Skocz do zawartości

prosze o pomoc rozwoj relacji

kinka-minka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Postawilam karty na relacje z pewna osobą , prosze o pomoc w interpretacji

Rozwój relacji

1. Relacje na ten moment 6 bulaw ona sprawia wrazenie ze zrobil pierwszy krok

2. Twoje nadzieje związane z tą relacją as monet ze cos wkoncu ruszy ze sie otworzy

3. Jego nadzieje związane z relacją slonce chyba widzi ze moglaby sie utworzyc fajna znajomosc ale czy cos wiecej nie wiem

4. twoje obawy 2 kiel (-) odwr srach przed zranieniem otwarciem sie ?

5. Jego obawy krolowa bulaw (-) odwr ze moge zabardzo dominowac

6. W tym kierunku potoczy do konca miesiaca wrzesnia -7 kielichow (-) dwojka monet (-) chyba tylko kontakt sms itp , hm bardziej dystansowo

7 co robic aby relacja zakonczyla sie pozytywnie rycerz mieczy ha ja mam zaczac zabiegac o niego ? o nie , co to to nie :)

8 czego nie robic abu nie wywieralo to wplywu na negatywne zakonczenie moc byc silnym jak ta moc , moze on sprawdza mnie obserwuje ,jeszcze pomyslalam ze nie pokazywac mu mojej silnej osobowosci tylko troche popuscic , byc takim potulnym brankiem ,a jego patrzenie tez sie zmieni

wynik

swiat odwr , sad ,diabel odwr wyjedzie , nic z tego nie bedzie ?

moze ktos widzi inaczej bardziej pozytywnie ?

Edytowane przez kinka-minka
Napisano

jak relacja ma się na dzień dzisiejszy? to świeża znajomosć czy stara jakaś?

proszę zgodnie z regulaminem opisywać rozkład dołączając krótką historie.

Napisano

Krotko napisze. On na razie nie widzi przyszlosc tej znajomosci. Jest mu dobrze, jak jest. Jezeli w nadziejach pojawia sie Slonce, tzn. ze mu na reke jest to, jak jest i niech nic sie nie zmienia. Slonce nie wnosi ruchu, nie wnosi tez zmiany w sytuacji.

On obawia sie, ze zaczniesz roscic sobie jakies prawa do niego (Krolowa Bulaw (-)), wywierac na niego presje (Moc - czego nie robic).

Dobrze, zeby pewne kwestie sobie wyjasnic (Rycerz Mieczy), bo widac, ze oboje macie zupelnie rozne oczekiwania. Pan jest zadowolony ze znajomosci, jako takiej, ale nie patrzy na to przyszlosciowo i wrecz boi sie, ze moglby zostac skonfrontowany. Jezeli cos ma do Ciebie to nie na ten teraz.

Tu raczej znajomosc (po tych kartach) bez szansy na rozwoj. (Biorac pod uwage wszystkie te karty, inclusive z odwroconymi).