Skocz do zawartości

Wrzesień Linkinii

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Bardzo proszę o pomoc w interpretacji :bukiet_na: Odwdzięczę się :kwiatek:

Studentka, singiel, nie pracuję.

Wrzesień

1-10 dniaMag

Zacznę realizować pomysły, zadbam o swój rozwój. Miły czas, sporo inicjatywy kontaktów z mojej strony.

10-20 dnia5 mieczy

Przykrości, plotki… chyba mnie ktoś oszuka, źle potraktuje. Coś pójdzie nie po mojej myśli.

20-30 dniaKról denarów

Przygotowania do wyjazdu na studia (zakupy itp.)

UczuciaV Kapłan, 7 kielichów, 6 denarów --> H.B XVIII Księżyc

Nic się nie zmieni, nadal będę sama. Widać moje subtelne starania, by pchnąć jedną relację na wymarzone przeze mnie tory, ale to mi się nie uda.

Przyjaźnie 2 kielichów, 10 mieczy, X Koło Fortuny, Królowa denarów --> H.B. XXII Głupiec

Widać tu koniec jednej znajomości, w niespodziewany i przykry sposób (przez kobietę lub z kobietą). Ewentualnie koleżanka/przyjaciółka sprawi mi wielką przykrość.

Nieoczekiwane Królowa buław, Księżyc, Kochankowie --> H.B. VI Kochankowie

Randka…

Ogólna atmosfera miesiąca - As kielichów, Cesarz, Giermek buław --> Kapłan

Miło, spokojnie, będę realizowała swoje postanowienia. Głównie spędzę czas w domu, z rodziną. Ale będę też utrzymywała kontakt ze znajomymi i się z nimi spotykała.

Dopytałam też:

Co zrobićRycerz denarów, 8 buław, Gwiazda --> Rydwan

Tu mam problem. Chodzi chyba o to, że mam rozwijać się, sporo pisać (do przyjaciół i swoje teksty).

Czego nie robić 7 kielichów, 10 mieczy, Głupiec --> Wisielec, Cesarzowa

Mam unikać sytuacji, w której mogłabym nadużyć alkoholu, bo bardzo źle się to dla mnie skończy.

Gość gość5
Napisano

Wrzesień

1-10 dnia – Mag- nowe możliwości, szukanie pracy? rozmowy kwalifikacyjne..

10-20 dnia – 5 mieczy- z jednej strony polowa sukcesu, z drugiej poczujesz sie jak przegrana

20-30 dnia – Król denarów- konkretne działania, byc moze tak jak piszesz- zakupy (i to spore) przed wyjazdem na studia

Uczucia – V Kapłan, 7 kielichów, 6 denarów --> H.B XVIII Księżyc

jak dla mnie zrobisz krok do przodu, tylko bedziesz sie bac wejsc w blizsza relacje

Przyjaźnie – 2 kielichów, 10 mieczy, X Koło Fortuny, Królowa denarów --> H.B. XXII Głupiec

wygląda na to, ze na kims sie zawiedziesz

Nieoczekiwane – Królowa buław, Księżyc, Kochankowie --> H.B. VI Kochankowie

oooo.... :):):) raczej stan zakochania sie objawia

czas miło spedzony w tle zaznaczaja się działania odnośnie spełniania wczesniej podjetych decyzji

Napisano

kurczę, lepiej wyciągać po 3 karty,bo jedna to nic nie mówi zbytnio.

Wrzesień

1-10 dnia – Mag

Czekają Cię jakieś nowości,to może być tak na prawdę wszystko. Praca, szkoła, uczucia.

10-20 dnia – 5 mieczy

uważaj na jakiegoś oszusta albo na plotki

20-30 dnia – Król denarów

możliwe,że wydawanie pieniążków

Możesz wpaść w małą zadumę, czegoś byś oczekiwała.

Przyjaźnie – 2 kielichów, 10 mieczy, X Koło Fortuny, Królowa denarów --> H.B. XXII Głupiec

No coś się może wydarzyć przezprzypadek...jakąs kłótnia?

Nie wiem czy nie będzie Ci się wydawało,że wpadłaś komuś w oko

Miło, spokojnie, będę realizowała swoje postanowienia. Tak i możesz trochę rozmyślać w tych 4 ścianach;)

Dopytałam też:

Co zrobić – Rycerz denarów, 8 buław, Gwiazda --> Rydwan

Tak jakby nawiązywać częściej i więcej kontaktów ze znajomymi. Wychodzić gdzieś z nimi, napisać czasem co słychać.

Czego nie robić – 7 kielichów, 10 mieczy, Głupiec --> Wisielec, Cesarzowa

Mam unikać sytuacji, w której mogłabym nadużyć alkoholu, bo bardzo źle się to dla mnie skończy.haha dobre, no może coś w tym jest?:D

• 1 miesiąc temu...
Napisano
Bardzo proszę o pomoc w interpretacji :bukiet_na: Odwdzięczę się :kwiatek:

Studentka, singiel, nie pracuję.

Wrzesień

1-10 dniaMag

Zacznę realizować pomysły, zadbam o swój rozwój. Miły czas, sporo inicjatywy kontaktów z mojej strony.

10-20 dnia5 mieczy

Przykrości, plotki… chyba mnie ktoś oszuka, źle potraktuje. Coś pójdzie nie po mojej myśli.

20-30 dniaKról denarów

Przygotowania do wyjazdu na studia (zakupy itp.)

UczuciaV Kapłan, 7 kielichów, 6 denarów --> H.B XVIII Księżyc

Nic się nie zmieni, nadal będę sama. Widać moje subtelne starania, by pchnąć jedną relację na wymarzone przeze mnie tory, ale to mi się nie uda.

Przyjaźnie 2 kielichów, 10 mieczy, X Koło Fortuny, Królowa denarów --> H.B. XXII Głupiec

Widać tu koniec jednej znajomości, w niespodziewany i przykry sposób (przez kobietę lub z kobietą). Ewentualnie koleżanka/przyjaciółka sprawi mi wielką przykrość.

Nieoczekiwane Królowa buław, Księżyc, Kochankowie --> H.B. VI Kochankowie

Randka…

Miło, spokojnie, będę realizowała swoje postanowienia. Głównie spędzę czas w domu, z rodziną. Ale będę też utrzymywała kontakt ze znajomymi i się z nimi spotykała.

Dopytałam też:

Co zrobićRycerz denarów, 8 buław, Gwiazda --> Rydwan

Tu mam problem. Chodzi chyba o to, że mam rozwijać się, sporo pisać (do przyjaciół i swoje teksty).

Czego nie robić 7 kielichów, 10 mieczy, Głupiec --> Wisielec, Cesarzowa

Mam unikać sytuacji, w której mogłabym nadużyć alkoholu, bo bardzo źle się to dla mnie skończy.

Wrzesień

1-10 dnia – Mag- nowe możliwości, szukanie pracy? rozmowy kwalifikacyjne..

10-20 dnia – 5 mieczy- z jednej strony polowa sukcesu, z drugiej poczujesz sie jak przegrana

20-30 dnia – Król denarów- konkretne działania, byc moze tak jak piszesz- zakupy (i to spore) przed wyjazdem na studia

jak dla mnie zrobisz krok do przodu, tylko bedziesz sie bac wejsc w blizsza relacje

wygląda na to, ze na kims sie zawiedziesz

oooo.... :):):) raczej stan zakochania sie objawia

czas miło spedzony w tle zaznaczaja się działania odnośnie spełniania wczesniej podjetych decyzji

kurczę, lepiej wyciągać po 3 karty,bo jedna to nic nie mówi zbytnio.

Wrzesień

1-10 dnia – Mag

Czekają Cię jakieś nowości,to może być tak na prawdę wszystko. Praca, szkoła, uczucia.

10-20 dnia – 5 mieczy

uważaj na jakiegoś oszusta albo na plotki

20-30 dnia – Król denarów

możliwe,że wydawanie pieniążków

Możesz wpaść w małą zadumę, czegoś byś oczekiwała.

No coś się może wydarzyć przezprzypadek...jakąs kłótnia?

Nie wiem czy nie będzie Ci się wydawało,że wpadłaś komuś w oko

Miło, spokojnie, będę realizowała swoje postanowienia. Tak i możesz trochę rozmyślać w tych 4 ścianach;)

Dopytałam też:

Co zrobić – Rycerz denarów, 8 buław, Gwiazda --> Rydwan

Tak jakby nawiązywać częściej i więcej kontaktów ze znajomymi. Wychodzić gdzieś z nimi, napisać czasem co słychać.

Czego nie robić – 7 kielichów, 10 mieczy, Głupiec --> Wisielec, Cesarzowa

Mam unikać sytuacji, w której mogłabym nadużyć alkoholu, bo bardzo źle się to dla mnie skończy.haha dobre, no może coś w tym jest?:D

Dzięki wielkie!

Mag pokazał to, że miałam dużo kontaktów, flirtów. Znajoma zadzwoniła i zapytała, czy będę chciała jej pomóc przy stronie internetowej.

5 mieczy pokazało, że wydawało mi się, że osiągnę sukces w kontakcie z jednym panem, ale on jak zwykle bawił się w swoje gierki, zwodził. przez ten czas prowadziłam też bardzo częste i długie rozmowy z innym panem, byłam nieufna. On ewidentne podchody robił, żeby mnie zgarnąć dla siebie.

Król denarów pokazał spore zakupy oraz to, że już poważnie rozwijała się relacja z panem, telefony, planowane spotkanie, uzgadnianie szczegółów. Dokładnie ostatniego września się spotkaliśmy.

W uczuciach z jednym panem dużo nadziei, marzenia, ale na darmo, bo on zwodził. Ale relacja się zacieśniła. Znowu drugi pan dał nadzieje, ale też dużo wątpliwości, ja analizowałam, zastanawiałam się.

Przyjaźnie... miałyśmy się spotkać z dwoma kolezankami w mieście, w ktorym studiujemy - pojechać rano, wrocic wieczorem. Jedna dzień przed się wykruszyła, nie mogła, odpowiadał jej dzien później, ale mi już nie. Więc z wyjazdu nici.

Nieoczekiwane - nawiązanie znajomości z panem, który chciał się spotykać, chciał być w związku. Spotkaliśmy się ostatniego września i daliśmy sobie szansę. Było bardzo romantycznie i całuśnie ;)

Ogólna atmosfera... dużo czasu w domu lub z przyjaciółkami, dużo rozmów z panem, podkręcenie się, że coś może z tego być ;)

Co robić - rozwijać zdecydowanie znajomośc, nei bać się tego ;)

Czego nie robić - tu nie wiem. Może chodzi właśnie o to, żeby nie wycofać się.