Skocz do zawartości

Na przyjazn

misiek12345

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Putanie do kart czy znajde przyjazn w przeciagu roku?

3 denarow, paz bulaw, krol bulaw

Mysle ze bede zajeta kursem rocznym i skupie sie bardziej na moim partnerze. Nie bede miala czasu na przyjaznie? Albo wlasnie jako studentka poznam gogos na uczelni? Paz bulaw to student a 3 denarow to kurs... Jak myslicie?

Napisano

Ale jaka przyjazn masz na mysli? chodzi ci o nowe kolezanki, kolegow? bardziej aktywny czas towarzyski? Albo szukasz cos wiecej niz przyjazn?

Najlepiej postawic rozklad na miesiace, czyli jedna karte na kazdy miesiac.

Mamy teraz prawie wrzesien, wiec zaczynamy od wrzesnia.

Rok 2013

Wrzesien (karta)

Pazdziernik (karta)

Listopad (karta)

Grudzien (karta).

Rok 2014

Styczen (karta)

Luty (karta)

Itd.

Zadajesz kartom pytanie, kiedy np: poznam nowe osoby, z ktorymi sie zaprzyjaznie, kiedy czeka cie bogaty okres towarzystki, karty powinny pokazac, z dokladnoscia do miesiaca, kiedy to nastapi.

Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
Napisano

Powiedziałabym, że ktoś z przeszłości się do Ciebie odezwie, podczas tego kursu, nowych znajomości nie widzę.

• Lubię to! 1
Napisano

Putanie do kart czy znajde przyjazn w przeciagu roku?

3 denarow, paź bulaw, krol bulaw

khmmm ja myślę,że masz duże szanse- karta 3 denarów, to jakby wygrana, paź buław mówi,że będziesz aktywna w nawiązywaniu nowejz znajomości, zaś król buław, to dobry człowie. Przyjazny, uczynny i dobry doradca,ale nie jestem pewna czy to akurat przyjaciel.... Karty niby dobre,ale w sumie masz księżyc. Możliwe,że tylko ktoś znajomy, koleżanka...albo później niż za rok.

• Lubię to! 1
Napisano

A czy ksiezyc nie mowi ze to moje mzonki albo falszywy przyjaciel? Pozdrawiam i dziekuje

• Moderator
Napisano

Przyjaźń w sensie przyjaźni nie, ale jakiegoś kochanka całkiem możliwe

buławowi to nie przyjaciele, to kochankowie

Gość alles-in1
Napisano

Ja tutaj predzej romans widze :P Karta 3 kielichow o tym moze mowic... i 2 panow obok

Napisano

To sa 3 monety ... Nie kielichy... Ja jestem w udanym awiazku i za romansem nie szukam. Moze sztuczni przyjaciele beda sie krecic a w glowie beda mieli jedno...?

Gość alles-in1
Napisano

Sorki zle spojrzalam :wstydnis_na: czas isc spac

Napisano

Dla mnie 3 monety jak najbardziej mówią o koleżeństwie i o tym, że znajomość utrzymuje się w formie przyjaźni, ale biorąc pod uwagę kolejne karty (buławy) z czasem może wyjść poza te ramy:)

• Moderator
Napisano

monety to jednak nie puchary czyli zywiol ziemi a nie wody, wiec z uczuciami niewiele ma wspolnego, to raczej taka znajomosc niejako z konieczności, a nie z własnych chęci....

• Lubię to! 1