Skocz do zawartości

kontakt

Geranium

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dlaczego X się nie odzywa od spotkania (2 dni):

4 mieczy/ król kielichów/ paź monet/ 3 monet -> słońce

Król kielichów to bardzo uczuciowy facet, myślę, że w tych 4 mieczach mógł się wystraszyć własnych uczuć, bo to typ, który zgrywa twardziela, a ma bardzo miękkie serce. Ogólnie może też zmęczył go kontakt chwilowo, ponieważ relacja od jakiegoś czasu była dość wymagająca i angażująca czasowo, a jego tryb życia nie pozwala mu na zbyt wiele wolnego czasu i teraz widzę w tych kartach nadrabianie własnych spraw, może dodatkowo zajęcie głowy pracą, bo niedawno miał rozmowę, a 3 monety u mnie zazwyczaj na pracę i jakieś obowiązki wypadają. W każdym razie nie widzę tu nic niepokojącego dla samej znajomości, może to słońce w podsumie trochę mnie razi, ale no nie wiem, czekam na Wasze pomysły :)

A, jeszcze dobrałam kartę na pytanie, kiedy się odezwie - 2 buław - standardowo wg Crowley'a to 2 dni, ale z tym czasem to różnie bywa, zobaczymy :)

Napisano

A on sie nie uczy do czegos? Nie doucza albo cos? Tu widac, ze po prostu zajal sie swoimi sprawami, na ten czas nie chce sie rozdrabniac na nic dodatkowo. Chce swoje sprawy uporzadkowac i potem przyjdzie czas na inne sprawy.

Napisano

Studiuje, ale wiadomo, są wakacje, natomiast jest zaangażowany hobbystycznie w coś bardzo dla niego ważnego, z czym też wiąże przyszłość i pracę i właśnie tak jak to ujęłaś "dokształca się" w tym kierunku.

Napisano

Dlaczego X się nie odzywa od spotkania (2 dni):

4 mieczy/ król kielichów/ paź monet/ 3 monet -> słońce

On o Tobie myśli ciepło, lubi Cię,ale tak jakby chciał się na chwilę od tego wycofać, przemyśleć, uprządkować. Król kiliechów to dobry facet, on nie ma złych intencji. Paź moment w moim odczuciu jest takim trochę mentalnym dzieckiem...próbuje coś zorbić, ale nie wie czy dobrze robi...w 3 monet widzę,że dojdzie do ładu :D

A, jeszcze dobrałam kartę na pytanie, kiedy się odezwie - 2 buław - dwa dni od dziś:D

Napisano

dociągnęłam z ciekawości karty na pytanie jak mnie postrzega na chwilę obecną (jak coś, to jest to do zweryfikowania, dlatego umieszczam tu) i wyszło tak: 9 buław/ śmierć/ as monet/ 8 monet -> rydwan

Gdyby ta śmierć wyszła na końcu albo po niej złe karty to bym sobie dała rękę uciąć, że to koniec, ale tutaj wydaje mi się, że znajomość ma szansę wejść na wyższy level. Nie mam pojęcia, czy od razu przerodzi się w coś poważnego, sama nie wiem, czy tego już teraz koniecznie chcę, ale widzę w tych 9 buławach takie zmęczenie sytuacją i dalej po transformacji już praca nad relacją, a więc wydaje mi się, że ma szansę być po prostu lepiej, bo jakoś tak całkiem naturalnie się do siebie zbliżaliśmy i o dziwo nie rypło po miesiącu, jak to u mnie pechowo bywa ostatnimi czasy.

Napisano

Marta - no właśnie palanci mi zazwyczaj wychodzili w buławowym, a jeszcze częściej w rycerzu niż królu xD A ten kielichowy to taki kochany :)

Napisano

no to ja potwierdzam swoją poprzednią wersję. Teraz nad czymś myśli, coś go odpycha,ale potem przejdzie pełną transofmację i zauważy w tej znajomości coś fajnego na przyszłość, zacznie nad tym pracować. Rydwan to już tylko wskazuje na to,że on popchnie tę relację do przodu.

Napisano

Myślałam jeszcze, że rydwan to może być ucieczka, ale zwyczajnie nie pasuje mi do jego hierarchii wartości, bo to wyjatkowo człowiek z zasadami, także ten, dzięki :)

Napisano

nie coś ty ucieczka to raczej by było 6 mieczy albo diabeł ewentualnie eremita.

Napisano

Geranium masz powyżej 100 postów więć przeświatlanie kogoś powinno znajdować sie na wzajemnej pomocy.

• Maestro
Napisano

X prawdopodobnie coś opracowuje, coś związanego z pracą, może jakiś projekt, ew. oddaje się swojej pasji, możliwe, że jest chory o czym może świadczyć 4 mieczy,albo przy okazji popija, bo król kielichów mi często alkoholików pokazuje, ale to luźna interpretacja..

Gość Lukrusia
Napisano

Wg mnie on jest kimś zajęty nowa znajomość przyjacielska Król kkielichó on podchodzi do tego emocjonalnie Śłońce znajomość z kimś ze szkoły .

Napisano
X prawdopodobnie coś opracowuje, coś związanego z pracą, może jakiś projekt, ew. oddaje się swojej pasji, możliwe, że jest chory o czym może świadczyć 4 mieczy,albo przy okazji popija, bo król kielichów mi często alkoholików pokazuje, ale to luźna interpretacja..

Dziękuję za propozycję, jednak X jest kompletnym abstynentem :) Reszta możliwa.

Napisano
a jaki on jest znak zodiaku?

bla bla bla, bo musi być 10 znaków - Rybki :)

Napisano

1/3 weryfikacji

Kontaktu nie było :) Tego czasu to ja chyba nigdy nie ogarnę :P

Napisano
albo przy okazji popija, bo król kielichów mi często alkoholików pokazuje, ale to luźna interpretacja..

Mi Król Kielichów praktycznie zawsze pokazuje osoby uzależnione najczęściej alkoholików.

a jesli chodzi o karty to mi się wydaje ,ze to z powodów zdrowotnych się nie odzywa

• Maestro
Napisano
Dziękuję za propozycję, jednak X jest kompletnym abstynentem :) Reszta możliwa.

No to pewnie wyjątek, dla mnie kielichowi zazwyczaj piją,popijają..Poza tym kompletny abstynent? Hmmm...alkoholik po kuracji odwykowej też jest kompletnym abstynentem jeśli nie chce wrócić do nałogu...

Napisano

Nigdy nie był alkoholikiem :) Po prostu trenuje i prowadzi zdrowy tryb życia, kiedyś jeszcze za czasów liceum dzioba trochę zamoczył, jak to młody człowiek, ale bez przesady, a od roku alkoholu nawet w ustach nie miał, bo wziął się za sport na poważnie, także faktycznie wyjątek. Ale kielichowy nie musi zawsze się z piciem kojarzyć, mi zazwyczaj wypada po prostu na ciepłego faceta, który nie ma złych intencji albo się troszkę zagubił :) Kusi mnie, żeby machnąć jakiś rozkład typowo na nas, ale nie wiem, ponoć nie pyta się kart, gdy nie jest się gotowym na odpowiedź xD a nie chciałabym się po raz kolejny rozczarować i zaprogramować.

Napisano (edytowane)

Chociaż nie, zaraz - to że nigdy nie pił na umór jest moją nadinterpretacją. Tego nie wiem. Wiem, że teraz nie pije, ale tę kwestię bym zostawiła w ogóle, bo nawet mu tego nie brakuje. Pod koniec roku już teoretycznie może znó się od czasu do czasu napić, ale mówi, że chyba tego nei zrobi, bo nie czuje takiej potrzeby. Za to lubi sobie skręcić bolka i wtedy czasem na odległosć faktycznie nie da się z nim dogadać (mieszkamy w innych miastach), ale żeby zaraz uzależnienie? Poza tym w tygodniu i w tym sowim sezonie futbolowym raczej nie przesadza. No nie wiem xD

Edytowane przez Geranium
Napisano

Ger.. chodziło mi o to ,że K.K. często pokazuje mi uzależnienia niekoniecznie od alkoholu, to mogą być tez np.: leki, gry komputerowe, odzywki itd.... ogólnie nadużywanie czegoś. Ale tak jest u mnie u Ciebie KK może pokazywać coś innego.Ile wróżek tyle interpretacji...:))

Pzd