vivid Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 niedawno poczułem, że coś się przełamało i mogę do kogoś wrócić. postawione karty wyglądały następująco: okoliczności: as kielichów, rycerz kielichów, 9 kielichów jeżeli podejmę działanie: 2 kielichów jeżeli pozostanę bierny: 7 kielichów co ona myśli o mnie: cesarzowa, as mieczy, głupiec myślę, że szanse są dość spore, pod warunkiem, że podejmę działanie. co Wy o tym sądzicie? Cytuj
Trida Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 widac, ze oboje w jakis spsob zaczeliscie cieplej o sobie nawzajem myśleć, jesli cos ruszysz - jest mozliwosc na spotkania, na miła, ciepła relacje jesli zostaniesz bierny - zadręczanie sie 'co by było gdyby', domyły itd... Wydaje mi sie, ze powinienesz decydowanie się do niej doezwać. Co mysli o Tobie - odcieła niepozytywne myslenie na Twój temat i teraz, w głupcu, daje Ci nowa szanse, jakies nadzieje. Cytuj
panna.marta Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 okoliczności: as kielichów, rycerz kielichów, 9 kielichów- jest szansa na miłość, uczucie, rycerz kieli powinien działać,bo jest szansa na szczęście i dobrobyt........ jeżeli podejmę działanie: 2 kielichów- czeka Cię uczucie jeżeli pozostanę bierny: 7 kielichów- zostaną Ci marzenia co ona myśli o mnie: cesarzowa, as mieczy, głupiec- ona cesarzowa - ideał każdego mężczyzny, as mieczy trochę chłodno ocenia tę sytuację, ale liczy na coś nowego, na początek luźnego. Suma cesarz , zatem ideał kobiety,silny,męski , zdecydowany. Są, są działąj. co Wy o tym sądzicie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 28 Sierpnia 2013 niedawno poczułem, że coś się przełamało i mogę do kogoś wrócić. postawione karty wyglądały następująco: okoliczności: as kielichów, rycerz kielichów, 9 kielichów jeżeli podejmę działanie: 2 kielichów jeżeli pozostanę bierny: 7 kielichów co ona myśli o mnie: cesarzowa, as mieczy, głupiec myślę, że szanse są dość spore, pod warunkiem, że podejmę działanie. co Wy o tym sądzicie? Gdzie Twoja interpretacja?? Cytuj
panna.marta Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 jest taka mała, ogólna,że mysli ,że "są szanse, pod warunkiem,ze podejmie działania" Cytuj
vivid Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) A proszę bardzo okoliczności: as kielichów, rycerz kielichów, 9 kielichów - Otworzyła się nowa możliwość, by coś zacząć nowego, tak też poczułem. Pokazuje to pierwsza karta. - Myślę, że 9 kielichów oznacza tutaj, że to, co się przygotowywało przez te parę lat, już jest gotowe i można z tego zacząć korzystać. - Ryc. Kiel. to najprawdopodobniej tutaj ja. W połączeniu z otaczającymi kartami oznaczać może osobę, która własnie wchodzi do takiej gotowej sytuacji, może dać dużo i może być powitana z otwartymi ramionami . Jeszcze mogę dodać, że w przeszłości właśnie dzięki relacji z nią znalazłem motywację, by napisać prace magisterską, a teraz, jak o niej pomyśle, to od razu szybciej i wygodniej mi się pracuje z tym, co mam do zrobienia. jeżeli podejmę działanie: 2 kielichów jeżeli pozostanę bierny: 7 kielichów tutaj kwestia jest jasna, podałem to w pierwszym poście co ona myśli o mnie: cesarzowa, as mieczy, głupiec - Kilka lat temu miała do mnie drobne zastrzeżenie, że mieszkam z matką (co się dzieje do tej pory), co może pokazywać własnie cesarzowa. - Zdążyła też ten czas temu poznać moją naturę sposobu myślenia; zresztą, są one podobne. Możliwe też, że udalo jej się dojrzeć potencjał we mnie, którego jeszcze sam nie zdołałem zobaczyć, gdyż: - Ten głupiec, to mi wszędzie wychodzi. Wie, że zawsze eksperymentuję i próbuję znaleźć nowe rozwiązania. Do tego też wie, że nie mam jeszcze określonego miejsca, w którym mogę się podziać i tak się tułam. Osobiście myślę, że będzie ode mnie oczekiwać "konkretów" w czasie jak się sytuacja rozwinie, ale to jeszcze zobaczymy. Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez vivid przypomniało mi się coś Cytuj
Gość Linkinia Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 Chciałbyś wrócić i czujesz, że okoliczności sprzyjają. Wydaje mi się jednak, że nie wrócicie do siebie i pozostaniesz tylko z dobrymi chęciami (9 kielichów). Jeżeli zaczniesz działać, to możecie wznowić znajomość. Kobieta, o którą pytasz, nie myśli o powrocie (as mieczy). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi