Skocz do zawartości

zapłacona zaliczka i czekanie:)

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Wpłaciłam już zaliczkę na szkolenie:) i za chwil kilka (parę dni) je zrealizuje. Zastanawiam się co z tego będzie:)

1. Aktualna sytuacja.- As Denarów, 6 denarów- Tak.. Traktuje to szkolenie jako możliwość rozwiniecia. Oczywiście widać tutaj,ze trzeba troszkę zapłacić,ale liczę na to,że otrzymam również to czego oczekuje..

2. Co nowego w przyszłość wniesie to szkolenie? CESARZ, 3 buław- Widać,że otrzymam tutaj lepszą stabilność, będę czuła sie pewniej siebie.. widać tutaj tez rozglądanie sie za nowymi lądami..

3.Zakres wiedzy osoby przeprowadzającej szkolenie? 10 denarów, Król Mieczy- Widać, ze posiada wiedzę odpowiednią ,bardzo dobra do prowadzenia szkolenia.

4.Czy szkoleniowiec odpowiednio przekaże wiedzę/ zakres praktyczny? RYDWAN, 7 mieczy, 5 mieczy- Jako,że AW jest wazniejsze biorę je pod wiekszą uwage. Czyli widać tutaj ,ze bedzie przekazywała wiedzę,ale to może wszystko dziać się szybko przez co bede miała wrażenie,ze nie jest do końca tak jakbym tego chciała( 7 mieczy) i choć w Rydwanie widać tutaj działania moge miec wrazenie ,ze nie do końca wszystko mi przekazała( 5 mieczy)

A tutaj tez sie zastanawiam nad tym czy karty mogły tez pokazać np naprawianie jakiś błędów,złej techniki?:)

5. Jak będzie przebiegało szkolenie? UMIARKOWANIE, WIEZA, Król Buław- Tutaj całkowicie bedę musiała chyba przebudować swój swiatopogląd dotyczący różnych kwesti.. moze szybciej pracować.. ?

6. Ogólna moja ocena szkolenia po jego ukończeniu-Królowa Denarów, 5 denarów, Królowa Mieczy- ta 5 den nie trochę dołowała..

Mam nadzieje,ze to tylko ja tam demonizuje.. łeeeeee...Tak ogólnie wydaje mi się,że rozkład i karty nie są takie złe..:)

Oczywiscie rozkład zweryfikuje za parę dni:)

Proszę Was o pomoc.:( teraz to i tak juz zaliczka wpłacona.. karty doradzały zeby sie na to szkolenie własnie udać w pierwszej kolejnosci..

Edytowane przez GdzieTaIrlandia
Napisano (edytowane)

Wpłaciłam już zaliczkę na szkolenie:) i za chwil kilka (parę dni) je zrealizuje. Zastanawiam się co z tego będzie:)

1. Aktualna sytuacja.- As Denarów, 6 denarów- Tak.. no więc widać,że narazie zapłaciłaś za to szkolenie i czekasz.

2. Co nowego w przyszłość wniesie to szkolenie? CESARZ, 3 buław- powinnaś umocnić swoją pewność siebie w jakiejś dziedzinie,powinnaś być ogólnie zadwolona, bo otworzy się więcej możliwości później dzięki temu szkoleniu.

3.Zakres wiedzy osoby przeprowadzającej szkolenie? 10 denarów, Król Mieczy- duży, bogaty, ten ktoś umie się posługiwać słowem, opowiadać, przemawiać, dużo gada, wszędzie go pełno :D

4.Czy szkoleniowiec odpowiednio przekaże wiedzę/ zakres praktyczny? RYDWAN, 7 mieczy, 5 mieczy- tak, ale nie wiem czy trochę nie za chaotycznie. z5 mieczy bywa różnie czyytałam też,że to często osoba o podobnych poglądach,ale patrząć na to,że w sąsiedztwie jst 7 mieczy, będziesz się chyba zastanawiała czy Was nie oszukują w czymś, czy coś nie jest przekłamane

5. Jak będzie przebiegało szkolenie? UMIARKOWANIE, WIEZA, Król Buław- na początku spokojnie, nie będą to dla Ciebie nowości, potem to już w ogóle mina Ci zrzednie,ale ogólnie król buław ma bogatą wiedzę i przekazuje ją innym, chętnie udziela porad.

6. Ogólna moja ocena szkolenia po jego ukończeniu-Królowa Denarów, 5 denarów, Królowa Mieczy- karty trochę skrajne, ale powinnaś być bogatsza w wiedzę, ale 5 denarów i królowa mieczy-to też jakbyś czuła niedosyt była czymś lekko zawiedziona.

Ja mam wrażenie,że coś się możesz nauczyć,ale nie wiele więcej niż już umiesz.

Edytowane przez panna.marta
  • Lubię to! 1
Napisano

Martus jest to doszkolenie . Generalnie liczę ,że się czegoś nowego dowiem,nauczę innej techniki.. zobaczymy.. Królowa Mieczy to osoba która potrafi się posługiwać dobrze swoimi umiejętnościami-perfekcjonistka..

Królowa Denarów moze symbolizować osobę która poprawia..koryguje urode...5 denarów której np poskąpiła natura..

No okaże się. Licze na to,ze wyniose z tego wiecej niz potrafie:) Dzieki

Napisano

Hmm a może mas zjuż dużą wiedzę,że Cię nic nie zaskoczy?:D

Napisano

1. Aktualna sytuacja.- As Denarów, 6 denarów-

tu w pełni zgadzam się z Tobą. Traktujesz szkolenie jako szansę na podniesienie swojej pozycji na rynku pracy, na poprawę sytuacji. 6 denarów - musiałaś wpłacić zaliczkę, aby podnieść kwalifikacje. Jednocześnie czujesz, że to właściwa inwestycja, czujesz zapał. Szkolenie to da Ci solidną wiedzę.

2. Co nowego w przyszłość wniesie to szkolenie? CESARZ, 3 buław
- wiedzę i nowe mozliwosci dzieki temu. Moze jakis porządny dyplom, papier który sie liczy? W 3 buław są nowe mozliwości. Na pewno pozytywnie.

3.Zakres wiedzy osoby przeprowadzającej szkolenie? 10 denarów, Król Mieczy
- tu również sie zgadzam z Tobą:) Osoba prowadząca szkolenie posiada wiedzę, potrafi ja przekazać rzeczowo, fachowo. Nic dodać, nic ująć.

4.Czy szkoleniowiec odpowiednio przekaże wiedzę/ zakres praktyczny? RYDWAN, 7 mieczy, 5 mieczy
- Czy to ta sama osoba? Czy inna? jesli ta sama, to ona lepiej sie czuje w teorii:) Jesli inna to tu rzeczywiscie mozesz miec poczucie niedosytu. Ja to odbieram tak, jakby za bardzo skakał po tematach, technikach, wprowadzają tym samym chaos. Jakby nie do końca tłumaczył dany temat, tylko skakał "z kwiatka na kwiatek", co wprowadza jeszcze większy zamęt. Szkoleniowec wiedzę ma, ale zbyt szczegółowy chyba jest w tym aspekcie. Przedobrzy.

5. Jak będzie przebiegało szkolenie? UMIARKOWANIE, WIEZA, Król Buław
- Moze tu się pokazała część teoretyczna (umiarkowanie) i część praktyczna, którą opisałam wyżej:). Wg mnie w praktycznej też sporo sie nauczysz.

6. Ogólna moja ocena szkolenia po jego ukończeniu-Królowa Denarów, 5 denarów, Królowa Mieczy- ta 5 den nie trochę dołowała..

nieee, myśle, że Królwoa mieczy po 5 denarach wychodzi korzystnie. Ogólnie to wzmocnienie, uzupełnienie braków. Na początku Królowa denarów, czyli już solidna wiedza i pozycja. 5 denarów to takie drobne niedociagniecia, które Królowa mieczy jak najbardziej doszlifuje. W podsumowaniu jest słońce i wg HB Kapłan V. Fajne karty.

Napisano

Dzieki dziewczyny. Tak jak mówie jest to doszkolenie w tym zakresie- Pani najpierw musi ocenić gdzie uzupełnić moja widzę, z czym mniej sobie radze,czego moze douczyć:) czyli modyfikowanie błedów.

Napisano
Dzieki dziewczyny. Tak jak mówie jest to doszkolenie w tym zakresie- Pani najpierw musi ocenić gdzie uzupełnić moja widzę, z czym mniej sobie radze,czego moze douczyć:) czyli modyfikowanie błedów

To karty chyba dobrze to zobrazowały. Ja czekam niecierpliwe na weryfikacje głównie:

4.Czy szkoleniowiec odpowiednio przekaże wiedzę/ zakres praktyczny? RYDWAN, 7 mieczy, 5 mieczy
  • Maestro
Napisano

1. Aktualna sytuacja.- As Denarów, 6 denarów- karty mówią, ze szkolenie jest dla Ciebie sporą szansą na rozwój, na polepszenie sytuacji materialnej, liczysz na to, że otrzymasz godziwą zapłatę za trud w to włożony

2. Co nowego w przyszłość wniesie to szkolenie? CESARZ, 3 buław- masz przed sobą ładne perspektywy wyrwania się z obecnego zasiedzenia i zrobienia czegoś nowego, innowacyjnego

3.Zakres wiedzy osoby przeprowadzającej szkolenie? 10 denarów, Król Mieczy- widać, ze zna się na rzeczy

4.Czy szkoleniowiec odpowiednio przekaże wiedzę/ zakres praktyczny? RYDWAN, 7 mieczy, 5 mieczy- zacznie z werwą, ale może przeszarżować, tzn. może zacząć za szybko, za energicznie, czym spowoduje, że się pogubisz, widać, ze wygadany, ale myślę też, że za dużo tu będzie teorii,za mało konkretów

5. Jak będzie przebiegało szkolenie? UMIARKOWANIE, WIEZA, Król Buław- zostaniesz porządnie zaskoczona, bo z początku uznasz, że ok, że nic nowego, bo TY i tak wiesz, ale nagle coś gruchnie i się zdziwisz

6. Ogólna moja ocena szkolenia po jego ukończeniu-Królowa Denarów, 5 denarów, Królowa Mieczy- widać znowu, że z początku uznasz, spoko, wszystko super, znam się, stać mnie na wykorzystanie środków do pracy, ale potem może się okazać, ze aby wykorzystać wiedzę w praktyce będziesz musiała dokonać zakupu jakichś wcale nietanich środków i sprzętu

Napisano

Agus dzieki. Ja juz duzo wpakowalam w sprzet I srodki. Mam przywiezc ze soba maszyne zeby zobaczyla czy maksymalnie ja wykorzystuje:)

• 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

WERYFIKACJA

1. Aktualna sytuacja.- As Denarów, 6 denarów- Tak.. Traktuje to szkolenie jako możliwość rozwiniecia. Oczywiście widać tutaj,ze trzeba troszkę zapłacić,ale liczę na to,że otrzymam również to czego oczekuje..

2. Co nowego w przyszłość wniesie to szkolenie? CESARZ, 3 buław- Widać,że otrzymam tutaj lepszą stabilność, będę czuła sie pewniej siebie.. widać tutaj tez rozglądanie sie za nowymi lądami..

To się okaże..a tu sie okazuje ze jakas współprace? byłabym w siódmym niebie:)

3.Zakres wiedzy osoby przeprowadzającej szkolenie? 10 denarów, Król Mieczy- Widać, ze posiada wiedzę odpowiednią ,bardzo dobra do prowadzenia szkolenia.

Jak dla mnie bardzo duzo wiedzy..opanowana,spokojna,wyważona:)

4.Czy szkoleniowiec odpowiednio przekaże wiedzę/ zakres praktyczny? RYDWAN, 7 mieczy, 5 mieczy- Jako,że AW jest wazniejsze biorę je pod wiekszą uwage. Czyli widać tutaj ,ze bedzie przekazywała wiedzę,ale to może wszystko dziać się szybko przez co bede miała wrażenie,ze nie jest do końca tak jakbym tego chciała( 7 mieczy) i choć w Rydwanie widać tutaj działania moge miec wrazenie ,ze nie do końca wszystko mi przekazała( 5 mieczy)

Wydaje mi się,że odpowiednio mi przekazano..nic tylko ćwiczyc:) wiem co moge zrobic lepiej:)

5. Jak będzie przebiegało szkolenie? UMIARKOWANIE, WIEZA, Król Buław- Tutaj całkowicie bedę musiała chyba przebudować swój swiatopogląd dotyczący różnych kwesti.. moze szybciej pracować.. ?

Tutaj ze spokojnej rozmowy i przeprowadzeniu wywiadu co wiem + dopracowanie przejscie w praktyke..:) a i była przerwa na obiadek:)

Mam nadzieje,ze to tylko ja tam demonizuje.. łeeeeee...Tak ogólnie wydaje mi się,że rozkład i karty nie są takie złe..:)

Uważam,ze pieniadze nie zostały wydane na marne dowiedziałam sie paru rzeczy ale i tez zostalam pochwalona :)ze jestem zdolna:P

Dzieki za pomoc:*

EDIT: w punkcie 6=?5 denarrów moze wyszłam dlatego ze 25 mam jeszcze do zrobienia inna modelke,inna metoda bo nie przyszła dzis:)

Edytowane przez GdzieTaIrlandia