Skocz do zawartości

Co mnie ucieszy, co mnie wzbogaci - od wrzesnia do grudnia czyli do konca 2013

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co ucieszy i wzbogaci: - 8 Bulaw + 10 Mieczy, Rycerz Mieczy ---> III Cesarzowa, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita

Odciecie sie od czegos. Mozliwe, ze sprawy rozwodowe juz sie tu zaznaczyly ostro. Ewentualnie cokolwiek innego, jakis koniec tu sie szykuje. W Cesarzowej powinno mi to dac zadowolenie. Z drugiej strony jakos moze byc niepewnie troche.

___

Co trzymac jak najblizej siebie: - As Bulaw + 0 Glupiec, XVII Gwiazda ---> XVIII Ksiezyc, HB IV Cesarz

Plany na przyszlosc i poczatek nowego.

Byc moze tez jakas znajomosc i szansa na uczucie sie pojawi.

___

Na co wplywu miec nie bede: - As Monet + Krolowa Bulaw, XIV Umiarkowanie ---> V Papiez, HB VII Rydwan

Ze pomimo szans na nowe i checi spelnienia sie, bede musiala brac pod uwage rowniez inne aspekty i dostosowac sie do nich. Bede musiala szukac ciagle tzw. zlotego srodka i byc gotowa do kompromisow. Jednak takze nie bac sie dzialac.

___

Co zmienic moge: XIX Slonce + IX Eremita ---> VI Kochankowie, HB X Kolo Fortuny i I Mag

Nie wiem, moge zmienic cos, co teraz jest niezbyt postepowe i wniesc w to wiecej serca. Mozliwe, ze moj stan terazniejszy, mozliwe, ze jakas znajomosc. Po prostu umiejetnie wykorzystywac nadarzajace sie okazje.

___

Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): V Papiez + Krol Kielichow, 6 Kielichow ---> X Kolo Fortuny, HB XI Pasja i II Kaplanka

No tu nie wiem. Jakby mialo sie cos odezwac z mojej przeszlosci, ewentualnie cos/ktos kogo juz znam. Nie wiem...

Papiez - nie mowic, ze moj maz, bo to nie wchodzi w rachube. Mozliwe, ze rusze cos, jakas sytuacje, ktora w tej chwili tkwi w ramach nieruchomych i nie daje mi w pelni zadowolenia.

___

Stan uczuc/Obraz emocjonalny: 3 Bulaw + XI Pasja, VIII Sprawiedliwosc ---> 0 Glupiec, HB XXII Glupiec i IV Cesarz

Nie wiem, tu jakby poczatek czegos nowego, ale powiedzialabym, ze rodzi sie cos nowego... moze jakies uczucie. Z drugiej strony bede probowala to racjonalizowac i wybijac z glowy. Podsumy mowia o poczatku czegos.

___

Rada kart: - 2 Kielichow + XXI Swiat, Krolowa Monet ---> VII Rydwan, HB V Papiez

Powiedzialabym, ze nie bac sie otworzyc. Pozwolic sobie czuc, cieszyc sie soba i nie zamykac sie w swojej wiezy z kosci sloniowej.

To tak tyle... Oczywiscie weryfikacja odpowiednio bedzie... :bukiet:

Napisano

Co ucieszy i wzbogaci: - 8 Bulaw + 10 Mieczy, Rycerz Mieczy ---> III Cesarzowa, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita

szybkie zakończenie relacji z mieczowym. Podsuma mówi o samodzielnej kobiecie – Cesarzowa i Eremita.

___

Co trzymac jak najblizej siebie: - As Bulaw + 0 Glupiec, XVII Gwiazda ---> XVIII Ksiezyc, HB IV Cesarz

energię do nowych pomysłów i serce pełne nadziei, że się uda – masz księżyc kontakt z kosmosem i cesarza, który mówi o stabilizacji

___

Na co wplywu miec nie bede: - As Monet + Krolowa Bulaw, XIV Umiarkowanie ---> V Papiez, HB VII Rydwan

a ja bym powiedziała, że to jest szansa zrównoważenia jakiejś relacji z kobietą- nie wiem, czy masz jakąś mentorkę, bo generalnie piszesz, że są to faceci, ale tu bym powiedziała, że tu chodzi o kobietę…

___

Co zmienic moge: XIX Slonce + IX Eremita ---> VI Kochankowie, HB X Kolo Fortuny i I Mag

na pewno swoje podejście do tego jak być samodzielną, a nie samotną i optymistycznie nastawioną do świata, jak brać z tego świata to, co się kocha, kierować losem i swoim talentem jak najlepiej dla siebie

___

Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): V Papiez + Krol Kielichow, 6 Kielichow ---> X Kolo Fortuny, HB XI Pasja i II Kaplanka

może się odezwać, ktoś, kto w jakiś sposób Cię prowadził/nauczył/był ważny, związany z duchowością.

___

Stan uczuc/Obraz emocjonalny: 3 Bulaw + XI Pasja, VIII Sprawiedliwosc ---> 0 Glupiec, HB XXII Glupiec i IV Cesarz

fajne karty – bardzo ładna wymiana energetyczna w obszarze pasji, to tak jakbyś zaczęła oceniać ile możesz dać innym i ile powinnaś dostać za to w zamian

___

Rada kart: - 2 Kielichow + XXI Swiat, Krolowa Monet ---> VII Rydwan, HB V Papiez

tak, nie bać się otwarcia na świat i wydaje mi się, że masz duże wsparcie u kobiet, że je zjednujesz, łączysz i to powinnaś wykorzystać

• Lubię to! 1
Napisano

Jakieś nowe możliwości mogą się pojawić na horyzoncie, albo pewne trudności po prostu odpłyną. I poczujesz nową siłę do działania... nowy powiew taki...

___

To co Cię inspiruje, daje siłę powoduje, że po prostu Ci się chce marzyć, być, żyć

___

Na jakieś sprawy, które będą płynąć swym naturalnym torem... coś co ma dojrzeć dojrzeje, coś co ma dorosnąć dorośnie... :mysli: mogą to też być sprawy związane z finansami, albo z czymś czego jeszcze nie widać, dopiero kiełkuje...

___

pracować nad sobą. Także swoje nastawienie, podejście do jakiś spraw... może coś warto przemyśleć... albo coś nie jest takie złe na jakie wyglądało na pierwszy rzut oka??

___

Jakiś spokój emocjonalny (w pewnym sensie)... może spotkasz jakiegoś mężczyznę... w każdym razie wydaje się być to powiązane z sferą uczuciową, ale także rodziną

___

Coś nowego może pojawić się na horyzoncie....

___

Nie zamykaj się w skorupce a coś miłego może się spotkać ;)

Napisano

Dziekuje Iwus... :bukiet:

Z ta mentorka... to chyba jedynie roshi... przez pewne sprawy duzo sie poprzesuwalo... ale... jedynie ona jako mentorka - kobieta, wchodzilaby w gre. Chyba, ze pojawi sie ktos nowy.

Rzeczywiscie mentora mam mezczyzne. Ktory rzeczywiscie mnie na biezaco wspiera.

Co do uczuci, ciekawie wyszlo. Tu 3 Bulaw + XI Pasja a we wrzesniu na uczucia mam 3 Monet + XI Pasja. Energia trojek plus XI Moc. Ciekawie...

Co do kobiet... nie wiem. Ciekawi mnie to. Wiecej znajomych mam mezczyzn niz kobiet, aczkolwiek sa i kobiety... przyjaciolki. Czego tu to dokladnie dotyczy... zobaczymy. :)

Dziekuje slicznie za interpretacje :bukiet:

Napisano

Dziekuje droga Airi :bukiet:

Tu ciekawie wyglada wlasnie w sferze uczuciowej i ta niespodzianka... No zobaczymy, co to takiego bedzie...

• Maestro
Napisano

po nawale jakichś kontaktów nagle coś się urwie, w sumie nawet nie wiadomo dlaczego, ale prawdopodobnie mężczyzna, którego ta sytuacja będzie dotyczyc zawalczy o powrót tego co było, bo się wścieknie, a TY w efekcie poczujesz się mile połechtana;)

spontaniczność, ciągle nowe pomysły, radość życia i marzenia

ktoś wyjdzie z inicjatywą intratnego zajęcia dla Ciebie, wydaje mi się, że podejmiesz ryzyko, co Ci się opłaci, bo widać, że to sprawa na dłużej

no, zawsze możesz przestać skupiać się na swoich przyjemnościach na rzecz innych;))), możesz się pokazać komuś w realu (Słońce_, nie izolować od innych

albo staniesz się autorytetem dla mężczyzny, który jest Ci bliski, albo może wejdziesz w związek z nim;)

jest ok, widzisz przed sobą szansę na dalsze życie zgodne z Twoimi pragnieniami, aczkolwiek chyba patrzysz też na świat przez pryzmat osobistych doświadczeń, stąd taka racjonalizacja spojrzenia

bądź miła, czuła, otwarta, pokaż, ze jesteś kobietą, wprawdzie niezależną, ale czasem pragnącą wesprzeć się na męskim, silnym ramieniu;)

• Lubię to! 1
Napisano

Dziekuje Inezko... :bukiet: Intrygujace karty, nie powiem. Sama jestem ciekawa, co przyniesie zycie, jaka weryfikacje.

Natomiast... chociaz zazwyczaj klade karty na ten rozklad na 3 m-ce, tu pociagnelam do konca roku... juz. I no... ciekawie sie zapowiada. :) Pozyjemy, zobaczymy.

• 3 miesiące temu...
Napisano

WERYFIKUJE rozklad:

Odciecie sie od czegos. Mozliwe, ze sprawy rozwodowe juz sie tu zaznaczyly ostro. Ewentualnie cokolwiek innego, jakis koniec tu sie szykuje. W Cesarzowej powinno mi to dac zadowolenie. Z drugiej strony jakos moze byc niepewnie troche.

Tak, tu w pazdzierniku mezu wreszcie zlozyl pozew o rozwod, bo chcialam, zeby to on zrobil. Ale sie ociagal. Pod wplywem moich naciskow, zrobil to.

___

Plany na przyszlosc i poczatek nowego.

Byc moze tez jakas znajomosc i szansa na uczucie sie pojawi.

Znajomosc fajna jest. O uczuciach to trudno tu mowic. Fajna znajomosci, tyle.

Plany na przyszlosc wpierw zadne. Na razie konczenie tego, co odejsc musi.

___

Ze pomimo szans na nowe i checi spelnienia sie, bede musiala brac pod uwage rowniez inne aspekty i dostosowac sie do nich. Bede musiala szukac ciagle tzw. zlotego srodka i byc gotowa do kompromisow. Jednak takze nie bac sie dzialac.

Tu chodzilo o prace. Byl moment, ze byla mozliwosc pracy a musialam pogodzic to z rola matki i sprawami domowymi. Umiarkowanie pokazalo tu ladnie, ze udalo sie to z czasem pogodzic.

___

Nie wiem, moge zmienic cos, co teraz jest niezbyt postepowe i wniesc w to wiecej serca. Mozliwe, ze moj stan terazniejszy, mozliwe, ze jakas znajomosc. Po prostu umiejetnie wykorzystywac nadarzajace sie okazje.

Nauczylam sie cieszyc w tym czasie, z tego, co mam. Nie doszukiwac sie gruszek na wierzbie. Przy czym takze wiecej sluchac swojego serca.

___

No tu nie wiem. Jakby mialo sie cos odezwac z mojej przeszlosci, ewentualnie cos/ktos kogo juz znam. Nie wiem...

Papiez - nie mowic, ze moj maz, bo to nie wchodzi w rachube. Mozliwe, ze rusze cos, jakas sytuacje, ktora w tej chwili tkwi w ramach nieruchomych i nie daje mi w pelni zadowolenia.

Mezu zaczal sie bardziej angazowac w wychowanie dzieci, regularnie zabierac je do siebie na weekendy. Wlasnie w tym czasie. Ale to za sprawa mojego ostrego tupniecie (nie jeden raz) noga.

___

Nie wiem, tu jakby poczatek czegos nowego, ale powiedzialabym, ze rodzi sie cos nowego... moze jakies uczucie. Z drugiej strony bede probowala to racjonalizowac i wybijac z glowy. Podsumy mowia o poczatku czegos.

Tu znajomosc fajna, netowa, zagraniczna, ktora gdzies tam wdziera sie w uczucia tez, ale na razie zwyczajnie cieszy i tak jest dobrze.

___

Powiedzialabym, ze nie bac sie otworzyc. Pozwolic sobie czuc, cieszyc sie soba i nie zamykac sie w swojej wiezy z kosci sloniowej.

Otwierac sie na innych, wychodzic do ludzi, dzialac, wychodzic ze swoich 4. scian, ale i ogolnie poza siebie.

DZIEKUJE WSZYSTKIM PIEKNIE ZA INTERPRETACJE :bukiet: