SacralNirvana Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Co ucieszy i wzbogaci: - 8 Bulaw + 10 Mieczy, Rycerz Mieczy ---> III Cesarzowa, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Odciecie sie od czegos. Mozliwe, ze sprawy rozwodowe juz sie tu zaznaczyly ostro. Ewentualnie cokolwiek innego, jakis koniec tu sie szykuje. W Cesarzowej powinno mi to dac zadowolenie. Z drugiej strony jakos moze byc niepewnie troche. ___ Co trzymac jak najblizej siebie: - As Bulaw + 0 Glupiec, XVII Gwiazda ---> XVIII Ksiezyc, HB IV Cesarz Plany na przyszlosc i poczatek nowego. Byc moze tez jakas znajomosc i szansa na uczucie sie pojawi. ___ Na co wplywu miec nie bede: - As Monet + Krolowa Bulaw, XIV Umiarkowanie ---> V Papiez, HB VII Rydwan Ze pomimo szans na nowe i checi spelnienia sie, bede musiala brac pod uwage rowniez inne aspekty i dostosowac sie do nich. Bede musiala szukac ciagle tzw. zlotego srodka i byc gotowa do kompromisow. Jednak takze nie bac sie dzialac. ___ Co zmienic moge: XIX Slonce + IX Eremita ---> VI Kochankowie, HB X Kolo Fortuny i I Mag Nie wiem, moge zmienic cos, co teraz jest niezbyt postepowe i wniesc w to wiecej serca. Mozliwe, ze moj stan terazniejszy, mozliwe, ze jakas znajomosc. Po prostu umiejetnie wykorzystywac nadarzajace sie okazje. ___ Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): V Papiez + Krol Kielichow, 6 Kielichow ---> X Kolo Fortuny, HB XI Pasja i II Kaplanka No tu nie wiem. Jakby mialo sie cos odezwac z mojej przeszlosci, ewentualnie cos/ktos kogo juz znam. Nie wiem... Papiez - nie mowic, ze moj maz, bo to nie wchodzi w rachube. Mozliwe, ze rusze cos, jakas sytuacje, ktora w tej chwili tkwi w ramach nieruchomych i nie daje mi w pelni zadowolenia. ___ Stan uczuc/Obraz emocjonalny: 3 Bulaw + XI Pasja, VIII Sprawiedliwosc ---> 0 Glupiec, HB XXII Glupiec i IV Cesarz Nie wiem, tu jakby poczatek czegos nowego, ale powiedzialabym, ze rodzi sie cos nowego... moze jakies uczucie. Z drugiej strony bede probowala to racjonalizowac i wybijac z glowy. Podsumy mowia o poczatku czegos. ___ Rada kart: - 2 Kielichow + XXI Swiat, Krolowa Monet ---> VII Rydwan, HB V Papiez Powiedzialabym, ze nie bac sie otworzyc. Pozwolic sobie czuc, cieszyc sie soba i nie zamykac sie w swojej wiezy z kosci sloniowej. To tak tyle... Oczywiscie weryfikacja odpowiednio bedzie... Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Napisano 28 Sierpnia 2013 Rozumiem, ze nikt nie zajrzy... ? Cytuj
Iwka78 Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Co ucieszy i wzbogaci: - 8 Bulaw + 10 Mieczy, Rycerz Mieczy ---> III Cesarzowa, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita szybkie zakończenie relacji z mieczowym. Podsuma mówi o samodzielnej kobiecie – Cesarzowa i Eremita. ___ Co trzymac jak najblizej siebie: - As Bulaw + 0 Glupiec, XVII Gwiazda ---> XVIII Ksiezyc, HB IV Cesarz energię do nowych pomysłów i serce pełne nadziei, że się uda – masz księżyc kontakt z kosmosem i cesarza, który mówi o stabilizacji ___ Na co wplywu miec nie bede: - As Monet + Krolowa Bulaw, XIV Umiarkowanie ---> V Papiez, HB VII Rydwan a ja bym powiedziała, że to jest szansa zrównoważenia jakiejś relacji z kobietą- nie wiem, czy masz jakąś mentorkę, bo generalnie piszesz, że są to faceci, ale tu bym powiedziała, że tu chodzi o kobietę… ___ Co zmienic moge: XIX Slonce + IX Eremita ---> VI Kochankowie, HB X Kolo Fortuny i I Mag na pewno swoje podejście do tego jak być samodzielną, a nie samotną i optymistycznie nastawioną do świata, jak brać z tego świata to, co się kocha, kierować losem i swoim talentem jak najlepiej dla siebie ___ Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): V Papiez + Krol Kielichow, 6 Kielichow ---> X Kolo Fortuny, HB XI Pasja i II Kaplanka może się odezwać, ktoś, kto w jakiś sposób Cię prowadził/nauczył/był ważny, związany z duchowością. ___ Stan uczuc/Obraz emocjonalny: 3 Bulaw + XI Pasja, VIII Sprawiedliwosc ---> 0 Glupiec, HB XXII Glupiec i IV Cesarz fajne karty – bardzo ładna wymiana energetyczna w obszarze pasji, to tak jakbyś zaczęła oceniać ile możesz dać innym i ile powinnaś dostać za to w zamian ___ Rada kart: - 2 Kielichow + XXI Swiat, Krolowa Monet ---> VII Rydwan, HB V Papiez tak, nie bać się otwarcia na świat i wydaje mi się, że masz duże wsparcie u kobiet, że je zjednujesz, łączysz i to powinnaś wykorzystać 1 Cytuj
Gość Mana Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Co ucieszy i wzbogaci: - 8 Bulaw + 10 Mieczy, Rycerz Mieczy ---> III Cesarzowa, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Jakieś nowe możliwości mogą się pojawić na horyzoncie, albo pewne trudności po prostu odpłyną. I poczujesz nową siłę do działania... nowy powiew taki... ___ Co trzymac jak najblizej siebie: - As Bulaw + 0 Glupiec, XVII Gwiazda ---> XVIII Ksiezyc, HB IV Cesarz To co Cię inspiruje, daje siłę powoduje, że po prostu Ci się chce marzyć, być, żyć ___ Na co wplywu miec nie bede: - As Monet + Krolowa Bulaw, XIV Umiarkowanie ---> V Papiez, HB VII Rydwan Na jakieś sprawy, które będą płynąć swym naturalnym torem... coś co ma dojrzeć dojrzeje, coś co ma dorosnąć dorośnie... mogą to też być sprawy związane z finansami, albo z czymś czego jeszcze nie widać, dopiero kiełkuje... ___ Co zmienic moge: XIX Slonce + IX Eremita ---> VI Kochankowie, HB X Kolo Fortuny i I Mag pracować nad sobą. Także swoje nastawienie, podejście do jakiś spraw... może coś warto przemyśleć... albo coś nie jest takie złe na jakie wyglądało na pierwszy rzut oka?? ___ Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): V Papiez + Krol Kielichow, 6 Kielichow ---> X Kolo Fortuny, HB XI Pasja i II Kaplanka Jakiś spokój emocjonalny (w pewnym sensie)... może spotkasz jakiegoś mężczyznę... w każdym razie wydaje się być to powiązane z sferą uczuciową, ale także rodziną ___ Stan uczuc/Obraz emocjonalny: 3 Bulaw + XI Pasja, VIII Sprawiedliwosc ---> 0 Glupiec, HB XXII Glupiec i IV Cesarz Coś nowego może pojawić się na horyzoncie.... ___ Rada kart: - 2 Kielichow + XXI Swiat, Krolowa Monet ---> VII Rydwan, HB V Papiez Nie zamykaj się w skorupce a coś miłego może się spotkać Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Napisano 28 Sierpnia 2013 Dziekuje Iwus... Z ta mentorka... to chyba jedynie roshi... przez pewne sprawy duzo sie poprzesuwalo... ale... jedynie ona jako mentorka - kobieta, wchodzilaby w gre. Chyba, ze pojawi sie ktos nowy. Rzeczywiscie mentora mam mezczyzne. Ktory rzeczywiscie mnie na biezaco wspiera. Co do uczuci, ciekawie wyszlo. Tu 3 Bulaw + XI Pasja a we wrzesniu na uczucia mam 3 Monet + XI Pasja. Energia trojek plus XI Moc. Ciekawie... Co do kobiet... nie wiem. Ciekawi mnie to. Wiecej znajomych mam mezczyzn niz kobiet, aczkolwiek sa i kobiety... przyjaciolki. Czego tu to dokladnie dotyczy... zobaczymy. Dziekuje slicznie za interpretacje Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Napisano 28 Sierpnia 2013 Dziekuje droga Airi Tu ciekawie wyglada wlasnie w sferze uczuciowej i ta niespodzianka... No zobaczymy, co to takiego bedzie... Dziekuje slicznie za interpretacje Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 28 Sierpnia 2013 Co ucieszy i wzbogaci: - 8 Bulaw + 10 Mieczy, Rycerz Mieczy ---> III Cesarzowa, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita po nawale jakichś kontaktów nagle coś się urwie, w sumie nawet nie wiadomo dlaczego, ale prawdopodobnie mężczyzna, którego ta sytuacja będzie dotyczyc zawalczy o powrót tego co było, bo się wścieknie, a TY w efekcie poczujesz się mile połechtana;) Co trzymac jak najblizej siebie: - As Bulaw + 0 Glupiec, XVII Gwiazda ---> XVIII Ksiezyc, HB IV Cesarz spontaniczność, ciągle nowe pomysły, radość życia i marzenia Na co wplywu miec nie bede: - As Monet + Krolowa Bulaw, XIV Umiarkowanie ---> V Papiez, HB VII Rydwan ktoś wyjdzie z inicjatywą intratnego zajęcia dla Ciebie, wydaje mi się, że podejmiesz ryzyko, co Ci się opłaci, bo widać, że to sprawa na dłużej Co zmienic moge: XIX Slonce + IX Eremita ---> VI Kochankowie, HB X Kolo Fortuny i I Mag no, zawsze możesz przestać skupiać się na swoich przyjemnościach na rzecz innych;))), możesz się pokazać komuś w realu (Słońce_, nie izolować od innych Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): V Papiez + Krol Kielichow, 6 Kielichow ---> X Kolo Fortuny, HB XI Pasja i II Kaplanka albo staniesz się autorytetem dla mężczyzny, który jest Ci bliski, albo może wejdziesz w związek z nim;) Stan uczuc/Obraz emocjonalny: 3 Bulaw + XI Pasja, VIII Sprawiedliwosc ---> 0 Glupiec, HB XXII Glupiec i IV Cesarz jest ok, widzisz przed sobą szansę na dalsze życie zgodne z Twoimi pragnieniami, aczkolwiek chyba patrzysz też na świat przez pryzmat osobistych doświadczeń, stąd taka racjonalizacja spojrzenia Rada kart: - 2 Kielichow + XXI Swiat, Krolowa Monet ---> VII Rydwan, HB V Papiez bądź miła, czuła, otwarta, pokaż, ze jesteś kobietą, wprawdzie niezależną, ale czasem pragnącą wesprzeć się na męskim, silnym ramieniu;) 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Napisano 28 Sierpnia 2013 Dziekuje Inezko... Intrygujace karty, nie powiem. Sama jestem ciekawa, co przyniesie zycie, jaka weryfikacje. Natomiast... chociaz zazwyczaj klade karty na ten rozklad na 3 m-ce, tu pociagnelam do konca roku... juz. I no... ciekawie sie zapowiada. Pozyjemy, zobaczymy. Dziekuje slicznie za interpretacje Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Grudnia 2013 Autor Napisano 27 Grudnia 2013 WERYFIKUJE rozklad: Co ucieszy i wzbogaci: - 8 Bulaw + 10 Mieczy, Rycerz Mieczy ---> III Cesarzowa, HB XVIII Ksiezyc i IX EremitaOdciecie sie od czegos. Mozliwe, ze sprawy rozwodowe juz sie tu zaznaczyly ostro. Ewentualnie cokolwiek innego, jakis koniec tu sie szykuje. W Cesarzowej powinno mi to dac zadowolenie. Z drugiej strony jakos moze byc niepewnie troche. Tak, tu w pazdzierniku mezu wreszcie zlozyl pozew o rozwod, bo chcialam, zeby to on zrobil. Ale sie ociagal. Pod wplywem moich naciskow, zrobil to. ___ Co trzymac jak najblizej siebie: - As Bulaw + 0 Glupiec, XVII Gwiazda ---> XVIII Ksiezyc, HB IV CesarzPlany na przyszlosc i poczatek nowego. Byc moze tez jakas znajomosc i szansa na uczucie sie pojawi. Znajomosc fajna jest. O uczuciach to trudno tu mowic. Fajna znajomosci, tyle. Plany na przyszlosc wpierw zadne. Na razie konczenie tego, co odejsc musi. ___ Na co wplywu miec nie bede: - As Monet + Krolowa Bulaw, XIV Umiarkowanie ---> V Papiez, HB VII RydwanZe pomimo szans na nowe i checi spelnienia sie, bede musiala brac pod uwage rowniez inne aspekty i dostosowac sie do nich. Bede musiala szukac ciagle tzw. zlotego srodka i byc gotowa do kompromisow. Jednak takze nie bac sie dzialac. Tu chodzilo o prace. Byl moment, ze byla mozliwosc pracy a musialam pogodzic to z rola matki i sprawami domowymi. Umiarkowanie pokazalo tu ladnie, ze udalo sie to z czasem pogodzic. ___ Co zmienic moge: XIX Slonce + IX Eremita ---> VI Kochankowie, HB X Kolo Fortuny i I MagNie wiem, moge zmienic cos, co teraz jest niezbyt postepowe i wniesc w to wiecej serca. Mozliwe, ze moj stan terazniejszy, mozliwe, ze jakas znajomosc. Po prostu umiejetnie wykorzystywac nadarzajace sie okazje. Nauczylam sie cieszyc w tym czasie, z tego, co mam. Nie doszukiwac sie gruszek na wierzbie. Przy czym takze wiecej sluchac swojego serca. ___ Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): V Papiez + Krol Kielichow, 6 Kielichow ---> X Kolo Fortuny, HB XI Pasja i II KaplankaNo tu nie wiem. Jakby mialo sie cos odezwac z mojej przeszlosci, ewentualnie cos/ktos kogo juz znam. Nie wiem... Papiez - nie mowic, ze moj maz, bo to nie wchodzi w rachube. Mozliwe, ze rusze cos, jakas sytuacje, ktora w tej chwili tkwi w ramach nieruchomych i nie daje mi w pelni zadowolenia. Mezu zaczal sie bardziej angazowac w wychowanie dzieci, regularnie zabierac je do siebie na weekendy. Wlasnie w tym czasie. Ale to za sprawa mojego ostrego tupniecie (nie jeden raz) noga. ___ Stan uczuc/Obraz emocjonalny: 3 Bulaw + XI Pasja, VIII Sprawiedliwosc ---> 0 Glupiec, HB XXII Glupiec i IV CesarzNie wiem, tu jakby poczatek czegos nowego, ale powiedzialabym, ze rodzi sie cos nowego... moze jakies uczucie. Z drugiej strony bede probowala to racjonalizowac i wybijac z glowy. Podsumy mowia o poczatku czegos. Tu znajomosc fajna, netowa, zagraniczna, ktora gdzies tam wdziera sie w uczucia tez, ale na razie zwyczajnie cieszy i tak jest dobrze. ___ Rada kart: - 2 Kielichow + XXI Swiat, Krolowa Monet ---> VII Rydwan, HB V PapiezPowiedzialabym, ze nie bac sie otworzyc. Pozwolic sobie czuc, cieszyc sie soba i nie zamykac sie w swojej wiezy z kosci sloniowej. Otwierac sie na innych, wychodzic do ludzi, dzialac, wychodzic ze swoich 4. scian, ale i ogolnie poza siebie. DZIEKUJE WSZYSTKIM PIEKNIE ZA INTERPRETACJE Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi