Skocz do zawartości

moj wrzesień

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

karty RW, ułożenie proste. Zerknie ktoś chętny?

Praca – 8 buław, rycek buław, 8 mieczy dobrane X koło – no to będzie się dużo działo, będę aktywna i wyjdę poza swoje jakieś blokady i lęki

Finanse VIII moc, XI sprawiedliwość, 4 puchary – powiedziałabym, że nadal bez zmian, albo szef zabierze mi premię….

Samopoczucie 7 pucharów, XII wisielec - okey

Uczucia XIX słońce – jak zwykle pozytywne nastawienie będzie mnie ratować

Zdrowie 5 denarów – uuu chyba się wyprztykam z energii….

Co robić 8 denarów, 9 mieczy, 8 pucharów dobrane królowa denarów – skupić się na pracy, i ciągle pojawia mi się ta karta 9 mieczy i sobie myślę, że muszę w końcu się zabrać za te swoje sny i popracować z nimi,

Czego nie robić 5 buław, 10 buław – nie rywalizować w pracy, nie przepychać się i nie brać na siebie zbyt dużo

Niespodzianka – cholercia zgubiłam gdzieś ten punkt i nie wyciągnęłam kart… gapa na Maksa ze mnie…….

Rada na sierpień: główna: rycek mieczy, tło: paź mieczy, 2 puchary, as buław – ojjjj chyba będą jakieś nieporozumienia, które sama będę tworzyć, może będę musiała zawalczyć o jakieś porozumienie z kimś… oj coś schrzaniłam ten rozkład…

Napisano

Praca – 8 buław, rycek buław, 8 mieczy dobrane X koło---> VII Rydwan, HB VIII Sprawiedliwosc

Tu na pewno bedzie sie duzo dzialo. Duzo obowiazkow, ale mozliwe tez, ze duzo pracy dla Ciebie, co w sumie jedno z drugiego wynika. Moze byc tez koniecznosc przyswojenia bardzo duzej ilosci informacji, ale przy odpowiednim rozplanowaniu wszystkiego, zaangazowaniu, poradzisz sobie.

Finanse VIII moc, XI sprawiedliwość, 4 puchary---> XI Moc, V Papiez

Powiedzialabym, ze tu nawet moze pojawic sie koniecznosc przemyslenia pewnych wydatkow i no... radzenia sobie z kosztami, ktorych moze nawet nie wzielas pod uwage. Moze pojawic sie koniecznosc pokonania nawet pewnych trudnosci finansowych. Takze tu kokosow nie widze, raczej rozsadne planowanie tychze finansow i na tym bedziesz mogla bazowac.

Samopoczucie 7 pucharów, XII wisielec ---> VII Rydwan, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag

Taaak... ale... uwazaj tu na swoja strone emocjonalna. 7 Kielichow to tez depresje sa. Przy Wisielcu moze to pokazywac stan, gdzie po prostu mozesz czuc sie wypalona i nie miec na nic sily. Rozne problemy itd. Podsumy tu ladnie radza, zeby w tym czasie brac sie tylko za to, co konieczne. Jezeli zobaczysz, ze cokolwiek szarpe Cie emocjonalnie, narusza Twoje sily wewnetrzne - zdecydowanie to odrzucaj. Nie bierz nic, co by Ci teraz nie bylo mile i bylo przeciwko Tobie. Bo mozesz sobie zaszkodzic. Bedziesz miala dosc delikatna strone emocjonalna w tym czasie i dbaj o nia.

Uczucia XIX słońce

Tu bez zmian. Jak jest, tak jest. Radosnie, optymistecznie, utrzymanie tego, co jest.

Zdrowie 5 denarów

Jak pisalam wyzej, tu do emocji, dochodzi jeszcze fizycznosc, takze uwazaj na siebie. Miesiac moze byc trudny dla Ciebie i uwazaj, zeby nie nadszarpnac siebie.

Co robić 8 denarów, 9 mieczy, 8 pucharów dobrane królowa denarów---> XIX Slonce, HB VII Rydwan

Pzede wszystkim widac tu duzo pracy, mozliwe tez, ze po nocach. Uwazaj na wypalenie i zmeczenie, dbaj o siebie, o swoje zdrowie. Nie pozwol sie zajezdzic. Dbaj o swoje zdrowie, swoje emocje i swoja energie. Bierz tylko to, do czego jestes 100% przekonana. Tam, gdzie bedziesz miala watpliwosci, odrzucaj to, ewentualnie odsun na czas pozniejszy.

Czego nie robić 5 buław, 10 buław ---> XV Diabel, HB XV Diabel i VI Kochankowie

Nie pchac rzeczy, ktore tkwia w martwym punkcie, na sile do przodu. 5 Bulaw wskazuje na to, ze jeszcze nie nadszedl czas do dzialan. Natomiast 10 Bulaw wskazuje, ze pchanie tego do przodu mogloby rzucic Tobie na barki cos, czego moglabys nie udzwignac. Nie bierz na siebie nic, czemu wiesz, ze moglabs nie podolac. Nie zakladaj sobie dobrowolnie kajdanow. Zastanow sie, wiesz o co chodzi w glebi serca. Sluchaj sie go.

Rada na sierpień: główna: rycek mieczy, tło: paź mieczy, 2 puchary, as buław ---> IV Cesarz, HB III Cesarzowa

Przede wszystkim nie boj sie walczyc o swoje. Gdziekolwiek widzisz taka potrzebe, rozmawiaj, wyjasniaj, szukaj klarownosci, szukaj kontaktu z ludzmi i idz, ze tak to ujme, za ciosem. Nie boj sie, badz konkretna i walcz o to, co Tobie sie nalezy. Ale nie daj sie tez ponosic emocjom. Tu miejsca na emocje nie ma. To czas na konkretne dzialania i to dzialania, ktore jezeli sie dobrze zorganizujesz, powinny przyniesc Ci ostatecznie zadowolenie.

• Lubię to! 1
Napisano

Praca – 8 buław, rycek buław, 8 mieczy dobrane X koło –

duże zaangażowanie, liczne kontakty możliwe że dzięki nim czeka Cię niespodzianka od losu

Finanse VIII moc, XI sprawiedliwość, 4 puchary – będziesz czuć niedosyt - niedocenienie za wykonywaną pracę i włożony w nią wkład

Samopoczucie 7 pucharów, XII wisielec -stabilne i dłużej takie pozostanie

Uczucia XIX słońce – cieplutkie - takie przyjacielskie więzi tutaj się zarysowują

Zdrowie 5 denarów – nie eksploatuj się nadmiernie - bo poczujesz się jak balon z którego wyszło powietrze

Co robić 8 denarów, 9 mieczy, 8 pucharów dobrane królowa denarów – szukać nowych rozwiązań jeśli chodzi o pracę a szansę są duże na pozytywną zmianę widać to w królowej denarów

Czego nie robić 5 buław, 10 buław – postawić na spokój- robić to co należy do obowiązków - nie obciążać się niepotrzenie

Niespodzianka – cholercia zgubiłam gdzieś ten punkt i nie wyciągnęłam kart… gapa na Maksa ze mnie…….?

Rada na wrzesień: główna: rycek mieczy, tło: paź mieczy, 2 puchary, as buław – trzymać nerwy na wodzy - dbać o dobre relacje w związku - otworzyć się na nowe możliwości

• Maestro
Napisano

Ja zerknę:)))))

Praca – 8 buław, rycek buław, 8 mieczy dobrane X koło – bardzo emocjonalnie, dużo się będzie działo, sporo rozproszonej energii, wiele pomysłów,m które mogą zostać stłumione

Finanse VIII moc, XI sprawiedliwość, 4 puchary – powinnas być potraktowana sprawiedliwie, aczkolwiek ta 4 pucharów znudzeniem wieje...może uznasz, że jednak powinnaś dostawać więcej

Samopoczucie 7 pucharów, XII wisielec - powinnaś odpocząć

Uczucia XIX słońce – tu wszystko w porządku

Zdrowie 5 denarów –możesz się przeziębić..

Co robić 8 denarów, 9 mieczy, 8 pucharów dobrane królowa denarów –zwolnic tempo, olać stresy związane z pracą

Czego nie robić 5 buław, 10 buław – nie brać na siebie za duzo, bo się przepracujesz

Niespodzianka – cholercia zgubiłam gdzieś ten punkt i nie wyciągnęłam kart… gapa na Maksa ze mnie…….:lol::lol::lol:

Rada na sierpień: główna: rycek mieczy, tło: paź mieczy, 2 puchary, as buław – mogą faktycznie być nerwy i spory, chyba powinnaś starać się je zażegnywać , wyjaśniac itp.

Napisano

Praca – 8 buław, rycek buław, 8 mieczy dobrane X koło – Rozpierać będzie Cię energia, będziesz mieć nowe pomysły, będziesz chciała działać, ale Twoja inicjatywa może napotykać na opór, będziesz miała ograniczone pole działania i chyba nie pozostanie nic innego, jak zdać się na rozwój wypadków...

Finanse VIII moc, XI sprawiedliwość, 4 puchary – Są wokół Ciebie możliwości zdobycia podwyżki, premii, ale jesteś za bardzo znużona, przesiąknieta rutyną...nie zauważasz ich... Finanse będą współmierne do twojego wysiłku, moim zdaniem tyle powiedziały karty.

Samopoczucie 7 pucharów, XII wisielec - Będziesz dużo rozmyślać... Ogólnie spokojny okres :)

Uczucia XIX słońce jak zwykle pozytywne nastawienie będzie mnie ratować - Dużo ciepłych emocji, pozytywnego spojrzenia na ludzi, życzliwego do nich podejścia :), ale też umiejętność cieszenia się z małych rzeczy :)))

Zdrowie 5 denarów – Może takie ogólne osłabienie organizmu?

Co robić 8 denarów, 9 mieczy, 8 pucharów dobrane królowa denarów – Odsunąć rozterki, zamartwianie się, a skupić się na sprawach przyziemnych, pracy...dbać o siebie też, pójść do kosmetyczki, zafundować sobie relaksujący masaż :)))

Czego nie robić 5 buław, 10 buław – Wychodzić przed szereg, za wszelką cenę udowadniać swoją rację, bo to może Cię przerosnąć...wszystko spadłoby na Twoje barki wtedy...

Niespodzianka – To będziesz miała niespodziankę na bank :D

Rada na sierpień: główna: rycek mieczy, tło: paź mieczy, 2 puchary, as buław – A nie na wrzesień? ;) Broń tego, w co wierzysz... Jest w Tobie dużo zapału, pomysłów, motywacji... Przedstawiaj swój punkt widzenia innym, rozmawiaj...nawet i sama zagaduj :) Atakuj ze wszystkich stron, ale taktownie, oczywiście, bo widocznie gra będzie warta świeczki :)

• Lubię to! 1
Napisano
Niespodzianka – To będziesz miała niespodziankę na bank :D

taaaa... też tak sobie pomyślałam, że jest tu jakiś haczyk....

nie wiem jak to zrobiłam, bo liczyłam z kilka razy, czy na pewno na wszystkie punkty wyciągnęłam karty....

Rada na sierpień:

oczywiście wrzesień... :-) tak to jest, jak po kryjomu w pracy wchodzi się na ezomezo:-)))))

Napisano

Praca – 8 buław, rycek buław, 8 mieczy dobrane X koło

dużo pracy w pracy bym powiedziała ;) coś się będzie działo i towarzysko i obowiązkową w Twoim miejscu pracy, mogą szykować się jakieś zmiany, przesunięcia lub też gorący okres; myślę, że będziesz próbowała oswoić się z nową sytuacją (8 mieczy+Koło), wychodząc z większą inicjatywą pomocy komuś i proszenia o pomoc

Finanse VIII moc, XI sprawiedliwość, 4 puchary

bez zmian, aczkolwiek będziesz liczyła na jakąś podwyżkę w związku z większymi obowiązkami, a tu niestety możesz się nieco rozczarować...

Samopoczucie 7 pucharów, XII wisielec

dobre; czas spędzony na relaksacji i medytacji w dużej mierze

Uczucia XIX słońce

pełna otwartość na ludzi, serdeczność, uśmiech; może także w sferze love będzie słonecznie :slonko:

Zdrowie 5 denarów

przemęczenie; uważaj na przeziębienia pod koniec miesiąca

Co robić 8 denarów, 9 mieczy, 8 pucharów dobrane królowa denarów

być cierpliwa i może tak jak jak piszesz popracować nad snami, czegoś mogą Cię nauczyć, ubogadzić wewnętrznie (Królowa denarów) - to zawsze wyjdzie z korzyścią dla Ciebie, dąż do samopoznania :)

Czego nie robić 5 buław, 10 buław

nie denerwować się, nie przeciążać się obowiązkami, nie ciągnąć 10 srok za ogon

Rada na wrzesień: główna: rycek mieczy, tło: paź mieczy, 2 puchary, as buław

zachowaj otwarty umysł, bądź dobrym słuchaczem w rozmowie; zanim kogoś surowo ocenisz, spróbuj zrozumieć jego punkt widzenia :)

• Lubię to! 1
  • 4 tygodnie później...
Napisano

WERYFIKACJA

Praca – 8 buław, rycek buław, 8 mieczy dobrane X koło
jestem przeciążona pracą na maksa, mam dodatkowe obowiązki i nie wyrabiam się na zakrętach.... dużo stresu też...

Finanse VIII moc, XI sprawiedliwość, 4 puchary
niestety przyszedł wrzesień i zakup wyprawek dla dwójki dzieci + inne wydatki domowe na wykończenie wnętrza, więc musieliśmy się z mężem zastanowić, co lepiej wybrać do domu....

Samopoczucie 7 pucharów, XII wisielec
teraz już wiem, że jak 7 pucharów wypadnie z wisielcem, tzn. że samopoczucie jest gówniane... wręcz depresyjne... przynajmniej w moim przypadku....

Uczucia XIX słońce
mimo wszystko zawsze jestem pozytywnie nastawiona...

Zdrowie 5 denarów
czuję totalne wypalenie... w dodatku jakieś wirusy krążą i wszyscy chorzy....

Co robić 8 denarów, 9 mieczy, 8 pucharów dobrane królowa denarów
w pewnym momencie przestałam się po prostu przejmować, bo to i tak nie ma sensu... za uścisk prezesa szaleć nie będę...

Rady sobie wzięłam do serca:-) dziękuję bardzo za interpretację:-)