Skocz do zawartości

Nowy związek

ivi123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozłożyłam karteczki na nowy związek w okresie pół roku

1. jakie jest moje życzenie?

6 DENARÓW- chciałabym związku w którym obie strony dają, polegającego na wzajemności :)

2 – czy poznam nowego partnera?

ŚMIERĆ - o rany co mnie te śmierci prześladują :(- pozytywnie- koniec obecnego okresu w moim życiu...czyli samotności... szansa na coś nowego

3 – jeśli tak, to czy będę zadowolona / jeśli nie, to czy lepiej, abym w tym okresie życia była sama?

RYCERZ DENARÓW- wygląda na to, że znajdę kogoś, z kim będą szczęśliwa, Pan będzie dbał o mnie i miał plany na przyszłość...

4 – jeśli tak, to co dobrego mogę zrobić dla tego partnerstwa / jeśli nie, to co mogę zrobić by poznać nowego partnera?

2 MIECZE- hmmm coś mi się wydaje, że powinnam definitywnie odciąć przeszłość od siebie i spojrzeć na nowe życie bez tej opaski na oczach (tzw klapki :))

5 – karta-rada na dalsze życie w poszukiwaniach partnera lub na wspólne życie z nowym partnerem

AS KIELICHÓW- Ach... w końcu coś fajnego... początek miłości...

Jak to widzicie... z góry dziękuję :poklon:

Napisano

6 DENARÓW- Zależy Ci na równowadze w związku, by dawać i dostawać, uczyć się od siebie wzajemnie z partnerem.

2. czy poznam nowego partnera?

ŚMIERĆ - to chyba najlepsza karta, jaka Ci tu mogła wypaść, więc nie narzekaj xD jeśli teraz masz jakiś okres stagnacji, nic w tych uczuciach się nie dzieje, to nagle ruszy z kopyta i czeka Cię wielki przełom, czyli jak dla mnie odpowiedź pozytywna ;) Przyjaciółce zimą karty stawiałam, ona chyba ze 3 lata nie była w związku, wyszła jej śmierć na takim samym pytaniu i znużona życiem nie chciała wierzyć, że kogoś pozna, a 3 miesiące później mi dziękowała :D

3 – jeśli tak, to czy będę zadowolona / jeśli nie, to czy lepiej, abym w tym okresie życia była sama?

RYCERZ DENARÓW- będziesz, i nie będzie to nic przelotnego, co zaczyna się z pompą, a kończy z hukiem ;)

4 – jeśli tak, to co dobrego mogę zrobić dla tego partnerstwa / jeśli nie, to co mogę zrobić by poznać nowego partnera?

2 MIECZE- wahasz się pomiędzy tą swoją samotnością, a nowym lepszym życiem z kimś, czasem 2 mieczy mi wskazuje na takie bycie jedną nogą jeszcze w poprzedniej relacji albo zwyczajnie strach i przyzwyczajenie do samotności, która niby uwiera, ale jest bezpieczna. Jednym zdaniem więcej odwagi w dążeniu do celu i nie ograniczaj samej siebie:)

5 – karta-rada na dalsze życie w poszukiwaniach partnera lub na wspólne życie z nowym partnerem

AS KIELICHÓW- Otwórz się na możliwości, nie skupiaj na brakach, tylko na tym, co otrzymujesz i doceń to:)

Napisano

6 DENARÓW- chciałabym związku w którym obie strony dają, polegającego na wzajemności :) - zgadzam się

ŚMIERĆ - szkoda,że nie dołożyłaś coś więcej na pewno przejdziesz jakąś przemianę i możliwe,że po niej coś się narodzi.

RYCERZ DENARÓW- wygląda na to, że znajdę kogoś, z kim będą szczęśliwa, Pan będzie dbał o mnie i miał plany na przyszłość...

4 – jeśli tak, to co dobrego mogę zrobić dla tego partnerstwa / jeśli nie, to co mogę zrobić by poznać nowego partnera? –

2 MIECZE- hmmm coś mi się wydaje, że powinnam definitywnie odciąć przeszłość od siebie i spojrzeć na nowe życie bez tej opaski na oczach (tzw klapki :))

AS KIELICHÓW- ta sama sytuacja trzeba coś dołożyć,ale myślę, że ta karta wskazuje na to,że coś się pojawi i żebyś nie traciła nadziei na to.

Napisano

Rozłożyłam karteczki na nowy związek w okresie pół roku

6 DENARÓW- kochac i byc kochanym, taki zwiazk na zasadach partnersta, gdzie poczujesz sie otoczona opieka

ŚMIERĆ - mi kiedys ta sama karta padla na to samo pytanie. Poznasz :) Samotnosc przerodzi sie w zwiazek

RYCERZ DENARÓW- A tu nie mam pojecia

2 MIECZE- zwiazek oparty na partnerswie i zaufaniu. Opaska kojarzy mi sie z zaufaniem

AS KIELICHÓW- bedzie szansa :) Trzeba tylko ja wykrozystac

Jak to widzicie... z góry dziękuję :poklon:

Napisano

Widac, ze marzysz o zwiazku, w ktorym jedno wesprze drugie i nie pozwoli mu upasc.

Czy poznasz nowego partnera. Widac, ze jestes w fazie, gdzie zachodza w Tobie zmiany. Takze, jezeli jestes sama, to powoli zaczynasz otwierac sie na bycie z kims.

Co do zadowolenia. Rycerz Monet to nowe soki w stare galezie. Wiec, jezeli ogarnela Cie w tym temacie juz rezygnacja, powinnas ozyc i krew powinna zaczac szybciej krazyc, powinno zabic szybciej serce.

Co mozesz zrobic? Nic. Czekac.

Natomiast same 2 Mieczy dla parnterstwa jest nieciekawe. To karta intelektu a nie uczuc. Pokazuje, owszem, zwiazki partnerskie, ale takie, ktore funkcjonuja na zasadach 2 Mieczy, nie sa w stanie pociagnac tak dlugo.

Moze tu tez wskazywac na relacje netowa... wiec 2 Mieczy byloby zacheta do kontaktowania sie z ta osoba.

Moze w ten sposob poznasz kogos, albo na bazie takiej znajomosci cos sie rozwinie wiecej.

Rezultatem bedzie szansa na milosc. Co z tego natomiast wyniknie... to juz nie wiadomo.

Calosc rozkladu daje kwintesencje wg HB Glupca i Cesarza. Takze wskazuje na poczatek czegos nowego... czegos, co moze miec potencjal na cos stalego i dajacego Ci szczescie i poczucie bezpieczenstwa.

Napisano

moim zdaniem nie poznasz, te karty dla mnie mowia że nie, nie w okresie o który pytasz,

po tym okresie jak najbardziej, masz szansę na fajne uczucie przy boku kogoś nowego