Skocz do zawartości

Na wrzesień -> weryfikacja

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

We wrześniu rezygnuję z pracy, samotna - kilku facetów się wokół mnie kręci.

1. Praca -> 8mieczy

Pomyślny rezultat wcześniejszych wysiłków.

2 . Finanse -> cesarz

Zadowolenie.

3. Uczucia -> królowa buław

Będę zajęta sobą, a nie facetami - mimo, że kilku będzie chciało nawiązać kontakt. Ponadto liczne spotkania towarzyskie.

4. Otoczenie -> 4mieczy

Wycofam się od pewnych osób lub ograniczę z nimi kontakty. Sporo kalkulacji przed podjęciem decyzji...

5.Dom, rodzina -> 4buław

W domu ciepło, radość, fajne kontakty.

6.Niespodzianka -> 2mieczy

Może jakaś poważniejsza rozmowa?

7.Co robic -> gwiazda

Powinnam być spokojna, rozważna.

8. Czego nie robić -> 2denarów

Nie rezygnować z przyjemnych spraw/nie dać się ponieść swoim emocjom.

9.rada -> giermek denarów

Dobra wiadomość/okres nauki.

Napisano

1. Praca -> 8mieczy

Będziesz skrępowana tą sytuacją,która się teraz wydarzyła, troche pesymistyczne myślenie, niemoc

2 . Finanse -> cesarz

Stabilnie, rozsądne władanie pieniędzmi

Będziesz się dobrze czuła, pełna energii, charyzmy, będziesz chciała zabłysnąć przed kimś

4. Otoczenie -> 4mieczy

Wycofasz się z towarzystwa pewnych osób albo będziesz chciała chwilowo od nich odpocząć

5.Dom, rodzina -> 4buław

2 mieczy to karta konfliktu,więc może Cię zaskoczy jakaś sprzeczka?

7.Co robic -> gwiazda

Powinnam być spokojna, rozważna.

jeśli coś będziesz negocjować lub rozważać, rób to z rozwagą

popracuj nad sobą, rozwijaj się, zapisz na jakieś lekcje, naukę, doszkalaj.

Gość alles-in1
Napisano

1. Praca -> 8mieczy

Jakies ograniczenia, wycofanie sie z kontaktow z innymi...

2 . Finanse -> cesarz

W finansach dobrze

Moze jakas przygoda milosna, jakiemus Panu urosnie w spodniach na Twoj widok :D Ty mozesz zgrywac niedostepna :)

4. Otoczenie -> 4mieczy

Wycofam się od pewnych osób lub ograniczę z nimi kontakty - tak, to sie nawet troche z praca pokrywa

5.Dom, rodzina -> 4buław

Milutko i cieplutko w domu :)

Jakis konflikt sie szykuje

7.Co robic -> gwiazda

Powinnam być spokojna, rozważna, nie daj sie sprowokowac... wdech, wydech :)

Nie dzialaj pochopnie

Doksztalcaj sie

Ps. Jesli mozesz zerknij na moj wrzesien :prosi:

Napisano

1. Praca -> 8mieczy

Praca z rodzi u Ciebie niepewność, niechęć. Będzie Ci ciężko chodzić do tej pracy, niechętnie, ale będzie to kwestia zamknięcia się w sobie, będziesz unikać kontaktu z innymi. raczej pójdziesz odpękasz swoje i jak najszybciej wrócić do domu. Sama siebie negatywnie nakręcasz.

2 . Finanse -> cesarz

Racjonalnie będziesz robiła wydatki, wszystko zaplanowane, chociaż nie każdy wydatek uda Ci się przewidzieć, jednak dasz sobie rade i nie będzie większych problemów.

Nie Wiem czy masz partnera czy też nie, ale we wrześniu będziesz przykuwać uwagę płci przeciwnej. Skupisz się na sobie i pracy. Romansów nie widzę, chociaż chęci ze strony panów mogą być.

4. Otoczenie -> 4mieczy

To nie miesiąc na huczne imprezy, tutaj widać konsekwencje 8 mieczy, również wycofanie. Będziesz czuć się nieco osamotniona, zapomniana.

5.Dom, rodzina -> 4buław

Konflikty które powstały dziwnym trafem przeminą, będzie chwilowe dogadanie, jakby oboje odpuścili. Również konflikty wewnętrze się uspokoją.

7.Co robic -> gwiazda

Nie zamykać się w sobie, ale powiedziałabym, żebyś się nie przejmowała, może bardziej oderwała się od ziemi, bo zbyt mocno na niej stompach, co nie zawsze Ci służy.

Nie ufaj ofertom pracy lub pomocy finansowej. Nie kombinuj zbytnio z pieniędzmi.

Nie zamykaj się na nowe sprawy, otwórz się również na naukę czegoś nowego, spróbowanie czegoś nowego. Próbuj, nic nie stracisz, a możesz zyskać :)

• 4 tygodnie później...
Napisano

1. Praca -> W dniu zakończenia pracy było mi przykro, ale szybko przedło. Alleta - tak, wycofałam się z kontaktów z ludźmi z pracy ( jednak kontakt internetowy utrzymujemy, a z niektórymi się widuję ).

2. Finanse -> Z finansów byłam zadowolona.

3. Uczucia -> To co napisałam w #1, aczkolwiek jeden pan wpadł mi w oko ze wzajemnością, innym nie odwzajemniłam tego, kontakty bardzo, bardzo liczne, ani dnia spokoju. Panna Marta, Alleta, BiałaSowa - to co napisałyście również się zgadza.

4. Otoczenia -> Wycofanie się od pewnych osób - z powodu zakończenia pracy i zbyt dużej odległości między nami, jednak z tymi co mieszkają tu gdzie ja się widuję. BiałaSowa - osamotniona i zapomniana ani przez chwilę się nie czułam :)

5 Dom -> Tak jak napisałyśmy ;)

6. Niespodzianka -> Najpierw rozmowa, później awantura z ojcem :P

9. Nauka :)

Dzięki kobietki ;)