Skocz do zawartości

Jak się uda spotkanie?

Karmaday

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Proszę Was o pomoc w interpretacji rozkładu na zadane wyżej pytanie. Idę jutro na spotkanie / 'randkę' z niedawno poznanym chłopakiem. Jak się potoczy?

2 denarów - Koło Fortuny - 4 Kielichów, dołożyłam Sąd

Spotkanie uda się, będziemy dyskutować, długo rozmawiać. W tym Kole to ja widzę jakieś niespodziewane wydarzenie podczas spotkania. A jak się ma do tego Sąd to nie mam pojęcia...

Jutro zweryfikuję!

Edytowane przez Karmaday
Napisano

z początku będzie ciekawość i "badanie terenu", tego czego można sie spodziewać i jak wyobrażenia pokryją się z rzeczywistością. Być może będziesz bardziej nastawiona na słuchanie aniżeli mówienie o sobie bo będziesz chciała poobserwować Pana,jego zachowanie, gesty by uzyskać więcej informacji, generalnie spotkanie myslę, że zaliczyć do udanych i będziesz chciała kolejnego za jakiś czas :)

Powodzenia :)

Napisano

Będe dwie opcje - w jakie miejsce się udać.. albo nagle coś wyskoczy i pójdziecie gdzie indziej,spedzicie czas inaczej:)

W każdym bądz razie podczas spotkania możesz gdzies tam wybiegać w przeszłość..w myślach-- może on Ci kogos przypomina albo przypominać bedzie?

Myślę,że podczas spotkania nie powinniście tez rozmawiać na temat przeszłości,innych partnerów i tego co Was spotkało-bo zrobi się nostalgicznie.

Napisano

2 denarów - Koło Fortuny - 4 Kielichów, dołożyłam Sąd- ogólnie to mi się wydaje,że kontrolę na spotkanie przejmie ten Pan. Na początku rzeczywiście może być jakieś obczajanie, może też wyskoczyć coś nie spodziewanego. Ogólnie to mam takie wrażenie,że czegoś Ci na tym sptokaniu zabraknie. tak jakby było trochę za sztywno?

M.