Frambuesa_ Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 Zaznaczam, że nie chodzi mi tu o jakieś uczuciowe uniesienia, gdyż za krótko się znamy, ale miło nam się spędza czas, dlatego zapytałam jak się potoczy ta znajomość 7 buław, 2 denarów, Królowa Buław, dołożone Arcykapłan Myślę, że będziemy się dobrze bawić, rozmawiać, dyskutować, ale ogólnie bez uniesień ; ) Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 Czy Pan lub Ty jestescie w zwiazku? Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 Wspolnie spedzenie czasu, podobne poglady w roznych tematach, moze jedna osoba bedzie bardziej zabiegac o pielegnowanie tej znajomosci niz druga osoba. Cytuj
panna.marta Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 7 buław, 2 denarów, Królowa Buław, dołożone Arcykapłan Możecie stwierdzić na początku,że macie nieco inne poglądy,ale tak jakbyś później rozwiała te wątpliwości i powinno być ok. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 Znajomość będzie trwała, będziecie dyskutować i wymieniać poglądy na wiele spraw, będzie dobrze. Królową buław możesz być Ty, jako osoba, której bardziej będzie zależało lub pojawi się kobieta u jego boku. Związku z tego nie będzie, ale koleżeństwo tak. Pozdrawiam Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 30 Sierpnia 2013 Moderator Napisano 30 Sierpnia 2013 poza miłe spędzanie to nie wyjdzie 7 buław to jednak karta zahamowan, może nie blokad jak 8 mieczy, ale jednak karta wstrzymania, ostrożnosci 2 denarów to niezdecydowanie a królowa bułąw to możesz być Ty 1 Cytuj
Frambuesa_ Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Napisano 30 Sierpnia 2013 Dziekuje A jak moge odczytac tego dolozonego Arcykaplana w tym wypadku? Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Sierpnia 2013 Napisano 31 Sierpnia 2013 Proszę zdecydować, które konto chciałabyś używać Frambuesa_ czy Karmaday, ponieważ nie można mieć dwóch. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi