Skocz do zawartości

Zakręt życiowy

ivi123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Muszę wprowadzić zmiany w życiu...

1,2 sytuacja obecna, to co dzieje się obecnie w moim życiu

8 DENARÓW, PUSTELNIK/ WIARA

zarabianie pieniążków na pierwszym miejscu, troszczenie się o przyszłość finansową oraz samotność uczuciowa :( Wiara- nadzieja na lepsze jutro...

3,4,5 to co wydarzy się w najbliższym czasie

SPRAWIEDLIWOŚĆ, 3 DENARY, ŚWIAT/ MAG

moja ciężka praca zostanie doceniona, coś się wydarzy, coś będzie się działo...może podróż za granicę...

precyzuje czas nadchodzących zdarzeń oraz ich tło społeczne

10 MIECZY

hmmm... miecze czas nieokreślony... a tło społeczne coś się zakończy... (nie wiem jak to zinterpretować)

przeznaczenie czyli to czego nie sposób uniknąć

8 KIELICHÓW

muszę odejść, zakończyć pewien etap w życiu

8,9,10 ostateczny rezultat zaistniałych zmian

RYCERZ MIECZY, RYCERZ BUŁAW, KRÓL BUŁAW (RYDWAN, CESARZOWA,MAG/ SPRAWIEDLWOŚĆ)

o rany...sami faceci i masz babo placek nie wiem o co chodzi...

Coś będzie się działo szybko... powodzenie wśród facecików lub ogólnie dobrobyt. Sprawiedliwość istnieje na tym świecie... może w końcu się szczęscie do mnie uśmiechnie)

Co myślicie o mojej interpretacji

Dziękuję z góry :)

Gość gość5
Napisano
Muszę wprowadzić zmiany w życiu...

1,2 sytuacja obecna, to co dzieje się obecnie w moim życiu

8 DENARÓW, PUSTELNIK/ WIARA

zarabianie pieniążków na pierwszym miejscu, troszczenie się o przyszłość finansową oraz samotność uczuciowa :( Wiara- nadzieja na lepsze jutro...

praca, dompraca dom..........rutyna jednym słowem

3,4,5 to co wydarzy się w najbliższym czasie

SPRAWIEDLIWOŚĆ, 3 DENARY, ŚWIAT/ MAG

moja ciężka praca zostanie doceniona, coś się wydarzy, coś będzie się działo...może podróż za granicę...

zaczniesz szukac nowych roziazan- wyjdziesz do ludzi

precyzuje czas nadchodzących zdarzeń oraz ich tło społeczne

10 MIECZY

hmmm... miecze czas nieokreślony... a tło społeczne coś się zakończy... (nie wiem jak to zinterpretować)

10 mieczy- nie pmietamdkladnie ale jakos z jesiania mi sie kojarzy.... bynajmniej nie bedziesz miala innego wyjscia jak zakonczyc pewnien etap i rozpoczac nowy

przeznaczenie czyli to czego nie sposób uniknąć

8 KIELICHÓW

muszę odejść, zakończyć pewien etap w życiu

8 kielichow to karta odejscia ale i powrotow- bedziesz sie jeszcze szarpac- pewnie obawy sie obudza- zawsze nieznane i nowe budzi obawy

8,9,10 ostateczny rezultat zaistniałych zmian

RYCERZ MIECZY, RYCERZ BUŁAW, KRÓL BUŁAW (RYDWAN, CESARZOWA,MAG/ SPRAWIEDLWOŚĆ)

o rany...sami faceci i masz babo placek nie wiem o co chodzi...

faceci jak faceci- ale ryc mieczy na poczatku mowi o dosc gwaltownych zmianach a w bulawach masz tylko przyspieszenie :)

Coś będzie się działo szybko... powodzenie wśród facecików lub ogólnie dobrobyt. Sprawiedliwość istnieje na tym świecie... może w końcu się szczęscie do mnie uśmiechnie)

Co myślicie o mojej interpretacji

Dziękuję z góry :)

powodzenia