SacralNirvana Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Znalazlam awizo, ze mam do odebrania przesylke. Wychodzilam chwilke i w miedzyczasie byla... Nic nie zamawialam ostatnio, wiec jestem ciekawa, co to moze byc (paczka jakas, nie list)... Oczywiscie weryfikacja bedzie, jak tylko przesylke odbiore. XIV Umiarkowanie, 9 Mieczy, II Kaplanka ---> III Cesarzowa, HB VII Rydwan I tu nie mam pojecia. Absolutnie. Cos, co jednoczesnie widac, ze martwilo mnie a byc moze od kogos, kogo znam. Nie wiem, kurcze... Z podsumu powinnam byc zadowolona (Cesarzowa). Nie powinnam sie zastanawiac tylko poleciec po nia (Rydwan). Ma ktos jakis pomysl? Zaraz polece oczywiscie... I dodatkowo pytanie... Kto jest nadawca tej paczki? XIII Smierc, As Bulaw, Krol Monet ---> XI Pasja, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Jakis facet ewidentnie... Chyba nie maz... Kurcze... Monetowy jakis. Nic, tym bardziej lece zaraz polukac, co to. Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez SacralNirvana dopisek Cytuj
Iwka78 Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 no nie jest to pewnie paczka ode mnie, bo pewnie poczta polska ją przechwyciła:-((((( na pierwsze - pustka we łbie... na drugie - obstawiam, że to od faceta od którego się nie spodziewasz nic, wydaje mi się, że może mieć też ezo zainteresowania.... albo przesyłka związana z duchowością.... lub jakimiś twoimi zainteresowaniami... Cytuj
panna.marta Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 myślę,że to to jest coś co dotyczy starej sprawy o czym już dawno zapomniałaś. Biorąc pod uwagę, że tam dalej jest cesarzowa czyli dotyczy to Twojej osoby i rydwan to nie wiem czy to nie list mówiący o tym,że powinnaś się gdzieś wstawić coś wyjaśnić (rydwan). Mi się wydaje,że sprawa dotyczy mężczyzny,ale nadawcą może być urząd lub ktoś kto pośredniczy przez urząd, któś może mieć tam wątpliwości (pasja XI). Ale odjechałam z fantazją! Czekam na info! 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Napisano 29 Sierpnia 2013 I kurcze tu zonk... bo nie kojarze, zebym podawala adres komus... hmm... Tez z ezo itd. skojarzylo mi sie. Przez chwilke myslalam, ze to od Ciebie Iwus... ale tu ewidentnie chlop wyszedl. No... ciekawa jestem. Mala mi kimnela... wiec jak wstanie to pojdziemy zobaczyc, co to. Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Napisano 29 Sierpnia 2013 Dzieki panno.marto. No wlasnie pisze jak byk, ze to PACZKA... nie list. Listy urzedowe nie przychodza mi taka firma. To fima slaca wylacznie paczki. Czasem byl list do odebrania to pisalo, ze list. Tu pisze, ze paczka. No... zweryfikuje... zweryfikuje. Cytuj
panna.marta Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 aha, to przepraszam. Przeczytałam na szybko. Cytuj
x-latek Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 Na pierwsze to obstawiam może coś od komputera/internetu lub w ogóle jakiś tam przekaźnik, może - tak jak Iwka mówi - jakieś narzędzie ezoteryczne, czy może książka/czasopismo na ten temat, a może coś z homeopatii? Jakiś lek czy coś innego z tej dziedziny. Drugie to, może to jakaś firma, a może człowiek od ezoteryki, homeopatii już tak idąc "śladem" z mej pierwszej odpowiedzi. 1 Cytuj
emilr Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 XIV Umiarkowanie, 9 Mieczy, II Kaplanka ---> III Cesarzowa, HB VII Rydwan Skoro sie nie spodziewasz, to moze jest to cos, co gdzies kiedyś zostawiłaś i zapomniałaś o tym. Albo zgubiłaś, stąd zmartwienie (9 mieczy). A moze to ktos z przeszłosci, który zwraca coś, co kiedyś zostawiałaś? Chyba sie ucieszysz i podziękujesz I dodatkowo pytanie... Kto jest nadawca tej paczki? XIII Smierc, As Bulaw, Krol Monet ---> XI Pasja, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez też wydaje mi się, ze jakis Pan. To strzelanie na oślep prawie:) Chyba jednak go znasz. On myślał troche zanim wysłał. albo może od jakiejś firmy gift? 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 29 Sierpnia 2013 Paczka od Iwki,mimo,że pisze, że poczta polska ją przechwyciła..Umiarkowanie - szlo długo, 9 mieczy -zmartwienia,nerwy, czy dojdzie,Kapłanka - kobieta, z którą się w realu nie spotkałaś. Nadana mogła zostac powtórnie. 1 Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 Ja uwazam, ze Inez trafila z iterpretacja Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Napisano 30 Sierpnia 2013 Zobaczymy. Mialam wczoraj isc odebrac, ale bede mogla pojsc dopiero dzisiaj. Wczoraj nie wyszlo. Niespodziewana wizyta. Ale dzis zagadka sie rozwikla. Wraca moja cora z wakacji i w poludnie polece. Takze zweryfikuje, co to jest. Cytuj
Iwka78 Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 Paczka od Iwki,mimo,że pisze, że poczta polska ją przechwyciła..Umiarkowanie - szlo długo, 9 mieczy -zmartwienia,nerwy, czy dojdzie,Kapłanka - kobieta, z którą się w realu nie spotkałaś. Nadana mogła zostac powtórnie. szczerze... to byłabym w szoku... bo wysłałam ją chyba z 4-5 miesięcy temu... nasza poczta jest do bani... tyle powiem... pewnie ktoś sobie otworzył, zobaczył, że się nada i sobie wziął:-(((( a mnie szlag trafia! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 30 Sierpnia 2013 szczerze... to byłabym w szoku... bo wysłałam ją chyba z 4-5 miesięcy temu...nasza poczta jest do bani... tyle powiem... pewnie ktoś sobie otworzył, zobaczył, że się nada i sobie wziął:-(((( a mnie szlag trafia! O kurcze....A reklamowałaś to?? Cytuj
Iwka78 Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 O kurcze....A reklamowałaś to?? wysłałam priorytetem niepoleconym... więc nie mam nawet dowodu nadania.... bo to szło jako list.... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 30 Sierpnia 2013 wysłałam priorytetem niepoleconym... więc nie mam nawet dowodu nadania.... bo to szło jako list.... Nieźle...Muszą mieć naprawdę bałagan... Cytuj
panna.marta Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 no to właśnie by się zgadzało,że to coś na co długo czekasz, może ta pasja to faktycznie wskazuje na paczkę od Iwki,ale ja pasję XI rozptrywałam też jako coś urzędowego,ale paczka z urzędu to byłoby idiotyczne:D Zatem chyba poczta polska narobiła bałaganu. Mnie to już nic nie zdziwi. Cytuj
SacralNirvana Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Napisano 31 Sierpnia 2013 Znalazlam awizo, ze mam do odebrania przesylke. Wychodzilam chwilke i w miedzyczasie byla... Nic nie zamawialam ostatnio, wiec jestem ciekawa, co to moze byc (paczka jakas, nie list)... Oczywiscie weryfikacja bedzie, jak tylko przesylke odbiore. XIV Umiarkowanie, 9 Mieczy, II Kaplanka ---> III Cesarzowa, HB VII Rydwan I tu nie mam pojecia. Absolutnie. Cos, co jednoczesnie widac, ze martwilo mnie a byc moze od kogos, kogo znam. Nie wiem, kurcze... Z podsumu powinnam byc zadowolona (Cesarzowa). Nie powinnam sie zastanawiac tylko poleciec po nia (Rydwan). Ma ktos jakis pomysl? Zaraz polece oczywiscie... I dodatkowo pytanie... Kto jest nadawca tej paczki? XIII Smierc, As Bulaw, Krol Monet ---> XI Pasja, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Jakis facet ewidentnie... Chyba nie maz... Kurcze... Monetowy jakis. Nic, tym bardziej lece zaraz polukac, co to. Weryfikuje... Moj kuzyn (Krol Monet - Koziorozec) zrobil mi niespodzianke. Jakis czas temu rozmawialismy o kwiatach bacha... i on kupil sobie cala skrzyneczke tego. Teraz wyslal mi identyczna. Lubie tego typu sprawy (Kaplanka - uzdrawianie, leczenie). Nie spodziewalam sie tego zupelnie, ale jakis czas juz myslalam o tym, aby sobie to sprawic (9 Mieczy). Rozmawialismy kiedys o tym (Umiarkowanie) i jak widac... postanowil sprawic mi niespodzianke. A po Smierci As Bulaw, bo teraz to byl pierwszy kontakt po dluzszym czasie, bylismy ze soba, jakby ro ujac, nie skloceni moze, ale kontakt byl na jakis czasu umarly. Dziekuje wszystkim za interpretacje... i rozdam punkciki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi