Skocz do zawartości

Wesele,pijany partner,ucieczka,złość,poród

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śniło mi się,że jestem na weselu. Kątem oka widziałam pannę młodą (a raczej powalająco długi tren jej sukni i zebrany obficie na głowie welon),ale tylko tyle. Większą część obrazu stanowili goście,ławki i ściany kościoła.

Nagle pojawił się mój partner,miał na sobie same bokserki i był pijany w sztok (bokserki szare w jakieś śmieszne wzorki).Zaczęłam na niego krzyczeć,że co wyprawia itd. a on nic sobie ze mnie nie robił. Wyszliśmy z kościoła,zażądałam by włożył garnitur,ale wyśmiał mnie i powiedział,że nie ma na to ochoty.

Zaczęłam uciekać żeby uniknąć wstydu. Biegłam przez jakiś targ,rynek,bazar...nie wiem jak to nazwać. Ale większość stoisk była zamknięta. Kluczyłam tym labiryntem,ale mój partner ciągle deptał mi po piętach. Wreszcie dałam sobie spokój,usiadłam i zobaczyłam swoje nogi. Miałam na nich szare,grube rajstopy i szare buty (typu kaczuszki).

Siedząc na tej ławce uświadomiłam sobie,że rodzę. Nie wiem jak znalazłam się w szpitalu i wpadła mi kartka z datą piętnasty -nie pamiętam miesiąca- spojrzałam na nią i pomyślałam "to właśnie wtedy urodzę".

Proszę o interpretację,ponieważ dla mnie to jakiś kosmos jest. Zaznaczam,że mój partner to osoba poukładana i niepijąca więc tym bardziej dziwi mnie ten sen.