Skocz do zawartości

sen Airi...

Gość Mana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam nadzieję, że wstawiam w dobrym miejscu...

miałam dzisiaj dziwny sen. Właściwie nie tylko dzisiaj.... nie całego pamiętam...

W samej końcówce snu rozmawiałam z jakimś mężczyzną. Mówiłam do niego coś w rodzaju, że mógłby mi powiedzieć coś na temat dlaczego ostatnio śnią mi się takie dziwne rzeczy. Że to nie powinno być zabronione żeby mi powiedział. Trzymałam ręką jakiego słupa czy czegoś. A on coś zaczął mi mówić, byliśmy chyba poniżej powierzchni ziemi, jakby piwnice (?)... coś zaczął mówić, że mają one mnie one xxx i tu się urwał sen ;/

wcześniej w tym śnie wiem, że odczuwałam strach, związane to było z jakimś "złem" i z jakąś "złą" postacią o niemiecko brzmiącym nazwisku czy co to tam było....

S – Słońce

:mysli:"Spróbuj choć raz odsłonić twarz

I spojrzeć prosto w słońce

Zachwycić się po prostu tak

I wzruszyć jak najmocniej

Nie bój się bać, gdy chcesz to płacz

Idź szukać wiatru w polu

Pocałuj noc, najwyższą z gwiazd

Zapomnij się i...

...tańcz"

nie wiedziałam co napisać więc pomyślałam, że zajrzą na blog tarot moja pasja i na to powyżej trafiłam i jakoś mi pasowało :read:

1. Czy sen został wywołany jakimiś wydarzeniami z przeszłości? – Gwiazda +7 buław

Chyba tak :mysli:

2. Czy ten sen odnosi się do tego, co ma się wydarzyć? – Księżyc + Koło Fortuny

Hmm… raczej chyba o pojawiających się emocjach…

3. Jak należy rozumieć symbolikę snu? – wisielec + 5 kielichów + królowa kielichów

Hmm… nie wiem… sugeruje żeby nad czymś się zastanowić??

4. Jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? – 2 mieczy +2 pentakli

Ehm… może chodzi pewne niedookreślenie, zastanawianie się… i zmiany oraz zastanawianie się na różne tematy

5. Co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? – rycerz buław +siła + 10 kielichów

Nie wiem…. Pamiętając, że chyba opowiadano i poprzez to widział przez chwile tego ‘złego’ a później byłam w tej niby piwnicy i rozmawiałam z tym jakimś mężczyzną próbując się dowiedzieć dlaczego te dziwne sny mi się śnią… eh… i prawie mi powiedział…. ;/

6. Co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? – król kielichów + rycerz pentakli + 10 buław

Że trzeba iść przed siebie choć nie zawsze jest łatwo (?)

7. Przed czym ostrzega sen? – 8 kielichów + 9 kielichów + księżniczka pentakli

Nie wiem.. przed brakiem działania ??

8. Do czego zachęca sen? - arcykapłanka + cesarz + król pentakli

Do podążania za wewnętrzną mądrąścią. Żeby się rozwijać…

Napisano

Zaraz pointerprece. A pamietasz, jak sie wchodzilo tam pod ziemie? Jakies szczegoly?

Poloze dzieci spac i pointerprece.

Napisano

hmm...nie pamiętam jak tam wchodziłam... pamiętam tylko jakiś chyba ceglany łuk i tego mężczyznę...

choć przez chwilę chyba na przeciwko wejścia stałam, był dzień chyba i jakiś zielony krzak tam rósł :mysli: później chyba byłam bardziej wewnątrz i jak rozmawiałam z tym mężczyznom i pytałam czy nie mógłby mi powiedzieć dlaczego śnią mi sią ostatnio dziwne rzeczy i chyba nikt nie będzie miał przeciwko jak mi powie to trzymałam się czegoś jakiegoś słupa/belki czy czegoś. A później to bardziej skupiłam się na tym co on mówi by tylko usłyszeć... no ale się obudziłam...

Napisano

Kochana Airi -

przebywasz w piwnicach a więc zagłębiasz się w swojej podświadomości -tam zaczynasz doszukiwać się odpowiedzi na różne nurtujące Cię pytania i problemy

może wcześniejsze inkarnacje zaczynają się odzywać i stąd Twoje dociekania

A to że trzymasz się słupa lub belki - to za bardzo jesteś jeszcze sztywna w docieraniu do pewnych rzeczy

musisz być odważniejsza - powodzenia