Cam3le0N Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 Witajcie...Nazywam się Sylwester, mój przydomek to - Cameleon. Urodziłem się z pod znaku Panny. Więc można powiedzieć że powinienem mieć w sobie żywioł ziemi. Prośba do was. Jestem początkujący, chciałbym zacząć to wszystko od początku i z dobrą "ręką" obok siebie. Chciałbym się nauczyć kontrolowania energii jak i żywiołów. Dziękuję, pozdrowienia Cytuj
Tomek003 Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 Proponuję zacząć od zrozumienia ich istoty. Cytuj
Cam3le0N Napisano 8 Marca 2009 Autor Napisano 8 Marca 2009 Czytałem już dosyć dużo o energetyce, oraz o meterii ziemi i tych właściwościach. Z jednej strony wiem już dużo, lecz z drugiej nic nie wiem. Potrzebował bym jakiś ćwiczeń na kontrolę energii i nad "mym" żywiołem. Domyślając się o "tajności", czekam na odpowiedź na PW. Cytuj
Tomek003 Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 1. Nie odpowiem ci na PW bo aby mieć je aktywne musisz mieć min. 30 postów. 2. Nie ma w tym nic tajemniczego, chodzi mi o to że musisz zrozumieć zachowanie swojego żywiołu, przyglądać się mu, stać się z nim jednością. Jeżeli zrozumiesz swój żywioł, otrzymasz pierwsze cechy swojego żywiołu. 3. Ćwiczenia na energię żywiołów opiszę za kilka godzin. Cytuj
Sakumo Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 Cam3le0N proponuje pomedytować, przeczytaj książke "żelazne ciało ninja" jest tam dość dużo i zrozumiale o alchemii żywiołów, ćwiczenia itd, pozdro Cytuj
Cam3le0N Napisano 8 Marca 2009 Autor Napisano 8 Marca 2009 Dobrze...dziękuje Ci bardzo ;] Zacznę bardziej się interesować moim żywiołem w każdej teraz chwili. Muszę stać się z nim jednością. Dzięki jeszcze raz i pozdrowienia... PS. Czekam na te ćwiczenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi