ivi123 Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 Muszę wprowadzić zmiany w życiu... 1,2 sytuacja obecna, to co dzieje się obecnie w moim życiu 8 DENARÓW, PUSTELNIK/ WIARA zarabianie pieniążków na pierwszym miejscu, troszczenie się o przyszłość finansową oraz samotność uczuciowa Wiara- nadzieja na lepsze jutro... 3,4,5 to co wydarzy się w najbliższym czasie SPRAWIEDLIWOŚĆ, 3 DENARY, ŚWIAT/ MAG moja ciężka praca zostanie doceniona, coś się wydarzy, coś będzie się działo...może podróż za granicę... precyzuje czas nadchodzących zdarzeń oraz ich tło społeczne 10 MIECZY hmmm... miecze czas nieokreślony... a tło społeczne coś się zakończy... (nie wiem jak to zinterpretować) przeznaczenie czyli to czego nie sposób uniknąć 8 KIELICHÓW muszę odejść, zakończyć pewien etap w życiu 8,9,10 ostateczny rezultat zaistniałych zmian RYCERZ MIECZY, RYCERZ BUŁAW, KRÓL BUŁAW (RYDWAN, CESARZOWA,MAG/ SPRAWIEDLWOŚĆ) o rany...sami faceci i masz babo placek nie wiem o co chodzi... Coś będzie się działo szybko... powodzenie wśród facecików lub ogólnie dobrobyt. Sprawiedliwość istnieje na tym świecie... może w końcu się szczęscie do mnie uśmiechnie) Co myślicie o mojej interpretacji Dziękuję z góry Cytuj
Gość gość5 Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 Muszę wprowadzić zmiany w życiu... 1,2 sytuacja obecna, to co dzieje się obecnie w moim życiu 8 DENARÓW, PUSTELNIK/ WIARA zarabianie pieniążków na pierwszym miejscu, troszczenie się o przyszłość finansową oraz samotność uczuciowa Wiara- nadzieja na lepsze jutro... praca, dompraca dom..........rutyna jednym słowem 3,4,5 to co wydarzy się w najbliższym czasie SPRAWIEDLIWOŚĆ, 3 DENARY, ŚWIAT/ MAG moja ciężka praca zostanie doceniona, coś się wydarzy, coś będzie się działo...może podróż za granicę... zaczniesz szukac nowych roziazan- wyjdziesz do ludzi precyzuje czas nadchodzących zdarzeń oraz ich tło społeczne 10 MIECZY hmmm... miecze czas nieokreślony... a tło społeczne coś się zakończy... (nie wiem jak to zinterpretować) 10 mieczy- nie pmietamdkladnie ale jakos z jesiania mi sie kojarzy.... bynajmniej nie bedziesz miala innego wyjscia jak zakonczyc pewnien etap i rozpoczac nowy przeznaczenie czyli to czego nie sposób uniknąć 8 KIELICHÓW muszę odejść, zakończyć pewien etap w życiu 8 kielichow to karta odejscia ale i powrotow- bedziesz sie jeszcze szarpac- pewnie obawy sie obudza- zawsze nieznane i nowe budzi obawy 8,9,10 ostateczny rezultat zaistniałych zmian RYCERZ MIECZY, RYCERZ BUŁAW, KRÓL BUŁAW (RYDWAN, CESARZOWA,MAG/ SPRAWIEDLWOŚĆ) o rany...sami faceci i masz babo placek nie wiem o co chodzi... faceci jak faceci- ale ryc mieczy na poczatku mowi o dosc gwaltownych zmianach a w bulawach masz tylko przyspieszenie Coś będzie się działo szybko... powodzenie wśród facecików lub ogólnie dobrobyt. Sprawiedliwość istnieje na tym świecie... może w końcu się szczęscie do mnie uśmiechnie) Co myślicie o mojej interpretacji Dziękuję z góry powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi