mayllah Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 Czy ona powinna sie dowiedziec? Pan, nie maz, mial romans ( nieskonsumowany ) ze mna. Romans sie zakonczyl, bo oboje sie zaangazowalismy emocjonalnie, a mamy zwiazki stale. I moj partner przypadkiem sie dowiedzial. Jego kobieta nic nie wie, a on sie zachowuje teraz jak wygrany w tej calej sytuacji. Ja mam trudna syt. Moj partner caly czas mnie straszy, ze wszystko powie jego kobiecie. Ja sie boje, nie chce zeby ona wiedziala, nie chce ( glupia jestem ) zeby on cierpial. Wyciagnelam 7 PUCHARY-nie wiem jak to interpretowac?jesli ona sie dowie, ta wiadomosc spowoduje u nich chaos, taki spadniecie z miekkich oblokow, im zyje sie dobrze teraz 5 PUCHARY- utrata, rozstanie, jesli ona sie dowie porzuci go WALET MIECZE- w tej karcie widze mojego partnera,wnikliwy i podejrzliwy, ktory walczy ze soba, czy jej powiedziec czy nie, piatka pucharow sugeruje, z jej powie, co nie bedzie mialo dobrego wplywu na ich zwiazek Co myslicie? Powinna sie dowiedziec? Ewentualnie jaki mam zrobic uklad zeby czegos wiecej sie dowiedziec w tej kwestii. Pozdrawam Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 Powiedziec jej. Daj jej szanse na zwiazek z porzadnym facetem. Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 Witaj, pytanie jest, i wyciagnelas 3 karty, ale czy wiesz co oznacza karta 1, karta druga i 3? Kazda karta powinna miec jakis cel, aby moc zinterpretowac rozklad poprawnie, np: 1 karta: obecna sytuacja. 2 karta: rada. 2 karta: wynik. Moze warto zadac pytanie konkretnie i wyciagnac tylko jedna karte. Na przyklad: czy twoj maz rzeczywiscie jej powie o tym, ze mialas z jej mezem romans? i wyciagnac jedna karte. I jesli na przyklad wyjdzie karta Rydwan, itd, itd to dowie sie ona na bank, bo karta rydwan to kontakt, dzialanie w tym kierunku. Pozdrawiam. 1 Cytuj
mayllah Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Napisano 29 Sierpnia 2013 dziekuje, w wolnej chwili sprobuje postawic tak karty, jak piszesz. Ucze sie dopiero, wiec bladze :-) Cytuj
marcepanka Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Przepraszam, że to napiszę- na takie pytanie można stawiać karty? Kobieto, ogarnij się i wypij mleko, którego sama naważyłaś. Niech twój były "kochanek" sam podejmie decyzję, czy chce stracić kobietę z którą jest, czy chce o nią walczyć, nie wtrącaj się, bo twoje pytanie wygląda jakbyś miała chęć się odegrać. Jeśli postem złamałam regulamin, to trudno, ale lubię to forum, czytam je, i jak widzę taki kwiatek to się denerwuję po prostu. Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez marcepanka Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 kochanek to chyba zle okreslenie skoro nie skonsumowali Cytuj
mayllah Napisano 29 Sierpnia 2013 Autor Napisano 29 Sierpnia 2013 Marcepanko nie mam Ci za zle, bo kazdy ma prawo wyrazic co mysli, od tego jest forum.Ale chyba pytanie tez ma prawo kazdy zadac. Zycie nauczylo mnie tego, ze nie nalezy nikogo osadzac, bo ja tez zarzekalam sie, ze nigdy cos takiego mnie nie spotka a stalo sie zakochalam sie ... Ale wlasnie dlatego, ten romnas ( bylo tylko buzi :-) ) sie zakonczyl, bo oboje jestesmy w zwiazku i wiemy ze to nie fair wzgledem naszych partnerow, jednak jest ciezko bo serca nie da sie oszukac. Nie mam zamiaru sie na nim odgrywac, bo nie mam za co, jest mi smutno i tyle, jej tez nie powiem, boje sie tylko, ze moj parner jej powie, a wlasnie tego nie chce. a wiem,ze on jest do tego zdolny. I dlatego takie pytanie, jesli glupie to przepraszam, jednak kto pyta, podobno nie bladzi :-) Pozdrawiam Cytuj
marcepanka Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 Nie rozumiem takich relacji, stąd mój post, no i nadal nie wiem, czy można od tak pytać o osobę trzecią, to jej energia i jej życie. Ale ciszę się, że się Autorko nie pogniewałaś:) Cytuj
Nygusek Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 Dla niektórych pocałunek to już zdrada. Tarocistka_Dorota - jeśli 3 karty nie mają przypisanego znaczenia, to zakłada się interpretację holistyczną. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 29 Sierpnia 2013 Napisano 29 Sierpnia 2013 Dla niektórych pocałunek to już zdrada. Tarocistka_Dorota - jeśli 3 karty nie mają przypisanego znaczenia, to zakłada się interpretację holistyczną. Co to znaczy interpretacja holistyczna? Cytuj
mayllah Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Napisano 30 Sierpnia 2013 7 PUCHAROW 5 PUCHAROW WALET MIECZE Zsumowalam i wyszedl mi MAG, czyli jakies dazenie do poznania prawdy, ale i nowa droga. Nie wiem, czy daje to odpowiedz na to pytanie, ale mysle, ze w calej tej sytuacji nalezy dac kazdemu szanse na to, aby wzial odpowiedzialnosc za swoje zycie. Wiem, ze mozecie zle myslec o mnie, ale kurcze w mom zwiazku na prawde bylo zle i pojawil sie on, ktory tylko swoja osoba, rozmowami, wysluchaniem i zrozumieniem dal mi wiele radosci, poczulam sie pewniejsza i mimo wszystko bardziej wartosciowa niz przed tem. I moze jest to dla niektorych niezrozumiale, ale zycie plata czasem takie figle, ze im bardziej czlowiek sie czegos zapiera, wypiera, to postawi w naszym zyciu taka osoba, albo bedzie miala miejsce taka sytuacja, ze rozum przestanie funkcjonowac Pozdrawiam :-) Cytuj
mayllah Napisano 20 Października 2013 Autor Napisano 20 Października 2013 (edytowane) No wiec.... ona juz wie, widzialam sie z NIM, i powiedzial, mi, ze jej wszystko powiedzial, ze wyrzuciala go z domu, ze dwa tygodnie sie tulal w roznych miejscach, ale przyjela go z powrotem ... to moze ten MAG wlasnie, rozpoczna wszystko od nowa. Choc powiedzial mi tez, ze caly czas cos do mnie czuje, ale teraz to juz nie ma znaczenia, nie chce psuc ich zwiazku, choc on tez siedzi w moim sercu caly czas.. Edytowane 12 Marca 2014 przez mayllah Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi