Farfalla209 Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Czytane całościowo Praca: Rydwan VII . Król Denarów . Król Buław (O) -> V Kapłan Ruszę troszkę do przodu, zmotywowana kwestią zarobków, ale nie będzie w tym nie wiadomo jakiej energii. Nauczę się nowych rzeczy. Finanse: 8 Buław . Walet Buław (O) . 10 Denarów -> X Koło Fortuny Obficie... ale z nutką dziegciu w tym odwróconym walecie. Może to mój chłopak który nadal będzie kiepsko finansowo stał i przez to będę rozczarowana, że to ja muszę nas utrzymywać? Rodzina: 6 Pucharów (O) . 7 Denarów (O) . Wieża XVI (O) -> Kapłan V No cóż chyba niezbyt będzie nam po drodze? Ten Kapłan i 6 Pucharów odwrócone trochę jakbym miała sama zakładać rodzinę, ale póki co mi się nie śpieszy do tego, więc raczej nie. Uczucia: Księżyc XVIII . 10 Mieczy (O) . 5 Buław -> XI Siła Może być konfliktowo i nie zadowolona będę. A podskórnie będzie hulał sobie mój temperament przyglądając się być może innym Panom? Zdrowie: Diabeł XV . Pustelnik IX (O) . As Buław -> Cesarzowa III Witalnie Niespodzianka: 7 Mieczy . Królowa Denarów . Walet Pucharów -> Gwiazda XVII Jakie ładne karty No cóż to mi wygląda na ogólną niespodziankę w postaci pozytywnego obrotu spraw we wszystkich dziedzinach życia Rada: 2 Mieczy . 6 Buław . Głupiec (O) -> 8 Waga (sprawiedliwość) Bądź rozsądna, dokonuj mądrych decyzji, myśl pozytywnie i nie trać głowy. Cytuj
panna.marta Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 o matko,ile odwróconych. Praca: Rydwan VII . Król Denarów . Król Buław (O) -> V Kapłan nie wiem czy nie zostaniesz przytłoczona dużą ilością pracy, co Cię trochę wprawi w zadumę natury etycznej. Finanse: 8 Buław . Walet Buław (O) . 10 Denarów -> X Koło Fortuny możesz dostać jakąś szybką,nie oczekiwaną i niestety nie zbyt dobrą wiadomość kwestii finansowej. Rodzina: 6 Pucharów (O) . 7 Denarów (O) . Wieża XVI (O) -> Kapłan V nie wie czy rodzina nie będzie miała jakiś pretencji w sprawie pracy, znowu zaduma lub kwestie natury etycznej, czy to tak można. Albo rodzina może Ci pomóc w kłoptach w pracy. Uczucia: Księżyc XVIII . 10 Mieczy (O) . 5 Buław -> XI Siła z kimś moższ się pokłocić i to będzie duży cios dla Ciebie/ Zdrowie: Diabeł XV . Pustelnik IX (O) . As Buław -> Cesarzowa III wybierzesz jakąś złą drogę, coś złego będziesz rorbić. Diabeł mówi o używkach,więc może ogranicz je jeśli np palisz:D Niespodzianka: 7 Mieczy . Królowa Denarów . Walet Pucharów -> Gwiazda XVII ogólnie jakaś dobra passa, być może ktoś wobec kogo masz jakieś "ale" nagle zyska w Twoich oczach. Rada: 2 Mieczy . 6 Buław . Głupiec (O) -> 8 Waga (sprawiedliwość) nie wchodź w konflikty, no też nie szalej z rozrywką Cytuj
Farfalla209 Napisano 26 Września 2013 Autor Napisano 26 Września 2013 WERYFIKACJA Praca: Rydwan VII . Król Denarów . Król Buław (O) -> V Kapłan A więc tak... po pierwsze zdałam sobie sprawę, że wiele przede mną jeszcze i że muszę się uczyć i rozwijać i że wcale tak dużo znowu nie wiem i nie umiem i mogę być o wiele wiele lepsza. Mam wrażenie, że jeden szef jest do mnie niezbyt pozytywnie nastawiony, a drugi bardzo pozytywnie, może są to Ci dwaj królowie. Kapłan to dla mnie nauczka jaką dostałam i chęć kształcenia się, mi kapłan zawsze pokazuje rzeczy związane z nauką i kształceniem się. panna.marta miałaś też dobre przeczucie z przytłoczeniem pracą, bo faktycznie ostatni tydzień bardzo wiele pracowałam i jestem dosyć przytłoczona ilością zadań, ale to mieści w zakresie który jest dla mnie OK . Finanse: 8 Buław . Walet Buław (O) . 10 Denarów -> X Koło Fortuny No cóż finansowo faktycznie już parę miesięcy temu wyszłam na prostą i teraz jest bardzo fajnie i swobodnie, faktycznie mój chłopak z kolei średnio sobie radzi finansowo i to mnie troszkę irytowało . Koło Fortuny w podsumie, może być że zorientowałam się jak łatwo można wydać kasę na głupoty i że jeszcze bardziej zmotywowałam się do odkładania sobie kasy, poza tym co już obecnie robię . Rodzina: 6 Pucharów (O) . 7 Denarów (O) . Wieża XVI (O) -> Kapłan V Odnowiłam kontakt z bratem - gadamy sobie na skype w tygodniu, bo w weekendy zawsze za mało czasu, ale tego w ogóle tutaj nie widzę. Poza tym nic złego jeszcze się nie działo... Zobaczymy jeszcze w zasadzie w sobotę może coś wypłynie pod wpływem rozmowy o mieszkaniu, wtedy tutaj dopiszę. Uczucia: Księżyc XVIII . 10 Mieczy (O) . 5 Buław -> XI Siła Dobrze ale z lekkim dystansem, czasem nawet trochę zbyt dużym może z mojej strony. Te 10 mieczy to raczej moje rosnące wymagania co do mojego partnera życiowego i zawiedzenie chłopakiem w niektórych dziedzinach, ale zewnętrznie to się nie ujawnia na razie zbytnio, bez większych spin. Podskórnie szaleje mój charakterek i coraz bardziej ciekawi mnie kolega z pracy Zdrowie: Diabeł XV . Pustelnik IX (O) . As Buław -> Cesarzowa III Nie palę, ale co jakiś czas (parę miesięcy, czasem rok) mnie nachodzi ochota na palenie i faktycznie właśnie teraz pod koniec września znowu mnie naszła dosyć mocno . Więc dobry trop panna.marta. Poza tym dobrze, chociaż trochę za mało się ruszam (może ten pustelnik odw to sygnalizuje), po za tym bardzo dużo energii i chęci do życia . Niespodzianka: 7 Mieczy . Królowa Denarów . Walet Pucharów -> Gwiazda XVII Bardzo udany miesiąc )! Wiele pozytywnych rzeczy się wydarzyło, aż miło na sercu . Rada: 2 Mieczy . 6 Buław . Głupiec (O) -> 8 Waga (sprawiedliwość) No tutaj chyba tego rozsądku Wagi mi zabrakło i zachowałam się dziecinnie w pracy i nieodpowiedzialne . I chyba tego mogła dotyczyć ta rada. Dosyć ciekawy miesiąc, dziękuję bardzo panna.marta za interpretację! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi