london63 Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 jak minie mi weekend (piątek,sobota) Królowa buław...As mieczy...Moc Bede aktywna, wykaże jakąś inicjatywa. Będę się czuła pożądana, tylko co ten as mieczy tutaj robi natrafie na jakiś opór? Może jakaś nieprzyjemna rozmowa mnie czeka ... jak widzicie te kartyy?;> Cytuj
panna.marta Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 na pewno będziesz się dobrze czuła, pełna energii, charyzmy..może nawet coś sobie kupisz. Będzie też troszkę myślenia i analizowania pewnych rzeczy. Ponadto myślę, że pojawi się jakaś aktywność fizyczna: rower,jogging albo fitnessik:D Cytuj
london63 Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Napisano 28 Sierpnia 2013 dziekuje pannamarta moze byc, ze troche pobiegam albo potancze moze ktos jeszcze spojrzy? Cytuj
Farfalla209 Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Będzie trochę aktywności fizycznej i trochę intelektualnej - czytanie książek, albo wręcz jakaś nauka ogólnie pozytywnie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi