x-latek Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 We "Wróżce" w dziale odpowiedzi na listy/prośby odpowiada też znany w tej dziedzinie Pan R. Zawadzki. Zauważyłem że często on stosuje rozkład na tzw. przeznaczenie dla pytających. Ktoś wie jak taki rozkład wygląda? Coś mówi to komuś? Cytuj
Selenit666 Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 1 - obecna sytucja 2 - przeszłość, wydarzenie z przeszłości, które wpływa na obecną sytucję, na obecny stan ducha Pytającego 3 - obawy 4 - SERCE PROBLEMU 5 - przez co trzeba będzie przejść, co Cię czeka 6 - co nalezy uczynić 7 - wynik, rezultat Cytuj
x-latek Napisano 1 Września 2013 Autor Napisano 1 Września 2013 (edytowane) 1 - obecna sytucja 2 - przeszłość, wydarzenie z przeszłości, które wpływa na obecną sytucję, na obecny stan ducha Pytającego 3 - obawy 4 - SERCE PROBLEMU 5 - przez co trzeba będzie przejść, co Cię czeka 6 - co nalezy uczynić 7 - wynik, rezultat O, i to jest to? Dzięki. EDIT: I karty w jednym rzędzie mają być? Czy jakoś tam mają być ułożone? Edytowane 1 Września 2013 przez x-latek Cytuj
x-latek Napisano 1 Września 2013 Autor Napisano 1 Września 2013 a mozna go zrobic z kart klasycznych? A tego to nie wiem, nigdy nie uczyłem się znaczeń we wróżeniu z kart klasycznych. Może Selenit coś Ci tu powie albo ktoś inny. EDIT: Pocieszny ten Twój nick hehehe:icon_smile: Trochę innych też tu jest śmiesznych. Cytuj
Selenit666 Napisano 3 Września 2013 Napisano 3 Września 2013 można z każdych układ kart nie jest ważny ) 1 Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 14 Września 2013 Napisano 14 Września 2013 nie.. to są numeracje kart... pierwsza karta odpowiada na OBECNĄ SYTUACJE, rozkład składa się z 7 kart Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 14 Września 2013 Napisano 14 Września 2013 da sie, ale musisz to dać do działu o interpretacjach klasyków Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi