london63 Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Czy znajde prace w ciagu 3 miesiecy? ksiezyc, dwa miecze, 6 kielichów chyba lipa, zadnych denarow... skończy się na mrzonkach Cytuj
panna.marta Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 No niestety czeka Cię zastój, konflikty wewnętrzne i marzenie o ciepłej posadce:( Z podsumy umiarkowanie,więc nie będzie ruchu,raczej spokój. Cytuj
Madiie Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 Niestety nie, ale księżyc pokazuje mi zawsze nie sprzyjającą kobietę w otoczeniu, która wpływa na to, że tej pracy nie dostajemy. Np. na dniach próbnych czepialska pani menadżer Cytuj
panna.marta Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 Kochana nie przejmuj się, 3 miesiące to bardzo krótki okres poszkiwania na pracę dla młodej osoby. Daj sobie czas do pół roku. Bo przy obecnie panujacych warunkach an rynku pracy to nawet ciężko jest znaleźć coś dobrym specjalistom.Jak chcesz, to położę Ci karty na pracę na pół roku. Tylko mi wyślij dane na prv. Cytuj
panna.marta Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Więc tak, położyłam Ci krzyż i wrzucę go tutaj,żebyśmy mogli Ci wszyscy zinterpretować. Karty na pół roku od dziś, czy w ciągu pół roku znajdziesz pracę? Przy tasowaniu wypadła mi gwiazda XVII Karta nr 1 to pytający-10 buław Karta nr 2 to przeszkoda dla pytającego-4 denary Karta nr 3 to istota rzeczy, to co koronuje układ-świat XI Karta nr 4 to przeszłość dla sprawy-9 buław odwrócone (nie wiem dlaczego ja wróżę z prostych, musiało się obkręcić, ale skoro ta karta wyszła, tzn,że coś w tym musi być) Karta nr 5 to stan obecny, który już mija-królowa buław Karta nr 6 to najbliższa przyszłość-rycerz buław Karta nr 7 to nasza aktualna pozycja życiowa-6 buław Karta nr 8 to nasze otoczenie i to, na co możemy liczyć-4 buławy Karta nr 9 to nasze obawy, ale i nadzieje-umiarkowanie XIV Karta nr 10 to ostateczny rezultat- śmierć XIII dołożony as denarów, dołożone 8 buław i z ciekawości dołożyłam ostatnią sąd ostateczny XX piękne zakończenie! Po tych 3 mieś chyba będziesz miała poprostu lepszą passę. Myślę, że teraz jesteś zblokowana, ciężko Ci coś znaleźć, w dodatku zastój w szukaniu, nikt się nie odzywa na wysłane zgłoszenia. Nie wiem czy nie powinnaś wybrać się gdzieś osobiście lub poszukać gdzieś dalej (świat),albo na szerszą skalę. Widać,że do tej pory byłaś wycofana, zbuntowana,ale teraz działasz dynamicznie. Wygląda na to,że w najbliższym czasie dalej będziesz działać, bo będziesz pełna energii. 6 buław-no to los Ci sprzyja, otoczenie też...gdzieś musi leżeć bład-może jednak pojeździj z CV?albo rozważ coś dalej? Wynik finalny, to na moje oko znajdziesz, będzie to coś nowego, przejdziesz przemianę, może to być dobrze płatnego, sąd to już całkiem mówi,że w ciągu pół roku znajdziesz:) Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez panna.marta 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi