pretoria Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 We wrześniu rezygnuję z pracy, samotna - kilku facetów się wokół mnie kręci. 1. Praca -> 8mieczy Pomyślny rezultat wcześniejszych wysiłków. 2 . Finanse -> cesarz Zadowolenie. 3. Uczucia -> królowa buław Będę zajęta sobą, a nie facetami - mimo, że kilku będzie chciało nawiązać kontakt. Ponadto liczne spotkania towarzyskie. 4. Otoczenie -> 4mieczy Wycofam się od pewnych osób lub ograniczę z nimi kontakty. Sporo kalkulacji przed podjęciem decyzji... 5.Dom, rodzina -> 4buław W domu ciepło, radość, fajne kontakty. 6.Niespodzianka -> 2mieczy Może jakaś poważniejsza rozmowa? 7.Co robic -> gwiazda Powinnam być spokojna, rozważna. 8. Czego nie robić -> 2denarów Nie rezygnować z przyjemnych spraw/nie dać się ponieść swoim emocjom. 9.rada -> giermek denarów Dobra wiadomość/okres nauki. Cytuj
panna.marta Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 1. Praca -> 8mieczy Będziesz skrępowana tą sytuacją,która się teraz wydarzyła, troche pesymistyczne myślenie, niemoc 2 . Finanse -> cesarz Stabilnie, rozsądne władanie pieniędzmi 3. Uczucia -> królowa buław Będziesz się dobrze czuła, pełna energii, charyzmy, będziesz chciała zabłysnąć przed kimś 4. Otoczenie -> 4mieczy Wycofasz się z towarzystwa pewnych osób albo będziesz chciała chwilowo od nich odpocząć 5.Dom, rodzina -> 4buław W domu ciepło, radość, fajne kontakty. 6.Niespodzianka -> 2mieczy 2 mieczy to karta konfliktu,więc może Cię zaskoczy jakaś sprzeczka? 7.Co robic -> gwiazda Powinnam być spokojna, rozważna. 8. Czego nie robić -> 2denarów jeśli coś będziesz negocjować lub rozważać, rób to z rozwagą 9.rada -> giermek denarów popracuj nad sobą, rozwijaj się, zapisz na jakieś lekcje, naukę, doszkalaj. Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 1. Praca -> 8mieczy Jakies ograniczenia, wycofanie sie z kontaktow z innymi... 2 . Finanse -> cesarz W finansach dobrze 3. Uczucia -> królowa buław Moze jakas przygoda milosna, jakiemus Panu urosnie w spodniach na Twoj widok Ty mozesz zgrywac niedostepna 4. Otoczenie -> 4mieczy Wycofam się od pewnych osób lub ograniczę z nimi kontakty - tak, to sie nawet troche z praca pokrywa 5.Dom, rodzina -> 4buław Milutko i cieplutko w domu 6.Niespodzianka -> 2mieczy Jakis konflikt sie szykuje 7.Co robic -> gwiazda Powinnam być spokojna, rozważna, nie daj sie sprowokowac... wdech, wydech 8. Czego nie robić -> 2denarów Nie dzialaj pochopnie 9.rada -> giermek denarów Doksztalcaj sie Ps. Jesli mozesz zerknij na moj wrzesien Cytuj
Madiie Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 1. Praca -> 8mieczy Praca z rodzi u Ciebie niepewność, niechęć. Będzie Ci ciężko chodzić do tej pracy, niechętnie, ale będzie to kwestia zamknięcia się w sobie, będziesz unikać kontaktu z innymi. raczej pójdziesz odpękasz swoje i jak najszybciej wrócić do domu. Sama siebie negatywnie nakręcasz. 2 . Finanse -> cesarz Racjonalnie będziesz robiła wydatki, wszystko zaplanowane, chociaż nie każdy wydatek uda Ci się przewidzieć, jednak dasz sobie rade i nie będzie większych problemów. 3. Uczucia -> królowa buław Nie Wiem czy masz partnera czy też nie, ale we wrześniu będziesz przykuwać uwagę płci przeciwnej. Skupisz się na sobie i pracy. Romansów nie widzę, chociaż chęci ze strony panów mogą być. 4. Otoczenie -> 4mieczy To nie miesiąc na huczne imprezy, tutaj widać konsekwencje 8 mieczy, również wycofanie. Będziesz czuć się nieco osamotniona, zapomniana. 5.Dom, rodzina -> 4buław W domu ciepło, radość, fajne kontakty. 6.Niespodzianka -> 2mieczy Konflikty które powstały dziwnym trafem przeminą, będzie chwilowe dogadanie, jakby oboje odpuścili. Również konflikty wewnętrze się uspokoją. 7.Co robic -> gwiazda Nie zamykać się w sobie, ale powiedziałabym, żebyś się nie przejmowała, może bardziej oderwała się od ziemi, bo zbyt mocno na niej stompach, co nie zawsze Ci służy. 8. Czego nie robić -> 2denarów Nie ufaj ofertom pracy lub pomocy finansowej. Nie kombinuj zbytnio z pieniędzmi. 9.rada -> giermek denarów Nie zamykaj się na nowe sprawy, otwórz się również na naukę czegoś nowego, spróbowanie czegoś nowego. Próbuj, nic nie stracisz, a możesz zyskać Cytuj
pretoria Napisano 25 Września 2013 Autor Napisano 25 Września 2013 1. Praca -> W dniu zakończenia pracy było mi przykro, ale szybko przedło. Alleta - tak, wycofałam się z kontaktów z ludźmi z pracy ( jednak kontakt internetowy utrzymujemy, a z niektórymi się widuję ). 2. Finanse -> Z finansów byłam zadowolona. 3. Uczucia -> To co napisałam w #1, aczkolwiek jeden pan wpadł mi w oko ze wzajemnością, innym nie odwzajemniłam tego, kontakty bardzo, bardzo liczne, ani dnia spokoju. Panna Marta, Alleta, BiałaSowa - to co napisałyście również się zgadza. 4. Otoczenia -> Wycofanie się od pewnych osób - z powodu zakończenia pracy i zbyt dużej odległości między nami, jednak z tymi co mieszkają tu gdzie ja się widuję. BiałaSowa - osamotniona i zapomniana ani przez chwilę się nie czułam 5 Dom -> Tak jak napisałyśmy 6. Niespodzianka -> Najpierw rozmowa, później awantura z ojcem 9. Nauka Dzięki kobietki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi