Skocz do zawartości

Jak upłynie mi jutrzejszy dzień (28.08.2013)?

joana_o

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

As Monet, 9 Pucharów, Rycerz Monet suma Cesarzowa

Tak naprawdę nie mam pojęcia:hmmm:.

Może jutro trafi mi się jakaś okazja, prezent od losu, nagroda. Coś związanego z praktyczną strona życia (monety).

Jakie jest Wasze zdanie?

Gość alles-in1
Napisano

Moze przyjdzie do Ciebie z wizyta jakis mezczyzna i przyniesie czekoladki lub inny prezent dla Ciebie :)

Napisano

Rycerz monet to karta przyjaciela, wydaje mi się,że ktoś Cię odwiedzi albo znów czeka Cię miłe spotkanie towarzyskie w domowym kręgu/zaciszu.

• Maestro
Napisano

Wydaje mi się, że miło spędzisz czas w pracy, może ktoś zrobi imprezę w pracy, albo tylko przyniesie ciasto? W każdym razie powinno być sympatycznie;)

Napisano

Weryfikacja

Nic szczególnego nie wydarzyło się. Dzień jak co dzień, może oprócz tego, że od południa źle się czuje. Tak jakby walec mnie przejechał. Mam wrażenie, że jestem cała opuchnięta a przez to ociężała - klasyczne zatrzymanie płynów w organizmie. A miało być tak pięknie...;)

• Maestro
Napisano
Weryfikacja

Nic szczególnego nie wydarzyło się. Dzień jak co dzień, może oprócz tego, że od południa źle się czuje. Tak jakby walec mnie przejechał. Mam wrażenie, że jestem cała opuchnięta a przez to ociężała - klasyczne zatrzymanie płynów w organizmie. A miało być tak pięknie...;)

Czyli 9 kielichów to może być opuchnięcie,nadmiar wody..

Napisano
Czyli 9 kielichów to może być opuchnięcie,nadmiar wody..

Może, jak najbardziej.