Skocz do zawartości

powrót?

vivid

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

niedawno poczułem, że coś się przełamało i mogę do kogoś wrócić.

postawione karty wyglądały następująco:

okoliczności:

as kielichów, rycerz kielichów, 9 kielichów

jeżeli podejmę działanie: 2 kielichów

jeżeli pozostanę bierny: 7 kielichów

co ona myśli o mnie:

cesarzowa, as mieczy, głupiec

myślę, że szanse są dość spore, pod warunkiem, że podejmę działanie.

co Wy o tym sądzicie?

Napisano

widac, ze oboje w jakis spsob zaczeliscie cieplej o sobie nawzajem myśleć, jesli cos ruszysz - jest mozliwosc na spotkania, na miła, ciepła relacje jesli zostaniesz bierny - zadręczanie sie 'co by było gdyby', domyły itd... Wydaje mi sie, ze powinienesz decydowanie się do niej doezwać.

Co mysli o Tobie - odcieła niepozytywne myslenie na Twój temat i teraz, w głupcu, daje Ci nowa szanse, jakies nadzieje.

Napisano

okoliczności:

as kielichów, rycerz kielichów, 9 kielichów- jest szansa na miłość, uczucie, rycerz kieli powinien działać,bo jest szansa na szczęście i dobrobyt........

jeżeli podejmę działanie: 2 kielichów- czeka Cię uczucie

jeżeli pozostanę bierny: 7 kielichów- zostaną Ci marzenia

co ona myśli o mnie:

cesarzowa, as mieczy, głupiec- ona cesarzowa - ideał każdego mężczyzny, as mieczy trochę chłodno ocenia tę sytuację, ale liczy na coś nowego, na początek luźnego. Suma cesarz , zatem ideał kobiety,silny,męski , zdecydowany.

Są, są działąj.

co Wy o tym sądzicie?

• Maestro
Napisano
niedawno poczułem, że coś się przełamało i mogę do kogoś wrócić.

postawione karty wyglądały następująco:

okoliczności:

co ona myśli o mnie:

myślę, że szanse są dość spore, pod warunkiem, że podejmę działanie.

co Wy o tym sądzicie?

Gdzie Twoja interpretacja??

Napisano

jest taka mała, ogólna,że mysli ,że "są szanse, pod warunkiem,ze podejmie działania"

Napisano (edytowane)

A proszę bardzo :)

okoliczności:

- Otworzyła się nowa możliwość, by coś zacząć nowego, tak też poczułem. Pokazuje to pierwsza karta.

- Myślę, że 9 kielichów oznacza tutaj, że to, co się przygotowywało przez te parę lat, już jest gotowe i można z tego zacząć korzystać.

- Ryc. Kiel. to najprawdopodobniej tutaj ja. W połączeniu z otaczającymi kartami oznaczać może osobę, która własnie wchodzi do takiej gotowej sytuacji, może dać dużo i może być powitana z otwartymi ramionami :). Jeszcze mogę dodać, że w przeszłości właśnie dzięki relacji z nią znalazłem motywację, by napisać prace magisterską, a teraz, jak o niej pomyśle, to od razu szybciej i wygodniej mi się pracuje z tym, co mam do zrobienia.

tutaj kwestia jest jasna, podałem to w pierwszym poście :)

co ona myśli o mnie:

- Kilka lat temu miała do mnie drobne zastrzeżenie, że mieszkam z matką (co się dzieje do tej pory), co może pokazywać własnie cesarzowa.

- Zdążyła też ten czas temu poznać moją naturę sposobu myślenia; zresztą, są one podobne. Możliwe też, że udalo jej się dojrzeć potencjał we mnie, którego jeszcze sam nie zdołałem zobaczyć, gdyż:

- Ten głupiec, to mi wszędzie wychodzi. Wie, że zawsze eksperymentuję i próbuję znaleźć nowe rozwiązania. Do tego też wie, że nie mam jeszcze określonego miejsca, w którym mogę się podziać i tak się tułam.

Osobiście myślę, że będzie ode mnie oczekiwać "konkretów" w czasie jak się sytuacja rozwinie, ale to jeszcze zobaczymy.

Edytowane przez vivid
przypomniało mi się coś
Gość Linkinia
Napisano

Chciałbyś wrócić i czujesz, że okoliczności sprzyjają. Wydaje mi się jednak, że nie wrócicie do siebie i pozostaniesz tylko z dobrymi chęciami (9 kielichów). Jeżeli zaczniesz działać, to możecie wznowić znajomość. Kobieta, o którą pytasz, nie myśli o powrocie (as mieczy).