joana_o Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 As Monet, 9 Pucharów, Rycerz Monet suma Cesarzowa Tak naprawdę nie mam pojęcia:hmmm:. Może jutro trafi mi się jakaś okazja, prezent od losu, nagroda. Coś związanego z praktyczną strona życia (monety). Jakie jest Wasze zdanie? Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Moze przyjdzie do Ciebie z wizyta jakis mezczyzna i przyniesie czekoladki lub inny prezent dla Ciebie Cytuj
panna.marta Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Rycerz monet to karta przyjaciela, wydaje mi się,że ktoś Cię odwiedzi albo znów czeka Cię miłe spotkanie towarzyskie w domowym kręgu/zaciszu. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 28 Sierpnia 2013 Wydaje mi się, że miło spędzisz czas w pracy, może ktoś zrobi imprezę w pracy, albo tylko przyniesie ciasto? W każdym razie powinno być sympatycznie;) Cytuj
joana_o Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Napisano 28 Sierpnia 2013 Weryfikacja Nic szczególnego nie wydarzyło się. Dzień jak co dzień, może oprócz tego, że od południa źle się czuje. Tak jakby walec mnie przejechał. Mam wrażenie, że jestem cała opuchnięta a przez to ociężała - klasyczne zatrzymanie płynów w organizmie. A miało być tak pięknie... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 28 Sierpnia 2013 WeryfikacjaNic szczególnego nie wydarzyło się. Dzień jak co dzień, może oprócz tego, że od południa źle się czuje. Tak jakby walec mnie przejechał. Mam wrażenie, że jestem cała opuchnięta a przez to ociężała - klasyczne zatrzymanie płynów w organizmie. A miało być tak pięknie... Czyli 9 kielichów to może być opuchnięcie,nadmiar wody.. Cytuj
joana_o Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Napisano 28 Sierpnia 2013 Czyli 9 kielichów to może być opuchnięcie,nadmiar wody.. Może, jak najbardziej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi