli nie, to czy lepiej, abym w tym okresie życia była sama? RYCERZ DENARÓW- będziesz, i nie będzie to nic przelotnego, co zaczyna się z pompą, a kończy z hukiem 4 – jeśli tak, to co dobrego mogę zrobić dla tego partnerstwa / jeśli nie, to co mogę zrobić by poznać nowego partnera? 2 MIECZE- wahasz się pomiędzy tą swoją samotnością, a nowym lepszym życiem z kimś, czasem 2 mieczy mi wskazuje na takie bycie jedną nogą jeszcze w poprzedniej relacji albo zwyczajnie strach i przyzwyczajenie do samotności, która niby uwiera, ale jest bezpieczna. Jednym zdaniem więcej odwagi w dążeniu do celu i nie ograniczaj samej siebie:) 5 – karta-rada na dalsze życie w poszukiwaniach partnera lub na wspólne życie z nowym partnerem AS KIELICHÓW- Otwórz się na możliwości, nie skupiaj na brakach, tylko na tym, co otrzymujesz i doceń to:) Cytuj
panna.marta Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 1. jakie jest moje życzenie? 6 DENARÓW- chciałabym związku w którym obie strony dają, polegającego na wzajemności - zgadzam się 2 – czy poznam nowego partnera? ŚMIERĆ - szkoda,że nie dołożyłaś coś więcej na pewno przejdziesz jakąś przemianę i możliwe,że po niej coś się narodzi. 3 – jeśli tak, to czy będę zadowolona / jeśli nie, to czy lepiej, abym w tym okresie życia była sama? RYCERZ DENARÓW- wygląda na to, że znajdę kogoś, z kim będą szczęśliwa, Pan będzie dbał o mnie i miał plany na przyszłość... 4 – jeśli tak, to co dobrego mogę zrobić dla tego partnerstwa / jeśli nie, to co mogę zrobić by poznać nowego partnera? – 2 MIECZE- hmmm coś mi się wydaje, że powinnam definitywnie odciąć przeszłość od siebie i spojrzeć na nowe życie bez tej opaski na oczach (tzw klapki ) 5 – karta-rada na dalsze życie w poszukiwaniach partnera lub na wspólne życie z nowym partnerem AS KIELICHÓW- ta sama sytuacja trzeba coś dołożyć,ale myślę, że ta karta wskazuje na to,że coś się pojawi i żebyś nie traciła nadziei na to. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Rozłożyłam karteczki na nowy związek w okresie pół roku 1. jakie jest moje życzenie? 6 DENARÓW- kochac i byc kochanym, taki zwiazk na zasadach partnersta, gdzie poczujesz sie otoczona opieka 2 – czy poznam nowego partnera? ŚMIERĆ - mi kiedys ta sama karta padla na to samo pytanie. Poznasz Samotnosc przerodzi sie w zwiazek 3 – jeśli tak, to czy będę zadowolona / jeśli nie, to czy lepiej, abym w tym okresie życia była sama? RYCERZ DENARÓW- A tu nie mam pojecia 4 – jeśli tak, to co dobrego mogę zrobić dla tego partnerstwa / jeśli nie, to co mogę zrobić by poznać nowego partnera? – 2 MIECZE- zwiazek oparty na partnerswie i zaufaniu. Opaska kojarzy mi sie z zaufaniem 5 – karta-rada na dalsze życie w poszukiwaniach partnera lub na wspólne życie z nowym partnerem AS KIELICHÓW- bedzie szansa Trzeba tylko ja wykrozystac Jak to widzicie... z góry dziękuję Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Widac, ze marzysz o zwiazku, w ktorym jedno wesprze drugie i nie pozwoli mu upasc. Czy poznasz nowego partnera. Widac, ze jestes w fazie, gdzie zachodza w Tobie zmiany. Takze, jezeli jestes sama, to powoli zaczynasz otwierac sie na bycie z kims. Co do zadowolenia. Rycerz Monet to nowe soki w stare galezie. Wiec, jezeli ogarnela Cie w tym temacie juz rezygnacja, powinnas ozyc i krew powinna zaczac szybciej krazyc, powinno zabic szybciej serce. Co mozesz zrobic? Nic. Czekac. Natomiast same 2 Mieczy dla parnterstwa jest nieciekawe. To karta intelektu a nie uczuc. Pokazuje, owszem, zwiazki partnerskie, ale takie, ktore funkcjonuja na zasadach 2 Mieczy, nie sa w stanie pociagnac tak dlugo. Moze tu tez wskazywac na relacje netowa... wiec 2 Mieczy byloby zacheta do kontaktowania sie z ta osoba. Moze w ten sposob poznasz kogos, albo na bazie takiej znajomosci cos sie rozwinie wiecej. Rezultatem bedzie szansa na milosc. Co z tego natomiast wyniknie... to juz nie wiadomo. Calosc rozkladu daje kwintesencje wg HB Glupca i Cesarza. Takze wskazuje na poczatek czegos nowego... czegos, co moze miec potencjal na cos stalego i dajacego Ci szczescie i poczucie bezpieczenstwa. Cytuj
bridaa Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 moim zdaniem nie poznasz, te karty dla mnie mowia że nie, nie w okresie o który pytasz, po tym okresie jak najbardziej, masz szansę na fajne uczucie przy boku kogoś nowego Cytuj
ivi123 Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Napisano 27 Sierpnia 2013 Dziękuję za odpowiedzi... bede weryfikowac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi