panna.marta Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Słuchajcie, mam prośbę, otóż dzisiaj wypróbowałam nową metodę w szukaniu pracy, bo tamta znowu wisi na włosku. Wkurzyłam się i zastosowałam coś nowego, innego-nie wiem jakie będą efekty. Myślę, że do miesiąca zweryfikuję. 1. Czy ktoś się odezwie po tej metodzie? As denarów, as buław, królowa buław-> umiarkowanie XIV Wydaje mi się,że tak,ale nie tak od razu, powinna się odezwać kobieta. 2. Jak szybko mogę się spodziewać odpowiedzi, jakiegoś odezwu? mag I kompletnie co oznacza mag w określaniu czasu.....ale jedyne info jakie znalazłam to październik-listopad..coś długo:D 3. Kto to będzie dokładnie? 10 mieczy, eremita IX, rycerz denarów-> umiarkowanie IV Tu mam duży problem,ale możliwe, że ktoś do kogo kiedyś już próbowałam się dostać,ale mi się nie udało lub ktoś kto tej metody nie stosuje,ale może mi w czymś pomóc. 4. Czy po tej metodzie, ktorą dziś zastosowałam ktoś mi zaproponuje pracę? 8 buław, koło fortuny X, król buław-> słońce XIX powinno się udać. Proszę jeszcze o zerknięcie na rozkład, bo widzę ,że każdy jednak dostrzega coś innego w kartach. Pozdrawiam!M. Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez panna.marta Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 1. Czy ktoś się odezwie po tej metodzie? As denarów, as buław, królowa buław-> umiarkowanie XIV Odezwie się kobieta ale faktycznie trochę poczekasz 2. Jak szybko mogę się spodziewać odpowiedzi, jakiegoś odezwu? mag I w pierwszym pytaniu masz miesiac i tutaj okres październik listopad czyli oba rozkłady potwierdzają że ok miesiąca 3. Kto to będzie dokładnie? 10 mieczy, eremita IX, rycerz denarów-> umiarkowanie IV ktoś kogo już znasz ale to jest firma z jednoosobowym zarządzającym,kimś starszym ,ty szukasz jakiejś urzędniczej pracy??? 4. Czy po tej metodzie, ktorą dziś zastosowałam ktoś mi zaproponuje pracę? 8 buław, koło fortuny X, król buław-> słońce XIX tak dostaniesz pracę Cytuj
x-latek Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) 1. Czy ktoś się odezwie po tej metodzie? As denarów, as buław, królowa buław-> umiarkowanie XIV Wygląda na to że tak. Ktoś zapocząkuje jakiś kontakt (aż 2 Asy) 2. Jak szybko mogę się spodziewać odpowiedzi, jakiegoś odezwu? mag I Mi kiedyś Mag na początku rozkładu wywróżył szybkie spełnienie się wróżby (tego samego dnia). Nie mówię przez to, że ma spełnić się to dziś, ale wygląda na to, że odpowiedź nadejdzie szybko. 3. Kto to będzie dokładnie? 10 mieczy, eremita IX, rycerz denarów-> umiarkowanie IV Może jakiś starszy mężczyzna z jakimś tam doświadczeniem w czymś. 4. Czy po tej metodzie, ktorą dziś zastosowałam ktoś mi zaproponuje pracę?8 buław, koło fortuny X, król buław-> słońce XIX Wygląda na to, że tak. 8 Buław jakiś kontakt, wiadomość (email, sms, telefon). Król Buław, oferowana pomoc, oferta. Taka osoba też jest przedsiębiorcza w działaniu. Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez x-latek Cytuj
panna.marta Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Napisano 30 Sierpnia 2013 3. Kto to będzie dokładnie? 10 mieczy, eremita IX, rycerz denarów-> umiarkowanie IV ktoś kogo już znasz ale to jest firma z jednoosobowym zarządzającym,kimś starszym ,ty szukasz jakiejś urzędniczej pracy??? nie, zupełnie nie-sektor prywatny,choć charakter stanowisko może trochę przypominać pracę administracyjną. Cytuj
panna.marta Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Napisano 31 Sierpnia 2013 dostałam dobrą odpowiedź w ciągu jednego dnia (mag->I). To była kobieta, zobaczymy co dalej Cytuj
emilr Napisano 31 Sierpnia 2013 Napisano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Słuchajcie, mam prośbę, otóż dzisiaj wypróbowałam nową metodę w szukaniu pracy, bo tamta znowu wisi na włosku. Wkurzyłam się i zastosowałam coś nowego, innego-nie wiem jakie będą efekty. Myślę, że do miesiąca zweryfikuję. 1. Czy ktoś się odezwie po tej metodzie? As denarów, as buław, królowa buław-> umiarkowanie XIV Wg mnie tak. ja z kolei mysle, ze szybko, taka zachęta dla początkującego, żeby nie rezygnował Ale na odpowiedź bedziesz musiała poczekać o 2. Jak szybko mogę się spodziewać odpowiedzi, jakiegoś odezwu? mag I na czasie sie nie znam wiec intuicyjnie: dosyc szybko, ale poczujesz trochę sie troche zniecierpliwiona. 3. Kto to będzie dokładnie? 10 mieczy, eremita IX, rycerz denarów-> umiarkowanie IV tez myśle, ze to raczej mała firma. Mysle, ze ona chce rozwinac firmę, ale sama nie jest zdecydowana. To jednak koszty. Kokosów nie będzie obiecywała. 4. Czy po tej metodzie, ktorą dziś zastosowałam ktoś mi zaproponuje pracę?8 buław, koło fortuny X, król buław-> słońce XIX myslę, ze dostaniesz. Ujmiesz te osobę energią, optymizmem, witalnością. Zrobisz dobre wrażenie. Ale myślę, też, ze to nie bedzie praca rozwojowa dla Ciebie. Ale zależy co kto lubi: jedni wolą intesywną karierę w korporacji, inni spokojną w małym biurze. Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez emilr poprawiłam tekst, bo ywszło masło maślane Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi