Skocz do zawartości

nowa praca-co mnie czeka?

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Kochani, chyba zdecydowałam się już na nową pracę, na dniach podpisuję umowę. Trochę się przed tą praca bronię, ale może nie taki diabeł straszny jak go malują. Zapytałam kart jak to będzie w tej pracy:

1. Jak się będzie układało w nowej pracy (sytuacja ogólna):

As pucharów, 6 monet, 5 buław, mag I-> sprawiedliwość XI

jest to szansa na coś fajnego, praca w której mogę dużo zyskać,ale i trochę stresująca (pewnie parcie na wynik). Po magu widać,że będzie to dla mnie coś nowego czego nigdy nie robiłam. W sprawiedliwości widać,że będę bardzo rzetelnie podchodziła do wykonywania obowiązków.

2. Jak mi się będzie układało w nowej pracy pod względem rozwoju osobistego?

Gwiazda XVII, 7 pucharów, giermek pucharów, świat XXI-> cesarzowa III

chyba dobrze, będę trochę marzyła o niebieskich migdałach, widać,że będę nawiązywała kontakt z klientami i kontrahentami, mozliwe wyjazdy, z czasem wypracuję sobie jakiś autorytet? (cesarzowa)

3.Jak mi się będzie układało w nowej pracy jeśli chodzi o życie towarzyskie, nowe znajomości?

4 puchary, 9 mieczy, sąd ostateczny XX, mag I-> głupiec 0

Na początku chyba będzie mi ciężko wbić się w grupę, ale potem już chyba będzie łatwiej i zacznę nowe znajomości, nawet bardzo towarzyskie.

4. Jak mi się będzie układała współpraca z szefową?

Eremita IX, 2 kielichy, as denarów dołożony sąd ostateczny XX-> siła VIII

Będziemy na początku się poznawały,docierały do siebie, ale szybko mnie polubi a ja ją :) ona dostrzeże we mnie coś dobrego.

5.Czy ta praca będzie dla mnie satysfakcjonująca pod względem finansowym?

kochankowie VI, królowa denarów, król buław-> cesarzowa III

trochę nie rozumiem tych kart...ale na początku chyba będę się wahać czy warto,później będzie lepiej, będę się wzbogacać stopniowo?

6. Jakie będą moje ogólne wrażenia z pracy w tej firmie?

Królowa pucharów, as buław, 10 buław, królowa denarów-> sąd ostateczny XX

mmm będę się tam dobrze czuła, będę pełna dobroci i życzliwości, to dla mnie dobra szansa,ale i ciężki kawałe chleba, nie wiem co oznacza tu królowa denarów,sąd to chyba dojdę do wniosku,że to jest to!

Jestem w szoku,bo póki co odpycham tę pracę rękami i nogami a tu całkiem spoko karty:D

A Wy jak myślicie? Chciałabym jakąs obiektywną ocenę, Marta.

Edytowane przez panna.marta
Napisano

Jak się będzie układało w nowej pracy (sytuacja ogólna):

jest szansa, że relację będą poprawne, będziesz uczyć się od innych, trochę też rywalizować. Powiedziałabym, że podsuma mówi o tym, że w dużej mierze to jak się będzie układało zależy od twojego nastawienia.

powiedziałabym, że bardzo dobrze, bardziej się otworzysz.

3.Jak mi się będzie układało w nowej pracy jeśli chodzi o życie towarzyskie, nowe znajomości?

4 puchary, 9 mieczy, sąd ostateczny XX, mag I-> głupiec 0

Na początku mogą być jakieś rozczarowania i nieprzespane noce, ale później będzie być może rodzinna atmosfera i będziesz nadawać na tych samych falach co pozostali pracownicy.

dla mnie eremita jest tu na początku oschły, skupiony na pracy, a nie na relacjach z ludźmi. Ale widać, że będziecie się dogadywać.

myślę, że będziesz, bo jest królowa denarów.

Będziesz zadowolona, będziesz miała okazję, aby się wykazać i pokazać jak sobie radzisz dobrze z problemami.

Napisano

1. Jak się będzie układało w nowej pracy (sytuacja ogólna):

będziesz miała spoooro pracy, wielu rzeczy będziesz musiał się nauczyć, włożyć w to duzo cierpliwości. Ale otrzymasz pomocna dłon jeśli tylko o nią poprosisz. Atmosfera ogólna bardzo przyjazna. Wiele się tam nauczysz, zdobędziesz fajne doswiadzcenia

Ja już z powyższego rozkładu mogłabym powiedzieć, ze dużo się zmieni. Dojrzejesz do pewnych rzeczy. Pewne odejdą, zaczniesz postrzegać ‘świat’ nowymi ‘oczami’. W giermku pucharów jakoś czuję takie – nowe postanowienia co do znajomości z ludźmi, większa otwartość. Świat – no cóz – stoi przed Tobą otworem :D

3.Jak mi się będzie układało w nowej pracy jeśli chodzi o życie towarzyskie, nowe znajomości?4 puchary, 9 mieczy, sąd ostateczny XX, mag I-> głupiec 0

Będziesz zamknięta, tuttaj raczej wychodzą Twoje podchody, twoje obawy ale w gruncie rzeczy, po jakimś czasie jak się oswoisz z sytuacją będzie lepiej.

Na początku cieżko ale później lepiej lepiej. Będziesz jednak odczuwała czasami takie traktowanie z góry troszkę.

Będzie ojjj będzie :)

Będzie Ci się podobało, będziesz zadowolona i finansowo i z powodu zdobytego doświadczenia. Czeka Cie duzo pracy ale pracy opłacalnej :)