Iwka78 Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Witam karty RW, ułożenie proste. jakieś słabe te karty na te dwa miechy....:-( no ale cóż... zaczyna się rok szkolny, więc zaczyna się dla mnie kierat.... W takcie tasowania wypadły: XXI Świat i IX Eremita - to tak jakbym miała się otworzyć na realizację siebie samej.... Co ucieszy i wzbogaci: 4 denary, 6 pucharów, As pucharów: dobrane 4 puchary- HB XV diabeł, VI kochankowie – no i nie wiem, jakieś wspomnienia związane z domem rodzinnym powrócą, ale tu coś może się pokazać, o czym nie myślałam, nie wiedziałam…? Co trzymac jak najblizej siebie: 6 buław, król denarów, XIX słońce– HB Rydwan - no nie wiem… może trzymać się zmian, które wprowadzam, być konsekwentną w swoich planach Na co wplywu miec nie bede: VII Rydwan, 5 buław, 5 mieczy – HB XVII Gwiazda, VIII moc – hm… wydaje mi się, że mogą być jakieś zmiany w firmie i tu nie będę miała wpływu na jakieś konflikty i rywalizację Co zmienic moge: 7 pucharów, XVII wisielec, 8 buław – HB IX Eremita – może przestać marzyć, a więcej działać Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): rycerz buław, 10 buław, 8 denarów – HB XVIII księżyc, IX eremita – hm… może sobie poradzę z jakimś trudnym zadaniem w pracy Stan uczuc/Obraz emocjonalny: 9 mieczy, 5 denarów, VII moc – dobrana XI sprawiedliwość - HB VI kochankowie - no i znów ta 9 mieczy… ta karta mnie prześladuje; na początku miesiąca chyba kiepski, ale później chyba się podniosę Rada kart: 4 buławy, 8 mieczy, X koło – dobrane: 3 miecze – HB VII rydwan - cieszyć się domem, rodziną, i przestać powiększać swoje obawy, ale los przyniesie zmianę i to negatywną (3m)…. chętnym dziękuję i nie ukrywam, że baaardzo dziwne dla mnie te karty.... Cytuj
panna.marta Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 W takcie tasowania wypadły: XXI Świat i IX Eremita - tak sobie myślę,że to znak jakbyś miała się odtworzyć na coś nowego, wybrać nową, inną,lepszą drogę. Co ucieszy i wzbogaci: 4 denary, 6 pucharów, As pucharów: dobrane 4 puchary- HB XV diabeł, VI kochankowie –o rany, dużo się nie zmieni będziesz dużo o czymś myślała. O tym co było i co Cię czeka nowego lepszego. Jakieś dylematy się pojawią. Co trzymac jak najblizej siebie: 6 buław, król denarów, XIX słońce– HB Rydwan - jeśli uda Ci się coś zdobyć, coś cennego co ma król (władze, pieniądze, pozycję, to to trzymaj!), bądź uśmiechnięta, ciepła dla innych, działaj. Na co wplywu miec nie bede: VII Rydwan, 5 buław, 5 mieczy – HB XVII Gwiazda, VIII moc – dużo masz rydwanów. Coś Cię zdenerwuje, będzie jakaś żywa, zawrotna akcja Co zmienic moge: 7 pucharów, XVII wisielec, 8 buław – HB IX Eremita – może przestać marzyć, a więcej działać-racja,no i zawsze bierz to co dla Ciebie najlepsze. Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): rycerz buław, 10 buław, 8 denarów – HB XVIII księżyc, IX eremita – dokładnie mimo trudnej sytuacji dasz radę. Stan uczuc/Obraz emocjonalny: 9 mieczy, 5 denarów, VII moc – dobrana XI sprawiedliwość - HB VI kochankowie - będziesz czegoś niepewna, coś Cię przytłoczy,ale potem powinnaś dojść do siebie i podejmuesz słuszną decyzję Rada kart: 4 buławy, 8 mieczy, X koło – dobrane: 3 miecze – HB VII rydwan - bądź pozytywnie nastawiona, na nowe wyzwania. Nie wszystko jest łatwe, czesto jakieś sytuacje nas krępują,ale też nie wszystko od nas zależy,ale mimo to wyjdź z tych sytuacji z dumą 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 28 Sierpnia 2013 Co ucieszy i wzbogaci: 4 denary, 6 pucharów, As pucharów: dobrane 4 puchary- HB XV diabeł, VI kochankowie – nadal będziesz bezpieczna w tym co masz, ale w pewnej chwili zaczniesz szukac kolejnych inspiracji, co da Ci energię do życia i wzbogaci wewnętrznie Co trzymac jak najblizej siebie: 6 buław, król denarów, XIX słońce– HB Rydwan - trzymac to, co masz swój związek i rodzinę Na co wplywu miec nie bede: VII Rydwan, 5 buław, 5 mieczy – HB XVII Gwiazda, VIII moc uważaj na plotki i działania zakulisowe, które mogą nie być korzystne dla Ciebie Co zmienic moge: 7 pucharów, XVII wisielec, 8 buław – HB IX Eremita – swoje marzenia możesz zamienić w czyn Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): rycerz buław, 10 buław, 8 denarów – HB XVIII księżyc, IX eremita –jakieś działania w pracy, siedzenie ponad normę, ale dasz radę, bo to Ciebie roziwnie,możliwe też, ze oprócz pracy czekają Ciebie bardziej intensywne prace przy sprawach dot. Twoich pasji Stan uczuc/Obraz emocjonalny: 9 mieczy, 5 denarów, VII moc – dobrana XI sprawiedliwość - HB VI kochankowie - trochę nerwów Ciebie czeka i spore przemęczenie, ale dasz radę Rada kart: 4 buławy, 8 mieczy, X koło – dobrane: 3 miecze – HB VII rydwan - ciesz się, baw, ograniczaj się od tego co Ci nie służy, spróbuj się przełamać, zrobic raz coś inaczej, nie patrząc na innych 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Co ucieszy i wzbogaci: 4 denary, 6 pucharów, As pucharów: dobrane 4 puchary---> XI Moc, HB XV Diabel i VI Kochankowie Tu moze odezwac sie cos z Twojej przeszlosci, jakas szansa, moze ruszenie jakiegos pomyslu, ktory juz kiedys zakielkowal w Twojej glowie a potem poszedl spac. W kazdym razie tu duzo zalezy od tego, jak bardzo bedzie Ci na tym zalezec i ile zaangazowania w sprawe wlozysz. Co trzymac jak najblizej siebie: 6 buław, król denarów, XIX słońce ---> 0 Glupiec, HB VII Rydwan Przede wszystkim dzialania, pracowitosc, wytrwalosc w tym, do czego darzysz, taka upartosc wrecz i nietracenie sprzed oczu swoich celow, jednoczesnie radosc i taka wiare w to, co robisz. Odrzucic wszelkie wahanie, pozwolic sobie, aby w zyciu zaczelo sie dziac. Na co wplywu miec nie bede: VII Rydwan, 5 buław, 5 mieczy –--> XVII Gwiazda, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Ze momentami nie wszystko bedzie szlo jak z platka. Czasem bedziesz chciala zadzialac juz teraz a pojawia sie nagle, niespodziewanie przeszkody. Mozliwe, ze ze strony osob postronnych, mozliwe tez, ze sama momentami bedziesz pelna wahania i bedziesz tracila sily, zeby to pchac do przodu. Staraj sie jednak nie poddawac, patrzec na to przyszlosciowo i pamietaj, ze na efekty czasem trzeba bedzie poczekac, ale jezeli bedziesz sie starac to i z czasem przyjdzie odpowiednio zaplata... odpowiednia do wysilkow przez Ciebie w to wlozonych. Co zmienic moge: 7 pucharów, XII wisielec, 8 buław –--> XV Diabel, HB IX Eremita Na pewno mozesz zaczac dzialac. Mozesz zaczac realizowac swoje marzenia i cele... Wazne, abys najpierw to wszystko umocnila w sobie wewnatrz i ubrala to wszystko w pewnosc tego, ze to akurat jest to, czego naprawde chcesz. Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): rycerz buław, 10 buław, 8 denarów ---> IX Eremita, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita No nowe plany, ale co za tym idzie, duzo pracy, duzo wiecej obowiazkow. Mozesz momentami czuc sie tym przytloczona. Co wazne, nie bierz na siebie nic, co mogloby byc po prostu zbedne. Sortuj, co rzeczywiscie jest potrzebne a co nie i co mozesz zwyczajnie odrzucic. Stan uczuc/Obraz emocjonalny: 9 mieczy, 5 denarów, VII moc ---> XIII Smierc, HB VII Rydwan (W podsumach Moc liczy sie jako 11). Tu moze byc potrzeba zawalczyc o uczucie partnera. Mozesz poczuc sie momentami samotna, bedziesz chciala, zeby Cie czesciej przytulil, podniosl na duchu, pokazal, ze Cie docenia. Mozesz nawet momentami sie o to upominac. Rada kart: 4 buławy, 8 mieczy, X koło – dobrane: 3 miecze –--> III Cesarzowa, HB VII Rydwan Przede wszystkim nie bac sie dzialac. Jezeli dojdziesz do sciany i stwierdzisz, ze juz nie idzie ani rusz... to nie wal glowa w sciane a poczekaj... moze sciana sama sie sypnie, a moze otworza sie drzwiczki, ktorych nie dostrzegalas. I nie wahaj sie odrzucac wszystkiego, co Ci w jakis sposob szkodzi, ciazy, przeszkadza. Dzialaj w zgodzie ze soba. Masz duze szanse, aby byc ostatecznie zadowolona. Powodzenia Iwus 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Napisano 28 Sierpnia 2013 Powodzenia Iwus dzięki i Tobie też:-) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Co ucieszy i wzbogaci: 4 denary, 6 pucharów, As pucharów: dobrane 4 puchary- HB XV diabeł, VI kochankowie – no i nie wiem, jakieś wspomnienia związane z domem rodzinnym powrócą, ale tu coś może się pokazać, o czym nie myślałam, nie wiedziałam…? Przyjdzie jakaś opcja zawodowa,co co dawno temu planowałaś i zostawiłaś tylko w strefie marzeń i rozmyślań. Ktoś tutaj wyjdzie chyba z inicjatywą wyjscia z tym pomysłem na powierzchnie. Wyjdziesz na przeciw ograniczeniom:) Co trzymac jak najblizej siebie: 6 buław, król denarów, XIX słońce– HB Rydwan - no nie wiem… może trzymać się zmian, które wprowadzam, być konsekwentną w swoich planach Swoja wypracowana stabilność..myślę ,że również spokój,ale i hart ducha walki:) Na co wplywu miec nie bede: VII Rydwan, 5 buław, 5 mieczy – HB XVII Gwiazda, VIII moc – hm… wydaje mi się, że mogą być jakieś zmiany w firmie i tu nie będę miała wpływu na jakieś konflikty i rywalizację Przyjdzie Ci o coś zawalczyć,natrudzić sie.. zwyciezysz choć nie bedzie to zwyciestwo takie jakie bys chciała.. Co zmienic moge: 7 pucharów, XVII wisielec, 8 buław – HB IX Eremita – może przestać marzyć, a więcej działać dobrze wybrać z opcji i pomysłow które się pojawią.. i moze właśnie wyjsc z tej strefy marzeń i swojej stagnacji a działania..twórcze.. Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): rycerz buław, 10 buław, 8 denarów – HB XVIII księżyc, IX eremita – hm… może sobie poradzę z jakimś trudnym zadaniem w pracy Myślę,że choć bedziesz juz zmeczona i moze wydawać Ci się,że nie dasz rady to nie spoczniesz..pójdziesz dalej do celu..nie pokazujac po sobie irytacji.. Stan uczuc/Obraz emocjonalny: 9 mieczy, 5 denarów, VII moc – dobrana XI sprawiedliwość - HB VI kochankowie - no i znów ta 9 mieczy… ta karta mnie prześladuje; na początku miesiąca chyba kiepski, ale później chyba się podniosę Zamartwianie się na zapas i poczucie pustki wewnetrznej..bedzie to w mocy próbowała zwalczyc sama w sobie,ale nie wyjmiesz tego na wierzch przed innymi na swiatło dzienne Rada kart: 4 buławy, 8 mieczy, X koło – dobrane: 3 miecze – HB VII rydwan - cieszyć się domem, rodziną, i przestać powiększać swoje obawy, ale los przyniesie zmianę i to negatywną (3m)…. Dbać o spokój i harmonie w sobie.. nie zamykać sie we wlasnej bańce mydlanej myśląc o rzeczach które są zsyłane przez los i na które nie mamy wpływu...i choć boli i czasem płakać sie chce.. nalezy ruszyć i zwalczać takie stany.. chętnym dziękuję i nie ukrywam, że baaardzo dziwne dla mnie te karty.... 1 Cytuj
Kędry Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 W takcie tasowania wypadły: XXI Świat i IX Eremita - nowe wyzwania pogłebią w Tobie mądrość doświadczenie i otworzą na nowe dojrzałe posunięcia Co ucieszy i wzbogaci: 4 denary, 6 pucharów, As pucharów: dobrane 4 puchary- HB XV diabeł, VI kochankowie – czeka Cię bezpieczeństwo finansowe, być moze za sprawą kogoś z rodziny - w perspektywie jakieś zawirowania w sferze uczuć, wahania, ograniczenia Co trzymac jak najblizej siebie: 6 buław, król denarów, XIX słońce– HB Rydwan - umiejętność współpracy w grupie - optymizm i chęć działania Na co wplywu miec nie bede: VII Rydwan, 5 buław, 5 mieczy – HB XVII Gwiazda, VIII moc – na jakieś działania, cięcia, przepychanki nie będziesz miała wpływu- ale podsum mówi, że pozytywnie to zaprocentuje to w przyszłości Co zmienic moge: 7 pucharów, XVII wisielec, 8 buław – HB IX Eremita – wyjść ze swojego bezpiecznego światka - działać szukać nowych kontaktów i możliwości Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): rycerz buław, 10 buław, 8 denarów – HB XVIII księżyc, IX eremita – z nadmiarem obowiązków w pracy sobie poradzisz - podsum mówi, trochę Cięto będzie kosztować i nerwów i przemyśleń Stan uczuc/Obraz emocjonalny: 9 mieczy, 5 denarów, VII moc – dobrana XI sprawiedliwość - HB VI kochankowie - no i znów ta 9 mieczy… na początku taki sobie- dopiero potem coś może się zmienić na plus Rada kart: 4 buławy, 8 mieczy, X koło – dobrane: 3 miecze – HB VII rydwan - docenić dotychczasowe osiągnięcia - nie ograniczać się - wyjść poza to wszystko -i działać- Życzę udanej realizajci zamierzeń 1 Cytuj
Gość Mana Napisano 31 Sierpnia 2013 Napisano 31 Sierpnia 2013 W takcie tasowania wypadły: XXI Świat i IX Eremita - to może być początek czegoś nowego, poznawanie czegoś nowego, rozwój wiedzy na temat siebie a także świata... Co ucieszy i wzbogaci: 4 denary, 6 pucharów, As pucharów: dobrane 4 puchary- HB XV diabeł, VI kochankowie – hmmm.... może ważne rzeczy, ludzi będziesz miała blisko siebie, może także spotkasz jeszcze kogoś nowego, albo czegoś się ciekawego dowiesz co będzie niczym odkrycie Świętego Graala ;P tylko musisz mieć oczy szeroko otwarte by tego nie przegabić Co trzymac jak najblizej siebie: 6 buław, król denarów, XIX słońce– HB Rydwan - swoje atuty, a także to co jest Twoją siłą, także swych sojuszników. Pamiętaj, że jest silna i dasz radę Na co wplywu miec nie bede: VII Rydwan, 5 buław, 5 mieczy – HB XVII Gwiazda, VIII moc – jakieś sprawy mogą dziać się trochę za szybko, na tę szybkość a także to czasami z kim pracować czy współpracować Ci przyjdzie możesz nie mieć wpływu Co zmienic moge: 7 pucharów, XVII wisielec, 8 buław – HB IX Eremita – swoje podejście, sposób myślenia. Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): rycerz buław, 10 buław, 8 denarów – HB XVIII księżyc, IX eremita – uda Ci się pokonać jakąś ciężką sytuacją, dokończyć coś co może się już ciągnąć za Tobą jakiś czas... Stan uczuc/Obraz emocjonalny: 9 mieczy, 5 denarów, VII moc – dobrana XI sprawiedliwość - HB VI kochankowie - być może będziesz jakby tęsknić za bliskością drugiej osoby, albo porostu będzie Ci smutno... ale pod koniec tego okresu już powinno być lepiej i powinnaś nabrać wiatru w żagle Rada kart: 4 buławy, 8 mieczy, X koło – dobrane: 3 miecze spróbuj dostrzegać jaśniejsze strony życia, te lepsze strony medalu... fortuna kołem się toczy... choć nieraz ciężko jest i cierń kuje w serce życie trwa dalej... możesz polegać na swym umyśle/intelekcie, uważaj na kłótnie... będzie dobrze... otwierają się przed Tobą kolejne wrota ;P Powodzenia Cytuj
emilr Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 W takcie tasowania wypadły: XXI Świat i IX Eremita - nowe mozliwosci, drogi do tej pory ukryte ujawnią się Co ucieszy i wzbogaci: 4 denary, 6 pucharów, As pucharów: dobrane 4 puchary- HB XV diabeł, VI kochankowie – będzie Ci dobrze z tym, co juz osiągnęłaś. Dużo wspomnień, rozmyślania. Spokój. Później Moze wróci jakaś sprawa z przeszłosci, odnowisz jakis kontakt, cos sie ruszy. Cos co Ci bardzo ucieszy, doda skrzydeł. Co trzymac jak najblizej siebie: 6 buław, król denarów, XIX słońce– HB Rydwan - zajmuj sie tym, co Ci sprawia przyjemność, nie przepracowuj się. Jeśli pojawi sie jakaś sprawa z przeszłosci - zajmij sie nią. Ogólnie duzo uśmechu, optymizmu, wiary w siebie. Na co wplywu miec nie bede: VII Rydwan, 5 buław, 5 mieczy – HB XVII Gwiazda, VIII moc – na coś, co nagle wyskoczy. Mimo starań, nerwów nie bedziesz do końca zadowolona z efektu Co zmienic moge: 7 pucharów, XVII wisielec, 8 buław – HB IX Eremita – skonkretyzować marzenia, plany. Zacząć wprowadzac je w życie Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): rycerz buław, 10 buław, 8 denarów – HB XVIII księżyc, IX eremita – do tej pory jakieś sprawy, może w pracy załatwiane od ręki, które Cię troche przytłaczały uda sie jakos zorganizować, uporządkować. Moze kosztem siedzenia wieczorem. Stan uczuc/Obraz emocjonalny: 9 mieczy, 5 denarów, VII moc – dobrana XI sprawiedliwość - HB VI kochankowie - zmartwienia, moze za mało snu, ale doskonale dasz sobie radę. Rada kart: 4 buławy, 8 mieczy, X koło – dobrane: 3 miecze – HB VII rydwan - skup sie na sobie i bliskich, Ciesz sie drbnymi rzeczami. Nie zwracaj uwagi na sytuacje, na które i tak nie masz wpływu, a które mogą przynieść spor zmartwienia, jeśli się nie zdystansujesz 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 Co ucieszy i wzbogaci: 4 denary, 6 pucharów, As pucharów: dobrane 4 puchary- HB XV diabeł, VI kochankowie – jak dla mnie to skupisz sie na czymś co już kiedys robiłaś i było dla Ciebie bardzo przyjemnym doświadczeniem- 4 kielichy mówia o tym, że tak naprawde nie masz nic do stracenia- co prawda ' ale to juz było..." ale poki nie pojawi sie nowe- dobre jest i to stare........ Co trzymac jak najblizej siebie: 6 buław, król denarów, XIX słońce– HB Rydwan - umiejetnośc kreowania sytuacji do zarobkowania- samodzielnośc w działaniu Na co wplywu miec nie bede: VII Rydwan, 5 buław, 5 mieczy – HB XVII Gwiazda, VIII moc – spore zamieszanie i zmiany, gdzie możesz się czuc pokrzywdzona........... Co zmienic moge: 7 pucharów, XVII wisielec, 8 buław – HB IX Eremita – nastawienie do życia, nie stać z latarenką i nie czekać tylko działać Co osiagne (a czego sie nie spodziewam): rycerz buław, 10 buław, 8 denarów – HB XVIII księżyc, IX eremita – tez mi sie wydaje, ze bedzie to miało związek z pracą (8 monet), działania/zadania, które początkowo mogą wydaać się łatwe, później okażą się wymagajacymi dużego nakładu pracy- ale jak widać -podołasz Stan uczuc/Obraz emocjonalny: 9 mieczy, 5 denarów, VII moc – dobrana XI sprawiedliwość - HB VI kochankowie - a czy Ty się nie czujesz wypompowana psychicznie? tak mi się skojarzyło, że psychicznie może być słabo- raz, że sporo zmian w tych kartach na górze widać a dwa, ze słońca mniej i chandra może dopaść............. Rada kart: 4 buławy, 8 mieczy, X koło – dobrane: 3 miecze – HB VII rydwan - te dobrane 3 miecze sygnalizuja, ze nie ma miejsca na sentymenty, fortuna kołem się toczy i żeby nie wypaść tzreba pokonywac słabości, nie bac się (8 mieczy), bo oparcie znajdziesz w domu......... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi