Skocz do zawartości

Jak się potoczy znajomość?

Frambuesa_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zaznaczam, że nie chodzi mi tu o jakieś uczuciowe uniesienia, gdyż za krótko się znamy, ale miło nam się spędza czas, dlatego zapytałam jak się potoczy ta znajomość :)

7 buław, 2 denarów, Królowa Buław, dołożone Arcykapłan

Myślę, że będziemy się dobrze bawić, rozmawiać, dyskutować, ale ogólnie bez uniesień ; )

Gość alles-in1
Napisano

Wspolnie spedzenie czasu, podobne poglady w roznych tematach, moze jedna osoba bedzie bardziej zabiegac o pielegnowanie tej znajomosci niz druga osoba.

Napisano

7 buław, 2 denarów, Królowa Buław, dołożone Arcykapłan

Możecie stwierdzić na początku,że macie nieco inne poglądy,ale tak jakbyś później rozwiała te wątpliwości i powinno być ok.

Gość Linkinia
Napisano

Znajomość będzie trwała, będziecie dyskutować i wymieniać poglądy na wiele spraw, będzie dobrze. Królową buław możesz być Ty, jako osoba, której bardziej będzie zależało lub pojawi się kobieta u jego boku. Związku z tego nie będzie, ale koleżeństwo tak.

Pozdrawiam ;)

• Moderator
Napisano

poza miłe spędzanie to nie wyjdzie

7 buław to jednak karta zahamowan, może nie blokad jak 8 mieczy, ale jednak karta wstrzymania, ostrożnosci

2 denarów to niezdecydowanie

a królowa bułąw to możesz być Ty

• Lubię to! 1
Napisano

Dziekuje :) A jak moge odczytac tego dolozonego Arcykaplana w tym wypadku?

Napisano

Proszę zdecydować, które konto chciałabyś używać Frambuesa_ czy Karmaday, ponieważ nie można mieć dwóch.

Pozdrawiam :)