duo70 Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Witam Wiem, że nie powinnam zaczynać pytania od : czy, ale trudno. Czy uda się sprzedać dom? 5 monet rycerz pucharów 6 monet rydwan = rydwan Są nadzieje i plany, że dom będzie sprzedany i chyba powinno się udać. Czy ktoś może pomóc? Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Cytuj
Trida Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Moze się udać. 5 monet to obawy, czy się uda, czy nie trzeba będzie zejść z ceny. Rycerz pucharów - nadzieje, ze wszystko sie uda 6 monet - udana sprzedaż, zadowolenie obu stron - sprzedający kupujący rydwan - szyba sprzedaz jak dla mnie a w podsumie mamy księżyc - oj mozliwe, że jednak trzeba bedzie troszkę spuścic z ceny Cytuj
panna.marta Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 5 monet na wyjściu może mówić,że dom jest ubogi/nie jest tyle wart ile Ty byś chciała. Rycerz pucharów bardzo się stara, 6 monet próbuje sprzedać. Rydwan -działanie widać,że coś z tym robisz. Jeśli z sumy wychodzi księżyc to łudzisz się,że go sprzedasz,ale realia są inne. Też uważam,że powinnaś obniżyc cenę a jeśli nie to jakoś zbogacić dom lub uatrakcyjnić ofertę. Cytuj
x-latek Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Te 5 Monet mogą mówić o jakichś usterkach, które powinny być naprawione zanim dom będzie wystawiony na sprzedaż. Cytuj
Trida Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 mnie ta 5 sie cały czas kojarzyła z obnizeniem ceny za dom Cytuj
panna.marta Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 mi z nie adekwatnym stanem domu do ceny. Cytuj
x-latek Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 A czy może to być coś z hydrauliką nie tak? Hehehe, ten Rycerz Kielichów. Teraz to już chyba wymyślam. Cytuj
panna.marta Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 to jak już mamy iść w stronę fantazji,to rycek kieli to pan robotnik z kielonkiem:) Cytuj
x-latek Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 to jak już mamy iść w stronę fantazji,to rycek kieli to pan robotnik z kielonkiem:) Ale ja tak na całego to nie fantazjowałem z tą hydrauliką. To było tak pół żartem-pół serio. Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 może się udać sprzedać bo chętny sie na pewno pojawi, decyzja więc będzie zależała od Was czy faktycznie sprzedacie. Cytuj
duo70 Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Napisano 28 Sierpnia 2013 Moze się udać.5 monet to obawy, czy się uda, czy nie trzeba będzie zejść z ceny. Rycerz pucharów - nadzieje, ze wszystko sie uda 6 monet - udana sprzedaż, zadowolenie obu stron - sprzedający kupujący rydwan - szyba sprzedaz jak dla mnie a w podsumie mamy księżyc - oj mozliwe, że jednak trzeba bedzie troszkę spuścic z ceny mi z podsumy wychodzi rydwan Cytuj
Trida Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 bo jest kilka rodzajów liczenia ja nie zliczam dworskich wiec masz 5 + 6 + 7 (rydwan) = 18 - księżyc Cytuj
duo70 Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Napisano 28 Sierpnia 2013 bo jest kilka rodzajów liczenia ja nie zliczam dworskich wiec masz 5 + 6 + 7 (rydwan) = 18 - księżyc a to nawet nie wiedziałam, że tak można Początkująca jestem w sumie Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Jesli obnizysz cene to sprzedaz dom, a jesli zostaniesz przy obecnej cenie bedzie ciezko... Cena jest za wysoka do rzeczywistej wartosci domu. Powodzenia Cytuj
duo70 Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Napisano 28 Sierpnia 2013 dziękuję Wam bardzo za tak liczne interpretacje. Oczywiście dam znać jak wyszło ale to kwestia kilku miesięcy, tak myślę. Cytuj
iridos Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 jeśli zejdziesz z ceny możesz sprzedać tu sprzedaż jest w kartach ale może to byc za "drugim " podejściem może dopiero lipiec przyszłego roku? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi