Skocz do zawartości

rozwój relacji

nowka43

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam na forum . Nazywam się Izabela i miło mi Was wszystkich poznać.

Opis sytuacji: Partner z przeszłości, wracający jak bumerang ( ale wydaje mi się, że nie w głowie mu jeszcze ustatkowanie się) .

Uczucia z mojej strony: Mam do niego ogromny sentyment i chęć pomocy, oraz obawy , że mu ulegnę czego wcale bym nie chciała.

Tak w skrócie to ta relacja wlecze się za mną od kilku lat i nie potrafię postawić na swoim i się od niego odciąć( czasami tylko na 1 rok jest przerwa i wszystko wraca) .

przełożenie : as pentakli , 3 mieczy , 3 buław

Pojawił się, i obudził we mnie stare uczucia. Chyba mam żal cały czas do niego.

1. Relacje na ten moment - 8 kielichów , śmierć , 9 denarów

chyba chce coś naprawić, pomagać .

2. Twoje nadzieje związane z tą relacją - umiarkowanie , rycerz kielichów, rycesz monet

Chciałabym czegoś stałego , spokoju i bezpieczeństwa .

3. Jego nadzieje związane z relacją - głupiec , 2 buław, 6 buław

że będę dla niego tak "z doskoku". Kiedy będzie czuł potrzebe to przyjdzie a potem zlekceważy.

4. twoje obawy - 7 kielichów, 7 pentakli ,2 kielichy

że dam się ponieść marzeniom i przez to osiądne na laurach w innych dziedzinach mojego życia. Że zgodzę się na bycie tą " z doskoku"

5. Jego obawy - giermek(księżniczka)buław, sąd, giermek(księżniczka) pentakli

obawia się, że będzie problem z porozumieniem między nami .

6. jak znajomość będzie wyglądać do konca miesiaca wrzesnia - król kielichów, cesarz , as kielichów

Boję się, że narobi nadziei, a potem postawi na swoim.

7 co robic aby relacja zakonczyla sie pozytywnie -6 kielichów, król pentakli , 5 mieczy

Trzymać go na dystans.

8 czego nie robic abu nie wywieralo to wplywu na negatywne zakonczenie - giermek(księżniczka) kielichów, wieża , piątka pentakli

Nie dramatyzować (ani nie robić mu wyrzutów co mi sie zawsze zdarzało).

wynik- pustelnik , słońce , gwiazda

albo każdy pójdzie szczęśliwy w swoją stronę, albo po długim okresie bez niego znowu powróci

• Maestro
Napisano

Witaj Izabelo, jestem Agnieszka:))

widzisz szansę, taką nawet konkretną na to, że może relacja będzie powazniejsza, jednocześnie poprzez swoje doświadczenia starasz się nie kierować emocjami, no masz jakiś żal, ból w teju 3 mieczy

widać powrót, zresztą karta 8 kielichów pokazuje mi rozstania i powroty, potem masz kartę Śmierci, czyli przełom, 9 denarów to relacja luźna, ale jednocześnie pozytywna, w każdym razie w tej karcie jest zadowolenie przeplatające się z pewnym niedosytem

2. Twoje nadzieje związane z tą relacją - umiarkowanie , rycerz kielichów, rycesz monet

pragniesz konkretów i spokojnej, unormowanej relacji opartej na uczuciu i na przyjaźni

jak widać planów wielkich nie ma, jak mówisz raczej widzi to jako relację z doskoku

boisz się, ze będziesz miała za duże wyobrażenia i życie wystawi Cię na próbę cierpliwości, bo będziesz czekała na niego ... zawsze

że będzie musiał się konkretnie zdeklarować, powiedzieć czego tak naprawdę chce

6. jak znajomość będzie wyglądać do konca miesiaca wrzesnia - król kielichów, cesarz , as kielichów

widać jego chęci na kontakt, ale raczej na jego zasadach, wtedy gdy to on będzie chciał, w tym asie kielichów może się uczuciowo nawet obudzić;)

7 co robic aby relacja zakonczyla sie pozytywnie -6 kielichów, król pentakli , 5 mieczy

pamiętając o tym co było nie dawać mu za wielu szans

8 czego nie robic abu nie wywieralo to wplywu na negatywne zakonczenie - giermek(księżniczka) kielichów, wieża , piątka pentakli

nie być nadwrażliwą, nie pokazywać fochów, nie obrażac się za byle co i nie próbować żebrać o zainteresowanie

kurcze, trudne karty...w Pustelniku widać, ze każde z Was będzie miało swoje własne życie i własny dom,ale poza tym będziecie raczej blisko siebie mentalnie

Napisano

Ktoś dał nadzieję. Ktoś zabrał nadzieje. I kto znów chce ją dać.

On sobie. I Ty sobie.

Spokoju byś chciała. Czystego i harmonijnego uczucia. Bez takich ucieczek i powrotów.

Zabawa. Spotkania. Randki. Flirty, ale tylko na zabicie czasu. On nie chce związku woli hulać po świecie z pewnością, ze Ty gdzieś jesteś i że będziesz.

Że się rozmarzysz. Zakochasz.

O a tutaj to nie wiem..):

Flirty inicjowane przez Pana. Taka radosne emocje.

Dać się uwodzić. jednak nadal być czujną, bo ja nic trwałego z tego nei widzę. A jak On się bawi to Ty też możesz przecież sobie poflirtować... Nie radzę sie angażować - jak na razie...

Nie budować domków z piasku. Nie unikać go.

Każdy w swoim własnym świecie z miłym sentymentem... Taki ktoś ważny, kto odcisnął swoje piętno w życiu... Chyba karma...?