panna.marta Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Planuje wakacje z moim dobrym przyjacielem, takie bez jakiś tam miłości, zwykły koleżeński wyjazd. Na pewno za granicę. Zapytałam kart jak się zrealizują nasze plany a karty wyszły mega ciekawe i niektóre pytania sią wyzwaniem do interpretacji: 1.Co mysli o tym planie P.? As pucharów, Papieżyca II , Paź denarow-> Rydwan VII Widzi szansę na coś fajnego, ewidentnie na wypoczynek,bo puchary. Rydwan che podróżować,ale aktywnie. Nie wiem o co chodzi z kapałanką i Paziem,ale możliwe,że już zaczął coś planować. 2.Co ja o tym myślę? Giermek buław, Królowa buław, 7 mieczy -> śmierć Widać,że zapodałam pomysł i liczę na coś fajnego, jestem już pełna energii na samą myśl,ale w 7 mieczy wychodzą chyba moje obawy;/ i że to nie wypali. 3.Oczekiwania P. wobec wyjazdu (miejsce, jak to wyjdzie itp) 8 pucharów, znowu Królowa buław, Świat XXI -> słońce XIX Chyba boi się marudzenia mojego ale ogólnie jest zadowolony na samą myśl, liczy na wyjazd gdzieś dalej, jest bardziej optymistyczny niż ja. 4.Moje oczekiwania wobec wyjazdu? Paź denarów, Królowa bulaw, As denarow dołożony Król Buław->siła VIII Znowu ta Królowa Buław,już mnie to zmieszało,ale ja chyba liczę na coś bardziej luksusowego niż P. no bo ten as denarów ale i też coś aktywnego niż leżenie na plaży... 5.Jak zrealizuje się plan wyjazdu? Umiarkowanie XIV, as mieczy, słońce XIX-> wisielec XII nie wiem,albo nie wypali,albo odciągnie się w terminie tzn nie w tym który teraz planujemy... 6.Docelowe miejsce wyjazdu (jeśli wypali)? to będzie trudne,ale może ktoś umie to zinterpretować 9 pucharów, Królowa Pucharów, As pucharów dołożone 3 miecze->mag I Nie wiem sama...mag ma na stole mapę i różne atrybuty,coś mi się zdaje,że to będzie taki trip po różnych miejscach. Będę wdzięczna za pomoc!M. Cytuj
panna.marta Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Napisano 28 Sierpnia 2013 część rzeczy mogę zweryfikować od razu po kilku postach oczywiście. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi