maddie88 Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Witam, Pracuję, ale też rozglądam się dalej Jest pewna firma, która dałaby mi możliwość rozwoju w moim kierunku i co jakiś czas tam wydzwaniam, żeby dopytać się, jak ma się sprawa z rekrutacją. To jest: 4 Buław - Mam poczucie bezpieczeństwa, jakie daje mi obecna praca. To dochodzi do tego: 4 Kielichów - Ale czuję, że się w niej już nie rozwijam...i nie do końca realizuję...powoli zaczyna dopadać mnie rutyna... To będzie rozpoznane: Rydwan (odpowiedź), tło: 2 Kielichów, Rycerz Kielichów, Król Mieczy => Słońce - Jakaś propozycja skądś, rozmowa kwalifikacyjna? Albo wyjazd w ramach obecnej pracy np.: na jakieś szkolenie... To będzie wyczuwane: 9 Buław, 9 Mieczy - Nie będę chciała zawieść, ale będzie mnie to kosztować wiele wysiłku i nerwów... To odchodzi: Umiarkowanie - Chaos, nie wiedziałam, w co ręce włożyć... Dział został przejęty, więc nadal się dostosujemy, udoskonalamy...ale już jest bliżej niż dalej To nadchodzi: Paź Mieczy - Może jakiś telefon, wiadomość... Tak widzę to ja: 10 Mieczy - Ta praca wyssała ze mnie trochę energii, dużo pracowałam przez te pół roku, nawet za dużo...czuję, że muszę iść w innym kierunku, że dłużej tak nie pociągnę... Otoczenie: Cesarzowa - Moja zaangażowanie w twórczość, muzykę...taka moja odskocznia Moje nadzieje/ obawy: 4 Denarów - Chcę się rozwijać, chcę mieć takie możliwości... Do tego to prowadzi: 8 Denarów (odpowiedź), tło: Słońce, Paź Denarów, 3 Buław => Wisielec - Powinnam dostać szansę... Widać, że zacznę jako osoba mało doświadczona, jako jakiś asystent, ale ta praca będzie dawała mi satysfakcję, będę widziała w tej firmie możliwości... Ale muszę jeszcze trochę poczekać... Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 To jest: 4 Buław - Mam poczucie bezpieczeństwa, jakie daje mi obecna praca.To dochodzi do tego: 4 Kielichów - Ale czuję, że się w niej już nie rozwijam...i nie do końca realizuję...powoli zaczyna dopadać mnie rutyna... 4 Bulaw mowi wprawdzie o zadowoleniu, ale to tez taka sytuacja, gdy czujemy, ze pewien etap zamknelismy za soba, on jest juz dokonany, pelny. Teraz pora na cos nowego. 4 Kielichow to z koli sytuacja, gdy wiemy, ze stac nas na wiecej, ale nie widzimy mozliwosci, jak to wyniesc na swiatlo dzienne. Dojrzale owoce, ktore leza, gnija. I tu sie dzieje to z Twoimi umiejetnosciami. Nie masz mozliwosci ich w pelni wykorzystac. To będzie rozpoznane: Rydwan (odpowiedź), tło: 2 Kielichów, Rycerz Kielichów, Król Mieczy => Słońce - Jakaś propozycja skądś, rozmowa kwalifikacyjna? Albo wyjazd w ramach obecnej pracy np.: na jakieś szkolenie... Potrzeba dzialania. Moze rzeczywiscie pojawiac sie jakas rozmowa, widac, Twoje rozgladanie sie dalej. W kazdym razie tu nie chodzi o dzialania z Twojej strony tak na hurra a takie uwazne rozgladanie sie. Czyli na zasadach "pracuje tam, gdzie do tej pory, ale dzialam ciagle w kierunku innych miejsc pracy, szukam, nawiazuje kontakty itd". To będzie wyczuwane: 9 Buław, 9 Mieczy - Nie będę chciała zawieść, ale będzie mnie to kosztować wiele wysiłku i nerwów... Duzo zamartwiania sie z Twojej strony, myslenia, kombinowania, szukania nowych mozliwosci. Widac, ze bedziesz bardzo duzo w tym kierunku dzialala. Nie spoczniesz na laurach. Bedzie to zajmowalo ciagle Twoje mysli. To odchodzi: Umiarkowanie - Chaos, nie wiedziałam, w co ręce włożyć... Dział został przejęty, więc nadal się dostosujemy, udoskonalamy...ale już jest bliżej niż dalej Zadowolenie z tego, co jest. Takiez "no tak, nie jestem w pelni zadowolona, ale lepsze to niz nic". Jw. widac, Twoje oczekiwania na lepsze, beda dawac sie coraz bardziej we znaki. Bedziesz coraz wiecej wysilku wkladac w zmiane miejsca pracy. To nadchodzi: Paź Mieczy - Może jakiś telefon, wiadomość... Tak, a takze rzucezenie sie w wir poszukiwan. Na calego. Ze skora, wlosami i paznokciami. Tak widzę to ja: 10 Mieczy - Ta praca wyssała ze mnie trochę energii, dużo pracowałam przez te pół roku, nawet za dużo...czuję, że muszę iść w innym kierunku, że dłużej tak nie pociągnę... Dla Ciebie ten etap jest zakonczony. Jestes tam, bo nie masz innego wyjscia, ale jak tylko nadarzy sie mozliwosc bycia gdzie indziej, nie bedziesz sie nawet za siebie ogladac. Otoczenie: Cesarzowa - Moja zaangażowanie w twórczość, muzykę...taka moja odskocznia Widza, ze jestes osoba, ktora gdy tylko chce, osiaga to. Postrzegaja Ciebie jako kobiete spelniona i w pelni zadowolona. Moje nadzieje/ obawy: 4 Denarów - Chcę się rozwijać, chcę mieć takie możliwości... Ze nie ruszysz do przodu, ze zostaniesz tam, gdzie jestes, a bardzo chcialabys juz pojsc dalej, do przodu. Do tego to prowadzi: 8 Denarów (odpowiedź), tło: Słońce, Paź Denarów, 3 Buław => Wisielec - Powinnam dostać szansę... Widać, że zacznę jako osoba mało doświadczona, jako jakiś asystent, ale ta praca będzie dawała mi satysfakcję, będę widziała w tej firmie możliwości... Ale muszę jeszcze trochę poczekać... No cuz, duzo pracy. I takze darzenie krok po kroku w kierunku spelniania swoich celow. Tu sa przed Toba mozliwosci, ale bardzo mozliwe, ze rozpoznasz, ze cos jeszcze trzeba zmienic w sposobie darzenia do osiagniecia tych swoich celow. W kazdym razie widac tu skoncentrowanie sie na tym, mozliwe, ze jeszcze jakies douczanie sie, doszkalanie, jakies kursy moze i no oczekiwanie pozniej na to, co to wszystko przyniesie. Szanse sa spore, ale nie przyjdzie to szybko i nagle. Poprzedzone bedzie to spora dawka pracy, zaangazowania i wysilku a i efekty tego beda rozlozone w czasie. 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 To jest: 4 Buław - tu masz zapewniony byt i nie martwisz się o jutro To dochodzi do tego: 4 Kielichów - masz odczucie, że lepsze okazje przechodzą ci koło nosa, a ty z nich nie korzystasz... To będzie rozpoznane: Rydwan (odpowiedź), tło: 2 Kielichów, Rycerz Kielichów, Król Mieczy => Słońce - wiesz, że chcesz zmiany, może też tutaj się pokazało, że chcesz pracy, w której jest porozumienie, nie wiem.... To będzie wyczuwane: 9 Buław, 9 Mieczy - no chyba będziesz się czuć przeciążona i przytłoczona... To odchodzi: Umiarkowanie - jakieś poczucie stabilizacji To nadchodzi: Paź Mieczy - nie wiem, czy to nie jest jakieś doszkolenia się albo kurs Tak widzę to ja: 10 Mieczy - dla Ciebie to zakończony etap, nie widzisz tu przyszłości dla siebie... Otoczenie: Cesarzowa - otoczenie Ci sprzyja i widzi, że jesteś zaradna Moje nadzieje/ obawy: 4 Denarów - boisz się może o finanse, albo, że jednak Ci się nie uda przejść tam gdzie chcesz Do tego to prowadzi: 8 Denarów (odpowiedź), tło: Słońce, Paź Denarów, 3 Buław => Wisielec - trzeba na pewno włożyć dużo pracy, aby dostać się tam gdzie chcesz, ja bym powiedziała, że musisz się doszkolić, dokształcić, i wtedy może będzie szansa, bo w podsumie wisielec wszystko opóźnia... czyli nie będzie to tak szybko jakbyś chciała 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 To jest: 4 Buław - Mam poczucie bezpieczeństwa, jakie daje mi obecna praca. Zgadzam się . Na razie w zamknieciu i skupieniu na obecnej pracy. To dochodzi do tego: 4 Kielichów - Ale czuję, że się w niej już nie rozwijam...i nie do końca realizuję...powoli zaczyna dopadać mnie rutyna... Tutaj pojawiają się myśli nad tym czego nie masz..co byś chciała..a co jest w okół Ciebie-moze tez troszkę nie dostrzegasz jakiś rzeczy? To będzie rozpoznane: Rydwan (odpowiedź), tło: 2 Kielichów, Rycerz Kielichów, Król Mieczy => Słońce - Jakaś propozycja skądś, rozmowa kwalifikacyjna? Albo wyjazd w ramach obecnej pracy np.: na jakieś szkolenie... Kurcze dużo tutaj tych kart.. w odpowiedzi-ruszysz na przód za swoim celem. W tle widać starania o prace.. widać tutaj w twojej postawie wiele zapału,ale i tez szybkie zniechecanie samej siebie bo sprawa moze sie troche dłużyć.. Wezmiesz to na chłodno logicznie..i cos zaczniesz działac To będzie wyczuwane: 9 Buław, 9 Mieczy - Nie będę chciała zawieść, ale będzie mnie to kosztować wiele wysiłku i nerwów... Tutaj znowu widać rezygnacje w jakiejś chwili.. jakbys chciała to przeczekać bo Ciebie znuży,odzyskać siły.. tutaj jakbys tez sama sobie kłody pod nogi kładła i dreczyła sie,ze sie nie powiedzie.. To odchodzi: Umiarkowanie - Chaos, nie wiedziałam, w co ręce włożyć... Dział został przejęty, więc nadal się dostosujemy, udoskonalamy...ale już jest bliżej niż dalej Ja myślę,że praca nad dwiema rzeczami na raz,próby dopasowywania się i okazywania elastycznosci i dyspozycyjności w każdej chwili.. Wydaje mi się,że bardzo się dystansowałas i próbowałas sprostać wszelakim zadaniom To nadchodzi: Paź Mieczy - Może jakiś telefon, wiadomość... Ja myślę,że staniesz na wysokości zadania. Spróbujesz zmierzyć sie z własnymi prawdami i celami życiowymi. I tak moze się kroić jakaś rozmowa kwalifikacyjna z wcale`nie starszą osobą a wręcz bardzo młoda.. Tak widzę to ja: 10 Mieczy - Ta praca wyssała ze mnie trochę energii, dużo pracowałam przez te pół roku, nawet za dużo...czuję, że muszę iść w innym kierunku, że dłużej tak nie pociągnę... Widać,że pewne rzeczy Cie przygnebiaja,nie czujesz satysfakcji. Wiesz,ze musisz pozamykać pewne rzeczy i ruszyć na przód.. Otoczenie: Cesarzowa - Moja zaangażowanie w twórczość, muzykę...taka moja odskocznia Jesteś wydajnym i rozwojowym pracownikiem. Otoczenie traktuje Cie przychylnie . Musisz tez być adorowana przez mężczyzn..naturalnie wyglądasz,kobieco,delikatnie..takie ciepło:) Moje nadzieje/ obawy: 4 Denarów - Chcę się rozwijać, chcę mieć takie możliwości... Moze obawiasz się tego,że nie uzyskasz tego czego chcesz,co jest twoim docelowym celem.. Do tego to prowadzi: 8 Denarów (odpowiedź), tło: Słońce, Paź Denarów, 3 Buław => Wisielec - Powinnam dostać szansę... Widać, że zacznę jako osoba mało doświadczona, jako jakiś asystent, ale ta praca będzie dawała mi satysfakcję, będę widziała w tej firmie możliwości... Ale muszę jeszcze trochę poczekać... Prowadzi to do skrupulatnej i mozolnej pracy nad polepszeniem swojego stanowiska,kształtowania przyszłości. Myślę,ze nadejdzie czas na nowy ląd i uzyskasz to o czym marzysz. W podsumowaniu masz WISIELCA dlatego uważam,że to troszkę się opóżni w czasie,ale nadejdzie:)(SLONCE,Paz den, 3 buław) 1 Cytuj
panna.marta Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 To jest: 4 Buław - Myślę,że liczysz na sukces,że uda Ci się tam dostać. To dochodzi do tego: 4 Kielichów - myślę,że to mogą być Twoje ubawy,że może Ci się tam nie udać, umknie Ci szansa, dlatego tam ciągle dzownisz. To będzie rozpoznane: Rydwan (odpowiedź), tło: 2 Kielichów, Rycerz Kielichów, Król Mieczy => Słońce - Może się zdażyc sytuacja,że dowiesz się,ż tam kogoś rekrutują, będziesz działać, próbować. To będzie wyczuwane: 9 Buław, 9 Mieczy - Będzie Ci bardzo ciężko się tam dostać, możesz mieć nawet dość próbowania, poczujesz się zniechęcona. To odchodzi: Umiarkowanie - Nie no coś Ty spokój, jakaś równowaga, tylko nie wiem w czym ,bo to tylko jedna karta, więc może jakaś stabilizacja? To nadchodzi: Paź Mieczy - Będziesz się nad czymś wahać, zastanawiać Tak widzę to ja: 10 Mieczy - Coś w tej pracy się stało takiego,że nie do końca Ci teraz tam coś odpowiada Otoczenie: Cesarzowa - tak jakby stabilna pozycja Moje nadzieje/ obawy: 4 Denarów - Chcę odejść od rutyny, zastoju Do tego to prowadzi: 8 Denarów (odpowiedź), tło: Słońce, Paź Denarów, 3 Buław => Wisielec - Mi się wydaje,że masz szansę na tę pracę, ale nie teraz, troszkę to się odwlecze. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi