Skocz do zawartości

Czy uda się sprzedać dom?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Wiem, że nie powinnam zaczynać pytania od : czy, ale trudno.

Czy uda się sprzedać dom?

5 monet rycerz pucharów 6 monet rydwan = rydwan

Są nadzieje i plany, że dom będzie sprzedany i chyba powinno się udać. Czy ktoś może pomóc? Będę bardzo wdzięczna.

Pozdrawiam

Napisano

Moze się udać.

5 monet to obawy, czy się uda, czy nie trzeba będzie zejść z ceny.

Rycerz pucharów - nadzieje, ze wszystko sie uda

6 monet - udana sprzedaż, zadowolenie obu stron - sprzedający kupujący

rydwan - szyba sprzedaz jak dla mnie :)

a w podsumie mamy księżyc - oj mozliwe, że jednak trzeba bedzie troszkę spuścic z ceny

Napisano

5 monet na wyjściu może mówić,że dom jest ubogi/nie jest tyle wart ile Ty byś chciała. Rycerz pucharów bardzo się stara, 6 monet próbuje sprzedać. Rydwan -działanie widać,że coś z tym robisz. Jeśli z sumy wychodzi księżyc to łudzisz się,że go sprzedasz,ale realia są inne. Też uważam,że powinnaś obniżyc cenę a jeśli nie to jakoś zbogacić dom lub uatrakcyjnić ofertę.

Napisano

Te 5 Monet mogą mówić o jakichś usterkach, które powinny być naprawione zanim dom będzie wystawiony na sprzedaż.

Napisano

A czy może to być coś z hydrauliką nie tak? Hehehe, ten Rycerz Kielichów. Teraz to już chyba wymyślam.

Napisano

to jak już mamy iść w stronę fantazji,to rycek kieli to pan robotnik z kielonkiem:)

Napisano
to jak już mamy iść w stronę fantazji,to rycek kieli to pan robotnik z kielonkiem:)

Ale ja tak na całego to nie fantazjowałem z tą hydrauliką. To było tak pół żartem-pół serio.

Napisano

może się udać sprzedać bo chętny sie na pewno pojawi, decyzja więc będzie zależała od Was czy faktycznie sprzedacie.

Napisano
Moze się udać.

5 monet to obawy, czy się uda, czy nie trzeba będzie zejść z ceny.

Rycerz pucharów - nadzieje, ze wszystko sie uda

6 monet - udana sprzedaż, zadowolenie obu stron - sprzedający kupujący

rydwan - szyba sprzedaz jak dla mnie :)

a w podsumie mamy księżyc - oj mozliwe, że jednak trzeba bedzie troszkę spuścic z ceny

mi z podsumy wychodzi rydwan :)

Napisano

bo jest kilka rodzajów liczenia ;)

ja nie zliczam dworskich wiec masz 5 + 6 + 7 (rydwan) = 18 - księżyc

Napisano
bo jest kilka rodzajów liczenia ;)

ja nie zliczam dworskich wiec masz 5 + 6 + 7 (rydwan) = 18 - księżyc

a to nawet nie wiedziałam, że tak można :) Początkująca jestem w sumie

Gość alles-in1
Napisano

Jesli obnizysz cene to sprzedaz dom, a jesli zostaniesz przy obecnej cenie bedzie ciezko... Cena jest za wysoka do rzeczywistej wartosci domu. Powodzenia :)

Napisano

dziękuję Wam bardzo za tak liczne interpretacje. Oczywiście dam znać jak wyszło ale to kwestia kilku miesięcy, tak myślę.

Napisano

jeśli zejdziesz z ceny możesz sprzedać

tu sprzedaż jest w kartach ale może to byc za "drugim " podejściem

może dopiero lipiec przyszłego roku?