joana_o Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 wróżba do końca października 2013 pytam o osobę, z którą aktualnie nie mam kontaktu i jestem ciekawa czy ten stan ulegnie zmianie Giermek Pucharów, Giermek Monet, 8 Monet suma Cesarz Pierwsze karty mogą wskazywać na kontakt mailowy/sms-wy. Nie wiem jak tu ugryźć 8 monet. Natomiast Cesarz jako suma nie wskazuje na ruch w sprawie, o którą pytam. Reasumując jestem zdania, że Z nie podejmie działań. Cytuj
Gość e Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 Niestety ale tez tak myślę ): Raczej nie będzie kontaktu z Jego strony... Cytuj
mayllah Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 hmm doczytalam, ze giermek pucharow moze oznaczac jakies zaprosznie na kolacje :-) moze droga sms-owa Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Sierpnia 2013 Maestro Napisano 30 Sierpnia 2013 A w giermkach nie ma działania? Wydaje mi się, że jakąś inicjatywą się wykaże,możliwe, że później niż do października..nie wiem skad się znacie, ale może wpadnie do Twojej pracy Cytuj
joana_o Napisano 3 Października 2013 Autor Napisano 3 Października 2013 Wprawdzie wróżba jest do końca października 2013, ale myślę, że skoro do dziś nic nie zadziałał to już tego nie zrobi. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Giermki widzę jako osoby. Teraz zależy kto jest kim. Giermek monet coś stara się, chce coś stworzyć(8 monet). Skoro wyszedł Cesarz, pewnie wszystko zależy od niego. Raz się żyje! Zadzwoń! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi