Skocz do zawartości

Co miłego w uczuciach we wrześniu?

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Co miłego w uczuciach we wrześnio u mnie?

10 mieczy 3 monet 5 buław 4 buław suma Koło HB Słońce/Koło/Mag

jakieś zwroty akcji, nieoczekiwane zresztą, coś się zakończy,ale i może cos powstanie z ruin innego, widac chaos, zamieszanie, rywalizację i sielankę

Dopytałam jeszcze, kogo dotyczy 10 mieczy?odp. 5 mieczy - sądzę, że to jakiś kontakt stricte netowy

Kogo dotyczy 3 monet? odp. 8 buław Giermek monet Rycerz Mieczy podejrzewam, że młodego mężczyzny, dość narwanego i chaotycznego

Napisano

Jakaś znajomość się zakończy z powodu kłótni lub zazdrości, ale nie będzie cie to martwić .

Pzd

Napisano

Ja bym powiedziala, ze zaznacza sie tu odciecie sie od jednej relacji i konkretna prace nad druga. Zajmiesz sie ta, ktora dla Ciebie wazniejsza. 3 Monet to pokonywanie jakis trudnosci. W 5 Bulawach masz zastoj energii, ale zaraz potem 4 Bulaw i zadowolenie. Tak jakby udalo sie uspokoic burze w szklance wody. Nie wiem, takie skojarzenie.

Ogolnie nic tu na sile nie bedzie, ale takie dzialania majace Tobie przyniesc ogolnie korzysc w tej kwestii. Troche jak wygladzanie przescieradla w lozku, zeby lepiej sie spalo. Takze mozliwe, ze zajmiesz sie swoim malzenstwem.

Napisano

lubię takie krótkie,konkretne rozkłady:D

pozamykasz jakieś stare sprawy, da Ci to ulgę,ale też trochę Cię czeka z tym nerów, w rezultacie poczujesz się lepiej,zaczniesz coś od nowa.

Dopytałam jeszcze, kogo dotyczy 10 mieczy?odp. 5 mieczy - kurczę nie mam pojęcia, ale może dojdziesz do wniosku,że to ktoś kto Ci namieszał w życiu?

Kogo dotyczy 3 monet? odp. 8 buław Giermek monet Rycerz Mieczy podejrzewam, że młodego mężczyzny, dość narwanego i chaotycznego - zgadzam się

Napisano

Zrezygnujesz z pracy nad jakąs relacją ponieważ uznasz,ze wywołuje u Ciebie zbyt wiele napięć i stresów. Być może ta znajomość burzy w Tobie równowagę którą sobie wypracowałaś.

Dopytałam jeszcze, kogo dotyczy 10 mieczy?odp. 5 mieczy - sądzę, że to jakiś kontakt stricte netowy

Będzie dotyczyło to sytuacji w której ostatnie zdanie bedzie nalezało do Ciebie i mimo tego,że bedziesz wygrana poczujesz w sobie jakiś niesmak tej sytuacji.

Kogo dotyczy 3 monet? odp. 8 buław Giermek monet Rycerz Mieczy podejrzewam, że młodego mężczyzny, dość narwanego i chaotycznego

Tutaj wydaje mi się,że ta osoba coś palnie na temat jakiś zawodowy czy twoich zainteresować .. bedzie w to ingerował i z tego tytułu moze pojawić się własnie spięcie- róznica zdań.
Napisano

myślę, że uda Ci się zakończyć jakieś spawy, jakąś sytuację, która Ci ciążyła. Dzięki temu poczujesz się lepiej. Osiągniesz pewien spokój.

Napisano

początkiem miesiąca możesz zakończyć relacje mówiąc basta, ponieważ coś będzie Ci w tej relacji nie odpowiadać, następnie skupisz sie na kontynuacji tych znajomości, które już zawarłaś, będą miłe rozmowy, aż być może padnie propozycja czegoś więcej np. chęci spotkania. Aczkolwiek może to zacząć obudzić Twoje emocje, niepewność, decyzja więc będzie zalezała od Ciebie bo szasne ewidentnie są na miłe chwile.

kogo dotyczy 10 mieczy?

odp. 5 mieczy

dotyczy kogoś na kim być może się zawiodłaś/zawiedziesz, dlatego postanowisz odciąć od siebie tą relacje.

Kogo dotyczy 3 monet?

odp. 8 buław Giermek monet Rycerz Mieczy

3 monet wg mnie dotyczy ogólnego kontaktowania się w innymi, głównie zaznacza się meżczyzna odważny, pewny siebie, który ma zwinny umysł. A skoro pytasz o uuczucia to raczej kobieta być to nie może :D...bo i widać flirty i rozmowy z takowym sprytnym i bystrym mężczyzną.

• 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

jakieś zwroty akcji, nieoczekiwane zresztą, coś się zakończy,ale i może cos powstanie z ruin innego, widac chaos, zamieszanie, rywalizację i sielankę

Zakończyłam kontakt z panem, powrócił ktoś z przeszłości, kto sie chciał do mnie zbliżyć, ale za bardzo chciał i go delikatnie odepchnęłam, tzn. postawiłam mały warunek, co będzie dalej nie wiem;)